Ocekivao sam da ces pogoditi,ufalili su te dobro.legenda reala je napisao/la:
Vidi Agresivnog Emira o Fruteka
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Chat
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
ja rođen u Sarajevulegenda reala je napisao/la:
šta se smiješ, sva trojica smo rođeni u Goraždu![]()
![]()
Vidi Agresivnog Emira o Fruteka
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Nemoj mi šuplje, normalno da nećeš priznati ko je, al jedino još može biti Bosco, jer i on je volio zajebavati narodAgresivnoDjubre je napisao/la:
Ocekivao sam da ces pogoditi,ufalili su te dobro.
jel na Koševubagrcavi je napisao/la:
ja rođen u Sarajevu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Miko je moj sinjasmin10 je napisao/la:jesi li ti Miko ili je njegov nik drugaciji ?Ljumani_Banovici je napisao/la:Slomite seb ruku i 250KM zavučete u džep, laganoja sam tako odradio
njegov je LjumanM95
1947!
- legenda reala
- Kontakt:
Vidi vovog Devila, mjesto da slavi i dočekuje goste, on spama po forumu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta cu docekivati u jedan sat jadan ne biolegenda reala je napisao/la:Vidi vovog Devila, mjesto da slavi i dočekuje goste, on spama po forumu![]()
Opustena varijantica totalno,malo da odmorim i u krevetac da se uninam.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Amele što si se vratio na forum 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Na slavu se ne zove, na slavu se dolazi, čuj šta će u jedan satDevil je napisao/la:Sta cu docekivati u jedan sat jadan ne biolegenda reala je napisao/la:Vidi vovog Devila, mjesto da slavi i dočekuje goste, on spama po forumu![]()
![]()
![]()
Opustena varijantica totalno,malo da odmorim i u krevetac da se uninam.
Osvojile naše Zlatne Lavice titulu, pa sam se moro vratiti da proslavim s rajomLBJ MVP je napisao/la:Amele što si se vratio na forum
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa eto rekao si da znas ko je,a nabroja ovdje 50 osobalegenda reala je napisao/la:
Nemoj mi šuplje, normalno da nećeš priznati ko je, al jedino još može biti Bosco, jer i on je volio zajebavati narod![]()
I kako bi u Banovicima,imal kreka kod tebe ?
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
koja glupost s parovima LP,identični parovi kao sinoć na probi...

- Goalgetter
- Kontakt:
Predznak smaka svijetabazeni je napisao/la:koja glupost s parovima LP,identični parovi kao sinoć na probi...![]()
Prvo vulkan u Ekvadoru,sad ovo...Goalgetter je napisao/la:Predznak smaka svijetabazeni je napisao/la:koja glupost s parovima LP,identični parovi kao sinoć na probi...![]()
![]()
![]()
nema nam spasa
Šuti bolan, sad će izletit Dubravko i iznosit svoje dokaze o smaku svijeta 
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.klix.ba/forum/-ne-duhovit-ne ... 04487.html" onclick="window.open(this.href);return false;
e čime se on fali
Amare ima na Pinku večeras, doček smaka svijeta, hoćeš gledati, ja odo kupiti grickalica i sokova
e čime se on fali
Amare ima na Pinku večeras, doček smaka svijeta, hoćeš gledati, ja odo kupiti grickalica i sokova
Ma Maje su sve krive
Najjači su mi Rusi,prave party u bunkeru duboko pod zemljom
Jučer se povrijedio na fizičkom,evo nosim langetu sad
legenda
United-Real,šta reći?
Najjači su mi Rusi,prave party u bunkeru duboko pod zemljom
Jučer se povrijedio na fizičkom,evo nosim langetu sad
legenda
United-Real,šta reći?
- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje cete vi za smak svijeta ? 
na ovom klixu sve neki bolesnici ccclegenda reala je napisao/la:http://www.klix.ba/forum/-ne-duhovit-ne ... 04487.html
![]()
![]()
![]()
![]()
e čime se on fali
Pa jel večeras taj "smak svijeta" ili sutra ? Kakav ba smak svijeta, sutra na džumu abd
DRUG NEBI TI PUNCA
sutra,ali kako god ima da nas nema 
kako kladionica,je si proučio moje parove?
kako kladionica,je si proučio moje parove?
- legenda reala
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:
na ovom klixu sve neki bolesnici ccc
Pa jel večeras taj "smak svijeta" ili sutra ? Kakav ba smak svijeta, sutra na džumu abd
Ovog "bolesnika" i poznaješ
Pa eno na Pinku najavljuju u 22 emisiju dočekajmo smak svijeta zajedno
Mi to ne slavimo, a lahko je vama vi ćete na skakaonicu ona je na visiniGoalgetter je napisao/la:Gdje cete vi za smak svijeta ?
ništabazeni je napisao/la: legenda
United-Real,šta reći?
- Goalgetter
- Kontakt:
Pda, poplave nam nemogu nista, samo ako dodje sta od gore, nekakvi meteori, e onda smo nayebaliMi to ne slavimo, a lahko je vama vi ćete na skakaonicu ona je na visiniGoalgetter je napisao/la:Gdje cete vi za smak svijeta ?![]()
![]()
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 20 dec 2012, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.