Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

seha
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la seha » 26 okt 2009, 16:28

Mozel neko skenirat slikad poster od nekog fudbalera da vidim kako izgleda :lol:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 26 okt 2009, 17:47

seha je napisao/la:Mozel neko skenirat slikad poster od nekog fudbalera da vidim kako izgleda :lol:

Evo.Samo jos okolo ima neki reklama al nemoze u skener sve stati a ionako su samo reklame.

slika
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 26 okt 2009, 18:40

ahha ok hvala
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

rob do bagro
Kontakt:

Re: Zlatan Muslimović

Post Postao/la rob do bagro » 26 okt 2009, 23:25

MUSLIMOVIC SE VRACA U IGRU

Zlatan Muslimović, napadač PAOK-a i naše reprezentacije, nakon pauze zbog povrede koljena sutra se vraća trenažnom procesu. Obavljena ljekarska terapija učinila je da se naš napadač osjeća jako dobro i spremno za povratak u puni tempo treninga grčkog prvoligaša. Svakako ova informacija dolazi u pravo vrijeme za našeg selektora Miroslava Blaževića koji će tako u utakmicama baraža protiv Portugala moći računati na potpuno oporavljenog po mnogima najkvalitetnijeg i najiskusnijeg napadača naše reprezentacije.

"Naše jedinstvo i kvalitet su iznad portugalskog. Uvjeren sam da uz maksimalno zalaganje i ozbiljnost na terenu možemo napraviti dobar rezultat u baražu . Bitno je da svi budemo zdravi i psihički koncentrisani i mislim da ćemo obradovati našu naciju!" kaže Zlatan Muslimović.

Zanimljiva je i činjenica da u PAOK-u sa našim Muslimovićem igra čak sedam portugalaca. "Sam sam protiv svih." kaže uz smijeh Muslimović i dodaje "Stalno me zadirkuju, ali im ne ostajem nimalo dužan. Strah od naše reprezentacije pokušavaju sakriti smijehom i šalama."
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 okt 2009, 23:29

rob do bagro je napisao/la:MUSLIMOVIC SE VRACA U IGRU

Zlatan Muslimović, napadač PAOK-a i naše reprezentacije, nakon pauze zbog povrede koljena sutra se vraća trenažnom procesu. Obavljena ljekarska terapija učinila je da se naš napadač osjeća jako dobro i spremno za povratak u puni tempo treninga grčkog prvoligaša. Svakako ova informacija dolazi u pravo vrijeme za našeg selektora Miroslava Blaževića koji će tako u utakmicama baraža protiv Portugala moći računati na potpuno oporavljenog po mnogima najkvalitetnijeg i najiskusnijeg napadača naše reprezentacije.

"Naše jedinstvo i kvalitet su iznad portugalskog. Uvjeren sam da uz maksimalno zalaganje i ozbiljnost na terenu možemo napraviti dobar rezultat u baražu . Bitno je da svi budemo zdravi i psihički koncentrisani i mislim da ćemo obradovati našu naciju!" kaže Zlatan Muslimović.

Zanimljiva je i činjenica da u PAOK-u sa našim Muslimovićem igra čak sedam portugalaca. "Sam sam protiv svih." kaže uz smijeh Muslimović i dodaje "Stalno me zadirkuju, ali im ne ostajem nimalo dužan. Strah od naše reprezentacije pokušavaju sakriti smijehom i šalama."
Ohaj dobra vjest,jedva cekam da opet pokaze neke nove ,,kerefeke,,prilikom radovanja kad postigne gol.
Uvijek ima nesto originalno :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 okt 2009, 23:30

Vrlo me ova vijest obradovala. ABD da dobije sansu protiv Portugala pa da pokaze u Paoku ko je Bosanac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 26 okt 2009, 23:31

Ohaj dobra vjest,jedva cekam da opet pokaze neke nove ,,kerefeke,,prilikom radovanja kad postigne gol.
jedva cekam da ga vidim na djelu :D mozda uradi nesto u stilu Miroslava Klozeta :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 okt 2009, 23:41

rob do bagro je napisao/la:
jedva cekam da ga vidim na djelu :D mozda uradi nesto u stilu Miroslava Klozeta :mrgreen:

haha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nemoj miru kloca porediti sa Zlatanom :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 okt 2009, 00:02

Uvijek je tu kada je potreban. Odličan igrač.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 okt 2009, 12:17

Ja bi volio vidjeti ovog igraca u Repki na nekoj prijateljskoj utakmici (Elmir Kuduzović ako se nevaram lijevi bocni Tuzlanske Slobode)taj igrac bi mogao biti spas po toj lijevoj strani da se napokon rijesimo Hrge za sva vremena...
Brz dobar tehnicar,borben itd.... :D :? u zadnje vrijeme su ga pratili skauti nekih evropskih klubova iz Turske,Engleskog championshipa itd...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 27 okt 2009, 19:58

Ponos Torina je napisao/la:Ja bi volio vidjeti ovog igraca u Repki na nekoj prijateljskoj utakmici (Elmir Kuduzović ako se nevaram lijevi bocni Tuzlanske Slobode)taj igrac bi mogao biti spas po toj lijevoj strani da se napokon rijesimo Hrge za sva vremena...
Brz dobar tehnicar,borben itd.... :D :? u zadnje vrijeme su ga pratili skauti nekih evropskih klubova iz Turske,Engleskog championshipa itd...
Gledali smo Kudu protiv Uzbekistana umro je nakon 15 minuta, i to je bilo to sto se tice njega i reprezentacije..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 okt 2009, 14:53

Lovac je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Ja bi volio vidjeti ovog igraca u Repki na nekoj prijateljskoj utakmici (Elmir Kuduzović ako se nevaram lijevi bocni Tuzlanske Slobode)taj igrac bi mogao biti spas po toj lijevoj strani da se napokon rijesimo Hrge za sva vremena...
Gledali smo Kudu protiv Uzbekistana umro je nakon 15 minuta, i to je bilo to sto se tice njega i reprezentacije..
Kuduzović po lijevoj strani BiH reprezentacije? Daj, pa zar nisu premijerligaške zvijezde dobile priliku protiv Uzbekistana i pokazali svoje umijeće!!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 28 okt 2009, 16:09

zna li iko kada ce izaci u avazu poster od brune akrapovića?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Prosinečki
Kontakt:

Post Postao/la Prosinečki » 28 okt 2009, 16:13

Hrgović kakav god da je danas, ipak je ako ništa pun iskustva a još nije toliko loš da bi ga se riješili! Nismo mi Brazil! A ovo za Kuduzovića bolje da ne komentiram! Na lijevom boku imamo bar 3 do 4 bolje opcije od njega...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 16:22

džakailibu je napisao/la:zna li iko kada ce izaci u avazu poster od brune akrapovića?
Bruno neki dan bio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 28 okt 2009, 16:33

džakailibu je napisao/la:zna li iko kada ce izaci u avazu poster od brune akrapovića?
Bio Akrapović, sutra Gredić :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 28 okt 2009, 17:10

hocel biti i zdravko saraba? cuo sam da ce ga ciro pozvati protiv portugala.. :shock:

:mrgreen:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 28 okt 2009, 18:55

Muratovic u prvih 11 u ligi Austrije, Husejinovic na klupi Werdera u kupu Njemacke, Vladavic na klupi Salzbuga u ligi Austrije
Neka Husejinovica bar na klupi, bar u kupu, valjda ce poceti dobijati minutazu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 okt 2009, 19:07

amir je napisao/la:Muratovic u prvih 11 u ligi Austrije, Husejinovic na klupi Werdera u kupu Njemacke, Vladavic na klupi Salzbuga u ligi Austrije
Neka Husejinovica bar na klupi, bar u kupu, valjda ce poceti dobijati minutazu
A Damjanovica ni na klupi protiv Werdera :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 okt 2009, 21:37

Knele je napisao/la:
Bio Akrapović, sutra Gredić :mrgreen:
kad ce biti fantom zvani Sergej Jakirevic, inace moj idol :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, HariTz i 24 gosta.