Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- vedofeelgood
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne znam stvarno, ali stvarno ne znam zasto se Carl Jenkinson ovdje idalje pokusava predstaviti kao los igrac. Mi ili smo gledali razlicite utakmice, ili imamo drugacije poimanje 'kvalitetnog' igrača
Po meni, sve sto je odigrao, odigrao je na veoma visokom nivou, a svakako da moze napredovati jos puno puno, barem se nadam da hoce !
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dobar je Jenkison, limitiran je ofanzivno ali izuzetno dobar u defanzivi. Ofanziva ce se popraviti pod celicnom rukom profesora doktora Arsena Wengera. Ramseyu je tek 21. godina jes ocajan u zadnje vrijeme ali on moze eksplodirati u svakom momentu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ramsey i Jenkinson nikada nece eksplodirati.
To nije samo moje misljenje, velika vecina ce se sloziti sa ovim.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Da si gledao utakmice Arsenala ove sezone vidio bi Jenkinsona kako se razigrao, a o Ramseyu nije potrebno trošiti riječi.Edin.- je napisao/la:Ramsey i Jenkinson nikada nece eksplodirati.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Jenksion (skakavac) ?
Pa naravno, suvisno je trositi rijeci na flopa kakav je ramsey.
veoma velika razlika je između ova 2 igrača.Edin.- je napisao/la:Ramsey i Jenkinson nikada nece eksplodirati.
Ramsey nazaduje a Jenki napreduje strahovito. Ako si ga gledo prošle sezone svakako znaš o čemu pričam
No meni je bitnije da Sagna potpiše novi ugovor. Onakvog nema!
Vođa zna.
Kako ce pojedini igraci napredovat u okruzenju losih rezultata i lose igre ostatka tima.Ova dva pomenuta su veoma mladi igraci.Evo npr.WIlshere po cemu je puno bolji od Ramseya??Borbenost,zalaganje,nije..Svaki igrac to radi na svoj nacin,jer nebi imao mjesta u timu.Igraci ce napredovat,ali ekipi treba koja zvjezda da vuce tim,a ne citav teret stavit na ledja talentovanih igraca..Pogledajte United..Sta mislite da nema Valencije,RVP,Evre i Rooneya, da bi Clev,Welbeck i Rafa tek tako napredovali.
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 19 dec 2012, 17:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- Marsal
- Kontakt:
Sjećam se da se isto ovako govorilo za Emmanuela Ebouea i Alexa Songa, zviždalo im se na tribina, te nikad od njih igrača, te ovo te ono i na kraju jedan postade miljenik navijača i kvalitetan desni bek a drugi uz Fabregasa možda i najvažniji kotačić tog Arsenala.
Trenutno Ramseya ne podnosim jednako kao svi ali hej njemu je 21. godina a ima iza sebe toliko odigranih utakmica i to utakmica na visokom nivou. Forma mu jeste katastrofalna ali uz bolje igrače i on će sam još napredovati. biti će on u dogledno vrijeme jedan od naših važnijih igrača.
Jenki ima 20 godina i ove sezone igra dobro. Mislim kad ga je kanta poput @rippera pohvalila to dovoljno govori sve. A pogledajte šta o njemu misli i Gary Neville koji je sigurno stručniji od nas.
Trenutno Ramseya ne podnosim jednako kao svi ali hej njemu je 21. godina a ima iza sebe toliko odigranih utakmica i to utakmica na visokom nivou. Forma mu jeste katastrofalna ali uz bolje igrače i on će sam još napredovati. biti će on u dogledno vrijeme jedan od naših važnijih igrača.
Jenki ima 20 godina i ove sezone igra dobro. Mislim kad ga je kanta poput @rippera pohvalila to dovoljno govori sve. A pogledajte šta o njemu misli i Gary Neville koji je sigurno stručniji od nas.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AaronRamsey
- Kontakt:
Tvrdim da je tvoje nogometno znanje izuzetno upitno.Edin.- je napisao/la:Jenksion (skakavac) ?
Mozda on jeste talenat, ali nije igrac kakav Arsenalu treba. Ako se ne dovede adekvatna zamjena za Sagnu, pa bice nam propuh na toj desnoj strani.
Stvarno kako neki forumasi ovdje imaju nekakve cudne vizije igraca. Bolje imat D.Alvesa(spominje se nesto..) koji ima 30+ godina, nego 10 jenkinsona.
Pa da imamo bolje igrace, i Chamakh bi postizao golove.
edit:
eno sad on mene ubjedjuje da je ramiz nekakva igracina hahahahahah sta sam docekao na ovoj temi
Stvarno kako neki forumasi ovdje imaju nekakve cudne vizije igraca. Bolje imat D.Alvesa(spominje se nesto..) koji ima 30+ godina, nego 10 jenkinsona.
edit:
eno sad on mene ubjedjuje da je ramiz nekakva igracina hahahahahah sta sam docekao na ovoj temi
- AaronRamsey
- Kontakt:
Prije svega nije se lijepo smijati tuđem mišljenju ako se ono razlikuje od tvog.Edin.- je napisao/la:Mozda on jeste talenat, ali nije igrac kakav Arsenalu treba. Ako se ne dovede adekvatna zamjena za Sagnu, pa bice nam propuh na toj desnoj strani.
edit:
Što se tiče Dani Alvesa momak je omatorio i ima još maksimalno jednu sezonu dobre igre, dok je Jenkinson britanski borac čija krv će "proključati", prema mojoj procjeni, u narednoj sezoni, kao i Aaronova.
EDIT @Marsal tako je brate sa Velikim Vođom do novih trofeja i da nas vrati na puteve stare slave
Zadnja izmjena: AaronRamsey, dana/u 19 dec 2012, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
usra ti i šefa i stanicu. Osim onog gola koji uopšte nije imo značaja za koji je kriv, kad je to Jenki pogriješio ove sezone?Edin.- je napisao/la:Mozda on jeste talenat, ali nije igrac kakav Arsenalu treba. Ako se ne dovede adekvatna zamjena za Sagnu, pa bice nam propuh na toj desnoj strani.
edit:
budi malo objektivan
Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nije ni Song prije 2 sezone bio neka igracina, a prosle sezone odjednom ispade da je bio jedan od glavnih igraca u nasoj igri. Ne vidim razloga zasto se to ne bi moglo desiti npr. s Ramseyijem (posto je lik odigrao nekoliko utakmica na visokom nivou, kad smo se najmanje nadali, bio je i ponajbolji nas igrac) jer smo vidjeli da moze kad je u formi odigrati strasne utakmice. Ja bih iskreno najvise volio kad bi se on uspio vratiti u staru formu, od svih ostalih igraca u Arsenalu. Zao mi ga nekad bude fakat zbog ovolikih kritika i ima veliko breme na svojim ledjima, pa sve gore moze da se nosi s pritiskom, al ako se uspije izboriti sa istim onda ce od njega biti nesto.
Ima fore do 23-ce
Za Jenkinsona sam siguran da moze zamjeniti Sagnu, pa nek prica ko sta hoce, uostalom Wenger da misli da ga ne moze zamjeniti, mislite li da bi ga forsirao toliko ? Ne, sigurno da ne. Pred njima je svjetla buducnost
Ima fore do 23-ce
Za Jenkinsona sam siguran da moze zamjeniti Sagnu, pa nek prica ko sta hoce, uostalom Wenger da misli da ga ne moze zamjeniti, mislite li da bi ga forsirao toliko ? Ne, sigurno da ne. Pred njima je svjetla buducnost
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Budi ti objektivan. Sta je donio dobro ekipi? Cime je zaluzio to mjesto beka u ekipi? Naravno, zato sto nemamo boljeg od njega, zato i igra.
Rafael iz MU-a je doktor fudbala za jenkinsona.
Rafael iz MU-a je doktor fudbala za jenkinsona.
- paranojafredy
- Kontakt:
Rafael je trenutno najbolji D-bek lige
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
- Marsal
- Kontakt:
Kad si se probudio šta se tačno iduće desilo? spao ti jorgan ili si otišo popit eliksir realnosti da dođeš sebi?paranojafredy je napisao/la:Rafael je trenutno najbolji D-bek lige
Mozda nije najbolji, ali je beton igrac 100%.
- paranojafredy
- Kontakt:
pa ti ocigledno od neuspjeha svog tima nista drugo ni ne vidis 
- Marsal
- Kontakt:
Pa bolje bit slijep nego vidjet da je Rafael najbolji bek u Premiershipu.paranojafredy je napisao/la:pa ti ocigledno od neuspjeha svog tima nista drugo ni ne vidis
- paranojafredy
- Kontakt:
Nema,nema tituleeee,mozda cak i evropee,umri mali Topnice,necu da te gledam neee!!!
Edit:
Danas sam dobre volje i besplatno šaljem na sedmodnevni odmor u Banoviće.
Edit:
Danas sam dobre volje i besplatno šaljem na sedmodnevni odmor u Banoviće.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.