a ovo za patka nes nemogu da povjerujem. nadam se da ga nece prodat. ma ako im treba love ajmo mi po mjesnim zajednicama sergije skupljat samo nek njeg ostave
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma jbg situacija nije nimalo povoljna.. ija sam studirao Elektrotehniku uTZ (ETF) ali napustio ove godine, nemoze Allah polozit i et reko nemogu ni ja
a ovako naleti se kadkad na neki poslic zaradi se koja banka ali nije to to, da bi sta redovno. gdje god apliciras za posao nema fajde. jbg kome guzice treba dat da se zaposli
a ovo za patka nes nemogu da povjerujem. nadam se da ga nece prodat. ma ako im treba love ajmo mi po mjesnim zajednicama sergije skupljat samo nek njeg ostave
:D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
sto ne probas sta srodno, npr uzmem Matematiku na PMFmilanist je napisao/la:ma jbg situacija nije nimalo povoljna.. ija sam studirao Elektrotehniku uTZ (ETF) ali napustio ove godine, nemoze Allah polozit i et reko nemogu ni jaa ovako naleti se kadkad na neki poslic zaradi se koja banka ali nije to to, da bi sta redovno. gdje god apliciras za posao nema fajde. jbg kome guzice treba dat da se zaposli
![]()
a ovo za patka nes nemogu da povjerujem. nadam se da ga nece prodat. ma ako im treba love ajmo mi po mjesnim zajednicama sergije skupljat samo nek njeg ostave:D
- francobaresi
- Kontakt:
Evo par novih informacija :
Galliani će navodno tražiti novac i Paulinha za Pata .
Prema fudbalskim ekspertima iz Italije Robinho odlazi 80 % Milan bi trebao dobiti 8-9 miliona za njega.
Zatim Pablo Armero u Milan , cijena je 10 miliona + Valoti .
Prema fudbalskim ekspertima iz Italije Robinho odlazi 80 % Milan bi trebao dobiti 8-9 miliona za njega.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ahmad_tz je napisao/la:sto ne probas sta srodno, npr uzmem Matematiku na PMFmilanist je napisao/la:ma jbg situacija nije nimalo povoljna.. ija sam studirao Elektrotehniku uTZ (ETF) ali napustio ove godine, nemoze Allah polozit i et reko nemogu ni jaa ovako naleti se kadkad na neki poslic zaradi se koja banka ali nije to to, da bi sta redovno. gdje god apliciras za posao nema fajde. jbg kome guzice treba dat da se zaposli
![]()
a ovo za patka nes nemogu da povjerujem. nadam se da ga nece prodat. ma ako im treba love ajmo mi po mjesnim zajednicama sergije skupljat samo nek njeg ostave:D
ma nema fajde jarane, digo sam ruke od toga vjeruj. jos kad vidim stanje kakvo je u drzavi i ne pomisljam da nastavim, zavrsis i budes neko i nesto i opet nema posla, inzinjeri sjede kod kuce tako da ne znam sta raci vise, ne vidim izlaz iz ove situacije, tako nam je kako nam je.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
ko je taj paulinho, nikad cuo za njegafrancobaresi je napisao/la:Evo par novih informacija :
- francobaresi
- Kontakt:
Paulinho je igrač koji može igrati sve pozicije u sredini , najviše mu odgovara ta uloga zadnjeg veznog ali sa karekteristikama playmakera , 24 god. ima i član je Brazilske reprezentacije , dosada 8 nastupa i 2 gola .milanist je napisao/la:ko je taj paulinho, nikad cuo za njegafrancobaresi je napisao/la:Evo par novih informacija :
Zatim Pablo Armero u Milan , cijena je 10 miliona + Valoti .koju poziciju igra? koliko ljeta ima, jel valja bar necemu. mada bija patka zadrzao al et.
Ove sezone za Corinthians 10 golova i 10 asistencija .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
GdS reports that @Kevin_strootman is Milan's primary target, but they aren't willing to spend the €10m that he's valued at.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- _forzamilan_
- Kontakt:
Koji bi crnjak bio za interiste kad bi Paulinho postao igrač Milana jer se zna da ga vrbuju već godinama 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Kad ste krenuli off svi,da i ja malo.
Necu o faxu,nego nesto drugo:
[youtube][/youtube]

Necu o faxu,nego nesto drugo:
[youtube][/youtube]
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- _forzamilan_
- Kontakt:
betton je napisao/la: [youtube][/youtube]
![]()
![]()
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Našao sam podatak da je Milan u zadnjih 26 sezona Serie A čak 19 puta završio u TOP 3 na kraju sezone .
8 puta je bio prvak .
5 puta viceprvak .
6 puta kao trećeplasirani i 7 puta je na kraju sezone bio između 4 i 10 mjesta .
Najlošiji plasman u zadnjih 26 godina je deseto mjesto u sezoni 1996-1997 tačno sezonu nakon završetka velike generacije koja je harala od 1988-1995 god .
8 puta je bio prvak .
5 puta viceprvak .
6 puta kao trećeplasirani i 7 puta je na kraju sezone bio između 4 i 10 mjesta .
Najlošiji plasman u zadnjih 26 godina je deseto mjesto u sezoni 1996-1997 tačno sezonu nakon završetka velike generacije koja je harala od 1988-1995 god .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
OFFICIAL: Niang has signed a contract extension from 2015 to 2017. #ForzaNiang #BangBangNiang #BuonCompleannoNiang
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nekako osjecam da cemo sutra izvuci ili Dortmund ili Psg.
Iskreno se nadam da necemo Dortmund
al mi smo sretni uvjek,vidjet ces kad na Barcu opet udarimo 
Iskreno se nadam da necemo Dortmund
- AvantiSignora
- Kontakt:
UrbyEmanuelson je napisao/la:Nekako osjecam da cemo sutra izvuci ili Dortmund ili Psg.
Iskreno se nadam da necemo Dortmundal mi smo sretni uvjek,vidjet ces kad na Barcu opet udarimo
Dobivate Bayerna sutra, i naravno bez problema ce te ih izbaciti!!
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- _forzamilan_
- Kontakt:
francobaresi je napisao/la:Našao sam podatak da je Milan u zadnjih 26 sezona Serie A čak 19 puta završio u TOP 3 na kraju sezone .
8 puta je bio prvak .
5 puta viceprvak .

Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Danas bilo probno izvalcenje i znas koga smo dobili ,pogadaj jedanput,Barcu naravnoUrbyEmanuelson je napisao/la:Nekako osjecam da cemo sutra izvuci ili Dortmund ili Psg.
Iskreno se nadam da necemo Dortmundal mi smo sretni uvjek,vidjet ces kad na Barcu opet udarimo
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kad je izvlacenje i imali na nekom kanalu, moze i na nekom stranom.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sutra od 11.30 na euro sportuHypnose je napisao/la:Kad je izvlacenje i imali na nekom kanalu, moze i na nekom stranom.....
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- _forzamilan_
- Kontakt:
- francobaresi
- Kontakt:
Acerbi najjači_forzamilan_ je napisao/la:[youtube][/youtube]
I kako Prince zeza Bojana

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.