FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Mislim da je lik ni kriv ni duzan postao zrtveno jagnje nesposobnosti uprave da zadrzi Huntu i Holtbija. Oni su najveci krivci jer su dozvolili da se umjesto o igri prica o ovom dvojcu i tako unijeli nemir medju igrace. Ako im obojica odu bez odstete, treba sportskog direktora ili onoga ko je vec pregovarao o produzenju i bio zaduzen za njihovu eventualnu prodaju proslog ljeta odmah nabiti nogom u gujcu.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Malo mi je žao Stevensa. Nije on baš toliko kriv za trenutno "loše" stanje.
Keller mi se nije svidio kad je bio preuzeo Stuttgart jedno vrijeme ali Keller je svakako poznat kao odličan trener za mlađe kategorije. Nadam se da će povući kojeg talenta u prvu ekipu.
Keller je odlično radio sa našom U17 kao i sa omladincima iz Stuttgarta.
Keller mi se nije svidio kad je bio preuzeo Stuttgart jedno vrijeme ali Keller je svakako poznat kao odličan trener za mlađe kategorije. Nadam se da će povući kojeg talenta u prvu ekipu.
Keller je odlično radio sa našom U17 kao i sa omladincima iz Stuttgarta.
Ma nisu smjeli Huubu dati otkaz. 
Neko je morao platiti ceh zbog losih rezultata u posljednje vrijeme i bilo je realno ocekivati da ce to biti Stevens posto je isti najslabija karika - kao i ostali treneri u Bundesligi.
Samo sam iznenadjen da je povjerenje ukazano Kelleru i mislim da je Schalke sam sebe ovim potezom zahebao, jer isti dokazao da nije u stanju voditi jednu ekipu u Bundesligi. Kada dajes otkaz jednom Stevensu onda moras dovesti ili kvalitetnije rijesenje ili trenera slicnih kvaliteta.
Bilo kako bilo mislim da se vec sada zna ko ce biti trener Schalke-a od Jula naredne godine.
Samo sam iznenadjen da je povjerenje ukazano Kelleru i mislim da je Schalke sam sebe ovim potezom zahebao, jer isti dokazao da nije u stanju voditi jednu ekipu u Bundesligi. Kada dajes otkaz jednom Stevensu onda moras dovesti ili kvalitetnije rijesenje ili trenera slicnih kvaliteta.
Bilo kako bilo mislim da se vec sada zna ko ce biti trener Schalke-a od Jula naredne godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Po meni nisu ovo trebali raditi zbog CL
Nek pokusaju sa Felixom sad(opet)

Nek pokusaju sa Felixom sad(opet)
Thomas Müller - Fußballgott
Samo da ne bude on tj. Babbel.amerosm je napisao/la:
Ne nije on u pitanju. U pitanju je Vasa 19-tka u periodu od 1992. do 2002.godine.Zdena04 je napisao/la:Samo da ne bude on tj. Babbel.amerosm je napisao/la:
E pa to bi bilo odlično rješenje.amerosm je napisao/la:Ne nije on u pitanju. U pitanju je Vasa 19-tka u periodu od 1992. do 2002.godine.Zdena04 je napisao/la:Samo da ne bude on tj. Babbel.amerosm je napisao/la:
Bilo kako bilo mislim da se vec sada zna ko ce biti trener Schalke-a od Jula naredne godine.![]()
igraci vs. trener
yebena klasika
treneru nije trebalo ono marskanje farfana i holtbija.
al, ako dovedete tuhela, ce se zaboravi stivi huuuup
treneru nije trebalo ono marskanje farfana i holtbija.
al, ako dovedete tuhela, ce se zaboravi stivi huuuup
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trener kojeg mnogi nazivaju i trenerom stoljeća je nažalost dobio otkaz i žao mi je zbog toga, jer Schalke je tako dobro ove sezone krenuo i odigrao fantastično i prvi krug lige prvaka.
Ovakav bezobrazluk igrača, koji se ponavlja u različitim klubovima ne bi trebalo tolerisat, ali naopako vrijeme došlo.
Nadam se da će sad ekipa (tačnije poslije zimske stanke) proigrat na pravi način i izborit Ligu prvaka, za tako nešto potencijal imaju i ja vjerujem da će to uspjet.
Ovakav bezobrazluk igrača, koji se ponavlja u različitim klubovima ne bi trebalo tolerisat, ali naopako vrijeme došlo.
Nadam se da će sad ekipa (tačnije poslije zimske stanke) proigrat na pravi način i izborit Ligu prvaka, za tako nešto potencijal imaju i ja vjerujem da će to uspjet.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kriminal zaista...huub je samo zrtva uzasne politike nase uprave pogotovo transfer politike... Kad skontas da je on uspio bez ijednog kreativnog igraca u sredini proci grupu kao prvi I jos uvijek smo nekoliko bodova od lige prvaka onda se nemoze krivica svaliti na stevensa... Nasa uprava vec godinama pravi katastrofalne greske time sto dopusta igracima da ulaze u zadnju godinu ugovora pocev od rakitica hunte farfana holtbija itd... Sa farfanom nam se posrecilo medzutim holandska pi..a je izgleda unaprijed odlucila da neproduzi ugovor I nemoze se stevens optuzit za njegov nedostatak motiva...ono dzubre holtbija bih ja poslao u drugi tim nek tamo igra za 6 miliona godisnje... To je opet uprava kriva jer nas je dovela u situaciju da dozvoljava onom kopiletu malom da ucjenjiva klub I pljuje u lice navijacima trazeci uslove koje mu samo naftaski klubovi mogu dati...treneri ce se I dalje mjenjati ali dok je ova uprava tu mi nikad necemo napraviti taj dodatni korak koji je doofmund napravio nego cemo uvijek biti u toplo-hladno zoni ...
Heldt je jucer na press-konferenciji izjavio da u Januaru ima dogovoren sastanak sa Stevensom gdje bi razgovarali o nekoj drugoj poziciji koju bi isti obavljao u klubu - moja predpostavka da ce biti jedan od savjetnika Heldta i detaljno analizirati trziste kada su pojacanja iz Benelux drzava u pitanju.
Takodjer jucer se oglasio sportski direktor Mainza Christian Heidel koji je izjavio da ukoliko Schalke zeli Tuchela nek uplati na racun Mainza 60 miliona €, a takodjer je Tuchel na danasnjoj konferenciji potvrdio da nije bez razloga potpisao ugovor do 2015.godine i da ga ove glasine polahko ali sigurno pocinju nervirati.
Takodjer jucer se oglasio sportski direktor Mainza Christian Heidel koji je izjavio da ukoliko Schalke zeli Tuchela nek uplati na racun Mainza 60 miliona €, a takodjer je Tuchel na danasnjoj konferenciji potvrdio da nije bez razloga potpisao ugovor do 2015.godine i da ga ove glasine polahko ali sigurno pocinju nervirati.
Večeras nas samo neka luda sreća može odvesti u naredni krug kupa. Bez Pape, Utchide, Jonesa, Afellaya plus bez Huuba večera, pa haman, i nemamo neke šanse bez obzira što igramo doma.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Imam neki osjećaj da će se večeras Schalke trgnuti iz letragije i da će pružiti dobru partiju i proći dalje.
Mada nije ni Mainz za bacit'
trebali bi pripazit na ovog Nicolaia Mullera
Mada nije ni Mainz za bacit'
Agieren statt reagieren
Gubimo 1 0 nakon prvog.... Smijesi nam se ispadanje
- BavaracZenica
- Kontakt:
Mainz jeste dobra ekipa, al ovdje zaista ocekujem prolaz Schalkea barem na penale
Ipak ako slucajno ispadnete, maximalno se okrecete Bundeski i naravno Ligi prvaka..
FC Bayern !!!!!
Ovom Jonesu ni zatvor ne bi pomogao a ne suspenzija od 4 utakmice
I ako je Schalke imao vise od igre i vise prilika ipak su na kraju porazeni rezutatomn 2:1. Kod drugog gola cijela odbrana je bila na amaterskom nivou...ali ipak se mora priznati da je bilo odlicno primanje lopte Müller-a i odlicna egzikucija istog.
Ipak mislim da je ovdje najmanje bio kriv Stevens i da je najvece zlo ove ekipe KJH i Holtby, ali to Heldt izgleda ne vidi. Da sam na njegovom mjestu dao bih im priliku do 5.Januara da se odluce hoce li produziti ugovor ili ne, a ukoliko odbiju iste bi prodao.
Ipak mislim da je ovdje najmanje bio kriv Stevens i da je najvece zlo ove ekipe KJH i Holtby, ali to Heldt izgleda ne vidi. Da sam na njegovom mjestu dao bih im priliku do 5.Januara da se odluce hoce li produziti ugovor ili ne, a ukoliko odbiju iste bi prodao.
Slazem se s amerom samo da je heldt imao mozga pa to doticnim rekao jos prije pocetka pripremana ljeto... Tek mi je sad zao sto ovu holandsku hinju nismo na ljeto prodali mogli smo hladno 30 milki uzet... A onaj pacov holtby sanja da igra za everton to mu je valjda klub za koji navija tako da... A sam heldt je najveci krivac za sve ovo I on je rak rana ovog kluba...
Prema pisanju Sportbilda Schalke vec uveliko pregovara sa Di Matte-om oko trenerskog angazmana pocetkom naredne sezone. Takodjer navode da je isti vec bio u Gelsenkirchenu i obavio razgovore sa celnicima kluba...
Ukoliko je ovo istina po meni glup potez Schalke-a, jer isti ne poznaje Bundesligu i niti uslove koje vladaju auf Schalke-u, a po meni najlogicnije rijesenje bi bio Mike Büskens.
Ukoliko je ovo istina po meni glup potez Schalke-a, jer isti ne poznaje Bundesligu i niti uslove koje vladaju auf Schalke-u, a po meni najlogicnije rijesenje bi bio Mike Büskens.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.