Navijaci L'pool su postigli 58 golova ove sezone u sve 3 lige.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SK Stolac Hercegovina nikad nije nastupao u prvoj ligi,tako da se nadam da cemo to kroz 9 sezonu uspijeti izboriti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mi smo tavoriliOtelo je napisao/la:SK Stolac Hercegovina nikad nije nastupao u prvoj ligi,tako da se nadam da cemo to kroz 9 sezonu uspijeti izboriti![]()
![]()
Jesi mene broj'o u te navijace
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- pintol_TM87
- Kontakt:
edine ti manijake prebrojEdin TM87 je napisao/la:Mi smo tavoriliOtelo je napisao/la:SK Stolac Hercegovina nikad nije nastupao u prvoj ligi,tako da se nadam da cemo to kroz 9 sezonu uspijeti izboriti![]()
![]()
Navijaci L'pool su postigli 58 golova ove sezone u sve 3 lige.i u prvoj i drugoj ligi, jedva opstajali tamo nekad
Sad cemo da dominiramo.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
nigdje vi necete da dominirate,mozete sebi rezervirat od 2-10 mjesta al prvo je zauzeto.Edin TM87 je napisao/la:Mi smo tavoriliOtelo je napisao/la:SK Stolac Hercegovina nikad nije nastupao u prvoj ligi,tako da se nadam da cemo to kroz 9 sezonu uspijeti izboriti![]()
![]()
Navijaci L'pool su postigli 58 golova ove sezone u sve 3 lige.i u prvoj i drugoj ligi, jedva opstajali tamo nekad
Sad cemo da dominiramo.
Nisam tebe brojao al sa tobom je to 73 gola
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
+1, 40pintol_TM87 je napisao/la:edine ti manijake prebrojEdin TM87 je napisao/la:Mi smo tavorilii u prvoj i drugoj ligi, jedva opstajali tamo nekad
Sad cemo da dominiramo.
Jesi mene broj'o u te navijacegolove mislim
ja i ti 30
- legenda reala
- Kontakt:
Opet ovaj mali Viper vrijeđa savez i pravi ih lopovima
I nisu ovi prodali tekmu, kod njih je to uvijek tako, oni po sezoni izostanu 4-5 puta uvijek, ljudi su redovno po Banovićima pa zato, nekad štrajkuju od foruma i svašta tu ima.
I nisu ovi prodali tekmu, kod njih je to uvijek tako, oni po sezoni izostanu 4-5 puta uvijek, ljudi su redovno po Banovićima pa zato, nekad štrajkuju od foruma i svašta tu ima.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta si tek onda tilegenda reala je napisao/la:Opet ovaj mali Viper vrijeđa savez i pravi ih lopovima![]()
![]()
SAMO ČELIK !
- samir_tm87
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Opet ovaj mali Viper vrijeđa savez i pravi ih lopovima![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Đesi Samire

sekretaru koji je naš zvaničn grb, prelista onu temu i nađoh ova dva, daj nam i zvanični pa da vidimo koji je najbolji da deky nam sredi pa da odaberemo
I šta čekaju sa objavom teksta na portalu

sekretaru koji je naš zvaničn grb, prelista onu temu i nađoh ova dva, daj nam i zvanični pa da vidimo koji je najbolji da deky nam sredi pa da odaberemo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ne dirati Vajpera
imam njegov autogram <3 
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ovaj je trenutno, vjerovatno je ovaj drugi deyo napravio nekad, ali ga kapiten nije prihvatio.legenda reala je napisao/la:Đesi Samire![]()
Ovo je zvanicni grb.legenda reala je napisao/la:Đesi Samire![]()

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- samir_tm87
- Kontakt:
ako se legenda i raul slazu ja bi da se satvi ovaj drugi 
- legenda reala
- Kontakt:
Meni su ova dva što sam ja pronašo(na temi grbova) vrhunska, dok nam je ovaj zvanični baš bezesamir_tm87 je napisao/la:ako se legenda i raul slazu ja bi da se satvi ovaj drugi
E sad je problem ja ne znam za koji se odlučiti od ova dva
- samir_tm87
- Kontakt:
kad bi nam oba stavili u dimenzijama koje trebaju lakse bi bilo da se odlucimo :p
samir_tm87 je napisao/la:kad bi nam oba stavili u dimenzijama koje trebaju lakse bi bilo da se odlucimo :p

Vasa zelja moja zapovjest
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- samir_tm87
- Kontakt:
zadnji nista.. mozes ga banovati odma
amele prvi ili drugi ? men ise vise svidja drugi samo kad bi se malo bolje vidjelo ime kluba :p
- legenda reala
- Kontakt:
Meni se sviđaju oba, al dok vidimo sa deyom da nam popravi ovo Green Dragons na oba, da se bolje vidi, pa da nam predoči i mi odlučimo između ova dva
može tako
može tako
Ma drugi i gotovo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pintol_TM87 je napisao/la:Ne dirati Vajperaimam njegov autogram <3
Sljedeci put ti i ja mijenjamo dresove na kraju tekme
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.