Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AaronRamsey
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AaronRamsey » 19 dec 2012, 11:31

Edin.- je napisao/la:ramsey da cini okosnicu tima :lol: :twisted: :lol:

Ko će biti drugi? Diaby možda koji je više povrijeđen nego što igra, ili Rosicky koji nema više snage a i izgubio je ono malo znanja što je imao? ;)
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 19 dec 2012, 11:34

Brate, kad ti je taj flop idol, deaktiviraj se odma.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 19 dec 2012, 11:49

[youtube][/youtube]

Stoppila je tip igrača kao što je Wanyama. Nije dobar naprijed, al zato ga prođi i dobiješ po ušima. Sviđa mi se, ali opet mislim da to nije adekvatno pojačanje, više sam za Capouea.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 dec 2012, 12:33

Mora se ispraviti kosmicka nepravda i greska iz ljetnog prelaznog roka a to je dovodjenje Yaye Banane!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 19 dec 2012, 13:21

Sunzu na klipu djeluje dosta fino, mozda uz određeni period adaptacije da bi bio pravi igrac za nas, s tim da bi njega dobili dosta jeftino.Eventualno onda ulozimo kesa za onog krilnog napadaca iz Atletica, sto bi opet bilo dosta fino.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 19 dec 2012, 14:11

frankqqqqq je napisao/la:Stoppila je tip igrača kao što je Wanyama. Nije dobar naprijed, al zato ga prođi i dobiješ po ušima. Sviđa mi se, ali opet mislim da to nije adekvatno pojačanje, više sam za Capouea.
Vjerovao ili ne bolji je finisher od Gervinha u ovakvoj formi. Doduse nije njegovo ni da ide naprijed, tipicni razbijac odlican skakac, uvijek borben. Mozda i jesu malo underrated africke lige i njihovi igraci ali sigurno da se uvijek proizvede neki igrac koji poprilicno uspije i u ligama van svog kontinenta.

Jos jedna zanimljiva cinjenica, doduse ne znam koliko je tacna, wikipedia potvrdjuje. U 53 utakmice postigao je 21 gol, sto je i vise nego impresivna stvar za defanzivca.
Victoria Concordia Crescit.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 19 dec 2012, 14:22

Sjecam se ovog Sunzua, jest lud frajer drama, al je i ruzan ufff :P

Ne bi bilo lose da ga dovede Wenger, pa brat bratu ne moze biti losije od ove situacije trenutno.
Sto se mene tice, dobro dosao slika
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 19 dec 2012, 15:40

Vjerojatno je neki scumovac napravio acc onaj pa nas ovdje malo mengela

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 19 dec 2012, 16:06

[youtube][/youtube]

Reklama mog djetinstva, lijepa su to vremena bila
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 dec 2012, 16:29

BREAKING NEWS: Arsenal have confirmed that Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Carl Jenkinson, Alex Oxlade-Chamberlain and Kieran Gibbs have signed new long-term contracts with the club.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 19 dec 2012, 16:30

chily-rz je napisao/la:BREAKING NEWS: Arsenal have confirmed that Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Carl Jenkinson, Alex Oxlade-Chamberlain and Kieran Gibbs have signed new long-term contracts with the club.
Evo sad procitah i obradovah se :D
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 19 dec 2012, 16:32

chily-rz je napisao/la:BREAKING NEWS: Arsenal have confirmed that Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Carl Jenkinson, Alex Oxlade-Chamberlain and Kieran Gibbs have signed new long-term contracts with the club.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0984_n.jpg
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 19 dec 2012, 16:33

Kad smo pričali o Stoppili, ja mislio Maršal se zayebava, kad ono i nije to daleko od istine. :lol:
_____________________________________________________________________________________________

slika

8-)
Victoria Concordia Crescit

— Tony Adams.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 dec 2012, 16:33

Harun93 je napisao/la: Evo sad procitah i obradovah se :D
I ja sam,ma da bi bio sretniji da neki od ovih nisu potpisali :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 dec 2012, 16:36

TheVerminator je napisao/la:Kad smo pričali o Stoppili, ja mislio Maršal se zayebava, kad ono i nije to daleko od istine. :lol:
_____________________________________________________________________________________________

slika

8-)
Buducnost Arsenala je svijetla! Ovo je poruka glupom Walnutu ili da potpise kolko mu se nudi ili da propadne!

Poslana je snazna poruka novinarskim parazitima i kvazistrucnjacima koji sumnjaju u naseg Vodju, nadam se da je ovo put koji ce nas dovesti do produzenja ugovora za naseg velikog Arsena Wengera!
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 19 dec 2012, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 dec 2012, 16:37

Walcot u Januaru stavlja svoj potpis ;)

Jedan je Jack Wilshere 8-)

slika

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 19 dec 2012, 16:39

Evo malo medijskog dreka o vašem omiljenom Vodji :mrgreen: :P procjenite sami koliko je istina

Da li je Arsene Wenger lažov?

Londonski Arsenal u proteklih nekoliko godina prodao je svoje najbolje igrače velikim evropskim klubovima...

Emirates su napustili fudbaleri poput Samira Nasrija, Robina van Persieja, Alexa Songa, Cesca Fabregasa... No. zanimljive su bile izjave Arsenea Wengera, menadžera Topnika, prije nego li je uslijedio bilo koji od pomenutih transfera.

Iskusni francuski stručnjak davao je raznorazna obećanja. Da je govorio istinu, klub iz sjevernog Londona danas bi sve navedene igrače imao u svojim redovima, ali ne, Wenger je "kulturno" obmanjivao javnost i navijače ovoga kluba.

Podsjetimo se prvog u nizu odlazaka iz skorije prošlosti. U junu 2010. godine Wenger je govorio da Cesc Fabregas ostaje u timu, da nigdje neće ići.

"Nemam potrebu uopšte da govorim o Fabregasu. On ima ugovor sa Arsenalom i mi ga ne želimo prodati", govorio je tada Wenger, a godinu dana kasnije španski veznjak pojačao je Barcelonu.

Samo mjesec dana kasnije još jednom se oglasio Wenger. Ovoga puta pričalo se o Alexu Songu, jer i on je trebao put Katalonije, što se i dogodilo pred početak ove sezone, iako...

"Ništa se ne dešava sa Songom. U priči o njegovom odlasku nema istine. Song ima još tri godine ugovora", smirivao je situaciju strateg Arsenala, ponovo laž.

Iste godine kada je Fabregas napustio klub, to je učinio i Samir Nasri, mada su navijači Arsenala vjerovali Wengeru.

"Nasrija želim zadržati još najmanje godinu dana, iako bi to možda značilo da sljedeće godine nećemo ništa zaraditi od njegove prodaje. Mislim da me čelnici kluba podržavaju. Naš cilj je osvojiti titulu u Premiershipu i samo sa kvalitetnim igračima to možemo uraditi."

Otišao je i francuski reprezentativac u Manchester City, a titula je ostala nedosanjani san. Dakle, još jedna sočna laž. U sjevernom Londonu preostala je još jedna velika zvijezda, Robin van Persie. Holandski napadač bio je najbolji strijelac Arsenala i Premiershipa u protekloj sezoni, igrač kojega ne želite izgubiti.

"Naš plan je zadržati Robina, čak i u slučaju da dovedemo još nekog igrača. On je lider kluba i pod ugovorom je do 2013. godine. Svoj posao obavlja veoma dobro, a uz sve to, uživa u klubu i svojim igrama", u martu 2012. godine je rekao Wenger.

Potom je i Robin spakovao kofere, ali ovoga puta Arsenal se pojačao sa nekim zvučnim imenima, poput Santija Cazorle, Olivier Girouda ili Lukasa Podolskog. Ipak, čini se da ni ove sezone titula neće dospjeti na Emirates.

I za kraj, sada je Wenger nešto oprezniji u vezi izjava i odlazaka iz kluba. Ovih dana aktuelizirala se priča o odlasku Thea Walcotta, a Wenger kaže:

"Nadam se da će Theo ostati sa nama. To nije moja odluka, nego njegova. Vjerujem da će shvatiti da je Arsenal najbolje mjesto za njega i da će produžiti ugovor."

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 19 dec 2012, 16:40

Pajo i nije tako svijetla, imaju ova dvojica desno, malo tamniji od ostalih. :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

— Tony Adams.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 19 dec 2012, 17:01

TheVerminator je napisao/la:Kad smo pričali o Stoppili, ja mislio Maršal se zayebava, kad ono i nije to daleko od istine. :lol:
pa bogati jel se ja ikad zayebavam? :D
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 19 dec 2012, 17:02

slika

Druže momak da je flop ne bi potpiso petogodišnji ugovor. Možeš biti pametan iza tastature, a čovjek uzima pare na onom što zna da radi. :D
I plus ne možeš reći da je flop jer je imao težak prelom noge od kojeg se i danas oporavlja i polahko ulazi u svoju formu ;)
Zadnja izmjena: AaronRamsey, dana/u 19 dec 2012, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.