Nako kazem objektivno sto se mene tice ja cu postovati/postujem pravila za ostale me nije briga.zizu1991 je napisao/la:@DevilS -e, ne budi rektalni alpinista, ajd da imaš fajde, pa taman

Nako kazem objektivno sto se mene tice ja cu postovati/postujem pravila za ostale me nije briga.zizu1991 je napisao/la:@DevilS -e, ne budi rektalni alpinista, ajd da imaš fajde, pa taman
+1DevilS je napisao/la:Sto mi se sad desava sto nije bilo prije npr ja se logujem i hocu nesto da pisem ono ponovo trazi da se logujem, i kad hocu da se odjavim idem na odjavu ono jos online?
Isti problem imam !harry_90 je napisao/la:+1DevilS je napisao/la:Sto mi se sad desava sto nije bilo prije npr ja se logujem i hocu nesto da pisem ono ponovo trazi da se logujem, i kad hocu da se odjavim idem na odjavu ono jos online?
Ista problem.Elegant je napisao/la:Isti problem imam !harry_90 je napisao/la:+1DevilS je napisao/la:Sto mi se sad desava sto nije bilo prije npr ja se logujem i hocu nesto da pisem ono ponovo trazi da se logujem, i kad hocu da se odjavim idem na odjavu ono jos online?
Procito sam al kontam mozda ko obrati paznju il nam da odgovor_forzamilan_ je napisao/la:Čitaj iznad izgleda pola foruma uključujući i mene ima taj problem. I danas isto i baš iritantan problem
Yuto je napisao/la:U cemu je fazon da kad god odem s foruma na naslovnu stranicu izloguje me ? Ne valja ovo ba nikako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.