Ruska premier liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Ruska premier liga
Ma,da,da,da svi su zlatni samo Anzhi kupuje utakmice,samo Anzhi ima losu atmosferu na utakmicama svi ostali imaju krasnu,samo Anzhi ima losu posetu svima ostalim preko 90% popunjenost stadiona.Svi imaju ekstra igrace samo u Anzhiu igraju karine od igraca,svi imaju sve samo Anzhi nema nista.
Ja ne znam sta ti onda radis na forumu kada imas informacije da je Krashnozan pustio Anzhi,idu u Moskvu,bori se za pravdu svoga kluba,drzavnim vlastima ce mnogo znaciti cinjenica da jedan momak iz BiH ima proverene informacije da je utakmcia namestena.
Ja ne znam sta ti onda radis na forumu kada imas informacije da je Krashnozan pustio Anzhi,idu u Moskvu,bori se za pravdu svoga kluba,drzavnim vlastima ce mnogo znaciti cinjenica da jedan momak iz BiH ima proverene informacije da je utakmcia namestena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ja ne krijem ja smatram da je anzhi niko i ništa 
Super,samo sto je to smatranje mnogo zaostalo i nema nikakvih uporista u danasnjem Anzhiu.
moja stvar tvoja nije 
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Sve dok je u tvojim mislima onda je tvoja stvar, a kad se pojavi i izidje u javni prostor-eter-forum postaje i stvar drugih, svih onih koji se ne slazu i slazu s tobom i tvojim misljenjem, tvrdnjama, navodima i sl...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
@Lokomotiv znaci li ti neto ime Shamil Asildarov ? 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Lokomotiv je igrao loše, priznao je trene Slaven Bilić poslije domaćem poraza 0:1 od Volge, šestom ukupno u jesenskom dijelu ruske Premier lige.
14 bodova izgubio je Lokomotiv na svojem Čerkizovu, a propustio je i priliku završiti na četvrtom mjestu na kraju jesenskog dijela natjecanja. Ovako će ovisiti o utakmici Rubina i Spartaka u ponedjeljak.
Lokomotiv je nanizao tri pobjede, ali je opet prekinuo taj niz. Ovaj put protiv momčadi protiv koje se tome nije nadao. Slaven Bilić bio je razočaran partijom svoje momčadi:
"Pripremali smo se ozbiljno za posljednju utakmicu godine kao da je finale. Upozorio sam igraće da Volga u posljednje vrijeme igra puno bolje nego ranije i postiže dobre rezultate. Međutim, usprkos nekoliko prilika ispred Volgina gola, igrali smo loše. Propustili smo nekoliko prilika zbog individualnih pogrešaka. Zato ovo ne bih nazvao nezasluženim porazom. Nažalost, četvrti put ove sezone ne uspijevamo produžiti pozitivni niz poslije tri pobjede."
"Volga nas nije iznenadila. Znamo da je ta momčad jaka u kontrama, može držati loptu, a tijekom 90 minuta barem jednom moraju doći do našeg gola. Ali mi ponavljamo naše pogreške. Imamo pedeset napada, protivnik jedan, a mi izgubimo. U trenutku kad je gol postignut dva naša igrača bila su na pogrešnim pozicijama u kaznenom prostoru. To je neprihvatljivo. Da je ostalo 0:0, bilo bi mnogo lakše pritisnuti protivnika, postići gol i pobijediti."
Lokomotiv je s tri boda mogao skočiti na četvrto mjesto. Ovako je na sedmom, a ako Spartak pobijedi, past će na osmo. Volga je 13., što je pozicija koja vodi u kvalifikacije za ostanak.
14 bodova izgubio je Lokomotiv na svojem Čerkizovu, a propustio je i priliku završiti na četvrtom mjestu na kraju jesenskog dijela natjecanja. Ovako će ovisiti o utakmici Rubina i Spartaka u ponedjeljak.
Lokomotiv je nanizao tri pobjede, ali je opet prekinuo taj niz. Ovaj put protiv momčadi protiv koje se tome nije nadao. Slaven Bilić bio je razočaran partijom svoje momčadi:
"Pripremali smo se ozbiljno za posljednju utakmicu godine kao da je finale. Upozorio sam igraće da Volga u posljednje vrijeme igra puno bolje nego ranije i postiže dobre rezultate. Međutim, usprkos nekoliko prilika ispred Volgina gola, igrali smo loše. Propustili smo nekoliko prilika zbog individualnih pogrešaka. Zato ovo ne bih nazvao nezasluženim porazom. Nažalost, četvrti put ove sezone ne uspijevamo produžiti pozitivni niz poslije tri pobjede."
"Volga nas nije iznenadila. Znamo da je ta momčad jaka u kontrama, može držati loptu, a tijekom 90 minuta barem jednom moraju doći do našeg gola. Ali mi ponavljamo naše pogreške. Imamo pedeset napada, protivnik jedan, a mi izgubimo. U trenutku kad je gol postignut dva naša igrača bila su na pogrešnim pozicijama u kaznenom prostoru. To je neprihvatljivo. Da je ostalo 0:0, bilo bi mnogo lakše pritisnuti protivnika, postići gol i pobijediti."
Lokomotiv je s tri boda mogao skočiti na četvrto mjesto. Ovako je na sedmom, a ako Spartak pobijedi, past će na osmo. Volga je 13., što je pozicija koja vodi u kvalifikacije za ostanak.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
CSKA je svladao Mordoviu i zabilježio 3 vrijedna boda kojom se održaje na vrhu ljestvice. Sutra se s dva derbija zatvara ova polusezona: Kazan-Spartak i Zenit-Anži
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
e **** ga - bilic i lokosi su mogli s ovom pobejdom doci do cetvrtog mjesta,ali sad ce se biti tesko vadit protiv dinamo moskve koja je u izvrsnoj formi..
ali nista zato kontra mraku kontra sili

ali nista zato kontra mraku kontra sili
- Sportfanatik
- Kontakt:
Nakon otkaza španjolskom stručnjaku Unaiju Emeryju Spartak je za privremenog trenera imenovao svog bivšeg igrača Valerija Karpina. Nakon pobjede protiv Rubina čelnici moskovskog kluba odlučili su mu ponuditi ugovor.
Nogometaši ruskog prvoligaša Spartaka, koji je ove sezone igrao i u Ligi prvaka, krajem prošlog mjeseca ostali su bez trenera. Lošije predstave moskovskog kluba u posljednje vrijeme uzrokovale su otkazom španjolskom stručnjaku Unaiju Emeryju.
Na njegovo je mjesto došao bivši nogometaš tog kluba, Valerij Karpin kao privremena solucija. On je imao zadatak odraditi posljednju utakmicu jesenskog dijela ruskog prvenstva protiv Rubina u Kazanu prije nego što Uprava odredi trajno rješenje.
No, Spartak je pomalo iznenađujuće pobijedio jaku momčad Rubina u gostima, te su čelnici momčadi iz glavnog grada odlučili Karpinu dati priliku da vodi igrače i nadalje. Ponuđen mu je ugovor na jednu i pol godinu što je Karpin i prihvatio.
"Karpin ima zadatak osvojiti u tom razdoblju jedan trofej - prvenstvo, Ruski kup ili europsko natjecanje", kazao je vrlo ambiciozni vlasnik Spartaka Leonid Fedun. Karpin nema velikog trenerskog iskustva, dosad je vodio samo sadašnji klub prije nego što je Emery došao 2009. godine.
Nogometaši ruskog prvoligaša Spartaka, koji je ove sezone igrao i u Ligi prvaka, krajem prošlog mjeseca ostali su bez trenera. Lošije predstave moskovskog kluba u posljednje vrijeme uzrokovale su otkazom španjolskom stručnjaku Unaiju Emeryju.
Na njegovo je mjesto došao bivši nogometaš tog kluba, Valerij Karpin kao privremena solucija. On je imao zadatak odraditi posljednju utakmicu jesenskog dijela ruskog prvenstva protiv Rubina u Kazanu prije nego što Uprava odredi trajno rješenje.
No, Spartak je pomalo iznenađujuće pobijedio jaku momčad Rubina u gostima, te su čelnici momčadi iz glavnog grada odlučili Karpinu dati priliku da vodi igrače i nadalje. Ponuđen mu je ugovor na jednu i pol godinu što je Karpin i prihvatio.
"Karpin ima zadatak osvojiti u tom razdoblju jedan trofej - prvenstvo, Ruski kup ili europsko natjecanje", kazao je vrlo ambiciozni vlasnik Spartaka Leonid Fedun. Karpin nema velikog trenerskog iskustva, dosad je vodio samo sadašnji klub prije nego što je Emery došao 2009. godine.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
auu brate, al je duga pauza u Ruskom prvenstvu 
- Sportfanatik
- Kontakt:
NAVIJAČI Zenita uputili su zahtjev klubu da se suzdrži od kupovine tamnoputih igrača…
"Nismo rasisti, ali izostavljanje tamnoputih igrača u Zenitu vidimo kao važnu tradiciju. To bi Zenitu omogućilo održati nacionalni identitet kluba, koji je simbol Sankt Peterburga", stoji u pismu.
"Mi želimo samo igrače iz drugih bratskih slavenskih naroda, kao što su Ukrajinci i Bjelorusi, jednako kao i nogometaši iz baltičkih i skandinavskih država. Imamo isti mentalitet, istu povijesnu i kulturnu pozadinu kao i te zemlje", dodaje se u pismu.
"Nismo rasisti, ali izostavljanje tamnoputih igrača u Zenitu vidimo kao važnu tradiciju. To bi Zenitu omogućilo održati nacionalni identitet kluba, koji je simbol Sankt Peterburga", stoji u pismu.
"Mi želimo samo igrače iz drugih bratskih slavenskih naroda, kao što su Ukrajinci i Bjelorusi, jednako kao i nogometaši iz baltičkih i skandinavskih država. Imamo isti mentalitet, istu povijesnu i kulturnu pozadinu kao i te zemlje", dodaje se u pismu.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
tako i treba svaka čast zenitu 
Pa gde si @lokomotiv stari drugaru,ima li sta pametno u ruskoj ligi ?
ti nam reci ti najjbolje znas 
Jbg polusezona zavrsena,rekoh ti da ne pratim preterano ruske sajtove,vec samo utakmice.A i ti to iz jednog boljeg smesnijeg ugla predstavis.lokomotiv je napisao/la:ti nam reci ti najjbolje znas
drago mi je da ti je zanimljivo moje razmišljanje i moj stav 
nek onda Zenit proda Hulka Anžiju, ako im je kao nepoželjan 
inace, kad smo kod Anžija, evo ovdje imaju najzanimljiviji golovi u ovoj polusezoni i u ligi i u ligi Evrope, pa mozete glasat koji je najbolji, ako vam je ovako dosadno nekad
http://fc-anji.ru/votings/210/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fc-anji.ru/votings/210/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisu ovi losi iz zenita posto bi ovo moglo odgovarati igracima cija prezimena zavrsavaju sa vić ili šić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.