Marsal je napisao/la:Pa bolje bit slijep nego vidjet da je Rafael najbolji bek u Premiershipu.paranojafredy je napisao/la:pa ti ocigledno od neuspjeha svog tima nista drugo ni ne vidis
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- youngredcomps
- Kontakt:
Re: Arsenal
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Marsal
- Kontakt:
paranojafredy je napisao/la:Nema,nema tituleeee,mozda cak i evropee,umri mali Topnice,necu da te gledam neee!!!
Seek therapy.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
arminarsenal
- Kontakt:
Al bas,pa samo Man City ima cak 3 bolja desna beka od Rafaela...Zabaleta,Maicon i Micah Richards !Marsal je napisao/la:Pa bolje bit slijep nego vidjet da je Rafael najbolji bek u Premiershipu.paranojafredy je napisao/la:pa ti ocigledno od neuspjeha svog tima nista drugo ni ne vidis
Ne vidim ih puno bolji do Rafe na toj poziciji.. ;)I jos nesto,pojedinci nek se prvo saberu pa onda ulaze u ozbiljnu diskusiju..
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 19 dec 2012, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- paranojafredy
- Kontakt:
ZABALETA haahahahah placem,nevjerica,nije mi dobro
Fuck Barcelona and fuck Real Madrid
I've loved United since I was a kid
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ma sta ti znas o fudbalu uopste,pa nije Zabaleta bezveze u prednosti u odnosu i na Maicna i na Richardsa,ne igra sigruno sto je losijiparanojafredy je napisao/la:ZABALETA haahahahah placem,nevjerica,nije mi dobro
- vedofeelgood
- Kontakt:
Momak je u nevjerici
Pa sta se raspravljate s likom koji ima rezervaciju u Banovicima
Sagna > all others
Pa sta se raspravljate s likom koji ima rezervaciju u Banovicima
Sagna > all others
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Richards je dugo povrijeden...arminarsenal je napisao/la:Ma sta ti znas o fudbalu uopste,pa nije Zabaleta bezveze u prednosti u odnosu i na Maicna i na Richardsa,ne igra sigruno sto je losijiparanojafredy je napisao/la:ZABALETA haahahahah placem,nevjerica,nije mi dobro
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
- paranojafredy
- Kontakt:
hhaahahhahaa Maicon je u godinama,a Miku su povrede malo hebale.al Zaballeta da je bolij od Rafe,aaa placeeeemmmmmmmmmmmm.Hvala prika nasmijo si me
-
arminarsenal
- Kontakt:
Pa zar je taj Rafa uopste i dobar,tu je on negdje s onim nasim flopom Jenkijem,rame uz rame !paranojafredy je napisao/la:hhaahahhahaa Maicon je u godinama,a Miku su povrede malo hebale.al Zaballeta da je bolij od Rafe,aaa placeeeemmmmmmmmmmmm.Hvala prika nasmijo si me
EDIT : aa da,Zabaleta je u ranim 20im
Zadnja izmjena: arminarsenal, dana/u 19 dec 2012, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Zaista svasta pisete. Po vama ispada da nema igraca u Arsenalu koji nije kvalitetan. Ako je kvalitetan Ramsey koji je u posljednje vrijeme u jako losoj formi ko onda nije. Ramsey za kojeg se ne sjecam da je posljednih godinu dana odigrao dobar mec. A ovaj novi clan sa Ramseyem na profilu meni nije nista drugo nego necije pokusavanje da provocira ili zaista ne gleda Arsenalove utakmice. Sada po ovoj prici dodje da su Jenkinson i Ramsey bolji igraci od Artete kojeg u posljednje vrijeme svi pljuju sto je van svake pameti. A i na kraju svega treba pricati o sadasnjem kvalitetu a ne buducem. Ako vec treba da se dokazuju neka to rade na treningu ili gdje vec se dokazuju Wengeru a ne na mecevima u kojim Arsenal gubi titule. S vremena na vrijeme mladi igraci trebaju da dobiju priliku ali ne da igraju svaku utakmicu kao sto igra Ramsey. Jos samo treba poceti prica da je Djorou jako kvalitetan stoper i da i on treba da pocne da dobija sto vise sanse. I naravno da neko napravi profil u njegovo ime. Fabianski, Mannone, Santos, Squillaci, Djorou, Ramsey, Arshavin, Gervinho, Chamakh, Park, Denilson, Bendtner nisu igraci dovoljno kvalitetni za Arsenal. Sve dok se Arsenal ne pocne rjesavati ovih igraca mislim da napretka nece biti. Nadam se da ce vec sada u januaru 3 ili 4 od ovih da napuste klub.
- paranojafredy
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
jos je tad tek stigao
jos je tad tek stigao
- youngredcomps
- Kontakt:
paranojafredy je napisao/la:
jos je tad tek stigao
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Marsal
- Kontakt:
I ovo kao treba da bude neki krucijalni dokaz kako je Rafael najbolji bek?paranojafredy je napisao/la:
Uredu, onda tvrdim da je Bolic bolji napadač od Cantone, Yorkea i Colea u svoje vrijeme bio.
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 19 dec 2012, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AaronRamsey
- Kontakt:
Artetini passovi nam inače donose trofeje.Londonarsenal je napisao/la:Zaista svasta pisete. Po vama ispada da nema igraca u Arsenalu koji nije kvalitetan. Ako je kvalitetan Ramsey koji je u posljednje vrijeme u jako losoj formi ko onda nije. Ramsey za kojeg se ne sjecam da je posljednih godinu dana odigrao dobar mec. A ovaj novi clan sa Ramseyem na profilu meni nije nista drugo nego necije pokusavanje da provocira ili zaista ne gleda Arsenalove utakmice. Sada po ovoj prici dodje da su Jenkinson i Ramsey bolji igraci od Artete kojeg u posljednje vrijeme svi pljuju sto je van svake pameti. A i na kraju svega treba pricati o sadasnjem kvalitetu a ne buducem. Ako vec treba da se dokazuju neka to rade na treningu ili gdje vec se dokazuju Wengeru a ne na mecevima u kojim Arsenal gubi titule. S vremena na vrijeme mladi igraci trebaju da dobiju priliku ali ne da igraju svaku utakmicu kao sto igra Ramsey. Jos samo treba poceti prica da je Djorou jako kvalitetan stoper i da i on treba da pocne da dobija sto vise sanse. I naravno da neko napravi profil u njegovo ime. Fabianski, Mannone, Santos, Squillaci, Djorou, Ramsey, Arshavin, Gervinho, Chamakh, Park, Denilson, Bendtner nisu igraci dovoljno kvalitetni za Arsenal. Sve dok se Arsenal ne pocne rjesavati ovih igraca mislim da napretka nece biti. Nadam se da ce vec sada u januaru 3 ili 4 od ovih da napuste klub.
Zaista ne znam zašto je zavladalo tako loše mišljenje o našem talentovanom Velšaninu koji je prije manje od dvije godine slomio nogu. Dovoljno mi je što je Wenger položio svoje povjerenje u njega produžavanjem ugovora. Arsene knows.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
- paranojafredy
- Kontakt:
Sagna je jako dobar bek,to nema price.Al imate toliko flopova kojih se sto prije morate rijesiti,i dovesti igrace koji ce biti vrijedni Arsenala,a ne ove Wengerove niskobudzetne pokusaje. '(Tio,Santi,Lukas,Jack,Cembr,Diaby)-su dobri.dovesti golmana,obavezno jedog beka,i stopera kao i napadaca,ubicu kakav je bio RVP i bit ce to dobro.Ostalih flopova kakav je ramsej podhitno se rijesiti
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ramsey jeste los, potpuno se slazem, ali meni se cini da mnogi zmire na njegove dobre partije. Prosle godine je imao 5-6 utakmica koje je fenomenalno odradio(opet kazem malo, ali moze), sjetite se samo Chelsea na njihovom fantasticno odigrao. Problem je sto Wenger ne zna odmoriti igraca kda mu ne ide, i onda svi psuju Ramseya. Covjek ima 22. godine, i jos uvijek je mlad igrac, i moze mnogo napredovati.
O Carlu necu uopste da raspravljam, covjek je osim dvojici strucnjaka odlican igrac(u obziru na godine naravno).
O Carlu necu uopste da raspravljam, covjek je osim dvojici strucnjaka odlican igrac(u obziru na godine naravno).
Celik!3,2,2.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Jenkinson je već sad zvijer u odbrani, a i njegova će britanska krv proključati kad tad i bit će nezaustavljiv u svim segmentima igre. Naravno, drago mi je zbog potpisa budućih zvijezda britanskog fudbala (od koji Wilshere već sada jeste). 
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
[youtube][/youtube]paranojafredy je napisao/la:Nema,nema tituleeee,mozda cak i evropee,umri mali Topnice,necu da te gledam neee!!!
Edit:
Danas sam dobre volje i besplatno šaljem na sedmodnevni odmor u Banoviće.
Nisam ja tebi dzabe dao bodove za flopa. Gori si od mene, ja barem ne provociram vec normalno diskutujem, to sto se njima ne svidi nije do mene
Btw nemojmo se ugledati na spanske padavicare kada pocnu razglabati ko je bolji ko nije
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- vedofeelgood
- Kontakt:
O tome ti ja pricam. 2 plusa od mene !AllGunsBlazing je napisao/la:Ramsey jeste los, potpuno se slazem, ali meni se cini da mnogi zmire na njegove dobre partije. Prosle godine je imao 5-6 utakmica koje je fenomenalno odradio(opet kazem malo, ali moze), sjetite se samo Chelsea na njihovom fantasticno odigrao. Problem je sto Wenger ne zna odmoriti igraca kda mu ne ide, i onda svi psuju Ramseya. Covjek ima 22. godine, i jos uvijek je mlad igrac, i moze mnogo napredovati.

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.