Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Mozel neko skenirat slikad poster od nekog fudbalera da vidim kako izgleda 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
seha je napisao/la:Mozel neko skenirat slikad poster od nekog fudbalera da vidim kako izgleda
Evo.Samo jos okolo ima neki reklama al nemoze u skener sve stati a ionako su samo reklame.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ahha ok hvala
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Zlatan Muslimović
MUSLIMOVIC SE VRACA U IGRU
Zlatan Muslimović, napadač PAOK-a i naše reprezentacije, nakon pauze zbog povrede koljena sutra se vraća trenažnom procesu. Obavljena ljekarska terapija učinila je da se naš napadač osjeća jako dobro i spremno za povratak u puni tempo treninga grčkog prvoligaša. Svakako ova informacija dolazi u pravo vrijeme za našeg selektora Miroslava Blaževića koji će tako u utakmicama baraža protiv Portugala moći računati na potpuno oporavljenog po mnogima najkvalitetnijeg i najiskusnijeg napadača naše reprezentacije.
"Naše jedinstvo i kvalitet su iznad portugalskog. Uvjeren sam da uz maksimalno zalaganje i ozbiljnost na terenu možemo napraviti dobar rezultat u baražu . Bitno je da svi budemo zdravi i psihički koncentrisani i mislim da ćemo obradovati našu naciju!" kaže Zlatan Muslimović.
Zanimljiva je i činjenica da u PAOK-u sa našim Muslimovićem igra čak sedam portugalaca. "Sam sam protiv svih." kaže uz smijeh Muslimović i dodaje "Stalno me zadirkuju, ali im ne ostajem nimalo dužan. Strah od naše reprezentacije pokušavaju sakriti smijehom i šalama."
Zlatan Muslimović, napadač PAOK-a i naše reprezentacije, nakon pauze zbog povrede koljena sutra se vraća trenažnom procesu. Obavljena ljekarska terapija učinila je da se naš napadač osjeća jako dobro i spremno za povratak u puni tempo treninga grčkog prvoligaša. Svakako ova informacija dolazi u pravo vrijeme za našeg selektora Miroslava Blaževića koji će tako u utakmicama baraža protiv Portugala moći računati na potpuno oporavljenog po mnogima najkvalitetnijeg i najiskusnijeg napadača naše reprezentacije.
"Naše jedinstvo i kvalitet su iznad portugalskog. Uvjeren sam da uz maksimalno zalaganje i ozbiljnost na terenu možemo napraviti dobar rezultat u baražu . Bitno je da svi budemo zdravi i psihički koncentrisani i mislim da ćemo obradovati našu naciju!" kaže Zlatan Muslimović.
Zanimljiva je i činjenica da u PAOK-u sa našim Muslimovićem igra čak sedam portugalaca. "Sam sam protiv svih." kaže uz smijeh Muslimović i dodaje "Stalno me zadirkuju, ali im ne ostajem nimalo dužan. Strah od naše reprezentacije pokušavaju sakriti smijehom i šalama."
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Ohaj dobra vjest,jedva cekam da opet pokaze neke nove ,,kerefeke,,prilikom radovanja kad postigne gol.rob do bagro je napisao/la:MUSLIMOVIC SE VRACA U IGRU
Uvijek ima nesto originalno

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrlo me ova vijest obradovala. ABD da dobije sansu protiv Portugala pa da pokaze u Paoku ko je Bosanac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- rob do bagro
- Kontakt:
jedva cekam da ga vidim na djeluOhaj dobra vjest,jedva cekam da opet pokaze neke nove ,,kerefeke,,prilikom radovanja kad postigne gol.
Uvijek ima nesto originalno![]()

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:jedva cekam da ga vidim na djeluOhaj dobra vjest,jedva cekam da opet pokaze neke nove ,,kerefeke,,prilikom radovanja kad postigne gol.
Uvijek ima nesto originalno![]()
mozda uradi nesto u stilu Miroslava Klozeta
haha

Nemoj miru kloca porediti sa Zlatanom

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Uvijek je tu kada je potreban. Odličan igrač.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja bi volio vidjeti ovog igraca u Repki na nekoj prijateljskoj utakmici (Elmir Kuduzović ako se nevaram lijevi bocni Tuzlanske Slobode)taj igrac bi mogao biti spas po toj lijevoj strani da se napokon rijesimo Hrge za sva vremena...
Brz dobar tehnicar,borben itd....
u zadnje vrijeme su ga pratili skauti nekih evropskih klubova iz Turske,Engleskog championshipa itd...
Brz dobar tehnicar,borben itd....

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Gledali smo Kudu protiv Uzbekistana umro je nakon 15 minuta, i to je bilo to sto se tice njega i reprezentacije..Ponos Torina je napisao/la:Ja bi volio vidjeti ovog igraca u Repki na nekoj prijateljskoj utakmici (Elmir Kuduzović ako se nevaram lijevi bocni Tuzlanske Slobode)taj igrac bi mogao biti spas po toj lijevoj strani da se napokon rijesimo Hrge za sva vremena...
Brz dobar tehnicar,borben itd....![]()
u zadnje vrijeme su ga pratili skauti nekih evropskih klubova iz Turske,Engleskog championshipa itd...
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Kuduzović po lijevoj strani BiH reprezentacije? Daj, pa zar nisu premijerligaške zvijezde dobile priliku protiv Uzbekistana i pokazali svoje umijeće!!Lovac je napisao/la:Gledali smo Kudu protiv Uzbekistana umro je nakon 15 minuta, i to je bilo to sto se tice njega i reprezentacije..Ponos Torina je napisao/la:Ja bi volio vidjeti ovog igraca u Repki na nekoj prijateljskoj utakmici (Elmir Kuduzović ako se nevaram lijevi bocni Tuzlanske Slobode)taj igrac bi mogao biti spas po toj lijevoj strani da se napokon rijesimo Hrge za sva vremena...
Brz dobar tehnicar,borben itd....![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
- Kontakt:
zna li iko kada ce izaci u avazu poster od brune akrapovića?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
-
- Kontakt:
Hrgović kakav god da je danas, ipak je ako ništa pun iskustva a još nije toliko loš da bi ga se riješili! Nismo mi Brazil! A ovo za Kuduzovića bolje da ne komentiram! Na lijevom boku imamo bar 3 do 4 bolje opcije od njega...
Bruno neki dan bio.džakailibu je napisao/la:zna li iko kada ce izaci u avazu poster od brune akrapovića?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Bio Akrapović, sutra Gredićdžakailibu je napisao/la:zna li iko kada ce izaci u avazu poster od brune akrapovića?

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
hocel biti i zdravko saraba? cuo sam da ce ga ciro pozvati protiv portugala..

Muratovic u prvih 11 u ligi Austrije, Husejinovic na klupi Werdera u kupu Njemacke, Vladavic na klupi Salzbuga u ligi Austrije
Neka Husejinovica bar na klupi, bar u kupu, valjda ce poceti dobijati minutazu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
A Damjanovica ni na klupi protiv Werderaamir je napisao/la:Muratovic u prvih 11 u ligi Austrije, Husejinovic na klupi Werdera u kupu Njemacke, Vladavic na klupi Salzbuga u ligi Austrije

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
kad ce biti fantom zvani Sergej Jakirevic, inace moj idolKnele je napisao/la:Bio Akrapović, sutra Gredićdžakailibu je napisao/la:zna li iko kada ce izaci u avazu poster od brune akrapovića?

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz i 24 gosta.