Nisam druže, ****.ZZtop10 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:E **** ti drzavu i stipendije i sve![]()
![]()
Jel to nisi dobio

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam druže, ****.ZZtop10 je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:E **** ti drzavu i stipendije i sve![]()
![]()
Jel to nisi dobio
Goalgetter je napisao/la:Erupcija vulkana u Ekvadoru, stanovnicima preporučena evakuacija
Znaci, pocelo je.
Sad ce Ekvador da pokrene lanac, pa kad Yellowstone u Americi zahuktaEdenHazard je napisao/la:Sta nas briga, nismo u EkvadoruGoalgetter je napisao/la:Erupcija vulkana u Ekvadoru, stanovnicima preporučena evakuacija
Znaci, pocelo je.
Samo nek ti frizer malo s masinicom osisa,SemsoSemsudin je napisao/la:Zdravo raja.![]()
Imam guste obrve, ovakve su sad:![]()
Trebam li ih čupat?
Ozbiljno il' me zajeb.avaš?King Kenny je napisao/la: Samo nek ti frizer malo s masinicom osisa,Semso.
Setio sam ba, samo zaboravio da čestitam, jesi janje okrenoDevil je napisao/la:@Legendo lepo sto si me se setio.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sretna slava svima koji slave Sv. Nikolu
E koja si ti budalaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma Maja je za sve kriva
Sviđa mi se, imam sličnu, samo druge bojeOTNYS_YNWA je napisao/la:80KM u Alti
Denise hoćeš ići na koncert u subotuSarajlijc@ je napisao/la:Joj alija **** li ti kosti!
Necu, boli te ****. Nije mi do zajebancije Amele.legenda reala je napisao/la:Sviđa mi se, imam sličnu, samo druge bojeOTNYS_YNWA je napisao/la:80KM u Alti![]()
Denise hoćeš ići na koncert u subotuSarajlijc@ je napisao/la:Joj alija **** li ti kosti!i kako ćeš se izjasniti na popisu
![]()
to su dva pitanja, kad odgovoriš idemo dalje![]()
Uh jesi oštarSarajlijc@ je napisao/la:
Necu, boli te ****. Nije mi do zajebancije Amele.
Trenutno korisnika/ca: b00t, GeriOldman, lol89, VivaLaStella i 10 gostiju.