Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
E ovako,molio bih vas fino da mi pomognete
zelio bih na svojoj radnoj povrsini da napravim dva dijela tj. ono kad se pali kompjuter da mi prikaze dvije opcije jedna moj dio a drugi dio je ostalih ukucana?kako da to napravim i kako da mi to bude pod šifrom i da li moze u opste?
valjda ste me skontali 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Evolution87
- Kontakt:
start - control panel - user accounts - add or remove user accounts - create accountsamocelik je napisao/la:E ovako,molio bih vas fino da mi pomognetezelio bih na svojoj radnoj povrsini da napravim dva dijela tj. ono kad se pali kompjuter da mi prikaze dvije opcije jedna moj dio a drugi dio je ostalih ukucana?kako da to napravim i kako da mi to bude pod šifrom i da li moze u opste?
valjda ste me skontali
i kad kreiras acc onda mu stavis pw i to ti je to
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- tyler durden
- Kontakt:
Pregledaj te razmake, vrlo je moguce da je do toga.Centre forward je napisao/la:Haman jedini ČO'EK na forumu. Pa problem je ovakav. Kako god da uradim ev recimo npr seminar ono sto mi pokazuje Word (2007) ne odštampa isto. Znači onaj sadržaj što se nalazi na jednoj stranici pređe na drugu kad isprintam a u computer formi je sve OK. Znaci samo pomijeranje jednog dijela seminara(obicno od preve stranice uzrokuje pomijeranje i ostalog pa poremeti cijeli dokument)nadam se da si sme skont'o i da znas sta je otpr. Da li je do nekih razmaka,il' ima neka caka, stv sam pobudaliolikma23 je napisao/la:Koji problem imas?Centre forward je napisao/la:Jel' ima neko da je malo stručniji sa Wordom '07 imam neki belaj, hitno mi je. 'fala
Ili provjeri opcije, pri printanju(nisam siguran jel ima) al vidi mozda ima negdje opcija, da prebacuje tekst na sljedecu stranicu
hvala drugEvolution87 je napisao/la:start - control panel - user accounts - add or remove user accounts - create accountsamocelik je napisao/la:E ovako,molio bih vas fino da mi pomognetezelio bih na svojoj radnoj povrsini da napravim dva dijela tj. ono kad se pali kompjuter da mi prikaze dvije opcije jedna moj dio a drugi dio je ostalih ukucana?kako da to napravim i kako da mi to bude pod šifrom i da li moze u opste?
valjda ste me skontali
i kad kreiras acc onda mu stavis pw i to ti je to
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma kakav student, ja sam se posvadjao sa obrazovanjem pa ne idem na faxneo je napisao/la:Eto imas gore iznad link ako si student. Ubilo se za nas
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re:
Posteno, ima sigurno i na BHT i mTel slicno nesto, ovo cisto govorim iz svoje perspektive, pocetkom godine i mogucnosti prijenosa brojeva izmedju mreza ce sigurno biti vise pogodnosti.Papastathopoulos je napisao/la:Aha..hvala sto si se potrudio da mi to objasnis, al ne bi eronet..al nema veze, nastavit cu kako sam i do sad radio, svaki dan po dopunaŠB_Fidelis je napisao/la:Kako god okrenes mora biti spojena na internet makar 10 sekundi da procita poruku na whatsapp/viber/facebook messenger/sto vec, bilo putem WIFI ili Mobile Internet, pa onda tek da eventualno vrati sms-om.Papastathopoulos je napisao/la:@neo ali je li mora i ona biti online da bi joj mogao poslati poruku ? Jbt imam onda fb za takve stvari..moze li recimo da ovo instaliram sebi i njoj i da ja njoj saljem poruke preko ovog programa, a ona meni putem standardnog SMS-a ?
Evo, preporuka, prebaci na Eronet prepaid, nek uzme !hej full tarifu, za 20 KM imas mjesecno 500 SMS, 500 poziva, i 500 MB prometa (meni je mobilni internet upaljen 24/7). Tko je iole racionalan i ima Android/iOS sustav, bez problema mu izadje mjesecno 20 KM za mobitel racuna, samo kombiniras sve gore navedeno izmedju osoba koje imaju i nemaju smartphone, i to je to, ne moze da fali.
Kak god, rijesavaj se klasicnih metoda komunikacije sto prije, potrosit ces previse bez potrebe. Zasto zvati konvencionalnim putem kad mozes besplatnim Viberom, npr.
...Život za Široki...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma sto se tice poziva, tu mi ne treba besplatno rjesenje, jer godísnje obavim 20-tak min odlaznih poziva, tako da
meni samo treba rjesenje za poruke 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- raul-zakon
- Kontakt:
Eh raja, ovako:
Imam jedan problem.
Nedavno mi je sestra dobila neki novi računar i na njemu sada nema antivirusa.
E, pošto ja sa kompjuterima nisam baš na ti, bi li neko od vas mogao da mi, ili u pp, ili ovdje, postavi link za neki dobar antivirus.
Hvala !
Imam jedan problem.
Nedavno mi je sestra dobila neki novi računar i na njemu sada nema antivirusa.
E, pošto ja sa kompjuterima nisam baš na ti, bi li neko od vas mogao da mi, ili u pp, ili ovdje, postavi link za neki dobar antivirus.
Hvala !
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- moustapha
- Kontakt:
http://windows.microsoft.com/en-US/wind ... s-download" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Prijedlog i od mene za ovaj. Fenomenalno radi, ne uzima puno resusrsaHead je napisao/la:http://windows.microsoft.com/en-US/wind ... s-download
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- raul-zakon
- Kontakt:
Hvala puno svima, uvažio sam ovaj @Head-ov i @neov prijedlog, pa ćemo vidjeti...
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
meni je isto neo davno dao taj prijedlog ja ga uvazio i evo dan danas zadovoljanraul-zakon je napisao/la:Hvala puno svima, uvažio sam ovaj @Head-ov i @neov prijedlog, pa ćemo vidjeti...
Ja koristim Avast i zadovoljan sam. Samo je potrebna svake godine registracija
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Evolution87
- Kontakt:
Takodjer koristim essentials i fercera odlicno. Nemam nikakvih problema 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Ne znam gdje da pitam pa cu pitati ovdje:
Moze li mi neko objasniti,bez da mi sere kako neam pojma i kako je to prejednostavno, kako se prave oni pokretni gifovi kakve mozemo vidjeti na pdf-u smijesne slike?
Mozda to fakat jest prejednostavno al ja ne znam kako se radi,a nekad bi fakat volio da znam,da se i ja mogu kurcit.
Moze li mi neko objasniti,bez da mi sere kako neam pojma i kako je to prejednostavno, kako se prave oni pokretni gifovi kakve mozemo vidjeti na pdf-u smijesne slike?
Mozda to fakat jest prejednostavno al ja ne znam kako se radi,a nekad bi fakat volio da znam,da se i ja mogu kurcit.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Valjda ti je najlakse uzeti video koji zelis (bilo da je vec na PC-u il da trebas downloadati s youtube, il nebitno), izrezati samo taj mali dio koji zelis pretvoriti u gif, potom importati taj izrezani dijelic u Photoshop, on ce od njega napraviti seriju slicica (import>video frames to layers), onda mu podesi kvalitet (tako da lici na nesto, al ne zauzima previse prostora jer ce se sporo loadati online), save for web i eto.
...Život za Široki...
E zahvaljujem to cu pokusati ovih dana.ŠB_Fidelis je napisao/la:Valjda ti je najlakse uzeti video koji zelis (bilo da je vec na PC-u il da trebas downloadati s youtube, il nebitno), izrezati samo taj mali dio koji zelis pretvoriti u gif, potom importati taj izrezani dijelic u Photoshop, on ce od njega napraviti seriju slicica (import>video frames to layers), onda mu podesi kvalitet (tako da lici na nesto, al ne zauzima previse prostora jer ce se sporo loadati online), save for web i eto.
Nije bas da mi je prijeko potrebno,al eto...hocu da znam.
HITNO!
Odem na skype i hoću ko čovjek da pričam s nekim, međutim kad ubacim slušalice umjesto zvučnika onda mi mikrofon ne radi. Zna li neko u čemu je problem, treba mi ovo što prije.
Hvala unaprijed!
Odem na skype i hoću ko čovjek da pričam s nekim, međutim kad ubacim slušalice umjesto zvučnika onda mi mikrofon ne radi. Zna li neko u čemu je problem, treba mi ovo što prije.
Hvala unaprijed!
Ubaci u pravu "rupu"beela je napisao/la:HITNO!
Hvala unaprijed!
BTW, vecina slusalica doalze s dva ulaza u zvucnu, ukljuci samo onaj ulaz koji je za mikrofon.
"It's one of premier league's oldest lessons .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.