a nama forma ne varira?AaronRamsey je napisao/la:Prolazimo. Njima forma ove sezone dosta oscilira... Dobit ćemo ih kod kuće, a tamo remi ili pobjeda
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Nisam vidi toliko nezrelih osoba na jednom forumu ...Toliko podcjenivanje Bundeske iako su i Schalke i BVB i naravno Bayern daleko iznad Arsenala...On je meni jako drag klub ali vi ste najnerealniji navijaci koje sam vidio .Vama da je dosao Schalke(znam da nije mogao) prosao bi vas sa lahkocom, pobijedio bi vas kod kuce , opet.Jos Schalke je treci najjaci klub u Njemackoj, sta bi tek sa druga dva ...Ja vam kazem ovo ali vi se uzdizite pa cete dobiti svoje ..Cijenim vas sto igrate lijepo i ofanzivno ali imate katastrofalnu realizaciju u napadu a mi Nismo primili 15 golova od pocetka ljeta..Samo vam se Cazorla pokazao kao pravo pojacanje, nosi vam igru u sredinic terena. Ali eto samo vi pisite pa cemo vidjet u Februaru
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
Bez provokacije, 30 - 70% šanse na strani Bayerna u ovom trenutku.
Jednostavno su bolji, iako i to treba uzimati oprezno, jer ima dosta vremena do tekmi, može se svašta promjeniti.
Jednostavno su bolji, iako i to treba uzimati oprezno, jer ima dosta vremena do tekmi, može se svašta promjeniti.
- anonymousHD
- Kontakt:
Jesi ti gledo kako igra Bayern, a još bolje pitanje je jesi ti gledo kako tvoj Arsenal ove sezone igra?AaronRamsey je napisao/la:Prolazimo. Njima forma ove sezone dosta oscilira... Dobit ćemo ih kod kuće, a tamo remi ili pobjeda
ja mislim da bi se borili za opstanak.Gutavo bi to bilo ipak ima tu QPR i Sotona pa bi vjerovatno BvB ili BAyern ispali.Neutralan88 je napisao/la:Nije slaba bundesliga, al definitivno je slabija nekih 25% od premier lige.soxx je napisao/la:Pa vidis jedne borusije 3 mjesto u bundesligi.. NIje ni bundesliga sto je nekad bilaNeutralan88 je napisao/la:ja ipak mislim da je ovo veoma veseo par![]()
sašne su 50% 50% tu je to nije ni Bayern top, jer i Arsenal bi se u bundesligi komotno mogao boriti za 1 mjesto
Sumnjam da bi Bayern ili Dortmund bili u top 4 u engleskoj ligi, al o tom po tom..
raduje me susret ovaj Arsenala vs Bayerna, Milan vs Barce, Real vs Man.utd
Kakvih smjesnih forumasa majko mila.
Bayern ce vas rasuti na proste komade.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nadam se dobrim utakmicama . Blagi smo favoriti al to nista nece znaciti na dvije utakmice . Kao sto sam napisao na temi Bayerna vrlo moguce je i da gol u gostima odluci
Mislim da ce Podolski imati velikog motiva protiv nas
Mislim da ce Podolski imati velikog motiva protiv nas
Thomas Müller - Fußballgott
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Vidjeli smo sta je bilo prosle sezone sa najjacom njemackom ekipomBayernMunchen31 je napisao/la:Nisam vidi toliko nezrelih osoba na jednom forumu ...Toliko podcjenivanje Bundeske iako su i Schalke i BVB i naravno Bayern daleko iznad Arsenala...On je meni jako drag klub ali vi ste najnerealniji navijaci koje sam vidio .Vama da je dosao Schalke(znam da nije mogao) prosao bi vas sa lahkocom, pobijedio bi vas kod kuce , opet.Jos Schalke je treci najjaci klub u Njemackoj, sta bi tek sa druga dva ...Ja vam kazem ovo ali vi se uzdizite pa cete dobiti svoje ..Cijenim vas sto igrate lijepo i ofanzivno ali imate katastrofalnu realizaciju u napadu a mi Nismo primili 15 golova od pocetka ljeta..Samo vam se Cazorla pokazao kao pravo pojacanje, nosi vam igru u sredinic terena. Ali eto samo vi pisite pa cemo vidjet u Februaru
Rođen s tobom da budem
Slazem se sa ocenom. Cak i u optimalnoj formi. Al zato volim teske utakmice, odlican su test. Ako prodju pokazace svijetu svasta nesta, a sa druge strane ne gubi se nista. Svi znaju da je BM jaci i da su bile male sanse da Arsenal osvoji LP.mandraX je napisao/la:Bez provokacije, 30 - 70% šanse na strani Bayerna u ovom trenutku.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AaronRamsey
- Kontakt:
Jesmo li srušili Southampton 6-1, Readingu dali u dvije utakmice 12 golova, West Hamu tricu u gostima? Kome je Bayern dao toliko golova? Ova ekipa je dobra, a to ćete vidjeti i protiv Bayerna.anonymousHD je napisao/la:Jesi ti gledo kako igra Bayern, a još bolje pitanje je jesi ti gledo kako tvoj Arsenal ove sezone igra?AaronRamsey je napisao/la:Prolazimo. Njima forma ove sezone dosta oscilira... Dobit ćemo ih kod kuće, a tamo remi ili pobjeda
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
- anonymousHD
- Kontakt:
Bayern je poslije Barcelone dao najviše golova ove sezone, šta ti pratiš ba uopšte? Porediš Bayern sa Southamptonom. Šta je s tobom. Iskreno, bez ikakvih provokacija, vi nemate šanse da njima dadnete gol, a kamoli da prođete. Nemoj ovo shvatit kao provokaciju, ja ti govorim realnom. Oke, navijaš za klub, voliš, ali trebaš biti realan. Pozdrav.AaronRamsey je napisao/la:
Jesmo li srušili Southampton 6-1, Readingu dali u dvije utakmice 12 golova, West Hamu tricu u gostima? Kome je Bayern dao toliko golova? Ova ekipa je dobra, a to ćete vidjeti i protiv Bayerna.
Gledaj,realno Bayern je favorit u ovom duelu i da se mec igra danas ili sutra i sam bi rekao da su nam sanse vrlo male ali do februara jos mnogo,.BayernMunchen31 je napisao/la: Nisam vidi toliko nezrelih osoba na jednom forumu ...Toliko podcjenivanje Bundeske iako su i Schalke i BVB i naravno Bayern daleko iznad Arsenala...On je meni jako drag klub ali vi ste najnerealniji navijaci koje sam vidio .Vama da je dosao Schalke(znam da nije mogao) prosao bi vas sa lahkocom, pobijedio bi vas kod kuce , opet.Jos Schalke je treci najjaci klub u Njemackoj, sta bi tek sa druga dva ...Ja vam kazem ovo ali vi se uzdizite pa cete dobiti svoje ..Cijenim vas sto igrate lijepo i ofanzivno ali imate katastrofalnu realizaciju u napadu a mi Nismo primili 15 golova od pocetka ljeta..Samo vam se Cazorla pokazao kao pravo pojacanje, nosi vam igru u sredinic terena. Ali eto samo vi pisite pa cemo vidjet u Februaru
Pa prosle godine taj isti Dortmund nije uspio dobiti Arsenala a vas redovno deru,ne kazem da smo bolji od Dortmunda ili vas ali si smijesan kada na osnovu one dvije tekme dizes Schalke na visi nivo od Arsenala..
U ostalom ako vam je peti tim iz EPL odnio titulu ispred nosa ko si ti da otpisujes Arsenal ?
Favoriti jeste,mozda ni mi nismo najrealniji ali nisi ni ti kad si vec upisao prolaz Bayernu..
- AaronRamsey
- Kontakt:
Dao bi Arsenal u onoj antiligi duplo više golovaanonymousHD je napisao/la:Bayern je poslije Barcelone dao najviše golova ove sezone, šta ti pratiš ba uopšte? Porediš Bayern sa Southamptonom. Šta je s tobom. Iskreno, bez ikakvih provokacija, vi nemate šanse da njima dadnete gol, a kamoli da prođete. Nemoj ovo shvatit kao provokaciju, ja ti govorim realnom. Oke, navijaš za klub, voliš, ali trebaš biti realan. Pozdrav.AaronRamsey je napisao/la:
Jesmo li srušili Southampton 6-1, Readingu dali u dvije utakmice 12 golova, West Hamu tricu u gostima? Kome je Bayern dao toliko golova? Ova ekipa je dobra, a to ćete vidjeti i protiv Bayerna.
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
- frankqqqqq
- Kontakt:
De ba Aaron, pusti ga. Sve su ovo stručnjaci koji unaprijed sve znaju šta će biti. Sačekajmo utakmicu prvo pa ćemo prokomentarisati onda kako i šta. Do tad pusti nek provocira, ne odgovaraj na to.
- Neutralan88
- Kontakt:
Što je žalosnije Arsenal kupuje igrace tipa Podolskia iz tih antiliga i predstavlja ih kao svoja velika pojacanjaAaronRamsey je napisao/la:Dao bi Arsenal u onoj antiligi duplo više golovaanonymousHD je napisao/la:Bayern je poslije Barcelone dao najviše golova ove sezone, šta ti pratiš ba uopšte? Porediš Bayern sa Southamptonom. Šta je s tobom. Iskreno, bez ikakvih provokacija, vi nemate šanse da njima dadnete gol, a kamoli da prođete. Nemoj ovo shvatit kao provokaciju, ja ti govorim realnom. Oke, navijaš za klub, voliš, ali trebaš biti realan. Pozdrav.AaronRamsey je napisao/la:
Vas yebeni Schalke nasamara u vlastitom dvoristu a tom istom klubu bayern za poluvrijeme uvali 5 komada.
Ovo je LP i svi imaju sanse ali vase sanse su minimalne.Ovoliko podcjenjivanje Bundeslige koja ove sezone djeluje jaca nego ikad nisam vidio
Ovo je LP i svi imaju sanse ali vase sanse su minimalne.Ovoliko podcjenjivanje Bundeslige koja ove sezone djeluje jaca nego ikad nisam vidio
Johnny b, how much there is to see
Imal bolan ovdje iko da je orutavio dole? Gledam komentare i smijem se.
+1Neutralan88 je napisao/la:
Što je žalosnije Arsenal kupuje igrace tipa Podolskia iz tih antiliga i predstavlja ih kao svoja velika pojacanja
- frankqqqqq
- Kontakt:
O čemu ti pričaš majke ti? 1 član je podcjenjuje i odmah svi je podcjenjujemo. Što ti mrziš Arsenal, ne mrzi ga niko. I da, mi smo ti koje podcjenjuju drugi, 'ta će Arsenal, kanta, uvalit ćemo im petardu neće ni znat gdje su, i tako ta sranja. Sačekaj utakmicu, ako nas nabiju dođi i zayebaji nas, ako mi dobijemo, eh, već druga priča. A što mi je najdraže, mi uvijek takve kao što su ti demantujemo.Johny je napisao/la:Vas yebeni Schalke nasamara u vlastitom dvoristu a tom istom klubu bayern za poluvrijeme uvali 5 komada.
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 20 dec 2012, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dobili smo najtezeg moguceg protivnika bice tesko ali imamo sanse.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Da je Bayern bolji ove sezone, jest... Da je nemoguce proc, nije! Igraju se dvije utakmice, ko pokaze vise prolazi.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Bgt ispade da Bayern igra protiv Lokerena,a ne Arsenala,
Bayern jeste favorit,ali ne toliki,nemozes bayernu dati 70%
sansi da ce proci...
Bayern jeste favorit,ali ne toliki,nemozes bayernu dati 70%
sansi da ce proci...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.