Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
CRNI_SA je napisao/la:villareal pobjedio![]()
![]()
Atlético Madrid 1 - 1 Mallorca
Sporting Gijón 0 - 0 Real Madrid
Sevilla 0 - 0 Espanyol
Tenerife 1 - 0 Deportivo Xerez
Real Valladolid 4 - 0 Deportivo La Coruña
Getafe 2 - 0 Athletic Bilbao
Racing Santander 1 - 1 Osasuna
Almería 0 - 3 Valencia
Barcelona 6 - 1 Real Zaragoza
Villarreal 2 - 1 Málaga
amadeus21 je napisao/la:Tom De Mul je davno otisao iz Seville...
mislim da je na posudbi u racingu sandt.amadeus21 je napisao/la:Tom De Mul je davno otisao iz Seville...
glupsone ja sam za Real i kako necu znati pantelijuobannon je napisao/la:Pantić kako je završio karijeru zaposlen je u Atletiku. Trenutno vodi mlađe kategorije kluba i pre dve godine bio je najbliži da sedne na klupu Atletika. Tada je i sam predsjednik Atletika rekao da njegovo vrijeme tek dolazi,još je mlad. Milsim da je ovo bio pravi trenutak da preuzme atletiko, ali ima vremena.
Mislim sa ovaj don Ciro nije ni znao ko je Milinko pa je malo uspostavio vezu sa google-om. Najgore je kad neki nazovi navijači prate neki klub a ni istoriju mu ne znaju.
CRNI_SA je napisao/la:sevilla ove sezone moze biti ono sto je valencia radila pocetkom 2000-tih extra tim ..
gil je picckin dimCRNI_SA je napisao/la:atleti zasluzuje da ga vodi neki veliki strucnjak ,evo kaze gil da sada atletico trpi posljedice sto nisu prodali aguuera ili forlanasto se tice pantica njegovo vrijeme ce doci sigurno kao trener atletica ali nece jos uskoro cini mi se
kupMirza_Hordas je napisao/la:CRNI_SA je napisao/la:sevilla ove sezone moze biti ono sto je valencia radila pocetkom 2000-tih extra tim ..
mene su pravo iznenadili pravo, mogli bi koji trofej klepit
CRNI_SA je napisao/la:real taj kup ganja od 93![]()
raul non stop kuka da mu to samo fali
Ma pusti cikcangu, nije on ozbiljan kad pise to sve ...Semir FCB je napisao/la:Čikčanga, ja tebe fakat nekontam... Odkud ti to da je Sevilla muslimanski klub???
da muslimanskicikcanga je napisao/la:Hajmo, muslimani!
At.Cuidad-Sevilla prijenos na sportklub+...KupCRNI_SA je napisao/la:da muslimanskicikcanga je napisao/la:Hajmo, muslimani!zato im na grbu 3 svestenika
![]()
i jedan od ljepsih grbova imaju sigurno u svijetu fudbala !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.