BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

Rekordmeister
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Rekordmeister » 20 dec 2012, 12:09

smopiBVB je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:sta je? nema vise negacije? sad samo kontra i ubadanje na siguricu ?? los si ! :roll:
Ja pod pojmom "ubadanje" smatram nesto puno bolje od novih postova na forumu,ali to moras sam nauciti,a do tad nek ti zadovoljstvo cini "ubadanje na forumu" ;)
Vidim na silu hoces raspravu,samo da ti pojasnim,nedovoljno si interesantan(bolje reci skroz neinteresantan)da bih imao bilo kakvu potrebu za prepucavanjem s tobom,nego sad fino razligu i pod ruku s kolegom proFCB cini "najpametniji" tandem na forumu! :lol:
Haj reci da se salis,priznaj da me zekis malo,hajdee?? :lol:

Pogba

Post Postao/la Pogba » 20 dec 2012, 12:11

@SemirBvB

Najbolji igrač Šahtara je Wilian, bez premca, tu je i strašni Mkhtaryan, Texeira, Ilsinho, Fernandinho čisto sumnjam da će ići u januaru, da ne spominjem Srnu ili Luiz Adriana.

Ekipa sa malo slabih tačaka, možda je najslabija karika njihov golman.

Nisam želio ovaj par vidjeti jer sam ciljao da Šahtar i BvB dobiju "velikane" i eliminišu ih jer su sposobni za to.

Ovako će to biti strašna 2 meča, ne bih prognozirao, ali obzirom da sam ostao impresioniran Šahtarom, kao i BvB-om unazad 2-3 godine, bit će to neizvjesni mečevi, ali da ste mogli bolje proći - mogli ste.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 dec 2012, 12:17

Pogba je napisao/la:@SemirBvB

Najbolji igrač Šahtara je Wilian, bez premca, tu je i strašni Mkhtaryan, Texeira, Ilsinho, Fernandinho čisto sumnjam da će ići u januaru, da ne spominjem Srnu ili Luiz Adriana.
Po mom mišljenju on im je najvažniji igrač, jer od njega sve kreće. To je i logično s obzirom da igra na takvoj poziciji u timu. I ostali su odlični, ali njegova pozicija i mjesto u timu je ključna.slika

A ovo da ide u januare je on sam izjavio. slika
http://www.klix.ba/sport/nogomet/fernan ... /121207150" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -move.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Jedino ako je lažov onda OK.slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 dec 2012, 12:22

Semir bvb je napisao/la:
kraljttbvb je napisao/la:Shaktar Donjeck!

Sretno nam!
Njima je potrebna sreća ako planiraju proć'. slika

Solidan žrijeb iako je ovo najjači protivnik od drugoplasiranih. Jest nas krenulo s najtežim protivnicima prvo sinoć pa evo i danas.slika

Dobro je što Shakhtar igra napadački tako ćemo imat' i mi puno prostora. Kol'ko ja znam u januaru ih napušta njihov najbolji igrač Fernandinho tako da se zna da je to samo plus za nas i dominaciju na sredini terena.

Ne trebamo se nikoga bojat' jer smo moćni.slika

Meni su oni najgori sto smo mogli dobiti. Nisu atraktivni ko Milan/Arsenal, u februaru je na istoku prehladno, prejaki su sto su pokazali u grupi sa Celzijem i Juventusom, dugo igraju zajedno i pravo su uigrani. Jedino sto medj' stativama nisu bas najjaci. Onaj golman mi se ne cini ko neki ekstra cuvar mreze ;)

Ali mi imamo Gotzea, a sinoc smo vidjeli sta njemacki Mesi zna 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 20 dec 2012, 12:42

Watzke o protivniku:
" onclick="window.open(this.href);return false;

@kralju
Bit' će hladno nema šta. Tome u prilog govori da je kod njih pauza do 02. marta 2013. slika

Ali s druge strane to i nama daje neku vrstu prednosti, jer oni neće biti u takmičarskoj formi zbog velike pauze. To je veliki plus za nas.slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 20 dec 2012, 12:59

Svakako da ce biti zahebano,sigurno jedna od najatraktivnijih tekmi u ovoj fazi!
Fizicki su izuzetno pripremljena ekipa,igraju lijepo i atraktivno ali mislim da ih mozemo nadigrati i da ce Her Doktor spremiti pravu postavku igre...
Vjerujem u prolaz,makar bilo 50 ispod nule! 8-)

@rekordmeister
"zekis"???-zvucis mi kao pokvarena tinejdzerica,kakav je ovo pe.erluk,neka zahebancija... :?

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 dec 2012, 13:02

Protivnik kojeg sam najmanje prizeljkivao ali nema veze...zanimljivije je ovako.

P.S.Neko je zelio anketu... :D

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 20 dec 2012, 13:09

Bice ovo paklene tekme

50:50 sanse
Thomas Müller - Fußballgott

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 20 dec 2012, 13:52

Idealan protvnik, upravo onaj kojeg sam i prizeljkivao. 8-) Ekipa sa smijesnom odbranom, sramota bi bilo ispasti od ovog cernobilskog jada. :!:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 dec 2012, 14:50

Ruku na srce u ovoj fazi takmicenja vise nema laganih protivnika i svaka ekipa ima svoje prednosti i svoje nedostatke...

BVB je dobio protivnika po mjeri i ima prednost sto se revans igra na domacem terenu tako da imaju velike sanse za prolazak dalje. Ekipa koja u cetiri utakmice nadigra jedan Real Madrid i jedan City ne treba se bojati jednog Shaktara, ali istog protivnika treba respektovati.

Ubijedjen sam ukoliko BVB ponovi igru iz utakmica protiv Real-a i City-a da prolazak u 1/4 finale nece doci u pitanje.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 20 dec 2012, 15:08

Ja sam siguran da Dortmund prolazi dalje kao i Bayern. To znači da će u 1/4 finalu doći do duela Dortmund-Bayern. ;)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 20 dec 2012, 15:45

adnan24 je napisao/la:P.S.Neko je zelio anketu... :D

Bez ljutnje, ali ti je anketa bezveze :) . Mi cemo klikati BVB, jajernovci sahtara ;)

Ako si vec stavljao anketu o LP, trebao si staviti "Dokle cemo dogurati u LP?"
- Ispast cemo u 1/8 finalu
- Ispast cemo u 1/4 finalu
- Ispast cemo u 1/2 finalu
- Osvojit cemo LP 8-)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 20 dec 2012, 15:56

Nema te se cega bojat imate bolje tehnicare na sredini I ocekujem da ih tu nadigrate imate brza krila ja cisto sumnjam da srna moze zaustavit reusa u 2 tekme a njihov stoperski tandem je po meni najslabija karika jer rakitsky igra toplo-hladno dok je onaj cigrinsky cini mi se ispao iz prve postave...jaki su na krilima plus mikthytaryan koji ove sezone vecinu tekmi igra na poluspicu ali siguran sam da bender tu moze odradit dobar posao I zaustavit ga...samo nepraviti naivne greske I ostro u kost I ocekujem prolaz

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 20 dec 2012, 15:59

Nece vam bit lako, al nemojte sad zajebat, zakazali smo sastanak u finalu :)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 20 dec 2012, 16:40

kraljttbvb je napisao/la:
Bez ljutnje, ali ti je anketa bezveze :) . Mi cemo klikati BVB, jajernovci sahtara ;)

Ako si vec stavljao anketu o LP, trebao si staviti "Dokle cemo dogurati u LP?"
- Ispast cemo u 1/8 finalu
- Ispast cemo u 1/4 finalu
- Ispast cemo u 1/2 finalu
- Osvojit cemo LP 8-)

Pa isto to se moze reci i za ove tvoje prijedloge...fazon je sto ce glasati svi,a ne samo navijaci ova 2 tima a ne vidim razlog zasto bi i svi Bavarci glasali za Shakhtar...

Inace,u tom periodu nas ocekuje strasan raspored...
Hsv kuci...gostovanje u Donezku,docekujemo Frankfurt pa gostovanje u Minhenu kod Bayerna...docekujemo Hannover i onda poslije uzvrata sa Shakhtarom idemo Schalke-u.

Sve ove utakmice za samo mjesec dana.

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 20 dec 2012, 17:39

Tezak raspored ali...sjetimo se da smo prije otprilike 2 mjeseca govorili o preteskom rasporedu i kako cemo igrati svaka 3 dana protiv sve boljih i boljih protivnika!?I sta bi,doduse u BL smo vjerovatno vec izgubili titulu,ganjamo 2 mjesto ali smo u LP napravili odlican posao i zasluzili postovanje vecine!Bili smo pesimisti,vecina nas pogotovo kada se radilo o LP,jos kad smo vidjeli grupu...Ali mi prodjosmo kao prvoplasirani bez poraza,i Bog zna dokle cemo gurati... ;)
E sad,opet se namece taj tezak raspored koji na prvu ne izgleda nimalo fino!Kako smo navikli ove sezone,nesto losije igramo(tacnije puno losije) u BL,ali mislim da 2 mjesto nece doci u pitanje,ili trece,svakako cemo u LP naredne godine,dok u istom takmicenju kotiramo kao najprijatnije iznenadjenje i jedni od najvecih favorita(po nekima),gazimo(gazili do sada-nadam se i dalje istoj pjesmi)redom,i sad je red na vise nego nezgodnu ekipu!Koliko god dobri bili,koliko god lijepo i atraktivno igrali,kvalitet je na nasoj strani tako da...VJERUJMO U NASE PULENE I DOKTORA!!!
Echte Liebe BVB

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 21 dec 2012, 00:03

Evo kratki intervju (eng.jez.) s Lucescuom o BVB-u:
http://shakhtar.com/en/news/24916" onclick="window.open(this.href);return false;

...s Razvanom Ratom
http://shakhtar.com/en/news/24912" onclick="window.open(this.href);return false;

...s Markom Devićem
http://shakhtar.com/en/news/24915" onclick="window.open(this.href);return false;

Izdvojio bih ovo:
For me, they are stronger than Bayern, they show excellent football. They haven’t picked up as many points, but I like them more. As for me, the Black-Yellows are the leaders of German football. - Devićslika

- Bayern would certainly have been a better option. We can even call Borussia the German machine - Belichenko (igrač Shakhtara iz 90')

Poštuju nas što jest jest!slika

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 21 dec 2012, 00:15

Sahtar zeznuta ekipa, vec dugo godina igraju ovo takmnicenje i dobro se drze, nezgodni su, imaju dobru taktiku, ali opet po meni je Dortmund bolja ekipa, ima Dortmund dobru ekipu, treba onog Wiliana zatvoriti i time ce olaksati puno toga, po meni daleko najbolji igrac Sahtara.Klopp ce to prostudirati sve i postaviti dobru taktiku kao sto je bio slucaj sa Realom a i Man.Cityem, dajem prednost Dortmundu ne ogromnu ali su sigurno favorit, jedina zamjerka Dortmunda je neiskustvo u ligi prvaka, prosle godine su se obrukali, dok ove godine su sve pogazili, ali nisu odavno dosli ovako daleko, samopouzdanje igracima znaci jako puno u ovakvim utakmnicama a siguran sam da ce ih Klopp nabrijati kao prave gladijatore i da ce gristi na terenu i na kraju proci dalje, a i mozda se sastati sa Bayernom. ;)

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 21 dec 2012, 17:24

momci malo smo zaastali na forumu,znal iko hoćel naši ljubimci igrati koji hallen pokal ?

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []