Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: TSG 1899 Hoffenheim
don_burza je napisao/la:Ne znam sta oni ocekuju od Kurca![]()
paaaaaa, recimo da ocekuju da gura do kraja
mislim da je magonja bio daleko kvalitetnije rjesenje.
meni je zao hofe. ono, momci stvarno imaju potencijala i samo im fali 3-4 dobra igraca, uz trenera, narvno, pa da se bore za vrh. jao, kako bi amidza od ove hofe napravio masineriju
al bez zeze, hofi treba jedan dobar bek, stoper, dobro krilo i klasicni zadnji vezni (razbijac) koji ce ucvrstiti odbranu.
njiba bi nasi mujdza, stevke i vranjes sjeli ko budali samar.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Gledao sam ga uzivo i impresionirao me je.A jos kad uzmes u obzir koliko je Hrvata bilo u Bayernu i koliko nasa uprava respektira nase nogometase nikoga ne bi iznenadilo da ga za par sezona vidimo u Bayernumaximusdecimus je napisao/la:zar je toliko dobar? čuo sam za njega,ono da je talenat i to,al opet ne očekujem da dogura do Bayerna...jel ono rođen u Mostaru? Pape,reaguj!!gerdmuller je napisao/la:Ovo ce im biti vrhunsko pojacanje.Za par godina ga vidim u Bayernu,Dortmundu ili Schalkeu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Pa u ocjenu sam uključio samo BL. Da sam uključivao i druga natjecanja, Gladbach bi sigurno dobio više. Inače sam napisao i po par rečenica o polusezoni svakog od Bundesligaša, ali mi je se profil automatski odjavio, pa mi je sve nestalo kad sam pokušao post objaviti.schweinsteiger je napisao/la:zasto Gladbachu samo 3,5?KSIVLE je napisao/la:Moje ocjene za polusezonu:
Bayern 5
Bayer 5
Dortmund 3,5
Eintracht 5
Freiburg 5
Mainz 5
Schalke 3
Gladbach 3,5
Stuttgart 3
HSV 3
Hannover 3
Werder 3
Fortuna 4,5
Nurnberg 4
Wolfsburg 1,5
Hoffenheim 1,5
Augsburg 1,5
Furth 1,5.
otisla su im 2 ponajbolja igraca Reus i Dante,vazne karike u napadu i odbrani i uprkos tome,izborili su prolaz dalje u EL,a u BuLi su osmi s 25 bodova s tim da su iznad njih Schalke (25),te Mainz i Freiburg s 26 bodova.Po tom kriteriju ako je Nurnberg dobio 4,onda Gladbach zasluzuje 5.Nevjerovatno koliko Favre izvlaci iz tog tima.
I jos uvijek se nadam da ce se Xhaka adaptirati kako treba i doprinijeti jos igri Moenchengladbacha.Vise bih volio da gledam njih u Europi,nego Mainz i Freiburg.
[/url]
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Nakon odlaska Rangnicka oni lutaju u izboru trenera. Prvo onaj čudnog prezimena, pa Stani, a na kraju Babbel. Imali su perspektivnu momčad, a danas zahvaljujući Staniju i Babbelu imaju pun **** nikakvih igrača, dok su mnogi kvalitetni igrači morali napustiti klub zbog neuklapanja u sistem ovih vrhunskih megaultrastručnjaka. Dojma sam da će sa ovim Kurzom popushit khurats do kraja.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
smatram kurza kao dobro trenera i stručnjaka, nije loš izbor za hoffu.
iduću tekmu igraju upravo protiv nas i sigurno će odigrati preporođeno
stara priča nažalost
iduću tekmu igraju upravo protiv nas i sigurno će odigrati preporođeno
Agieren statt reagieren
Nek danas bude ovako:
BVB - Celtic
Bayo - Arsić
Schalke - Galata
Hannover - BATE
Gladbach - Genk
Bayer - Plzen
Stuttgart - Liverpool

BVB - Celtic
Bayo - Arsić
Schalke - Galata
Hannover - BATE
Gladbach - Genk
Bayer - Plzen
Stuttgart - Liverpool
Bil hajrKSIVLE je napisao/la:Nek danas bude ovako:
BVB - Celtic
Bayo - Arsić
Schalke - Galata
Hannover - BATE
Gladbach - Genk
Bayer - Plzen
Stuttgart - Liverpool
Ja sam nekako siguran da ćemo mi dobiti najtežeg protivnika tj R.Madrid. Real, skoro, nikakve šanse više nema u prvenstvu tako da će sve snage usmjeriti ka LP i sa lakoćom preko nas ući u 1/4 finale.
Jel se to meni čini ili su stvarno izvučeni svi parovi kao i na jučerašnjoj probi? 
Jesu.Zdena04 je napisao/la:Jel se to meni čini ili su stvarno izvučeni svi parovi kao i na jučerašnjoj probi?
- anton 1983
- Kontakt:
Svabi mogu biti zadovoljni sa ždrijebom. Ako je već neko moro dobiti najjačeg onda dobro da je to Bayern. Baš je lijepo rangirano. Svaki klub je dobio protivnika po svojoj mjeri. Bayern najjačeg, BvB drugog po jačini, dok je Schalke dobio najslabijeg...
Nadam se da će sva tri proči, no što bude bude...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Jaci Arsenal od Sahtaraanton 1983 je napisao/la:Svabi mogu biti zadovoljni sa ždrijebom. Ako je već neko moro dobiti najjačeg onda dobro da je to Bayern. Baš je lijepo rangirano. Svaki klub je dobio protivnika po svojoj mjeri. Bayern najjačeg, BvB drugog po jačini, dok je Schalke dobio najslabijeg...
Al upravu si da igra najjaci s najjacim...
- anton 1983
- Kontakt:
Ti ono olfo znaš neš o nogometu?HzBvB je napisao/la:
Jaci Arsenal od Sahtara![]()
![]()
![]()
![]()
Al upravu si da igra najjaci s najjacim...
Znam. to ti je zato što padaš pod propagandu. Nije teško nekog sjebati da pomisli da je nešto jače od drugog. Moraš ubuduće više misliti sa glavom i onda neće biti takvih problema. nemoj da ti TV i ostali mediji nameću nepto što nije istina.
Arsenal je svašta, ali nije slabiji od jednog Šahtjora...Druga je stvar što je Šahtjor sad hit poput BvB-a i što su se u GRUPNOJ fazi, koju englezi redovno zanemaruju, bolje prodali od jednog Arsenala....
Pa i Porto i Malaga mora da su jači od Arsenala...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Prikrij da si glupanton 1983 je napisao/la:Ti ono olfo znaš neš o nogometu?HzBvB je napisao/la:
Jaci Arsenal od Sahtara![]()
![]()
![]()
![]()
Al upravu si da igra najjaci s najjacim...![]()
Znam. to ti je zato što padaš pod propagandu. Nije teško nekog sjebati da pomisli da je nešto jače od drugog. Moraš ubuduće više misliti sa glavom i onda neće biti takvih problema. nemoj da ti TV i ostali mediji nameću nepto što nije istina.
Arsenal je svašta, ali nije slabiji od jednog Šahtjora...Druga je stvar što je Šahtjor sad hit poput BvB-a i što su se u GRUPNOJ fazi, koju englezi redovno zanemaruju, bolje prodali od jednog Arsenala....
Pa i Porto i Malaga mora da su jači od Arsenala...
- anton 1983
- Kontakt:
HzBvB je napisao/la:Prikrij da si glupne komentarisi nista !!!
Pa gle ,ako ti vjeruješ da je šahtjor jači, to je tvoja procjena. Moja procjen aje drugačija. A sad baš da se mišljenja istaču kao činjenice, to stvarno nema smila.
Recimo što sada reči o Schalkeu? Eto ima dete kretena koji Schalke samo gledaju kroz LP i prema tome sude o tome koliko su jaki. Šahtjor igra u jednoj ukrajinskoj ligi dok je Arsenal klub iz MUPL, koji ima sve preddispozicije da bude jači klub. Jedino po ćemu Šahtjor može biti jači od Arsenala je forma! Ko kaže da do drugog mjeseca Arsenal neće biti u formi...
Čudno mi je tvoje "znanje" o nogometu
Za razliku od LP-a, zrijeb u LE nije pomazio Bundesligase. Leverkusen igra protiv Benfice, Hannover protiv Anzhija, dok Gladbach protiv Lazia i naravno kao slag na tortu oni koji su najvise razocarali u dosadasnjem dijelu takmicenja dobiju jednog laganog protivnika - Stuttgart igra protiv Genka.
Po meni u preostala tri dvoboja sanse su pojednake za prolaz dalje....
Po meni u preostala tri dvoboja sanse su pojednake za prolaz dalje....
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Od ovog Kurca koristi nece imati.
Inace Hopponja je vec odavno u plusu sa kupoprodajom igraca.Utopili su haos igraca za fine pare,a uvijek pronadju po kojeg malca.
E sad su se ove sezone zeznuli i kupili satro par olindzani zvjezdica za koje mogu dobiti samo glavobolju,plus treneri tipa Tulic...nemre izaci na dobro.
Nadam se da Sejo ima ugovor kao onomad Miske,kad je ispao sa Ninbergom,da se moze hvatati noge.
Inace Hopponja je vec odavno u plusu sa kupoprodajom igraca.Utopili su haos igraca za fine pare,a uvijek pronadju po kojeg malca.
E sad su se ove sezone zeznuli i kupili satro par olindzani zvjezdica za koje mogu dobiti samo glavobolju,plus treneri tipa Tulic...nemre izaci na dobro.
Nadam se da Sejo ima ugovor kao onomad Miske,kad je ispao sa Ninbergom,da se moze hvatati noge.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
HanoFa ce ubiti Dagestance. Mirkec ce lagano preveslati Guza.
Guzen je dobio najtezeg protivnika, ne bih se iznenadio da pokleknu. BuLi je njima prioritet ove sezone.
Guzen je dobio najtezeg protivnika, ne bih se iznenadio da pokleknu. BuLi je njima prioritet ove sezone.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Re: VfB Stuttgart
Svabe su defintivno miljenici fortune. Ako ovo zayebu, bidon benzina u ruke, politi i popaliti sve redom.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Broj otpuštenih trenera u Bundeski do kraja polusezone, od sezone 03/04

Ocjene za najbolje transfere u Bundeski, prema Kickeru

Ocjene za svaki klub pojedinačno i svakog igrača, iz čega je vidljivo da je uprava Frankfurta odradila najbolji posao

Ocjene za najbolje transfere u Bundeski, prema Kickeru

Ocjene za svaki klub pojedinačno i svakog igrača, iz čega je vidljivo da je uprava Frankfurta odradila najbolji posao

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.