AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 20 dec 2012, 15:18

Pa dobro, to ne mora puno znaciti jer i Milan igra gradski derbi 24.02.2013 isto u nezgodno vrijeme.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 20 dec 2012, 15:18

Prepisati Celticovu takitku i eto ga :D

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 20 dec 2012, 15:22

Sto ne pokusati odigrati kao Chelsea i proci..... Znaci mrtvi bunker, recept recimo Celtica od ove sezone a vi objektivno imate bolje odbrambene igrace od Skota i jos bi to bolje izgledalo.... A u napadu igrati na kontre jer Sharawy i Pato(ako bude igrao) su pakleno brzi igraci i od njihovih flopova u odbrani su sigurno duplo brzi.....
Mada ima i dr. strana medalje.... Ako ih ne bude islo tu su 12.,13.,14 igraci a i dodaj one sudije iza gola jer i oni mogu presuditi i reci da je penal.... Znaci tesko vam je, al' ipak imate vise sanse i nade nego recimo Skoti protiv Juveta.....
Samo ultra bunker onako kako su Italijani osvojili masu takmicenja....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 20 dec 2012, 15:27

Strašno će da fali De Jong tu na sredini . Nadam se samo da će Muntari uhvatiti formu do te utakmice , on mi djeluje kao jedini koji može popuniti tu "rupetinu" koja se otvorila nakon povrede koja je zadesila Nigela .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 20 dec 2012, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 20 dec 2012, 15:27

Hypnose je napisao/la:Sto ne pokusati odigrati kao Chelsea i proci..... Znaci mrtvi bunker, recept recimo Celtica od ove sezone a vi objektivno imate bolje odbrambene igrace od Skota i jos bi to bolje izgledalo.... A u napadu igrati na kontre jer Sharawy i Pato(ako bude igrao) su pakleno brzi igraci i od njihovih flopova u odbrani su sigurno duplo brzi.....
Mada ima i dr. strana medalje.... Ako ih ne bude islo tu su 12.,13.,14 igraci a i dodaj one sudije iza gola jer i oni mogu presuditi i reci da je penal.... Znaci tesko vam je, al' ipak imate vise sanse i nade nego recimo Skoti protiv Juveta.....
Samo ultra bunker onako kako su Italijani osvojili masu takmicenja....
Stari dobri catennaccio :D
Ma Juve ce proci Celtica i vjerujem bez nekih velikih problema,e sad ovo sto si rekao za 12,13,14 igrac koliko god to smetalo navijacima Barce to je cinjenica i strah me toga,dovoljan mi je Shevin gol 2006 ali hajde valjda nece biti toga,skupo cemo prodati kozu u to sam siguran,a i vijdecemo sta ce se uraditi u Januaru na mercatu ako se odradi dobar posao siguran sam da ce Ćelo to odraditi dobro samo da mu Silvio odobri kesha e onda se vec prica okrece.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 20 dec 2012, 15:32

Ma **** SARAF valdeza 100% :D znaci ne zabije li im bar jedan, odo sa foruma :) Sto se golova tice ubjedjen sam da im mozete par komada zabit. Eh sad hoce li Mexes, Bonera, Yepes biti na nivou, druga je prica.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 20 dec 2012, 15:33

Intervju Thiaga Silve za Sky Sport:

O Ancelottiju i Allegriju? "Carlo je veći ekspert, ali je i Allegri mnogo dobar, ima veliku volju za pobediti.Sa ekipom koju trenutno ima, radi mnogo dobro."

O Milanu? "Osećam veliku nostalgiju za Milanom, mnogo mi nedostaje i zauvek će ostati u mom srcu.Sviđalo bi mi se vratiti u Milan, u najtrofejniji klub na svetu.Vratio bi se tamo za besplatno da igram.Bilo mi je veliko zadovoljstvo nositi dres Milana, voleo bi igrati protiv Milana u Ligi Šampiona jer bi se tako mogao vratiti u Milano.Kada sam igrao zadnji meč sa Milanom doma, nisam znao da ću ga napustiti, tako da nisam mogao se pozdraviti s nikime."

O tome da uvek pratiš Milan? "Pobeda protiv Juvea je bila prelepa,, zadovoljan sam, pogotovo zbog Robinha koji je veliki šampion.Sretan sam i zbog gola Yepesa u kupu: upalio sam TV da pogledam meč i minut kasnije je Mario zabio."

O Robinhu i Patu? "Robinho nije zadovoljan kao prve godine kada je stigao u Milan kada je imao veliku želju za pobeđivanjem.Po meni, napustiti će Milan u januaru.Koliko Pata poznajem, on nije sada zadovoljan: po meni, da bude srećan, morao bi se vratiti u Brazil.Ne sviđa mi se videti prijatelja da je tužan."

O El Shaarawyju: "Ima impresivnu tehniku i kvalitete velikog fudbalera, ali mora da nastavi biti ponizan i miran.U 16 metara ima pokrete koji me podsjećaju na Pippa Inzaghija."

O Serie A? "Juve ima veliki broj bodova prednosti, opet će da osvoji prvenstvo.Ali Milan je opet jak jer je Milan uvek Milan."
E moj Silvio šta si nam uradio , umjesto da se kutarišeš Robinha , Ibre pa i Pata ljetos ti prodaješ najboljeg stopera na svijetu . Igrača koji trenutno i fali Milanu .
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 dec 2012, 16:11

UrbyEmanuelson je napisao/la:
ahahahahahhaaha gledaj ovih budala :lol:
slika
Nema dalje zaključaj temu :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 20 dec 2012, 16:32

Faraon iz Visokog je napisao/la:Ide vam u prilog to sto igraju sa Realom u prvenstvu u istoj sedmici :)
ma bodovna razlika u prvenstvu ce biti tolika da pred svaku tekmu lige prvaka mogu priustiti sebi luksuz da kalkulisu, pa makar i protiv reala 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 20 dec 2012, 16:52

Mozete ih izbaciti u to sam siguran.Samo da odigrate onako kako to znate i nece biti problema.
Trenutno jesu puno bolja ekipa ali ima jos puno do te utakmice.Uvijek ste nekako dobro igrali protiv Katalonaca.
Prizeljkujem vas prolaz. :D
Keep the Blue Flag Flying High !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 dec 2012, 18:02

Mattia De Sciglio is the first A.C. Milan player, after Maldini and Baresi, to become a starter for the First Team without ever being loaned.

slika

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 dec 2012, 18:13

francobaresi je napisao/la:O El Shaarawyju: "Ima impresivnu tehniku i kvalitete velikog fudbalera, ali mora da nastavi biti ponizan i miran.U 16 metara ima pokrete koji me podsjećaju na Pippa Inzaghija."

8-)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 dec 2012, 18:15

slika

samo polako. ima do utakmice sa barcom jos puno. svasta se moze izdesavati.

celo regulisi to na svoj nacin :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 dec 2012, 18:31

opet se obranucavamo, nadam se da ce biti lijepe utakmice, da bude dobro sudjenje kako ne bi bilo vadiona na to, barca je svemirski brod za milan, i ako bude kako tako potpuna i skoncetrisana ne bi trebalo biti problema, ne vjerujem da ce biti nekog kantanja jer nasi klubovi imaju prijateljski odnos i ne vjerujem da bi moglo biti nekog sramocenja

milan ima svoje adute, ekipa je podmladjena i ti mladi momci mogu dobro odigrati jer nece imati nikakav pritisak, mogu igrati opusteno s velikom zeljom za dokazivanje protiv najvece ekipe ikada

dobra stvar je za milan mozda odma se oprostiti od lige prvaka i skoncetrisati se na domace prvenstvo gdje ce biti gusto u borbi za prva tri cetiri mjesta, ovo nisu godine kad milan moze ocekivati uspjeh neki u ligi prvaka, nazalost gigant je u krizi i nadam se da ce brzo proci sve ovo i da ce milan ponovo ojacati da bude top ekipa kakva je uglavnom uvijek i bio.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 dec 2012, 18:33

Romariooo je napisao/la:opet se obranucavamo, nadam se da ce biti lijepe utakmice, da bude dobro sudjenje kako ne bi bilo vadiona na to, barca je svemirski brod za milan, i ako bude kako tako potpuna i skoncetrisana ne bi trebalo biti problema, ne vjerujem da ce biti nekog kantanja jer nasi klubovi imaju prijateljski odnos i ne vjerujem da bi moglo biti nekog sramocenja

milan ima svoje adute, ekipa je podmladjena i ti mladi momci mogu dobro odigrati jer nece imati nikakav pritisak, mogu igrati opusteno s velikom zeljom za dokazivanje protiv najvece ekipe ikada

dobra stvar je za milan mozda odma se oprostiti od lige prvaka i skoncetrisati se na domace prvenstvo gdje ce biti gusto u borbi za prva tri cetiri mjesta, ovo nisu godine kad milan moze ocekivati uspjeh neki u ligi prvaka, nazalost gigant je u krizi i nadam se da ce brzo proci sve ovo i da ce milan ponovo ojacati da bude top ekipa kakva je uglavnom uvijek i bio.
spusti se malo na zemlju i odvadi malo usput. vozdra
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 20 dec 2012, 18:36

Već punih 10 godina je Mattia član Milana !
Po meni već sada bolji igrač od Abatea , ali treba još puno iskustva da stekne da bude igrač svijetske klase.
Evo sad kad je već kraj godine odnosno ove polusezone , da napravim kratak rezime .
U prvih 10 -ak sedmica ove sezone smo preživjeli svi zajedno najgori start Milana u zadnjih 80 godina .
Međutim s ' obzirom da imamo praktički nov tim , to nije ni toliko čudno jer kad promjeniš 2-3 igrača u prvih 11 treba par sedmica i mjeseci da se to uigra. A Milan je promjenio gotovo čitav prvi sastav , samo su Nocerino , Abbiati , Boateng "preživjeli " znači praktički 8 je novih igrača i to nije malo . I mislim da ova ekipa nije još pokazala ni 70 % onoga što može .

Usudio bi se reći da imamo bolje bekove nego lani ( De Sciglio i Constant ) , napad je ostao praktički na istom nivou ( što je malo ko očekivao nakon odlaska Ibre ) , najveci trenutno Milanov problem su stoperi , jer Milan trenutno nema standardni stoperski duo !
Po meni najbolje bi riješenje bio duo ZAPATA-MEXES , ne bi to bio par svijetske klase , ali definitivno jedan odličan stoperski tandem .
Sredina terena je oslabljenja ponajviše iskustvom koje su donosili Seedorf i Bommel ali na kvaliteti nije puno izgubio.
Sve u svemu , u nastavku sezone očekujem nastavak ove lijepe serije rezultata i sve bolje igre. I ako Bog da makar 2 lijepa pojačanja u Januaru . :D
-Rui Costa-

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 dec 2012, 18:42

slozio bih se sa jednim dijelom Romariovog posta..zbog Juventusa i Serije A bih volio da Milan prodje ali ako ispadnu to im moze omoguciti koncentraciju na borbu za plasman u LP i naredne sezone koja ce biti surova u Seriji A ove godine(Inter, Napoli, Roma, Milan pa i Fiorentina i Lacio konkurisu za mjesta). U LP i onako ne vjerujem da ova ekipa moze do kraja dok s druge strane za mlad tim koji se uigrava bilo bi jako lose da naredne sezone ne igraju LP, tako da eliminacija od Barce za Milan nece biti nista strasno...

sto se tice ekipe imaju par igraca koji nikako ne gode Barci, brzi igraci koji se izvlace na krila , opasni iz kontri ali je odbrana kriticna i prespora ali ako odbrana bude na nivou sve je moguce.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 20 dec 2012, 19:08

ultrasstyle_tz je napisao/la:slozio bih se sa jednim dijelom Romariovog posta..zbog Juventusa i Serije A bih volio da Milan prodje ali ako ispadnu to im moze omoguciti koncentraciju na borbu za plasman u LP i naredne sezone koja ce biti surova u Seriji A ove godine(Inter, Napoli, Roma, Milan pa i Fiorentina i Lacio konkurisu za mjesta). U LP i onako ne vjerujem da ova ekipa moze do kraja dok s druge strane za mlad tim koji se uigrava bilo bi jako lose da naredne sezone ne igraju LP, tako da eliminacija od Barce za Milan nece biti nista strasno...

sto se tice ekipe imaju par igraca koji nikako ne gode Barci, brzi igraci koji se izvlace na krila , opasni iz kontri ali je odbrana kriticna i prespora ali ako odbrana bude na nivou sve je moguce.
Nazalost druze ni u tom slucaju nije moguce proci jer svi znamo kako je to izgledalo prosle sezone, penal za penalom i tako to ide ;)

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 20 dec 2012, 19:16

crvenocrni je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:slozio bih se sa jednim dijelom Romariovog posta..zbog Juventusa i Serije A bih volio da Milan prodje ali ako ispadnu to im moze omoguciti koncentraciju na borbu za plasman u LP i naredne sezone koja ce biti surova u Seriji A ove godine(Inter, Napoli, Roma, Milan pa i Fiorentina i Lacio konkurisu za mjesta). U LP i onako ne vjerujem da ova ekipa moze do kraja dok s druge strane za mlad tim koji se uigrava bilo bi jako lose da naredne sezone ne igraju LP, tako da eliminacija od Barce za Milan nece biti nista strasno...

Nazalost druze ni u tom slucaju nije moguce proci jer svi znamo kako je to izgledalo prosle sezone, penal za penalom i tako to ide ;)
slika :mrgreen:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

emilio
Kontakt:

Post Postao/la emilio » 20 dec 2012, 19:17

A sto ne volim ovo velicanje Barce,dobro jaki su skroz ali je dokazano da su pobjedivi pa ako treba i igrati bunker ,dokazali su nam to Chelsea i Celtic ....u zadnjih 5 utakmica najbolja smo ekipa u ligi,napredujemo iz utakmice u utakmicu :D
Zao mi ovog Acerbia najbolji nam je zadnji igrac ,samo ne znam sta je treneru pa ga skoro nikako ne koristi ,momak ima visinu u skoku je dominantan ,tehnicki je jak skroz a sto neki kazu da je spor to nije istina momak to sve svojom visinom nadoknadjuje ,kakav bolan Yepes i Bonera to treba tjerati.
Zapata nije los brz je i to sve samo sto zna cesto kiksati al jbg desava se svakome, u zadnjih par utakmica je bio uglavnom solidan..
A za malog Mattiu samo rjeci hvale ,kad sam ga prvi put vidio kako igra odma sam znao da ce izbaciti onog koprcanera Abatea koji samo zna trcati ...
e golmani su nam veliki problem treba to sto prije rjesavati staviti gabriela pa nek puca da puca ,siguran sam da je bolji od ovog kloca Amelie i fasiste haha
A Drogba bi nam sjeo pravo dobro ,star jeste ali covjek je zvjer ,zna slobodnjake ,jak ko beton bas nam ovaj tip napadaca treba sa Sarafom a siguran sam da cemo biti medju prva 3 ove god ..
Pozz

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.