Dobro je ovo

Ne iskljucuj Trito bit ce izvlacenje za osminu finala

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Kud si požurio,nakon ovog je odmah ždrijeb 1/8 finalaTritolone je napisao/la:Dobro je, mogu iskljucit stream
Mislim da ces se sloziti samnom,ali ni Paulinho nije play i mislim da nasi ne traze play-a vec malo ofanzivnijeg defanzivca sto mislim da je Fernando,po njegovim igrama sam vidio da on nije ni blizu destruktivca,ima defanzivne zadatke ali i ofanzivno ide i gura lopte,sad kako ce se sve odvijati ne znam,ali ja sam def.za njegovo dovodjenje kao sto sam bio i za Guarinovo,dok sam vec kod Pereire malo rezervisan ali nadam se da ce i on ispuniti ocekivanja.arminz je napisao/la:I meni je drago ako Paulinho ne dodje jer mislim da nam ne treba, a Fernando je super igrac..zovu ga hobotnica zbog nacina na koji kupi lopte
al opet to nije play koji nama treba na sredini, mislim da imamo dovoljno destruktivaca (Cambiasso, Gargano, Mudingayi) a i treba dat sansu Marigi i posebno Duncanu jer mislim da ce mali bit predobar zadnji vezni, samo treba da igra..
A valjda smo i dogovorili sa Portom da kupimo Rolanda od njih..i njegov agent je izjavio da ide u januaru..
kako smo krenuli pokupovat cemo im sve igrace
Evo opet se spominje i G. Rossi i da planiramo njega za sledecu sezonu, al bi ga mogli dovest sad pa lijecit isto ko sto je bio slucaj sa Guarinom..mislim da bi to bio pun pogodak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.