Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Upravu si efendija,moja greska,halali. A ucinilo mi se da sam procito do 2013Henderson je napisao/la:Daniel Sturidge je vezan za Chelsea do 2014.
ovako je bilo i za Downinga,Sasha L.F.C. i ja smo ga hvalili a on nas razocarao sad sam skeptican u vezi svih igraca pa makar to bio Messi i njegova dva jarana Xavi i IniestaHeKen je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem da vecina vas, cast izuzecima, i dalje sumnja u kvalitete staridža. Po meni je on strasan igrac i nadam se da ce doci!!!![]()
![]()
Pa za ovu cifru bi se mogli kupit i Sturridge i Wallcot i Ince i Dembaanfield je napisao/la:FSG have given Liverpool £40 million to spend on players this January to push for a top-four this season (via Boston Daily)
mogao si bar napisati od koje minuteneurofunk je napisao/la:http://www.talksport.co.uk/radio/listen ... sode/99471
Intervju sa Comollijem.
SEGMENT / PART OF SHOW: 1200 > 1230Ponos Torina je napisao/la:mogao si bar napisati od koje minuteneurofunk je napisao/la:http://www.talksport.co.uk/radio/listen ... sode/99471
Intervju sa Comollijem.
Kad bi njih 4 doveli i prodali Cola, Downinga i Donia.EBSCO je napisao/la:Pa za ovu cifru bi se mogli kupit i Sturridge i Wallcot i Ince i Dembaanfield je napisao/la:FSG have given Liverpool £40 million to spend on players this January to push for a top-four this season (via Boston Daily)
i još ostane kusura de se uštedi za ljeto
Ako je iko majstor u dovođenju igrača iz gradskih rivala to su Spursi.OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve je izvjesnije da odlazi iz Chelsea .. u TottenhamAj valjda nije toliki Cigan da ode u gradskog rivala.
Ince, Sturridge i Gomis su najrealnije opcije, donekle mozda i Feghouli. Mislim da od Thea i Arde nema nista, a mozda je Gomis i jeftiniji od Daniela.EBSCO je napisao/la:Evo sad čitam da imamo još tri igrača na radaru, Gomis, Arda Turan, Feghouli
Sad neznam koja je realnija opcija, ince, starridge, wallcot ili ova gore trojica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.