Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Jedna praznicna fotografija naseg Mirze..

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Naravno da ima,jer se tamo stize na poziv!kokuz je napisao/la:je li ima kakvih ograničenja u vezi prijavljivanja na 3pt shoot out contest??
što se ne bi mirza prijavio pa probao
Prati li iko veceras, Mirza na klupi, ne ocekujem da ce dobit priliku, ali eto nada zadnja umire 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Ma znaš da smo tu samo smo se ušutili ko miševi. Kada jedno jutro krene Mirzu vidjeće se na forumu koliko ludaka ga pratidziza_23 je napisao/la:Prati li iko veceras, Mirza na klupi, ne ocekujem da ce dobit priliku, ali eto nada zadnja umire
-
edinjo-bih
- Kontakt:
malo sutimo al tu smo hehehe
Tu smo ko misevi se sakrili mada sam rekao da necu Netse vise gledati ali vuce te srce ipak igra Bosanac
u NBA 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L' Imperator
- Kontakt:
Da Bog da Johnson i Mancini u paketu dobili otkaz
Upravu je sto kaze Spahija. Ne kontam kako jedan od najboljih igraca Europe nemoze igrat barem 15-20min. u NBA. Kako trener zeli da se adaptira ako ne igra? Isti je kao Sbit, doveo Kapelana i Hodzica i nije im dao priliku da pokazu sta znaju i onda ih nije pozvao na Eurobasket, kao nisu se dokazali. Kako da se dokazu kad ne igraju? Pa tako i Mirza. Dobit ce Mikrza svoje mjesto u ekipi kad-tad.
Upravu je sto kaze Spahija. Ne kontam kako jedan od najboljih igraca Europe nemoze igrat barem 15-20min. u NBA. Kako trener zeli da se adaptira ako ne igra? Isti je kao Sbit, doveo Kapelana i Hodzica i nije im dao priliku da pokazu sta znaju i onda ih nije pozvao na Eurobasket, kao nisu se dokazali. Kako da se dokazu kad ne igraju? Pa tako i Mirza. Dobit ce Mikrza svoje mjesto u ekipi kad-tad.
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
nek mu kojekakvi likovi igraju 25 do 30 pa i 35min i imaju ucinak od 7-8 do 11 poena!
on da toliko igra - dao bi sigurno 15
on da toliko igra - dao bi sigurno 15
Ma neeee druze, ovde na forumu jos ima ljudi koji govore da ce Mirza samim treniranjem tamo da, ne samo odrzi ljetosnju formu nego cak i da napreduje u svim segmetima jer su tamo u NBA toboze drasticno razliciti treninzi nego drugdje... Ista teza bi se onda komotno mogla primijeniti i na neke fudbalere reprezentacije koji ne igraju u svojim timovima..ah, ko da moraju igrat bitno je da treniraju ljudi, zar ne ?likma23 je napisao/la:Da Bog da Johnson i Mancini u paketu dobili otkaz![]()
![]()
![]()
njega samo mogu spasiti ljetne pripreme i veliki broj prijateljskih/pripremnih utakmica...ne bil tako ufatio ritam igranja!
ostalo - moze macku o rep okaciti
ostalo - moze macku o rep okaciti
Ja mislim da polagano se shvata da Netsi nisu bili najbolje rjesenje za Mirzu, hoce li se sta mijenjati, to cemo vidjeti.... Problem je ovdje sto je Prokhorov upumpao dosta para u klub i ocekuje rezulate brzo, (sjecam se kad je otvarana Barclays arena, da su izjavili da ocekuju u slijedece tri sezone od Netsa napraviti sampionski klub)...Koliko je to realno, to cemo da vidimo...?!
S druge strane Avery zbog pritiska za dobrim rezultatima, kad nadje uigranih 7-8 igraca koji daju pobjede, on njih rotira i ne ostavlja priliku puno drugim...Takodjer, Avery je kao trener mlad i on se sad mora dokazivati, a dobiti otkaz poslije 2 sezone u Netsima i nije dobra referenca...
Takodjer, ono sto Mirzi definitivno nije islo u korist je nedolazak Howarda, gdje bi se onda Netsi sigurno odrekli Lopeza i Humpriesa, a na kraju se nakamaralo XXX igraca na pozicijama niskog krila i krilnog centra, i Mirza ne dolazi do izrazaja, a njemu su potrebne minute na parkete....
Uz sve Mirzine nedostatke, meni zaista nije jasno kako on u utakmici od 48 minuta u onakvom rosteru Netsa ne moze da ima 10 minuta svaku utakmicu? Kao sto sam rekao, uz sve njegove nedostatke, ja mislim da to Mirza zasluzuje...
U slijedecih dvije sezone ja ocekujem da ce Netsi praviti velike promjene u svom igrackom kadru, ne bi me iznenadilo da u nadolazecem periodu za trejd bude nekih vecih promjene...Mirzi ako ostane ovakav status, neka se ne libi da promjeni klub, jer njemu mi bila steta sada sigurno ulazi u vrhunac svoje karijere dozivi stagnaciju...
Ako bi mijenjao klub, evo tri grupe klubova koje bi mogao da ganja;
Toronto i Minesota (dva kluba u NBA koji sigurno cijene europske igrace vise od ostalih kluba, ovdje bi bio problem sto su oni trenutno dobro popunjeni na Mirzinoj poziciji),
San Antonio (ondje bi se sigurno slozio sa analizom Nevena Spahije, od prije par dana, tim koji posjeduje odlican sistem igre, takodjer igraci koji ne dolaze sa podrucja USA igraju bitne uloge u timu, Spliter bi mu sigurno bio od velike pomoci)... i na kraju grupa timova koji nekaju dobre rezultate, a to su:
Clevelend, Detroit, Charlote, Washington, Sacramento i New Orleans, ja mislim da bi tu mogli doci do izrazaja njegovi individualni kvaliteti...
Ali u svakom slicaju vidjecemo sta nam donosi na vrijeme...
S druge strane Avery zbog pritiska za dobrim rezultatima, kad nadje uigranih 7-8 igraca koji daju pobjede, on njih rotira i ne ostavlja priliku puno drugim...Takodjer, Avery je kao trener mlad i on se sad mora dokazivati, a dobiti otkaz poslije 2 sezone u Netsima i nije dobra referenca...
Takodjer, ono sto Mirzi definitivno nije islo u korist je nedolazak Howarda, gdje bi se onda Netsi sigurno odrekli Lopeza i Humpriesa, a na kraju se nakamaralo XXX igraca na pozicijama niskog krila i krilnog centra, i Mirza ne dolazi do izrazaja, a njemu su potrebne minute na parkete....
Uz sve Mirzine nedostatke, meni zaista nije jasno kako on u utakmici od 48 minuta u onakvom rosteru Netsa ne moze da ima 10 minuta svaku utakmicu? Kao sto sam rekao, uz sve njegove nedostatke, ja mislim da to Mirza zasluzuje...
U slijedecih dvije sezone ja ocekujem da ce Netsi praviti velike promjene u svom igrackom kadru, ne bi me iznenadilo da u nadolazecem periodu za trejd bude nekih vecih promjene...Mirzi ako ostane ovakav status, neka se ne libi da promjeni klub, jer njemu mi bila steta sada sigurno ulazi u vrhunac svoje karijere dozivi stagnaciju...
Ako bi mijenjao klub, evo tri grupe klubova koje bi mogao da ganja;
Toronto i Minesota (dva kluba u NBA koji sigurno cijene europske igrace vise od ostalih kluba, ovdje bi bio problem sto su oni trenutno dobro popunjeni na Mirzinoj poziciji),
San Antonio (ondje bi se sigurno slozio sa analizom Nevena Spahije, od prije par dana, tim koji posjeduje odlican sistem igre, takodjer igraci koji ne dolaze sa podrucja USA igraju bitne uloge u timu, Spliter bi mu sigurno bio od velike pomoci)... i na kraju grupa timova koji nekaju dobre rezultate, a to su:
Clevelend, Detroit, Charlote, Washington, Sacramento i New Orleans, ja mislim da bi tu mogli doci do izrazaja njegovi individualni kvaliteti...
Ali u svakom slicaju vidjecemo sta nam donosi na vrijeme...
Pravda za Papeta!
Veče,eče,če,e...
derbi veceras...sigurno je shengelia spremio svecano odijelo
A Mirzi, ni minute veceras...
derbi veceras...sigurno je shengelia spremio svecano odijelo
A Mirzi, ni minute veceras...
Kindže, kindže...
Kardashuan 0-3... Klocina
Može se na spavanje, nema Mirze u prvom, naravno neće ga biti ni u drugom poluvremenu. Wallace igra 4. cccccc
očekujem još jedan poraz 
Ne bi li klocina od trenera dobio otkaz.
Ne bi li klocina od trenera dobio otkaz.
Ma daj ba koji **** pa gube 20 razlike 3 minute do kraja on ga ne ubacuje koja picka materina i zajebancija jebote bruklin necu vise nikad gledat kolko sam prejakih tekmi propustio radi ovih morona i jos se ovde neko usudio raspravljat o tome kako ce oni zavrsit medju top 3-4 istoka nema sanse jedva ce oni plej uganjat. I to mogu zahvalit bogu sto indijana nema grejndzera phi bynuma cikago derika. Samo ne kontam ako nece dobit sansu 4 minute kad gube 20 razlike pa onda nece nikad . Sve ok adapatacija ali bas u ovakvih situacijama se uvode ti igraci ali nista on ko budala . necu vse ni 1 utakmicu bruklina gledat dok mirze ne pocne igrat po 10-15 mina ako uopce to docekam dzaba trosim zivce i gledam glupu kosarku pored milion drugih ekipa koje razvaljuju . Ova veceras i nije losa volio sam gledat kako ih melo busi samo da ima jos amare pa da im i on doda odlcino bi bilo. EDIT evo usao je 2 min prije kraja u ovoj tekmi je mogao dobit min 5 minuta ... Kretenska ekipa I eto usto je i 1 TO ima odlicno def vise necu gledat i gubit zivce i ovaj sengelija posto je uso uhvatio loptu **** majku ko da je samo njegova pod kosem on se nesto namjesta da zabije na isti fazon 25 puta koji kreten mogao je dat nekome loptu da naprave akciju
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 20 dec 2012, 03:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ne sekiraj se, brzo ce Avery letiti. I onda se nadati da ce novi trener dat vecu priliku Mirzi.grgr je napisao/la:Ma daj ba koji **** pa gube 20 razlike 3 minute do kraja on ga ne ubacuje koja picka materina i zajebancija jebote bruklin necu vise nikad gledat kolko sam prejakih tekmi propustio radi ovih morona i jos se ovde neko usudio raspravljat o tome kako ce oni zavrsit medju top 3-4 istoka nema sanse jedva ce oni plej uganjat. I to mogu zahvalit bogu sto indijana nema grejndzera phi bynuma cikago derika. Samo ne kontam ako nece dobit sansu 4 minute kad gube 20 razlike pa onda nece nikad . Sve ok adapatacija ali bas u ovakvih situacijama se uvode ti igraci ali nista on ko budala . necu vse ni 1 utakmicu bruklina gledat dok mirze ne pocne igrat po 10-15 mina ako uopce to docekam dzaba trosim zivce i gledam glupu kosarku pored milion drugih ekipa koje razvaljuju . Ova veceras i nije losa volio sam gledat kako ih melo busi samo da ima jos amare pa da im i on doda odlcino bi bilo.
Ma ne lete treneri u NBA tako lako **** to je cinjenica a i cinjenica je da ce bruklin bit zadovoljan prolaskom u plej of sve dok to moze ostat ce sigurno. I sami vide da su dzaba dali maksimalan ugvor JJ-u covjek nije taj kalibar jednostavno deron igra toplo hladno brook je dobar ali i on nije neka mega klasa tako da sve u svemu jedino sto imaju derona koji je mega igrac ovo nisu igraci koji vrijede puni ugovor i to je to . Mirza je trebao oticji negdje drugo i sam je rekao da mu nisu bitne pare mogo je otic u neku beze ekipu sticat iskustvo a ne ovako ulazit 2 minute nidje veze.
Ponovo strasne partije humpha i evansa 0 poena
Ali ne,Avery gleda skokove,jer im Centar ne moze da odradi svoj posao kako treba.
Bogami navijaci Nets-a gube strpljenje,a ako posjetite oficijelnu stranicu Nets-a,cesto cete naletiti na ovaj natpis
Fire Avery Johnson
Fire Avery Johnson
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.