Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Realno Zenit je ove godine sra.nje što se tiče europe 

- elninho_resTO
- Kontakt:
problem je u tome sto snjima igramo sljedece godineEBSCO je napisao/la:Realno Zenit je ove godine sra.nje što se tiče europe

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Neutralan88
- Kontakt:
žao mi je liverpoola, umjesto da su u LP gdje im je i mjesto bilo nekad sad strahuju od jednog Zenita
samo 100 miliona eurica i vratio bi se liverpool gdje mu je mjesto

samo 100 miliona eurica i vratio bi se liverpool gdje mu je mjesto

Basel-Dnjipro / Zenit-Liverpool 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Evo ako kojim slucajem prodjemo Zenit idemo na Basel ili Dnipro.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Dobro bi bilo ako bi Basel iznenadio Dnpro pa da igramo protiv njih ako pobjedimo Zenit.
Nadam se da mozemo proci Zenit,ne igraju oni bas nesto bajno,a bome ni mi ne igramo.Sanse su 45:55 na strani nas jer drugu tekmu igramo na Anfieldu i pri mnogo povoljnijoj temperaturi jer ko bi normalan ganjao rezultat po rusijskih -15.
Bit ce gusto,bit ce

Bit ce gusto,bit ce

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Još nam je i to trebaloIf we sign Sturridge, he can't play vs Zenit,as he has played for chelsea (CL) , which is currently in the same competition. cup tied

ne razumijem neke ljude, zele neku borbu za LP, a govore kao ne mozemo nista u El, pa koji bi qrc u LP
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
veliko hvala velikom Patricku mada bi mi bilo draze da smo izvukli Atletico ili Inter ali i ovo mi se svidja
Rodgers on the Sturridge/Ince rumours:
"I can tell you that our scouting network have been looking high and low for players.
"The minute we do bring someone in, I’ll tell you about it. Right now, there’s nothing to speak about"
When asked about Blackpool saying they'd had an offer for Ince:
BR "Did Blackpool say which club made the bid?
Journalist said "Liverpool."
BR "I’m not sure to be honest. If we can get young British players in to the club it will be fantastic, but it’s being dealt with by the people above me".
ne bi se cudio da nas Brendan iznenadi i dovede nekog 10-og igraca koji se nije dovodio u vezu sa nama
Rodgers on the Sturridge/Ince rumours:
"I can tell you that our scouting network have been looking high and low for players.
"The minute we do bring someone in, I’ll tell you about it. Right now, there’s nothing to speak about"
When asked about Blackpool saying they'd had an offer for Ince:
BR "Did Blackpool say which club made the bid?
Journalist said "Liverpool."
BR "I’m not sure to be honest. If we can get young British players in to the club it will be fantastic, but it’s being dealt with by the people above me".
ne bi se cudio da nas Brendan iznenadi i dovede nekog 10-og igraca koji se nije dovodio u vezu sa nama
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dnjipro ce sigurno cekati pobjednika iz dvomeca Zenit-Liverpool. Nisam optimista ali eto..
Pa i nije tako loše.
Zenit jeste na papiru jaka ekipa, ali u LP nisu baš igrali najbolje. A ono još važnije, rusko prvenstvo je završeno. Nastavak je tek u martu, a Zenit utakmice protiv Liverpoola igra 14.02. i 21.02.2013., pa onda tek 20 dana poslije igraju sa Rubinom. Dakle, nema šanse da budu u top formi.
Ipak, imaju zaista sjajnih igrača i sigurno da neće biti lagan zadatak. Hulk, Witsel, Denisov, Danny, Alves... Uz to, znamo da nije baš lagano igrati na uvijek nezgodnim terenima Istočne Evrope.
Ali, ja sam nešta poprilično uvjeren u prolazak i pored Zenita, a i pored narednog protivnika.

Zenit jeste na papiru jaka ekipa, ali u LP nisu baš igrali najbolje. A ono još važnije, rusko prvenstvo je završeno. Nastavak je tek u martu, a Zenit utakmice protiv Liverpoola igra 14.02. i 21.02.2013., pa onda tek 20 dana poslije igraju sa Rubinom. Dakle, nema šanse da budu u top formi.
Ipak, imaju zaista sjajnih igrača i sigurno da neće biti lagan zadatak. Hulk, Witsel, Denisov, Danny, Alves... Uz to, znamo da nije baš lagano igrati na uvijek nezgodnim terenima Istočne Evrope.
Ali, ja sam nešta poprilično uvjeren u prolazak i pored Zenita, a i pored narednog protivnika.
FK Pjetlovi
- BeyKopites
- Kontakt:
Zenit za 2 godine postao "velikan", i sad se mi kao njih trebamo bojati. Ja bih se više bojao velikana kao što je Inter pa možemo dodati i ultra-jaki Atletico.M, protiv svih ostalih naravno da možemo igrati i to sam već napisao negdje u prethodnim postovima.
Dobro je što nam je na početko došao jači protivnik a nakon eventualnog prolaza idemo na nešto slabijeg (Zenit > Dnipro > Basel), tako da nam put ka četvrtfinalu uz malo truda može biti otvoren !
Dobro je što nam je na početko došao jači protivnik a nakon eventualnog prolaza idemo na nešto slabijeg (Zenit > Dnipro > Basel), tako da nam put ka četvrtfinalu uz malo truda može biti otvoren !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Što volim ovako kad imamo četvrtfinale odmah nakon žrijeba. 

You'll never walk alone.
A zašto se ne bi trebali bojati?BeyKopites je napisao/la:Zenit za 2 godine postao "velikan", i sad se mi kao njih trebamo bojati. Ja bih se više bojao velikana kao što je Inter pa možemo dodati i ultra-jaki Atletico.M, protiv svih ostalih naravno da možemo igrati i to sam već napisao negdje u prethodnim postovima.
Mislim, kada se pribojavamo da li će pobjediti jednu Aston Villu koja je u prethodnoj godini ostvarila samo 2 gostujuće pobjede (?! - tako pročitah negdje), zašto se ne pribojavati jednog respektabilnog Zenita?
Vidjet ćemo šta će @Dylan reći na sve ovo. Ipak, on je mnogo kompetetniji od nas po pitanju ovog duela.
FK Pjetlovi
- King Kenny
- Kontakt:
Najmanje je bitno koga smo izvukli,kada se odigra kako treba može se pobjediti svako...a ako će oni vući guzove po terenu onda se na taj način ne može proći ni Vrbanjuša a kamoli Zenit.
Imaju jako dobre pojedince a Rusi ko Rusi uvijek su i kao kolektiv relativno dobri,ja se samo nadam da će se nastaviti "svađa" između trenera i Hulka pa da naši iskoriste te nemire u svlačionici
.
Imaju jako dobre pojedince a Rusi ko Rusi uvijek su i kao kolektiv relativno dobri,ja se samo nadam da će se nastaviti "svađa" između trenera i Hulka pa da naši iskoriste te nemire u svlačionici

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- BeyKopites
- Kontakt:
Jesu li 2 različite osobe pisale ovaj i naredni post, ili ja nešto propuštam. Ja čak i nisam uvjeren u prolaz protiv Zenita, al' ne vidim razlog da sad odmah skidam gaće i razmišljam da će biti OK ispasti protiv Zenita.reds je napisao/la:Pa i nije tako loše.![]()
Naša prednost će biti ako oni pomisle da su favoriti, tu će se grdno zahebati. Od Anzhia smo dvostruko kvalitetniji, a recimo da je Zenit na našoj razini. Zato sam rekao da nema razloga da ih se bojimo i odmah razmišljamo o porazu !
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Blackpool manager Michael Appleton has denied speculation that a deal has been agreed to take Thomas Ince back to Liverpool, stating that the two clubs are still far from agreeing a price for the young attacker.
nce only left Anfield 18 months ago for a nominal fee, but has impressed with his form at Bloomfield Road, where he has scored 13 goals in 21 games this season, but his manager insists the two sides are not close to agreeing a transfer.
Appleton told BBC Radio Lancashire: "I think there's been a conversation between [chairman] Karl Oyston and Liverpool about an offer.
"But as far as I'm aware, it's way below the type of money we'd expect for someone of Tom's talent."
The Seasiders boss also confirmed that he will have no problem starting the youngster over the hectic Christmas period, although he is currently struggling with a hamstring injury.
"He'll continue to play as long as we hold his registration," Appleton insisted.
"I wouldn't say I'm resigned to losing him just yet though. There's still a lot of work that we feel has to be done before anything like that happens."
The former Portsmouth boss was quick to dismiss any notion that the speculation might unsettle Ince, whose father Paul also played for Liverpool.
"He's a down-to-earth, sensible young lad," continued Appleton.
"Having someone like his dad in his family, who has been a footballer himself and knows the ups and downs of the game, I'm sure he'll put a decent performance in [against Wolves on Friday].
"I just want to make sure that he's fully concentrating on training and games. If he does that, I'll leave him be.
"He knows where my office is and he knows that if he wants to speak to me at any time, that's not a problem."
Dakle ne vjerujte nikome da je gotovo i da je potpisao za nas dok ga ne vidite u crvenom dresu

To što sam ja napisao da sam poprilično uvjeren u prolazak nema nikakvo, ama baš nikakvo značenje. Isto tako sam mogao napisati da sam siguran da će ispasti, i to ne bi ništa promijenilo. Jel tako?BeyKopites je napisao/la:Jesu li 2 različite osobe pisale ovaj i naredni post, ili ja nešto propuštam. Ja čak i nisam uvjeren u prolaz protiv Zenita, al' ne vidim razlog da sad odmah skidam gaće i razmišljam da će biti OK ispasti protiv Zenita.
Naša prednost će biti ako oni pomisle da su favoriti, tu će se grdno zahebati. Od Anzhia smo dvostruko kvalitetniji, a recimo da je Zenit na našoj razini. Zato sam rekao da nema razloga da ih se bojimo i odmah razmišljamo o porazu !
Uostalom, ja ne vidim da je ovdje iko potpisao kapitulaciju, te da se razmišlja o porazu?
FK Pjetlovi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dobro je ba ljudi,ima još mjesec i po.
Nego mi recite kada i u koliko igramo ?
Nego mi recite kada i u koliko igramo ?
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.