Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

ANTIFA !
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 dec 2012, 23:00

Eo da vam ja nesto kazem u vezi Staridža .
Daniel je igrac koji varira , dobar je jednu utakmicu i nakon toga 5 utakmica se ne vidi .
Covjek igra samo lijevom nogom , procitan igrac ako cemo posteno .
Po meni je bolje da vam ne dolazi ;)
Poz .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 dec 2012, 23:00

Znaci isti tip igraca kao Downing, ne zna desnom uci u autobus :D

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 19 dec 2012, 23:01

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da, zaboravio sam Dembu. I on je koliko toliko dobro rjesenje. Mada sam malo skeptik, zbog Carrolla :mrgreen:
+1

ja bih prije išao za ovog Gomisa nego za Dembu, mada može bit da griješim jer Carroll nam na dovoljna opomena da pažljivo uzimamo iz newcastla :mrgreen:

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 19 dec 2012, 23:07

quaresma slobodan igrac ,ne bi bio los ako nista radi rotacije,dat mu ugovor na 1-2 god.sigurno bi nam pomogao.mozda ce doci jer je to rodgersov tip igraca,(brz,tehnicar..)
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 19 dec 2012, 23:33

youngredcomps je napisao/la:quaresma slobodan igrac ,ne bi bio los ako nista radi rotacije,dat mu ugovor na 1-2 god.sigurno bi nam pomogao.mozda ce doci jer je to rodgersov tip igraca,(brz,tehnicar..)
Quaresma je propo igrač, pa prije bih gledao Downinga nego Quaresmu, ako ćemo realno :roll:

Ja sam za dovođenje Dembe, Walcotta :? i Inca (kad su toliko zapeli, nek ga dovedu, nikad ga nisam gledao uzivo).
Mislim da bi to bilo negdje oko 20M ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 19 dec 2012, 23:47

BREAKING NEWS: STERLING AGREES NEW FIVE YEAR CONTRACT WITH LFC

According to the BBC Sport, Raheem Sterling has reached an agreement in principle with Liverpool over a new contract.
The 18-year-old is expected to sign the five-year deal before Christmas.
Sterling, who is currently on a £2,000-per week youth contract, will see his earnings initially jump to around £30,000 per week.

slika
The Times: Liverpool have targeted Kevin Gameiro if Sturridge deal collapses
The Times are reporting talks with Daniel Sturridge's representatives have stalled and Liverpool have targeted at PSG's striker Kevin Gameiro if the deal with Daniel Sturridge doesn't go through.
The Times reports Liverpool are not agreeing with demands of Daniel Sturridge's representatives to give them substantial percentage on any sell on fee.
Liverpool have already agreed terms with the player and remains to be seen if the deal will be completed in the next few days.

Ovo bi bio moj mezimac. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 20 dec 2012, 00:27

Bolje Gameiro 100 puta nego Sturridge.Realno.

Jednostavno ne mogu da vjerujem da neko priziva Sturridga ili Walcota.Hajde Demba Ba inekako,hajde Gomis inekako(mada je ovaj igrač za mene tele živo),ali ovaj gore dvojac + kad uzmeš u obzir da su Englezi...pa ako ih dovedemo,ostaćemo na istom.

Opet kad skontam,kakav Demba Ba,bokte,nama treba igrač tipa Llorente,Cardoza,Huntelaara ...
Zadnja izmjena: VolimLiverpool, dana/u 20 dec 2012, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
You'll never walk alone.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 20 dec 2012, 00:31

Ma znao sam ja, Sturridge traži love :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 20 dec 2012, 00:35

Ja ne znam sto moraju odmah javno iznositi ko bi bio sljedeci izbor(ako ne dodje Staridz),pa opet ce ih Totenhem syebat :mrgreen: klasika :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 20 dec 2012, 08:32

Carlo je napisao/la:Ma znao sam ja, Sturridge traži love :D
Oni koji su gledali Sturridga pod vodstvom AVB gdje je imao odlicnu minutazu,znaju kakav je igrac.
Bukvalno on i Mata su tada drzali Chelsea na zivotu(a kasnije Drogba).U toj polusezoni je zabio 11 golova i dodao 4 asistencije. :D
Pod vodstvom RDM i evo sada Rafe skoro da i neigra.To ga je izbacilo iz forme.Brendan bi mu vratio formu i uz solidnu minutazu bi vratio formu iz prvog dijela prosle sezone.
Siguran sam da bi bio odlicno pojacanje za vas. ;)
Evo nesto materijala o njemu iz prosle sezone: :mrgreen:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep the Blue Flag Flying High !

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 dec 2012, 10:01

Liverpool ECHO jutrošnje izdanje:

Liverpool have given up on trying to sign Theo Walcott in January - but will attempt to lure the Arsenal attacker to Anfield when he's a free agent next summer.
The Reds were prepared to table a bid of £8million for the 23-year-old England international, who has snubbed the Gunners' offer of a new five-year contract.

Chelsea, Manchester United and Manchester City have also shown interest in securing Walcott's services.
However, Liverpool now believe that Walcott will stay put in January and see out the remaining months of his deal at the Emirates.
Arsene Wenger has made it clear that Arsenal won't look to cash in on the player next month and that suits Walcott, who will be able to weigh up a number of lucrative options after his contract has expired in June.
Competition for his signature will be tough with Juventus among a number of top European clubs who have been monitoring his situation.
The Reds' hopes of convincing him to move to Anfield as a free agent are buoyed by the fact that Walcott was a boyhood Liverpool fan. He also has the same agent as boss Brendan Rodgers.
However, Liverpool know that being able to offer Champions League football will also be an important factor in Walcott's decision.
The Reds currently stand seven points adrift of the top four but Rodgers is hoping that a double swoop for Tom Ince and Daniel Sturridge in January will provide the extra firepower needed to close that gap in the second half of the season.
As revealed in Tuesday's ECHO, the Ince deal is close to completion and Liverpool will pay Blackpool around £4million for the winger.
Sturridge is increasingly likely to join him at Anfield. The Reds are happy to meet Chelsea's £12million asking price but they have yet to agree terms with the striker.
Both transfers can't be completed until the transfer window reopens on January 1.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 20 dec 2012, 10:12

Da čitaš postove možda bi i skontao da uopšte nije do njega nego do njegovog agenta ili predstavnika Čelzija koji žele klazulu u kojoj će Čelzi dobiti nešto novca od sljedece prodaje. "The Times reports Liverpool are not agreeing with demands of Daniel Sturridge's representatives to give them substantial percentage on any sell on fee."
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 dec 2012, 10:20

neurofunk je napisao/la:
Da čitaš postove možda bi i skontao da uopšte nije do njega nego do njegovog agenta ili predstavnika Čelzija koji žele klazulu u kojoj će Čelzi dobiti nešto novca od sljedece prodaje. "The Times reports Liverpool are not agreeing with demands of Daniel Sturridge's representatives to give them substantial percentage on any sell on fee."
Na trasfermarketu Sturidge to Liverpool je 65 %. Tranfermarket rijetko kada griješi. :D
A Carlo, dobro ti je rekao Semir. Sa Chelsijem je dogovoreno, 12 miliona funti, sa Sturidom je dogovoreno 60 000 funti sedmično, ostaje taj njegov agent koji traži dio kolača i za sebe.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 20 dec 2012, 11:44

VolimLiverpool je napisao/la:Bolje Gameiro 100 puta nego Sturridge.Realno.

Jednostavno ne mogu da vjerujem da neko priziva Sturridga ili Walcota.Hajde Demba Ba inekako,hajde Gomis inekako(mada je ovaj igrač za mene tele živo),ali ovaj gore dvojac + kad uzmeš u obzir da su Englezi...pa ako ih dovedemo,ostaćemo na istom.

Opet kad skontam,kakav Demba Ba,bokte,nama treba igrač tipa Llorente,Cardoza,Huntelaara ...
Kad ovako pričaš, neko bi rekao da je Cardozo neka igračina, a ne da je igrač koji nije nigdje mak'o iz Benfice pa evo sve do svoje 29 godine :roll: . Demba je bar naviknut na igranje u Premiershipu a i stvarno nije neka cijena, 7.5M, za sve ove gore bi morao platiti više a ne mogu garantovati da su bolji igrači od Dembe (isključujem Llorentea koji nije u formi).
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 20 dec 2012, 11:53

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/se ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Eo link za izvlacenje. :D

Bey Kopites slažem se za Cardoza, običan panj, on da je neka igračina klubovi bi se otimali za njega.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 dec 2012, 11:57

U koliko je izvlacenje za EL ?

Trebamo mi pokusati dovesti i Pata iz Milana ;)

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 20 dec 2012, 12:11

Raheem Sterling agrees new five-year contract with Liverpool. The 18-year-old is expected to sign the five-year deal before Christmas.
Sterling, who is currently on a £2,000-per week youth contract, will see his earnings initially jump to around £30,000 per week.
Nad nama nebo ima da gori!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 dec 2012, 12:13

@Rolex, to smo ustanovili vec u nekom od predhodnih postova. Eto, vec na pragu prelaznog roka jedna dobra vijest. Nadam se da cemo nastaviti u ovom ritmu. 8-) Jedva cekam da pocne taj prelazni rok, da vidimo sta je Rodgers zamislio. Sturidge, Ince, Walcott :!: Sta li je sa CF-ovima, gdje li su se izgubili :?: Mada, mislim da Brendan nije lud i da zna gdje to najvise skripimo pa ce nas iznenaditi recimo Huntelaarom ili Llorenteom :D

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 20 dec 2012, 12:16

OTNYS_YNWA je napisao/la:@Rolex, to smo ustanovili vec u nekom od predhodnih postova. Eto, vec na pragu prelaznog roka jedna dobra vijest. Nadam se da cemo nastaviti u ovom ritmu. 8-) Jedva cekam da pocne taj prelazni rok, da vidimo sta je Rodgers zamislio. Sturidge, Ince, Walcott :!: Sta li je sa CF-ovima, gdje li su se izgubili :?: Mada, mislim da Brendan nije lud i da zna gdje to najvise skripimo pa ce nas iznenaditi recimo Huntelaarom ili Llorenteom :D
A znao sam da sam vidio ovo vec negdje, ali kontao da mi se ucinilo :lol:
Nad nama nebo ima da gori!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 dec 2012, 12:17

Ma nema veze :mrgreen: Nesto kontam da cemo naletiti na Atletico Madrid :!:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.