Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 dec 2012, 23:00

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 19 dec 2012, 23:04

NAC Breda - Heracles/gol 1:3
Bochum/gol - Munchen 1860 DA 3:0
Wolfsburg/gol - Leverkusen 2:1
Nacional - Porto/gol 0:2
Fenerbahce/gol - Sivasspor 2:0
Tubingen - Alba Berlin 2
Stuttgart - 1.FC Koln(s.t.) 1
Estudiantes - Gran Canaria 1
Leeds - Chelsea 19.12. 20:45 12
Heerenveen - Feyenoord/gol 2:2
Olhanense - Benfica 2
Napoli - Bologna/gol 1:2

stomaklija
Kontakt:

Post Postao/la stomaklija » 19 dec 2012, 23:08

stomaklija je napisao/la:21:00 Leeds - Chelsea (1X) 1,90
21:00 Leeds Chelsea (1) 4,00

21:00 Leeds Chelsea(zg) (4+) 2,20

Eh ovdje sam malo nerealan, ali šta da se radi kada zločesti vrtić kako su zvali žutu bandu iz 2000-e simpatišem do zla boga :D 1/4 finale liga kupa, kako znamo igra se samo jedan meč tako da bi večeras momci sa Ellend roada mogli lako do polufinala. Njima je ovo sjajna prilika da se domognu nekog trofeja jer će veoma teško do PL ove godine. Specijalisti za skidanje favorita dočekuju favorizirani Chelsea koji je pod novim trenerom već izgubio 1 trofej. Kako jutros čitam po engleskim medijima Warnock neće izvesti najjaču postavu jer se čuva za duel sa Borom u idućem kolu CS. Mislim da je to tupljenje pile naopako, jer sam siguran da će krenuti sa najjačom postavom večeras. Razloga je više. Čelski se tek vratio sa turnira gdje je fasovao u finalu, mislim da je vremenska razlika učinila svoje još ako tome dodamo i demoralisanje od gubljenja meča u finalu mišljenja sam da neće baš toliko zapinjati u ovom meču.

- Terry i Cahill su out za večerašnju tekmu, kao i Obi Mikel te Romeu. Sturridge također zbog povrede neće dobiti šansu a u vrhu napada je najavljen Torres. Luiz i Ivanović su u srcu odbrane, dok bi vezu trebali predvoditi truba Lampard i Ramires. Bitna poveznica za večerašnji meč je ta da je 2007 Warnock trenirao She.United i u zadnjem kolu im je trebao kix Fulhama protiv Liverpoola kojeg je baš tada vodio Rafa. Potonji je izveo juniore, Fullham dobio a Warnock sa Unitedom u Seriju B 8-) Warnock laže kada kaže da mu večerašnji meč ništa ne znači, i da ne razmišlja o osveti te da će izvesti tanak tim protiv Čelskija. To prije svega ne smije uraditi 20 i kusur hiljada ljudi koji zadnjih mjesec dana žive za duel sa plavcima.

- Ne želim nikakve druge opklade za večeras, ove tri kombinacije idu u singlu. Liga kup nema revanša, tako da posle eventualnog remija idu penali. Leeds dosta prima, a zna i pogoditi u zadnje vrijeme. Na ova tri tipa danas trpam sve sto sam zaradio proteklih dana a bila je i plata tako da UNITED STILL MARCHING ON :ugeek:
Nažalost United još nije zreo za PL. Prvo poluvrijeme kako-tako, drugo za zaborav. Sreća pa bi golova, tako da sam nuliran :D

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 19 dec 2012, 23:11

slika

slika

slika

Imao sam na računu 2e. Igrao sam 4 tiketa, na četvrtom sam promašio samo Udinese odg.

amarosim
Kontakt:

Post Postao/la amarosim » 19 dec 2012, 23:12

amarosim je napisao/la:Fener-Galata 1 1,75 s.p
Veliki derbi turskog koš.prvenstva i danas se odlucujem na domacina.Razlozi??'Domaci teren ce svakako biti prednost,takodjer ekipa se lagano dize u formi(pogotovo McCalleb koji im je najvazniji igrac u koncepciji),nemaju problema sa ozljedama...s druge strane Galata ima odlicnu ekipu ali mali pad forme u zadnjih 10tak dana(poraz u EC od Donetska pa prije toga u ligi od karsiyake),bez Domercanta su koji im je najbolji strijelac,mislim da Fener uzima danas pobjedu,sve im ide u prilog.......
Cousins 16,5 više wwin
Sacramentu dolazi G.State protiv kojeg Damarcus ima prosjek u zadnjih 5 utak 23 poena,zadnju s Sunsima sam ga igro preko a on je imao ocajan sut iz igre 1-10 sto svakako ne moze ponoviti...G.State na centru ima Ezelija,Biendrinsa i Landrya,prva dva nista posebno,Landry je nezgodan jer je visok svega 201cm ali mislim da Cousins moze s njim,Sacramentu se vraca Thorton,nadam se da ce Kingsi biti ravnopravni......
Za hrabrije:
Barcelona 79,5 manje
Danas su bez Navarra i C.J Wallacea a upitan je i Jasikevicius,igraju s Obradoirom koji se pokazao kao solidna ekipa ove sezone(Pobjeda na Unicajom doma,zadnje kolo su se drzali do zadnje cet s Realom),mislim da ce Barci Navarro puno faliti a buduci da Barca ne igra pretjerano brzo,ovaj pick se isplati odigrati.....
74-67
Ajmo Damarcus,mozes ti to....
54

HazimK
Kontakt:

Post Postao/la HazimK » 19 dec 2012, 23:13

Willy je napisao/la:slika

slika

slika

Imao sam na računu 2e. Igrao sam 4 tiketa, na četvrtom sam promašio samo Udinese odg.

Bravo !!! Koliko si to pogodio ukupno, 12 parova....??

Sent from my iPad using Tapatalk
Dzaba vam novci, moji sinovci
dzaba vam bilo dobre volje
i pogledi cvrsti, i lepljivi prsti
ja ipak varam malo bolje, e pa da

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 19 dec 2012, 23:18

Malo manje, neki se ponavljaju. Hvala onima od kojih sam prepisao neke parove.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 19 dec 2012, 23:25

@suicide
Imas li neki prijedlog za ovaj NBA ?

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 19 dec 2012, 23:33

Nesto za veceras...
Nekako mi je premala granica za Milwaukee 86 poena,ja cu ih ganjat preko...

G.Monroe je zabio Torontu u prosloj utakmici 19,pa bi trebao prebacit vecerasnjih 14 poena

Brooklyn bi se konacno mogao trgnut kontra NY,ako ne neko iznenadjenje,onda H 6.5 se isplati ganjat

Dodao sam tu jos sto sam mogao uhvatit ovdje Cousins over i G.State 2
Sretno.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 dec 2012, 23:37

Pupi04 je napisao/la:Nesto za veceras...

G.Monroe je zabio Torontu u prosloj utakmici 19,pa bi trebao prebacit vecerasnjih 14 poena
trebao bislika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 19 dec 2012, 23:41

soxx je napisao/la:Wolfsburg - Leverkusen 1
Leeds - Chelsea 2

Torres GOL DA :mrgreen: ( ovo da mu mogu malo vise psovat ako zasere :D )
Nacional - Porto 2
Plzen - Liberec 1
25,33 Uplata 2 KM Eventualna isplata : 50,66KM

Sacramento - Golden State 2
Harden 24,5 VISE
Donbass - Yugra 1
Atlant - Magnitogorsk 2
Wolfsburg - Leverkusen oba daju

14,90 Uplata 2,5KM Eventualna isplata 37,25KM

Posto furate te prelaze evo i ja sam bacio nesto :D

Nacional - Porto 1/2
28,00 Uplata 1,5 Eventualna isplata 42KM

Fiorentina - Udinese 1/2 , 2/1
Kvota 25,00 Uplata 1KM, 1KM, Eventualnta isplata: 25,00 KM :mrgreen:

Inace msm da bi Brooklyn veceras mogao iznenadit.. Lose igraju i zadnje vrijeme a ovo su utakmice za ispravku.. + vjerovatno nece Anthony igrat tak da moglo bi se ubost 2 :D
E jbm ti hokej.. Plzen prvi na tabeli liberec zadnji.. 4-4 rezultat i liberec daje gol 30 sekundi prije kraja kako bi primio 13 sekundi prije kraja onda.. I naravno, pobjedise na produzetke.....
I veceras ce me sigurno jedan oborit od ova dva para sto su ostala.

Manijakxxx
Kontakt:

Post Postao/la Manijakxxx » 20 dec 2012, 00:14

http://lsh.lshunter.tv/static/popups/12 ... 15380.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pratil ko ovo ?? ronaldo i Zidane :D

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 20 dec 2012, 00:31

STEVEN je napisao/la:@suicide
Ne znam šta da ti kažem. Nema mi ništa ono baš sigurno. Millsap bi možda mogao manje včrs. Igraju protiv Indiane i čuvat će ga West. Indiana najbolje brani poziciju PF-a u cijeloj ligi. Millsap je zadnje 3 utakmice ubacivao po 12 poena.

Što se tiče nekih NBA vijesti: Varejao je upitan včrs. Carmelo Anthony bi trebao igrati, što znači da bi možda mogao i Felton dati manje koševa. Od 11 utakmica kući ove sezone samo 3 puta je prebacio granicu od 17,5. Za Washington neće igrati Beal (prosječno ubacuje 12,5 poena po utakmici) koji je zadnjih 5 utakmica bio odličan (17, 19, 4, 20, 15). Zbog toga bi bilo logično da Crawford ubaci dosta koševa. Pored Beala u ekipe nema ni Walla, Arize, Pricea, Bookera.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 dec 2012, 00:36

samo_lijevo je napisao/la:NBA je za mene špansko selo ali nesto mi se igra.

Cleveland-Toronto 1x @ 1,38
Washington-Atlanta x2 @1,31
Rondo (-13,5+) 2 @1,85
Opet pokusaj

Rondo (-14,5+) 2 @1,85
NYG-Nets (+6,5) h2 @1,85
Orlando-Washington 1x @1,23
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AOC
Kontakt:

Post Postao/la AOC » 20 dec 2012, 00:52

edoox je napisao/la:
AOC je napisao/la:BASKET HOT-DROP-VALU COMBI:
Barcelona - Xacobeo Bl. Tip: 2, +20.5
Joventut Badalona - Cajasol Tip: 2, +9.5
Stake: medium
Best Odds: 1,80

15 Pogodjeni od zadnjih 15 tipova, danas ide po 16 od 16 ili pada, navijajmo za Schustera da obori rekord Smicera, ja ga pratim vec ima 5-6 meseci i frajer otkida, ovdje vam je link pa ko zeli nek izvoli: http://****.****" onclick="window.open(this.href);return false;
glat prodje, cak i po premierovim marginama! Barca čak izgubila, a Joventut 2-3 razlike čini mi se.
Svaka čast AOC sto nadje ovog Schustera.
edoox, ja schustera pratim vec oko pola godine i mozda i vise i za mene je legenda, uzela sam na njegovim besplatnim tipovima vise para nego sta sam pratila neke po 2-3 godine, a imam ja i schusterov sms servis aktivan ali u zadnjih desetak dana nikako da probije led, uvijek je oko nule ili u malom plusu sa onim njegovim dosadnim rukometnim parovima :mrgreen: ali sam zato i na njegovom sms servisu u proslim mesecima isto uzela grdnu lovu, ja vam stvarno govorim da je frajer zakon, pratila sam i bila pretplatnica kod smicera, kod nikibeta, kod dvoznaka i jos nekoliko njih ali schuster je za njih izmislio kladjenje, ja ovde na forumu podelim ponekad kad vidim njegove parove jer i ovdje na forumu pratim parove pa se eto revansiram, u svakom slucaju sretno i zaboravi napisat da je danas bio schusterov 16 tiket u nizu pogodjen :o
Zadnja izmjena: AOC, dana/u 20 dec 2012, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Drži sreću kao pticu: što nježnije i lakše! Bude li se osjećala slobodnom, ostat će ti rado u ruci.

HazimK
Kontakt:

Post Postao/la HazimK » 20 dec 2012, 00:57

TOR Raptors - DET Pistons 1 (1.68)
IND Pacers - UTA Jazz 1 (1.64)
N'Y Knocks - BRO Nets D99.5+ (1.83)
ORL Magic - WAS Wizards D97.5+ (1.83)
---------------------------------------------
ATL Hawks - OKC Thunder 198.5+ (1.95)
BOS Celtics - CLE Cavaliers D100+ (1.83)
SAC Kings - GS Warriors 2 (1.64)
LA Clipers - NO Hornets G87.5+ (1.83)

D= domacin
G= gost

P.S. Zamolio bih moderatora da izbrise ovaj moj pretposljednji post.hvala

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 20 dec 2012, 03:30

suicidesquad je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:@suicide
Ne znam šta da ti kažem. Nema mi ništa ono baš sigurno. Millsap bi možda mogao manje včrs. Igraju protiv Indiane i čuvat će ga West. Indiana najbolje brani poziciju PF-a u cijeloj ligi. Millsap je zadnje 3 utakmice ubacivao po 12 poena.

Što se tiče nekih NBA vijesti: Varejao je upitan včrs. Carmelo Anthony bi trebao igrati, što znači da bi možda mogao i Felton dati manje koševa. Od 11 utakmica kući ove sezone samo 3 puta je prebacio granicu od 17,5. Za Washington neće igrati Beal (prosječno ubacuje 12,5 poena po utakmici) koji je zadnjih 5 utakmica bio odličan (17, 19, 4, 20, 15). Zbog toga bi bilo logično da Crawford ubaci dosta koševa. Pored Beala u ekipe nema ni Walla, Arize, Pricea, Bookera.
Eto sva 3 igrača prošla i to laganini. Millsap - 7p, Felton - 8p, i Crawford - 19p :D Ko je imao na računu u Premieru mogao je ovo odigrati. Ovi parovi mi nisu bili toliko sigurni, a prošli su. Jučer sam bio siguran da će Kirilenko ispod, i pao sam brzinski. Danas je baš dobar dan bio. 8-)

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 20 dec 2012, 07:10

AgresivnoDjubre je napisao/la:Leeds-Chelsea oba tima daju gol (pokusat i 1x)
Udinese-Fiorentina oba tima daju gol
Wolfsburg-Leverkusen 3 ili vise golova
Dortmund-Hannover oba tima daju gol

A zafrkancija
Fenerbahce-Sivasspor 2/1
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 20 dec 2012, 08:21

AOC je napisao/la:
edoox je napisao/la:
AOC je napisao/la:BASKET HOT-DROP-VALU COMBI:
Barcelona - Xacobeo Bl. Tip: 2, +20.5
Joventut Badalona - Cajasol Tip: 2, +9.5
Stake: medium
Best Odds: 1,80

15 Pogodjeni od zadnjih 15 tipova, danas ide po 16 od 16 ili pada, navijajmo za Schustera da obori rekord Smicera, ja ga pratim vec ima 5-6 meseci i frajer otkida, ovdje vam je link pa ko zeli nek izvoli: http://****.****" onclick="window.open(this.href);return false;
glat prodje, cak i po premierovim marginama! Barca čak izgubila, a Joventut 2-3 razlike čini mi se.
Svaka čast AOC sto nadje ovog Schustera.
edoox, ja schustera pratim vec oko pola godine i mozda i vise i za mene je legenda, uzela sam na njegovim besplatnim tipovima vise para nego sta sam pratila neke po 2-3 godine, a imam ja i schusterov sms servis aktivan ali u zadnjih desetak dana nikako da probije led, uvijek je oko nule ili u malom plusu sa onim njegovim dosadnim rukometnim parovima :mrgreen: ali sam zato i na njegovom sms servisu u proslim mesecima isto uzela grdnu lovu, ja vam stvarno govorim da je frajer zakon, pratila sam i bila pretplatnica kod smicera, kod nikibeta, kod dvoznaka i jos nekoliko njih ali schuster je za njih izmislio kladjenje, ja ovde na forumu podelim ponekad kad vidim njegove parove jer i ovdje na forumu pratim parove pa se eto revansiram, u svakom slucaju sretno i zaboravi napisat da je danas bio schusterov 16 tiket u nizu pogodjen :o
Mozes li svaki put kad postavi neki besplatan tip postaviti ovde? :D

HazimK
Kontakt:

Post Postao/la HazimK » 20 dec 2012, 10:09

tiket objavljen na ovom forumu

slika

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.