FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nikad nije kraj kluba i grupe, ako se u najgorem slucaju to i desi idemo sve iz pocetka.
- King Kenny
- Kontakt:
Ja ne znam gdje su sad svi kvazinovinari koji su tu samo kad treba nekoga "blatit" ili na ruzan nacin predstavit bilo sta dobro sto se desava oko kluba.
Ne razumijem da niko od njih ne ode do Jasmina do Merseda do Muharemagica ..malo da se aktivira opet prica oko fuzije da se izvrsi makar mali medijski pritisak,da se odrzi ta yebena skupstina,odbor ili sta je vec,svi ko da su mutavi.
Ali naravno...puno je bitnije objaviti gluposti oko smaka svijeta,gdje ce ko za Novu godinu i sta ce obuci nego o klubu uz koji su odrastali i koje su pratili nasi ocevi i djedovi,kakva nezainteresovanost,fujj,a kad se treba "ogrebat" svi su tu ko lesinari
.
Ne razumijem da niko od njih ne ode do Jasmina do Merseda do Muharemagica ..malo da se aktivira opet prica oko fuzije da se izvrsi makar mali medijski pritisak,da se odrzi ta yebena skupstina,odbor ili sta je vec,svi ko da su mutavi.
Ali naravno...puno je bitnije objaviti gluposti oko smaka svijeta,gdje ce ko za Novu godinu i sta ce obuci nego o klubu uz koji su odrastali i koje su pratili nasi ocevi i djedovi,kakva nezainteresovanost,fujj,a kad se treba "ogrebat" svi su tu ko lesinari

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- Probisvjet
- Kontakt:
Najjednostavnije rjesenje je bilo ono sto je Gracic predlozio.
Preseljenje Olimpica u Tuzlu, preimenovanje u Slobodu i prihvatanje tradicije, boja i svega ostalog sto SLoboda ima.
Ostalo je sve nerealno i nece ici na dobro. Vidjecete. Ja bi prvi volio da FK SLobodu neko izvuce iz govana al' ako imalo realno razmisljamo nema od toga nista. Da je neko i htio, uradio bi to mnogo ranije.
Mi da smo pametni svi bi odreda molili Gracica da ne odustaje od svoje zamisli, jer jedino tako bi imali klub u Tuzli koji nosi ime Sloboda i koji nesto znaci u ovoj nasoj bosanskoj meraji.
Preseljenje Olimpica u Tuzlu, preimenovanje u Slobodu i prihvatanje tradicije, boja i svega ostalog sto SLoboda ima.
Ostalo je sve nerealno i nece ici na dobro. Vidjecete. Ja bi prvi volio da FK SLobodu neko izvuce iz govana al' ako imalo realno razmisljamo nema od toga nista. Da je neko i htio, uradio bi to mnogo ranije.
Mi da smo pametni svi bi odreda molili Gracica da ne odustaje od svoje zamisli, jer jedino tako bi imali klub u Tuzli koji nosi ime Sloboda i koji nesto znaci u ovoj nasoj bosanskoj meraji.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema nam ovog deftera. Bas mi je zao, plaho lijepo me nasmijao. Vidi mu potpisa hljeba ti!defter je napisao/la:mi nismo isfrustirovani.Vi ste!!!Vama je vkrivo sto necete imati i sto nemate BRKU OSIMA najboljeg menadera svih vremena u Bosni! nikada niste znali da igrate fudbali sada hocete da iz Sarajva uzmete olimpik pa da budete boli od nas zeljovaca.Sramota je to jer kada sam doselijo odmah sam cuo za ZELJU a, vas niko nespominje!!! :ugeek:

Cuj "mi smo zelji zeljo je nas" ispalo mu slovo.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SultanSulejman
- Kontakt:
Probisvjet nabijem/o i njih i njihovog Osima na neku stvar,pun mi je K sarajlija!
Nego šta ima još oko Slobode zna li ko,priča li se šta?

-
- Kontakt:
Postavio bih pitanje tebi posto mi ostavljas dojam najupucenijeg i sto je vaznije najrealnijeg na ovom PDF-u.Probisvjet je napisao/la:Najjednostavnije rjesenje je bilo ono sto je Gracic predlozio.
Kako je moguce da ne postoji neko jezgro od 50-100 ljudi u Tuzli koji bi nekim radnjama razdrmali ovakvu situaciju. Ne pricam ovdje o nekim protestima i slicnim bajkama nego jednostavno pritiscima na raznorazne nacine. Naravno da niko ne ocekuje neki veliki broj ljudi jer svako ko je stariji od 15 godina zna da je totalna nebuloza neke price o hiljadama navijaca koji bi ginuli za ime Slobode i tome slicno. Da se razumijemo mislim na one ljude kojima je bas stalo do kluba ne oni koji eventualno dodju na tusanj kad se poklopi da je lijep dan atraktivan protivnik da nema zakazan rostilj i da ga zena pusti.
Tuzla mi je inace poseban fenomen po tom pitanju. Sarajlije, zenicani i dr su se barem nekad dizali u gradu zbog raznoraznih povoda u Tuzli je to bas rijetko. Kao da postoji neki strah od necega pa tako i sad.
Ocigledno je da meske i kompanija mute nesto zbog vlastite koristi a tuzlaci ne rade nista.
@lukavac 21
Evo ja cu ti odgovoriti..
Zato sto u Tuzli nema niko m.uda da nesto pokrene,svi cekaju da neko drugi nesto poduzme.. upravu si za Sarajevo i Zenicu,ljudi se digli kad se vidjelo sta se radi sa njihovim klubovima,jednostavno cu samo ponoviti TUZLA NEMA M.UDA ZA VELIKE STVARI !!!
KK Sloboda Ditu ugasise dok rece keks,nakon toga 2 dana se pisalo i pricalo po kaficima,ali niko nista..
Veci je revolt tuzlaka bio kada se htjelo zabranit skupljanje na jali ..hebes sport i SD Sloboda,daj ti da se sacuva jala..
Tako da se ugasi FK Sloboda (ned'o Bog) opet nece niko nista,jer bitnije je biti sminka u vivi nego spasit svetinju !
Evo ja cu ti odgovoriti..
Zato sto u Tuzli nema niko m.uda da nesto pokrene,svi cekaju da neko drugi nesto poduzme.. upravu si za Sarajevo i Zenicu,ljudi se digli kad se vidjelo sta se radi sa njihovim klubovima,jednostavno cu samo ponoviti TUZLA NEMA M.UDA ZA VELIKE STVARI !!!
KK Sloboda Ditu ugasise dok rece keks,nakon toga 2 dana se pisalo i pricalo po kaficima,ali niko nista..
Veci je revolt tuzlaka bio kada se htjelo zabranit skupljanje na jali ..hebes sport i SD Sloboda,daj ti da se sacuva jala..
Tako da se ugasi FK Sloboda (ned'o Bog) opet nece niko nista,jer bitnije je biti sminka u vivi nego spasit svetinju !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nema se kada posvetiti brigama oko sporta kada moras brinuti da prezivis sutrasnji dan, zaradis za prezivljavanje i kako da odes po kisnom i snjegovitom danu na posao, a da stignes suhih nogu, jer cipele su dotrajale, a za novih para nema. Ljudi imaju i previse svojih problema da bi mislili o Slobodi dok im djeca nemaju za knjige i osnovno za zivot. Ni kod mladih nije nista bolje. I mladi razmisljaju kako djevojku povesti u izlazak, a nemaju ni za kisele u radnji. Bijeda prijatelju, eto to ti je!lukavac_21 je napisao/la:Postavio bih pitanje tebi posto mi ostavljas dojam najupucenijeg i sto je vaznije najrealnijeg na ovom PDF-u.Probisvjet je napisao/la:Najjednostavnije rjesenje je bilo ono sto je Gracic predlozio.
Kako je moguce da ne postoji neko jezgro od 50-100 ljudi u Tuzli koji bi nekim radnjama razdrmali ovakvu situaciju. Ne pricam ovdje o nekim protestima i slicnim bajkama nego jednostavno pritiscima na raznorazne nacine. Naravno da niko ne ocekuje neki veliki broj ljudi jer svako ko je stariji od 15 godina zna da je totalna nebuloza neke price o hiljadama navijaca koji bi ginuli za ime Slobode i tome slicno. Da se razumijemo mislim na one ljude kojima je bas stalo do kluba ne oni koji eventualno dodju na tusanj kad se poklopi da je lijep dan atraktivan protivnik da nema zakazan rostilj i da ga zena pusti.
Tuzla mi je inace poseban fenomen po tom pitanju. Sarajlije, zenicani i dr su se barem nekad dizali u gradu zbog raznoraznih povoda u Tuzli je to bas rijetko. Kao da postoji neki strah od necega pa tako i sad.
Ocigledno je da meske i kompanija mute nesto zbog vlastite koristi a tuzlaci ne rade nista.
Ljudi vole Slobodu al' kada udare brige zaboravljaju na sve.
Nije znaci do ljudi i do ljubavi za SLobodu.
Problem je kod onih koji na racun nas zive i koji nam nece da podare ono malo radosti zvane "hljeba i igara".
- Probisvjet
- Kontakt:
Ulje na platnu ISMET MUJEZINOVIĆ

Do neki dan si se kleo u sarajlijice i rasirenih ruku docekivo ih.SultanSulejman je napisao/la:Probisvjet nabijem/o i njih i njihovog Osima na neku stvar,pun mi je K sarajlija!![]()
Za vasu Slobodu je sad prekasno, treba li ste iskoristiti onu euforiju zadnjih 3-4 kola u PL i organizovati proteste. Sigurno bi vas dosta izaslo.
NO PYRO NO PARTY
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ako je Gracić sarajlija i ti si, covjek samo zivi tamo ccBuu je napisao/la:Do neki dan si se kleo u sarajlijice i rasirenih ruku docekivo ih.SultanSulejman je napisao/la:Probisvjet nabijem/o i njih i njihovog Osima na neku stvar,pun mi je K sarajlija!![]()
Za vasu Slobodu je sad prekasno, treba li ste iskoristiti onu euforiju zadnjih 3-4 kola u PL i organizovati proteste. Sigurno bi vas dosta izaslo.

075
- SultanSulejman
- Kontakt:
Čisto informativno da ti kažem da babo i sin OSIM nisu čelnici Olimpika,kao ni manijaci navijači Olimpika.Nemoj da pametuješ Allaha ti!Buu je napisao/la:
Do neki dan si se kleo u sarajlijice i rasirenih ruku docekivo ih.
LP!
@TzBulevar87; ako je Buu iz Sarajeva ,onda smo i ti i ja (da nas razuvjeri neka printscreen rodni list)

Pola tima, skoro citava uprava sve sarajlijiceTzBulevar87 je napisao/la:Ako je Gracić sarajlija i ti si, covjek samo zivi tamo ccBuu je napisao/la:Do neki dan si se kleo u sarajlijice i rasirenih ruku docekivo ih.SultanSulejman je napisao/la:Probisvjet nabijem/o i njih i njihovog Osima na neku stvar,pun mi je K sarajlija!![]()

A vi i dalje pricajte lose o sarajlijicama

NO PYRO NO PARTY
- Probisvjet
- Kontakt:
Mi smo vama dali ministra za kulturu i sport jbg. Vrijeme je da i vi nama nesto posaljete!
Pročitaj ponovo ovaj dio s kojim se apsolutno slažem :"krene od nule, iz pete lige sa SVOJOM 1919 i onda se nada da ce nama prodat lafinu po ko zna koji put, da cemo mi kupit pricu kako je to nasa Sloboda i kako eto nije se dalo".MakeTZ je napisao/la:Nikad nije kraj kluba i grupe, ako se u najgorem slucaju to i desi idemo sve iz pocetka.
Jedino ako nedaj Bože misliš da Fukare prave novu Slobodu.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Zna li neko nesto ima li sta novo ili je sve na leru
Ne naslađujem se. Samo vam hoću reći da sam vidio da je Olimpic objavio nove dresove. Tamo nema vaših boja.sloboda je napisao/la:Zna li neko nesto ima li sta novo ili je sve na leru
**** olimpic dresove najlakse promijenit mene interesuje radi li se sta kod nas jebote ima li iko kakav avaz
Ne znam ja to. Nego mi je indikativno to sa dresovima.sloboda je napisao/la:**** olimpic dresove najlakse promijenit mene interesuje radi li se sta kod nas jebote ima li iko kakav avaz
- SultanSulejman
- Kontakt:
Možda su boje Goraždairh je napisao/la:
Ne naslađujem se. Samo vam hoću reći da sam vidio da je Olimpic objavio nove dresove. Tamo nema vaših boja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.