Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ova 1/8 finala donosi extra duele,ali ovaj ce da sve zasjeni.Nevjerovatno kakave dvi ekipe se sastaju.Mogu samo reci bice krvi.. 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- youngredcomps
- Kontakt:
volim vise nego ista sto ste izvukli manchester i nadam se da cete ih izbacit vec u prvom mecu 5-1 bi bilo dovoljno 
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
extra 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Bit ce interesantan povratak Ronalda u Manchester. Mislim grad.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Joj što će vas đavolčići izdominirat

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
ahahahaha KOMPLEKSI su veliko cudoyoungredcomps je napisao/la:volim vise nego ista sto ste izvukli manchester i nadam se da cete ih izbacit vec u prvom mecu 5-1 bi bilo dovoljno
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- youngredcomps
- Kontakt:
neo je napisao/la:ahahahaha KOMPLEKSI su veliko cudoyoungredcomps je napisao/la:volim vise nego ista sto ste izvukli manchester i nadam se da cete ih izbacit vec u prvom mecu 5-1 bi bilo dovoljno![]()
![]()
na ovom forumu samo me ti nasmijavas
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
ni blizu koliko povratak u neku od mentalnih institucija nekih mentola s foruma,paćeniku jadnibparena je napisao/la:Bit ce interesantan povratak Ronalda u Manchester. Mislim grad.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Vjerni pratilac Uniteda.youngredcomps je napisao/la:volim vise nego ista sto ste izvukli manchester i nadam se da cete ih izbacit vec u prvom mecu 5-1 bi bilo dovoljno
Nego, mislim da niti jedni, niti drugi ne mogu biti pretjerano zadovoljni. Neutralci su najzadovoljniji, vjerovatno.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Spektakl, drago mi je što smo Mancu izvukli. 
Ti fakat nisi normalan, odalamio, blago rečeno.madridist je napisao/la:ni blizu koliko povratak u neku od mentalnih institucija nekih mentola s foruma,paćeniku jadnibparena je napisao/la:Bit ce interesantan povratak Ronalda u Manchester. Mislim grad.
Šta napadaš čovjeka koji qrac, šta je to loše napisao?
Real - Man U
50 : 50
Ništa više neću prognozirat', bit' će svašta.
- francobaresi
- Kontakt:
Najveća snaga Uniteda je Ferguson + napadački duo Rooney i Van Persie .
Ostatak ekipe apsolutno je kvalitetom ispod napada .
Odbrana šuplja , možda povratkom Vidića se to popravi .
Vezni red nikad lošiji u Uniteda . Tu je Real u ogromnoj prednosti .
Ostatak ekipe apsolutno je kvalitetom ispod napada .
Odbrana šuplja , možda povratkom Vidića se to popravi .
Vezni red nikad lošiji u Uniteda . Tu je Real u ogromnoj prednosti .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Što ne mogu ovih likova što govore "uništit ćemo United",kakvi oni i tako to.
Sada je manji broj takvih postova,ali nedavno sam naletio na takve,ne bih da imenujem te forumaše.
Samo se nadam da neće biti isto razvaljivanje kao protiv Betisa,Espanyola,Valencie,Getafea i sličnih.
Nadam se dobroj utakmici i prolasku Manchestera,takodjer bit ce mi drago vidjeti Ronalda ponovo na stadionu gdje je izgradio svoje ime i siguran sam da ce pjevati :
Viva Ronaldo,Viva Ronaldo
Get him on the plane,
Bring him back from Spain
Viva Ronaldo,Viva Ronaldo.
Sada je manji broj takvih postova,ali nedavno sam naletio na takve,ne bih da imenujem te forumaše.
Samo se nadam da neće biti isto razvaljivanje kao protiv Betisa,Espanyola,Valencie,Getafea i sličnih.
Nadam se dobroj utakmici i prolasku Manchestera,takodjer bit ce mi drago vidjeti Ronalda ponovo na stadionu gdje je izgradio svoje ime i siguran sam da ce pjevati :
Viva Ronaldo,Viva Ronaldo
Get him on the plane,
Bring him back from Spain
Viva Ronaldo,Viva Ronaldo.
Ne kontam o kakavim kompleksima je rijec. Kako sam ga ja skonto covjek je na vasoj strani i iz nekog svog razloga zeli da dobijete MU odmah sa 5:1. A da pojasnim i madridisti ponovo vezano za fulanje i nerazumjevanje. Bit ce interesantno kako ce Ronalda docekati navijaci MUniteda. Nista lose nisam napisao da tako prljvao reagujes. No ne brine me to toliko jer lijepi dragi ignore sve uradi.neo je napisao/la:ahahahaha KOMPLEKSI su veliko cudoyoungredcomps je napisao/la:volim vise nego ista sto ste izvukli manchester i nadam se da cete ih izbacit vec u prvom mecu 5-1 bi bilo dovoljno![]()
![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mandry fuk off davno sam ti napisao,a za arenu ,stojim iza svega .
Doduše s kim si takav si pa me i ne čudi što ercegovac brani svoga.
Doduše s kim si takav si pa me i ne čudi što ercegovac brani svoga.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ti si toliko obolio da vise ne znas ni sta pises ni koga napadas i zbog cega.
Ban 4 life bi trebalo uvesti na ovom forumu ..
Ban 4 life bi trebalo uvesti na ovom forumu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
najbolji potez ikad redonda, sjajan gol figa i aplauzi navijaca uniteda upuceni kralju fudbala ronaldu. Mnogo lijepih trenutaka za real protiv manche
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
najbolji potez ikad redonda, sjajan gol figa i aplauzi navijaca uniteda upuceni kralju fudbala ronaldu. Mnogo lijepih trenutaka za real protiv manche
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Bit ce to dobar duel a pogotovo tekma u Manchesteru koja ce donjeti opci haos znanja, brzine, tehnike i nadam se golova. Fudbalska uzivancija...
Doba Teke i Kelmea na dresovima 
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.