NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sta se desilo s tom kucom koju je poceo praviti u Gradaccu,jer je rekao da ima velike planove sa istim klubom.E moj Kunticu..
Jel mislis na prave igrace ili na igrace koji su igrali za stan i hranu ti si ocito pricao sa igracima koji su igrali za kikiriki imam jarana koji i sada igraju u 1 ligi znaci pravih igraca i pricamo o igracima koji su imali karijere u nasoj primeri pusti mi ove druge koji i u bosni igraju za 500 stoja .Ja ti dajem provjerenu informaciju ti opet ne vjerujes a razumijem te nisi bio i neznas imaju dobra primanja dosta dobra zato ti kazem nemoj samo bosnu poredit. Pa 99 posto igraca kada zavrse karijeru u bosni znas sta imaju samo cir na zelucu .Onih 1 posto tipa silic i jos par igraca su nesto uzeli pretezno igraci izvise i ne zavrse nikakvu skolu ostanu na ulici to ti je realnost nase bosne
Kakva prva liga bolan Zoran Kuntić je napustio Zvijezdu iz Gradačca i vratio se u Mađarsku, gdje će trenirati drugoligašku ekipu SzTK-Erima.sloboda je napisao/la:U pravu si mnogo je isplativije igrati ligu koja je 99 na svijetu ,ligu koja je najgora u regionu i svake godine sve gora i gora, ligu u kojoj igra kurta i murta i naravno isplatnije je igrati nasu ligu jer se mozes obezbjediti finansijski ko je budala ici igrat u madjarsku 1 ligu nemaju uslova para bolje otici ganjat se sa travnikom i goskom .E moj jarane ovo sto ti govoris je cista kontradiktornost i taj dijalog nije na realnoj bazi znaci svama se nemoze ni komunicirati i vi cete reci da je bolje igrati u bosni nego vani sve najbolje necemo se ubjedjivati igraci najbolje znaju gdje bi voljeli .
Druga liga aloooo..
Ko tebi drma kavez ko spominje kuntica prvo procitas postove pa se onda ukljucis pricamo o igracima a zabole me za kuntica .Vi opet ne shvacate pa jel vama jasno da su tamo i u toj drugoj ligi ispred nas sta je sa vama jeste li drogirani pogledaj samo nase uslove i sve ce biti jasno zeba koji je kao najbolji igrac lige zavrsi u splitu sta ces vise rec
Upala mu skelaMaslacak je napisao/la:Sta se desilo s tom kucom koju je poceo praviti u Gradaccu,jer je rekao da ima velike planove sa istim klubom.E moj Kunticu..
Jel otpusten ili sam raskino ugovor.
a ti si neki veliki stručnjak pa ono što valja ima koliko toliko dobre pare... uporedi standrd života u madjarsko i kod nassloboda je napisao/la:Jel mislis na prave igrace ili na igrace koji su igrali za stan i hranu ti si ocito pricao sa igracima koji su igrali za kikiriki imam jarana koji i sada igraju u 1 ligi znaci pravih igraca i pricamo o igracima koji su imali karijere u nasoj primeri pusti mi ove druge koji i u bosni igraju za 500 stoja .Ja ti dajem provjerenu informaciju ti opet ne vjerujes a razumijem te nisi bio i neznas imaju dobra primanja dosta dobra zato ti kazem nemoj samo bosnu poredit. Pa 99 posto igraca kada zavrse karijeru u bosni znas sta imaju samo cir na zelucu .Onih 1 posto tipa silic i jos par igraca su nesto uzeli pretezno igraci izvise i ne zavrse nikakvu skolu ostanu na ulici to ti je realnost nase bosne
ibrakovic je dobar trener uz to blizu vam je ne bi vas kostao vise od 3000 4000 mjesecno
Limvo Likce
Mislim da je za nas bolje resenje Sakib Malkocevic,neznam sta misle tuzlaci.bagra je napisao/la:ibrakovic je dobar trener uz to blizu vam je ne bi vas kostao vise od 3000 4000 mjesecno
Ne sjećam se da sam vas peglao na ovoj temi, ali sada moram reći da nije šteta što je taj Kuntić otišao. Još gore bi bilo da uzmete Ibrakovića, običnog cirkusanta. Ulažete u infrastrukturu doći će rezultati, ali nemojte praviti korake unazad sa smiješnim trenerima.
Puno sreće.
Puno sreće.
Vidis po tvojim komentarima vidim da nisi bas upucen u standard vani sto znaci da si upoznat sa bingo cijenama i razni m kvazi centrima.Pa tamo ti je sve jeftinije nego kod nas znas li informaciju da nam je hrana skuplja nego u moskvi a necu da pricam o madjarskoj ja ne pricam napamet ja ti kazem iz iskustva i to ti ne godi cim pocnes da pricas istinu ti ces reci al se ovaj kurci ovo ti je info iz 1 ruke pravi igraci zaradjuju vani oni koji to nisu i ne dobiju nista .Evo da znas sta se desava u svijetu a ne samo po ovim nasim merajama
Ako mozete dovesti sakiba odmah to i ucinite on je za nasu ligu kao stvoren bez obzira sto ne igra atraktivno on je u puno jacoj ligi igrao finala kupa i izlazio u evropu po meni sakib pravo rijesenje
To je moj prijedlog,jos davno sam ga preporucio,ko zna mozda me i poslusaju,samo mora sa sobom povest i pomocnika.sloboda je napisao/la:Ako mozete dovesti sakiba odmah to i ucinite on je za nasu ligu kao stvoren bez obzira sto ne igra atraktivno on je u puno jacoj ligi igrao finala kupa i izlazio u evropu po meni sakib pravo rijesenje
Sakiba ako dovedete onda imate trenera koji nece pricati u prazno taj igra na rezultat i na kraju krajeva rezultat se i trazi **** atraktivno a borit se za opstanak
Izvini buraz, ali sve to što "vučeš" ka Tuzli me asocira na propast. Tipa Sadiković, Ibraković, Malkočević... Nema tu gospode, to su sve ublehari svojih kalibara.sloboda je napisao/la:Sakiba ako dovedete onda imate trenera koji nece pricati u prazno taj igra na rezultat i na kraju krajeva rezultat se i trazi **** atraktivno a borit se za opstanak
Dovesti Čapljića i završena priča. Eno, usput, Simo Krunić (bivši trener Želje) proglašen najboljim trenerom prvog dijela sezone u Srbiji. Trenira Jagodinu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Ko je tebe pitao za zdravlje drzi se svojih koji bi materu rodjenu prodali za 1km a ne da pricas ko o cemu nego **** o postenju prevazisli smo tu temu i ajd zdravo.
hajde ba sloboda ohani malo pusti nas da raspravljamo o svome klubu.svi iskreni simpatizeri i navijaci su trazili ovaj scenario da kuntic ode i to se hvala bogu desilo.sada ko god da dode izborit ce opstanak sigurno.vidjecemo imam informacije koji bi nas igraci mogli pojacati i odusevljen sam,i po ovome ubrzo se ocekuje i zvucno trenersko ime.neka nam je sa srecom i jos jednom trebamo svi zahvaliti bogu sto je otisao kuntic.jos probati mustu maketi i bice jos bolje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
A ko je to napustio Zvijezdu ?joksimovic je napisao/la:Što ste tražili to ste i dobili.Kakv je trener bio govori činjenica da vas najbolji igrači sad napuštaju,i sve zbog njegovog odlaska.Baš bi volio da vam Ibrak dođe pa da vam dovede tuđi otpad,ili sponzorske igrače koji će vas gurnuti u ambis.Ipak na kraju želim vam sve najbolje.
Taj izvor ostavi sebi i ne laprdaj gluposti javno smijesan si to ti garantujem!joksimovic je napisao/la:Iz pouzdanih izvora znam da više od pola vaših igrača imaju 500km.Redovno ,ali brate za premijerligaša vrlo malo i sramotno.
nego steta sto je masic otisao zbog kretena muste i kuntica.mozda nakon ovoga masic ipak ostane.
najbolje neka dode capljic i za pocetak povede karamatica
najbolje neka dode capljic i za pocetak povede karamatica
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.