BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Damire sine da ti nisi nagazio na kakve sihire ?
Sta pricas ti bolan ?
Kakav Bayern ljudi nas nisu dobili evo sad ce po desetljeca, ti se sikiras njih + ne igra im jedini covjek koji nam pravi probleme...
Sve ispod 2 razlike za nas protiv Jaje na AA je za mene licno razocaranje !
Sta pricas ti bolan ?
Kakav Bayern ljudi nas nisu dobili evo sad ce po desetljeca, ti se sikiras njih + ne igra im jedini covjek koji nam pravi probleme...
Zivio ti meni al ja nisam bas toliko siguran ...HzBvB je napisao/la:Damire sine da ti nisi nagazio na kakve sihire ?
Sta pricas ti bolan ?
BvB Echte Liebe !!!
- Rekordmeister
- Kontakt:
Damir definitivno jedina osoba na ovaj temi,koji vlada i mozgom i materijom!Covjek je jedan od najboji forumasa definitivno,svak cast care,uzitak je sa tobom diskutovati o nogomet.Zao mi je sto nemas nikog na temi svog voljenog kluba sa kim bi mogao voditi normalan i realan dijalog..Jos jednom pohavla kraljau!
Damir_BvB je napisao/la:Zivio ti meni al ja nisam bas toliko siguran ...HzBvB je napisao/la:Damire sine da ti nisi nagazio na kakve sihire ?
Sta pricas ti bolan ?
Cudne vjere, pa koliko ih moramo puta dobit da tebi neke stvari budu jasne ?
Vidis da ljudi ne mogu meda iz kasike protiv nas...
Eee jeftino si se prodo Damire...par finih komentara na tvoj racun od onih dole .cccc
Zapamti oni su nama Wildcard za polufinale !
@ HZ BvB
Ti vrlo dobro znas da ja Bayern mrzim svim srcem o dusom, al ruku na srce bit ce tesko a ti mene shvati kako hoces, ja bi volio da se prosetamo AA da ih pocjepamo naguzimo blamiramo kao prethodnih sezona, ali svemu dodje kraj, kazem ti tesko je prognozirat bilo sta njima ide u prilog sto igraju kuci, nama ide u prliog sto nema frankenstajna lepog pod imenom Billal i nama ide u prilog sto smo Underdog kako sad stvari stoje imaju prednost a ti kako hoces, mozda u februaru bude drugcije izgledalo sve samo zelim malo spustit loptu na zemlju ... Bezveze letimo svi toliko OK prosle 2 god smo se mogli silit jer smo bili SILA no sad vise nismo ni prvi nit Bayern dobijamo sjeti 2 zadnje utakmice jednu nas dobili, drugu uz mnogo srece i Wajdi izvukli bod jbg, ne igramo protiv Aachena pa da se s tolikim sampouzadnjem moze tvrdit procemo ih itd itd ipak se radi o Bayernu ma koliko god ga mrzio a mrzim ih kao Schalke mozda i vise cak ipak se moraju postovat ...
@ Rekordmeister
Danke

Ti vrlo dobro znas da ja Bayern mrzim svim srcem o dusom, al ruku na srce bit ce tesko a ti mene shvati kako hoces, ja bi volio da se prosetamo AA da ih pocjepamo naguzimo blamiramo kao prethodnih sezona, ali svemu dodje kraj, kazem ti tesko je prognozirat bilo sta njima ide u prilog sto igraju kuci, nama ide u prliog sto nema frankenstajna lepog pod imenom Billal i nama ide u prilog sto smo Underdog kako sad stvari stoje imaju prednost a ti kako hoces, mozda u februaru bude drugcije izgledalo sve samo zelim malo spustit loptu na zemlju ... Bezveze letimo svi toliko OK prosle 2 god smo se mogli silit jer smo bili SILA no sad vise nismo ni prvi nit Bayern dobijamo sjeti 2 zadnje utakmice jednu nas dobili, drugu uz mnogo srece i Wajdi izvukli bod jbg, ne igramo protiv Aachena pa da se s tolikim sampouzadnjem moze tvrdit procemo ih itd itd ipak se radi o Bayernu ma koliko god ga mrzio a mrzim ih kao Schalke mozda i vise cak ipak se moraju postovat ...
@ Rekordmeister
Danke
BvB Echte Liebe !!!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobro smo veceras odigrali, a ako bi onako igrali i u drugom dijelu BL ja se ne bih brinuo za titulu. Problem je samo sto se ove godine na BL ne lozimo kao prethodine dvije. Vecerasnja utakmica sa presingom, trkom i grizenjem trave me podsjetila na izdanja u ovogodisnjoj LP. Problem je samo sto opet primamo bezveze gol. Opet Suboticev igrac radi u 16-ercu sta hoce. Subota poleti da pokrije igraca ispred kojeg je vec Piscek, i onda mu igrac pobjegne, a njega lopta u visokom luku preleti. I onda protivnickom igracu nije problem da Weidijev gol glavom gadja gdje hoce. Drago mi je sto je Klop bio onako ljut nakon primljenog gola, trebat ce koju bukvicu ocitati nasim igracima sto se tice markiranja igraca.
Lewandowski opet glumi napadaca i nakon veceras jos vise zelim da ode iz naseg kluba. Mislim da malo narusava odlicnu harmoniju u nasem navalnom redu. Dobija puno lopti od trojca Gotze - Reus - Kuba, koje ne iskoristi, a ne uzvraca asistencije
. Ocito hoce da napuca statistiku i da dobije sto vise ponuda, te da "pobjegne" iz BVB-a na kraju sezone. Po prikazanom: Idi sine siroko ti polje i sretno ti bilo.
U 1/4 finalu gostujemo na AA, sto meni ne smeta. Ako hoces da osvojis Kup, onda trebas sve tekme rijesiti u svoju korist. Sigurno je to da smo mi u psiholoskoj prednosti, posto jajernovci imaju kompleks jer nas dugo nisu dobili i mislim da je veci problem njima sto igraju protiv nas, nego nama sto igramo protiv njih. Vec placu za riberijem, a u posljednjoj tekmi smo vidjeli da nas ne mogu dobiti i kada on igra. Ako odigramo ko veceras sa H96, sa onom trkom i pozrtvovanjem, dobit cemo ih hladno 2 razlike
Ova tekma bi mogla biti i prekretnica u prvenstvu! Ako ih lako maznemo, psiholoski cemo se "napucati", a njih ubiti u pojam i onda nije ni titula daleko
Lewandowski opet glumi napadaca i nakon veceras jos vise zelim da ode iz naseg kluba. Mislim da malo narusava odlicnu harmoniju u nasem navalnom redu. Dobija puno lopti od trojca Gotze - Reus - Kuba, koje ne iskoristi, a ne uzvraca asistencije
U 1/4 finalu gostujemo na AA, sto meni ne smeta. Ako hoces da osvojis Kup, onda trebas sve tekme rijesiti u svoju korist. Sigurno je to da smo mi u psiholoskoj prednosti, posto jajernovci imaju kompleks jer nas dugo nisu dobili i mislim da je veci problem njima sto igraju protiv nas, nego nama sto igramo protiv njih. Vec placu za riberijem, a u posljednjoj tekmi smo vidjeli da nas ne mogu dobiti i kada on igra. Ako odigramo ko veceras sa H96, sa onom trkom i pozrtvovanjem, dobit cemo ih hladno 2 razlike
Ova tekma bi mogla biti i prekretnica u prvenstvu! Ako ih lako maznemo, psiholoski cemo se "napucati", a njih ubiti u pojam i onda nije ni titula daleko
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nema na cemu, lijepo je sto si mi unaprijedRekordmeister je napisao/la:Jos jednom pohavla kraljau!
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Veceras ste imali srece, pa HanoFa igra vec 30 i neku ove sezone. Ljudima je jednostavno pun klinac tekmi. Naguzili su vam se isto kao i nama.
Uf kakvo se razdjevicavanje sprema u novoj nam godini. Ozbiljniji hendikep ne gine.
Zgembo Popuslic aka Zucko.
PS: @Kralj, nayebo je ko je yebo 'ladnim.
Uf kakvo se razdjevicavanje sprema u novoj nam godini. Ozbiljniji hendikep ne gine.
PS: @Kralj, nayebo je ko je yebo 'ladnim.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 20 dec 2012, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Da te pozz jaraneHare_BvB je napisao/la:Veceras ste imali srece, pa HanoFa igra vec 30 i neku ove sezone. Ljudima je jednostavno pun klinac tekmi. Naqguzili su vam se isto kao i nama.![]()
BvB Echte Liebe !!!
Damire,nisam se bas nadao od tebe da zelis nasim pulenima da lome noge itd.
Vidim i yaye si se poceo bojati,sta bi od onakvog momka
Salim se,svak ima svoje misljenje a moje je da im se igra zasniva na Bilalu i da bez njega to nije taj yayo,ustvari,i kad igra zaboravio sam da nas ne mogu dobiti!
Salu na stranu,svakako da ce biti heben mec ali optimista sam i mislim da mozemo proci sto ne znaci da cemo,to su samo zelje ali i ocekivanja!
Vidim i yaye si se poceo bojati,sta bi od onakvog momka
Salim se,svak ima svoje misljenje a moje je da im se igra zasniva na Bilalu i da bez njega to nije taj yayo,ustvari,i kad igra zaboravio sam da nas ne mogu dobiti!
Salu na stranu,svakako da ce biti heben mec ali optimista sam i mislim da mozemo proci sto ne znaci da cemo,to su samo zelje ali i ocekivanja!
Zadnja izmjena: smopiBVB, dana/u 20 dec 2012, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
@Damir
Sve ja to znam druze al zasto njima dajes 60-40 % ?
Ne ocekujem od tebe da to radi iz kurtoazije a onda mi nije jasno na osnovu cega 60-40 ?
Jednu utakmicu nas dobili i to prijateljsku....
Sad ih nismo dobili samo zato sto su imali srece , da smo dali go kad smo trebali pocetkom 2. poluvremena dobili bi ih 2 razlike hladno...iz prvog suta nam zabiju levati i opet ne mogu meda...
Druze bolji smo od njih to ti garantujem 100% , mogu oni nas proci ali da imaju enormnu dozu srece, realno gledajuci oni nemaju igru protiv nas ,jednostavno su nemocni tehnicki da probiju nasu odbranu a i trkacki su inferiorniji...mogu nas dobit da im se poklopi bruku stvari....
Sve ja to znam druze al zasto njima dajes 60-40 % ?
Ne ocekujem od tebe da to radi iz kurtoazije a onda mi nije jasno na osnovu cega 60-40 ?
Jednu utakmicu nas dobili i to prijateljsku....
Sad ih nismo dobili samo zato sto su imali srece , da smo dali go kad smo trebali pocetkom 2. poluvremena dobili bi ih 2 razlike hladno...iz prvog suta nam zabiju levati i opet ne mogu meda...
Druze bolji smo od njih to ti garantujem 100% , mogu oni nas proci ali da imaju enormnu dozu srece, realno gledajuci oni nemaju igru protiv nas ,jednostavno su nemocni tehnicki da probiju nasu odbranu a i trkacki su inferiorniji...mogu nas dobit da im se poklopi bruku stvari....
Moj Dama, taman do prvog "velikog snijega i macohandrenja".
Kako je samo mocno biti navijac Baye.
Dolazis i ti tobe. 
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Zaboravih se tebi pametni obratiti,prvo nauci da pises pa onda pametuj!Rekordmeister je napisao/la:Damir definitivno jedina osoba na ovaj temi,koji vlada i mozgom i materijom!Covjek je jedan od najboji forumasa definitivno,svak cast care,uzitak je sa tobom diskutovati o nogomet.Zao mi je sto nemas nikog na temi svog voljenog kluba sa kim bi mogao voditi normalan i realan dijalog..Jos jednom pohavla kraljau!
To sto imas drugacije misljenje od nekih osoba ne znaci da si upravu i najpametniji,ali shvatam,jos jedan u nizu yayaraca koji misle da su popili svu pamet svijeta!
- Rekordmeister
- Kontakt:
Pravicu se,i recu da nisi skonto post,tebe tu niko nije ni spomenuo...kraljttbvb je napisao/la:Nema na cemu, lijepo je sto si mi unaprijedRekordmeister je napisao/la:Jos jednom pohavla kraljau!pohvalio post u kojem kazem da cemo vas 'ladno maznuti
- Rekordmeister
- Kontakt:
smopiBVB je napisao/la:Zaboravih se tebi pametni obratiti,prvo nauci da pises pa onda pametuj!Rekordmeister je napisao/la:Damir definitivno jedina osoba na ovaj temi,koji vlada i mozgom i materijom!Covjek je jedan od najboji forumasa definitivno,svak cast care,uzitak je sa tobom diskutovati o nogomet.Zao mi je sto nemas nikog na temi svog voljenog kluba sa kim bi mogao voditi normalan i realan dijalog..Jos jednom pohavla kraljau!
To sto imas drugacije misljenje od nekih osoba ne znaci da si upravu i najpametniji,ali shvatam,jos jedan u nizu yayaraca koji misle da su popili svu pamet svijeta!
nisam ja kriv sto si se pronaso i svrstao u one bez mozga i neznalice.....
Ajd ucini nam uslugu i postedi nas svojih gluposti,moze? 
- Rekordmeister
- Kontakt:
sta je? nema vise negacije? sad samo kontra i ubadanje na siguricu ?? los si ! 
Daj radel ovdje admini sta ? Hocel postavit ovdje ko kakvu anketu nema smisla vise jbg dajte nam anketu ...
Moj prijedlog za anketu dokle moze BvB u lp stic, ili da li ce Lewa produzit ugovor, hajde dajte prijedloge ... Ili mozda ko je za vas igrac polusezone ove ...
Moj prijedlog za anketu dokle moze BvB u lp stic, ili da li ce Lewa produzit ugovor, hajde dajte prijedloge ... Ili mozda ko je za vas igrac polusezone ove ...
BvB Echte Liebe !!!
Cestitke na zasluzenoj pobjedi ! Hannover je danas izgledao kao nizerazredna ekipa.
Kao sto sam napisao na temi Bayerna siguran sam da ni jedni ni drugi nisu zadovoljni zrijebom...Takodjer ova utakmica je u neku ruku losa i po Bundesligu, jer nazalost samo cemo imati 6 ekipa u Evropi naredne sezone.
Kao sto sam napisao na temi Bayerna siguran sam da ni jedni ni drugi nisu zadovoljni zrijebom...Takodjer ova utakmica je u neku ruku losa i po Bundesligu, jer nazalost samo cemo imati 6 ekipa u Evropi naredne sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja pod pojmom "ubadanje" smatram nesto puno bolje od novih postova na forumu,ali to moras sam nauciti,a do tad nek ti zadovoljstvo cini "ubadanje na forumu"Rekordmeister je napisao/la:sta je? nema vise negacije? sad samo kontra i ubadanje na siguricu ?? los si !
Vidim na silu hoces raspravu,samo da ti pojasnim,nedovoljno si interesantan(bolje reci skroz neinteresantan)da bih imao bilo kakvu potrebu za prepucavanjem s tobom,nego sad fino razligu i pod ruku s kolegom proFCB cini "najpametniji" tandem na forumu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.