Edin.- je napisao/la:ramsey da cini okosnicu tima![]()
![]()
Ko će biti drugi? Diaby možda koji je više povrijeđen nego što igra, ili Rosicky koji nema više snage a i izgubio je ono malo znanja što je imao?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Edin.- je napisao/la:ramsey da cini okosnicu tima![]()
![]()
Vjerovao ili ne bolji je finisher od Gervinha u ovakvoj formi. Doduse nije njegovo ni da ide naprijed, tipicni razbijac odlican skakac, uvijek borben. Mozda i jesu malo underrated africke lige i njihovi igraci ali sigurno da se uvijek proizvede neki igrac koji poprilicno uspije i u ligama van svog kontinenta.frankqqqqq je napisao/la:Stoppila je tip igrača kao što je Wanyama. Nije dobar naprijed, al zato ga prođi i dobiješ po ušima. Sviđa mi se, ali opet mislim da to nije adekvatno pojačanje, više sam za Capouea.

Evo sad procitah i obradovah sechily-rz je napisao/la:BREAKING NEWS: Arsenal have confirmed that Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Carl Jenkinson, Alex Oxlade-Chamberlain and Kieran Gibbs have signed new long-term contracts with the club.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0984_n.jpgchily-rz je napisao/la:BREAKING NEWS: Arsenal have confirmed that Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Carl Jenkinson, Alex Oxlade-Chamberlain and Kieran Gibbs have signed new long-term contracts with the club.

I ja sam,ma da bi bio sretniji da neki od ovih nisu potpisaliHarun93 je napisao/la: Evo sad procitah i obradovah se![]()
Buducnost Arsenala je svijetla! Ovo je poruka glupom Walnutu ili da potpise kolko mu se nudi ili da propadne!TheVerminator je napisao/la:Kad smo pričali o Stoppili, ja mislio Maršal se zayebava, kad ono i nije to daleko od istine.![]()
_____________________________________________________________________________________________

pa bogati jel se ja ikad zayebavam?TheVerminator je napisao/la:Kad smo pričali o Stoppili, ja mislio Maršal se zayebava, kad ono i nije to daleko od istine.![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.