Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kad Ramsey i Gervinho ne igraju Arsenal igra kako treba. Danas Barsu da dobijemo pa da bude dar mar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Alisher Usmanov determined to be involved in Arsenal. Interesting interview in CNBC. Says club have let Arsène Wenger down.
http://www.101greatgoals.com/gvideos/cn ... lling-rvp/" onclick="window.open(this.href);return false;Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Usmanov keen to put own money into Arsenal, but in a Man City-esque way. Board like self sustainability. Clash of philosophies.
Najbogatiji čovjek Rusije i mi njemu ne damo u upravu
jbmu srecu,dobili smo bayern
- frankqqqqq
- Kontakt:
Bayern Munchen, shit.
frankqqqqq je napisao/la:Bayern Munchen, shit.
Moj buraz navija za Bayern tako da me ceka pakao sad
Imam nekakav osjecaj da mozemo razvaliti Bayern...samo treba da igramo kako treba nekako smo po meni dobrog para izvukli.
Dobro je da nije Barselona. 
- Neutralan88
- Kontakt:
ja ipak mislim da je ovo veoma veseo par
sašne su 50% 50% tu je to nije ni Bayern top, jer i Arsenal bi se u bundesligi komotno mogao boriti za 1 mjesto
sašne su 50% 50% tu je to nije ni Bayern top, jer i Arsenal bi se u bundesligi komotno mogao boriti za 1 mjesto
Jbg ,nije Bayern klub, koji sam zelio da Arsenal izvuce,
ali bar cemo gledati vrhunski fudbal,
ko zna mozda Arsenal i prodje ...
ali bar cemo gledati vrhunski fudbal,
ko zna mozda Arsenal i prodje ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Niko ne moze razvaliti Bayern. Bice ovo jako zanimljiv mec, pun uzbudjenja i sitnice ce odlucivati. Zavisi sve i hoce li se Arsenal pojacati, potrebno je bar svjezih igraca kako bi Arsen cisto dobio na sirini. Znamo svi kakva je Engleska premier liga, a tu Arsenal ganja to mjesto koje vodi u ligu prvaka. Bayern je u Njemackoj vodeci i moze malo kalkulisati sto se sastava tice, pa opet nece gubiti bodove jer je liga skoro pa odlucena. Tu je prednost koju imaju Svabe, ali u svakom slucaju sretno!AA23 je napisao/la:frankqqqqq je napisao/la:Bayern Munchen, shit.
Moj buraz navija za Bayern tako da me ceka pakao sad
Imam nekakav osjecaj da mozemo razvaliti Bayern...samo treba da igramo kako treba nekako smo po meni dobrog para izvukli.
Pa vidis jedne borusije 3 mjesto u bundesligi.. NIje ni bundesliga sto je nekad bilaNeutralan88 je napisao/la:ja ipak mislim da je ovo veoma veseo par![]()
Pored Malage jedini tim koji sam priželjkivao je upravo Bayern,imam neki feeling da bi mogli da eliminišemo Bavarce,nekako imam osjećaj da neće moći protiv nas da igramo,pogotvo ako se šta radikalnije uradi u januaru,ali kako god imamo velike šanse za prolaz..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- Neutralan88
- Kontakt:
Nije slaba bundesliga, al definitivno je slabija nekih 25% od premier lige.soxx je napisao/la:Pa vidis jedne borusije 3 mjesto u bundesligi.. NIje ni bundesliga sto je nekad bilaNeutralan88 je napisao/la:ja ipak mislim da je ovo veoma veseo par![]()
Sumnjam da bi Bayern ili Dortmund bili u top 4 u engleskoj ligi, al o tom po tom..
raduje me susret ovaj Arsenala vs Bayerna, Milan vs Barce, Real vs Man.utd
Ma kakva bvb smjesni su,arsenal bi ih demoliraosoxx je napisao/la:Pa vidis jedne borusije 3 mjesto u bundesligi.. NIje ni bundesliga sto je nekad bilaNeutralan88 je napisao/la:ja ipak mislim da je ovo veoma veseo par![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Odlicno! svi koji me znaju znaju i sta sam htio; Barca ili Bayern. Test snage.
Mislim da su momci dovoljno sposobni... 
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Vi ste ludi, ispadamo k'o iz pi.cke.
imamo neke sanse, ali su veoma male..
ako budu svi dali 120% mogucnosti, moze se ocekivat nesto vise, ako budu igrali kao do sada pisi propalo
ako budu svi dali 120% mogucnosti, moze se ocekivat nesto vise, ako budu igrali kao do sada pisi propalo
- frankqqqqq
- Kontakt:
Sada bi nam trebalo pojačati tim, molit boga da se Diaby vrati do te utakmice i nadati se čudu.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Prolazimo. Njima forma ove sezone dosta oscilira... Dobit ćemo ih kod kuće, a tamo remi ili pobjeda 
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Ionako nismo imali velikih sansi podici klempu. Taman da vidimo koliko momci vrijede. A ja mislim da su sposobni.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.