Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 19 dec 2012, 22:44

A page from Nicola Anelka's autobiography....

“My career at Arsenal was going from strength to strength until the day I crossed Vieira, who was better known in the Arsenal dressing room as ‘Le Long.’ I was playing against Fulham at Highbury and I remember receiving a ball from Bergkamp, then rounding the keeper with ease and, with the goal wide open, somehow managing to screw the ball wide at the last minute. It only happened because the sun was in my eyes. It wasn’t my fault! Anyway Vieira gave me a glare and I knew I was in trouble, afterwards in the showers he tore into me and I just snapped, I knew I shouldn’t have, but I called him a ‘lanky limbed boombaclart.’

At first he just stared at me with his hollow eyes. Then…..WHAM!

Just like that he slapped me across the face with his penis. Just once. But it knocked me back a few steps. It was like being struck by a wet kipper. No one could believe what they saw! Can you imagine how embarrassing it is to be smacked across the face with a 14″ pork sword in front of your team mates? It was the worst moment of my life. No one said anything for what seemed like an eternity, the silence was only broken when Ashley Cole asked “Is it my turn?” It was then I knew I had to leave. When Wenger found out what he’d done he merely high fived him and shouted “And that’s why he’s the captain. POW! Look at that thing!”

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Plačem od smijehaaaaa.

:lol:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 dec 2012, 23:15

chily-rz je napisao/la:Skolovan centarsut,.Ko ga je to skolovao ? Vito Paskalj ?

Znam,znam,slusao sam i ja lovacke kako je Jenkinson citavo ljeto proveo u treniranju centarsuta al brate ne divi se,.

Sagna nema centarsuta,.Pa protiv Readinga Chembrlena u glavu pogodio :lol: Ajd slozit cu se,i nije mu neki ali nije ni jenkinsonov nista bolji..
Ti pamtis samo kad je nekoga u glavu pogodio a ja pamtim i milion neuspjesnih pokusaja centarsuta od strane Sagne
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 19 dec 2012, 23:19

jbt, jeste zapeli za centarsuteve, Jenkinson je napredovao, al on ne moze u recenicu sa sagnom, frajer ima talenat, al njemu treba jos mnogo znoja proliti da bi bio u pocetnoj postavi, ramseya treba poslat godinu-dvije na posudbu pa onda vidjeti sta raditi sa njim, jer realno on nam sada ne treba u pocetnom sastavu, davat mu priliku sa klupe, jer sada on nema kvaliteta za arsenala
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 dec 2012, 23:29

qrcem u celo. :lol: :lol:
1946

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 19 dec 2012, 23:31

BigBigBang je napisao/la:
chily-rz je napisao/la: Skolovan centarsut,.Ko ga je to skolovao ? Vito Paskalj ?

Znam,znam,slusao sam i ja lovacke kako je Jenkinson citavo ljeto proveo u treniranju centarsuta al brate ne divi se,.

Sagna nema centarsuta,.Pa protiv Readinga Chembrlena u glavu pogodio :lol: Ajd slozit cu se,i nije mu neki ali nije ni jenkinsonov nista bolji..
Ti pamtis samo kad je nekoga u glavu pogodio a ja pamtim i milion neuspjesnih pokusaja centarsuta od strane Sagne
Paja,procitaj i boldirano ;)

U ostalom ako tako visoko misljenje ima Wenger o njegovim(mislim na Jenkinsona) centarsutevima zasto isti ne izvodi kornere ili neke prekide ? Zasto je izgubio mjestu u timu povratkom Sagne ?

Brate,dajte malo realnosti,citajuci vas covjek bi u najmanju ruku rekao da je rame uz rame sa Bekamom i njegovim centarsutima..

Lik ne zna da igra ofanzivno i niko me ne moze ubijediti u suprotno,.Harun objasnio,treba taj jos dosta znoja proliti da moze u istu koš sa matorim Sagnom..

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 19 dec 2012, 23:33

Ja stvarno ne kontam kako je Crapsey zasluzio novi ugovor? Momak zaista NISTA nije pokazao ove sezone, a ni prosle nije briljirao (imao nekoliko solidnig utakmica). Sa ovakvim igracima (ramsey, camak and co.), Arsenal ni sljedecih 7 godina trofeja vidjeti nece.

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 19 dec 2012, 23:36

Konacno 2 pametna posta. ;)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 19 dec 2012, 23:41

Sve se nema a Ramseyu se daje 65k funti sedmicno :lol:
:roll:

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 19 dec 2012, 23:43

Nista od Huntelaara izgleda. Pred potpisom novog ugovora za Šalke.
Dobro bi bilo sada stvari okrenuti na Dembu Ba nakon njegove onakve izjave. U finoj je formi i dobro bi dosao jedan igrac koji je sposoban u sesnaestercu i realizacijama sansi.

Spominje se jos tu i Llorente, navodno Cazorla ga 'nagovara' na transfer u Arsenal, sad koliko bi to bio pametan potez ili da li ce biti realizirano ostaje da se vidi, jer vecini je poznato da nije u formi jer ne dobija koliko toliko zeljenu minutazu.
Victoria Concordia Crescit.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 dec 2012, 23:48

ma mante se tih špekulacija. povezivali smo se mi sa svima :mrgreen: . da oće doć bilo ko. samo nek zna šutnut loptu :lol:
Vođa zna.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 19 dec 2012, 23:49

Prica se da Wallcot opet pregovara, da iduci mjesec krecu pregovori sa Hunttelarom, i da je Raheem pred potpisom novog ugovora sa Liverpool-om i da nema sad za sad nista za Legendu kluba, tj da nema ponude od Arsenala
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 19 dec 2012, 23:51

Ne kazem ja da je Jenskison dobar u centarsutevima samo kazem da nije ni Sagna bezgresan i da i on dosta grijesi prilikom istih. Naravno Sagna je trenutno bolji igrac od Jenkisona nema dileme. Ramsey nije dobio 65, on, Ox i Gibbs su dobili izmedju 40k i 60k sedmicno a Jenkinson 35k.

Sta vi vidite u Huntelaru? Frajer je u igrao u dva velika kluba i nista nije napravio ekspresno su ga prodali, jednostavno on je za ekipe poput Salkea, uz duzno postovanje ali nije on igrac koji moze donijeti titulu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 19 dec 2012, 23:56

BigBigBang je napisao/la:Ne kazem ja da je Jenskison dobar u centarsutevima samo kazem da nije ni Sagna bezgresan i da i on dosta grijesi prilikom istih. Naravno Sagna je trenutno bolji igrac od Jenkisona nema dileme. Ramsey nije dobio 65, on, Ox i Gibbs su dobili izmedju 40k i 60k sedmicno a Jenkinson 35k.

Sta vi vidite u Huntelaru? Frajer je u igrao u dva velika kluba i nista nije napravio ekspresno su ga prodali, jednostavno on je za ekipe poput Salkea, uz duzno postovanje ali nije on igrac koji moze donijeti titulu.
Vođa zna.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 19 dec 2012, 23:59

BigBigBang je napisao/la:Ne kazem ja da je Jenskison dobar u centarsutevima samo kazem da nije ni Sagna bezgresan i da i on dosta grijesi prilikom istih. Naravno Sagna je trenutno bolji igrac od Jenkisona nema dileme. Ramsey nije dobio 65, on, Ox i Gibbs su dobili izmedju 40k i 60k sedmicno a Jenkinson 35k.

Po meni nek ne dolazi, taj igrac nam ne treba
— Tony Adams.

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 20 dec 2012, 00:05

BigBigBang je napisao/la:Sta vi vidite u Huntelaru? Frajer je u igrao u dva velika kluba i nista nije napravio ekspresno su ga prodali, jednostavno on je za ekipe poput Salkea, uz duzno postovanje ali nije on igrac koji moze donijeti titulu.
Impresivna forma u zadnje dvije sezone, mozda i jedini razlog sto ga gledaju bolji klubovi. Rizik uvijek postoji da se ne ponovi Real i Milan, ali 42 gola u 73 utakmice nije malo, to i jeste fin rezultat. Doduse sada se vec pokazuje blagi pad forme, samo 5 golova je postigao za sada.

Ja nisam za njega bio prvenstveno zbog godina, ulazi u 30tu i sad koliko ce trajati ta njegova forma to ostaje da se vidi. NIsam ni za Llorentea, ni on mi nije toliko ohrabrujuce pojacanje, jedino sto je zabljesnuo bilo je prosle sezone, prije i ne bas toliko.

Zasigurno da Arsenalu treba pojacanje naprijed, sad na koga ce se Wenger okrenuti ostaje da se vidi.
Victoria Concordia Crescit.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 20 dec 2012, 00:08

Arsenalu treba novi Thiery Henry, ostalo ne dolazi u obzir

Prica se da nadgledamo situaciju oko Ville
— Tony Adams.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 20 dec 2012, 00:15

http://liveutakmice.****/p/live1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
kojeg majstora uzet slika
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 dec 2012, 00:23

Marsale reci da se zajebajes to za Anelku i Vieiru? Nemoguce?!?!

I da zovi sad nekad na termin, sta cu kad sam bio zauzet, mogli smo otici u arenu jednom sa onima sto navijaju za Arsenal?
Celik!3,2,2.

AaronRamsey
Kontakt:

Post Postao/la AaronRamsey » 20 dec 2012, 01:00

Profesor je napisao/la:Ja stvarno ne kontam kako je Crapsey zasluzio novi ugovor? Momak zaista NISTA nije pokazao ove sezone, a ni prosle nije briljirao (imao nekoliko solidnig utakmica). Sa ovakvim igracima (ramsey, camak and co.), Arsenal ni sljedecih 7 godina trofeja vidjeti nece.
Ne mogu da vjerujem šta čitam na ovom forumu. (valjda ovo crapsey aludira na ramseya) :?
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 20 dec 2012, 09:41

Sasvim zasluzeno. Pa kad jednom bude odigrao nekoliko uzastopnih utakmica na nivou, onda cu promijeniti misljenje. Ovako Crapsey je sasvim zasluzeno. Sere/povraca mi se svaki puta kad ga vidim na terenu, a slabu partija Arsenala upisem kad ga vidim u pocetnom sastavu (prije pocetka utakmice).

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.