Automobili, motori...
Moderator/ica: insider
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Sta vidite u alfi.Sranje od auta.Ovaj iznad gore , istina , lijep sprijeda ,al ima ruznu guzicu koliko je 2x lijep sprijeda.Ja to sranje nikad ne bih vozao.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Edituj post dok raja nije vidjela šta si napisao da se ne brukaš. Ja čak neću da quotam text da ti pomognemHZ_ilidzaa je napisao/la:...
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pokrij se usimaHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta vidite u alfi.Sranje od auta.Ovaj iznad gore , istina , lijep sprijeda ,al ima ruznu guzicu koliko je 2x lijep sprijeda.Ja to sranje nikad ne bih vozao.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dobro vam je covjek rekao,smece tesko od auta,raspadne se nakon 200 hiljada,kvalitet 0 bodova.Bosniacum Lilium je napisao/la:pokrij se usimaHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta vidite u alfi.Sranje od auta.Ovaj iznad gore , istina , lijep sprijeda ,al ima ruznu guzicu koliko je 2x lijep sprijeda.Ja to sranje nikad ne bih vozao.
audi,vw,bmw,to su prava auta,samo svabo!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
I jos da si na kraju dodao svoj nick post bi bio potpunKrajPrice je napisao/la:Dobro vam je covjek rekao,smece tesko od auta,raspadne se nakon 200 hiljada,kvalitet 0 bodova.Bosniacum Lilium je napisao/la:pokrij se usimaHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta vidite u alfi.Sranje od auta.Ovaj iznad gore , istina , lijep sprijeda ,al ima ruznu guzicu koliko je 2x lijep sprijeda.Ja to sranje nikad ne bih vozao.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma naravno golf 2 zakon auto nema boljeg slažem se.KrajPrice je napisao/la: Dobro vam je covjek rekao,smece tesko od auta,raspadne se nakon 200 hiljada,kvalitet 0 bodova.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Dobra je Alfa . Legendarni dizajn "guzice" je krasi godinama. Naravno da bih je volio imati al opet bih prije izabrao BMW ili Mecku al bih se dvoumio izmedju Alfe i Audia
Thomas Müller - Fußballgott
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@_forzamilan_
ma pusti, ovo su ti sve same sofercine AL' NA BICIKLU ! Satro oni vozaju neke porsche, BMW X6, CURAC PALAC !
Govore o autima koje nisu ni vozili. Svaki JTD ce pojest' jednog TDI-a. Treba li reci da su talijani upravo prodali common-rail sistem svabama?
ma pusti, ovo su ti sve same sofercine AL' NA BICIKLU ! Satro oni vozaju neke porsche, BMW X6, CURAC PALAC !
Govore o autima koje nisu ni vozili. Svaki JTD ce pojest' jednog TDI-a. Treba li reci da su talijani upravo prodali common-rail sistem svabama?
KrajPrice je napisao/la:Dobro vam je covjek rekao,smece tesko od auta,raspadne se nakon 200 hiljada,kvalitet 0 bodova.Bosniacum Lilium je napisao/la:pokrij se usimaHZ_ilidzaa je napisao/la:Sta vidite u alfi.Sranje od auta.Ovaj iznad gore , istina , lijep sprijeda ,al ima ruznu guzicu koliko je 2x lijep sprijeda.Ja to sranje nikad ne bih vozao.
Ti znas sta je smece od auta,a nisi je nikad ni vozio,mozda cak niti sjedio u njoj! Jel to znaci sad ferrari ne valja zato sto nije svabo ?Normalno da alfa nije neki vrh,al nije ni toliko losa kako ti kazes.
A HZ_ilidzaa sve je to stvar ukusa ja znam par ljudi koji ne bi vozili VW dzabe kad bi dobijali.
- _forzamilan_
- Kontakt:
I ja malo gledam vidim neka bijesna auta se sve spominju pa se pitam jel ja to živim u istoj državi? Što se dizelskih motora tiče FIAT je jedno 20 godina ispred svakog VW ali haj ti to prosječnom Bošnji objasni gdje golf 'čvrka' vrijedi boga oca dok ga primjerice jedan stilo jede uzduž i poprijeko bilo po motoru ili opremi i čak bude jeftinijiBosniacum Lilium je napisao/la:@_forzamilan_
Gledao sam nedavno Opela dizela jednog u jarana, Astra radi ko singerica ma isto benzinac prede. Kontam vidi što su i švabe finog dizela uradile a ne ko oni VW traktori kad kreće sa semafora oblak crnog dima iza njega, kad imam šta i čuti uzeli motor od italijana
Ne bi sad da glorifikujem italijanska auta ili fiat ali treba da skontamo sve je to što bi se reklo low segment kao i VW auto za široke mase. Nema više dvica da deru 500k ko od šale sad je to sve potrošna roba i kad čujem gluposti ovdje kao alfa se raspadne nakon 200 hiljada km ili švabo izmislio motor za italijana što je totalni nonsens moram reagovati ovako. A da ne govorim da su sve i jedna njemačka marka uzimali šta mislite koga za dizajnere?The Fiat Croma was the first passenger car in the world to have a direct injection Diesel (Turbo D i.d.) engine, in 1986
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Napokon da i mene neko shvati 1 u zivotu kad pricam o italijanima, alfi i stilu (sto se fiata tice) To drug
A sto se tice Opela i cdti motora, sve same pohvale
A sto se tice Opela i cdti motora, sve same pohvale
de nemojte zajebavat
I vi sto podcjenjujete fiat i alfu kao i vi sto podcjenjujete dojce inzinjering
Italijanska auta imaju dizajn a Svabska inzinjering ( mada se sad to izmijesalo kroz ova vlasnistva i dizajnere)
I mene nervira kad dodje neki dijasporac sa BMW 6 i kaze kako je Punto ili AR smece mrtvo jer samo je BMW zakon
Sto se tice tog poredjenja svako ce izabrati ono sto mu pase i ono sto moze sebi priustiti. Naravno za nase uslove je pristupacniji Golf 5 i Punto nego CLS ili BMW 7 ili Maserati
Mozete vi pricati sta hocete al sutra kad bi na bingu dobili bilo koji od ovih auta nijedn od vas nebi vratio
I vi sto podcjenjujete fiat i alfu kao i vi sto podcjenjujete dojce inzinjering
Italijanska auta imaju dizajn a Svabska inzinjering ( mada se sad to izmijesalo kroz ova vlasnistva i dizajnere)
I mene nervira kad dodje neki dijasporac sa BMW 6 i kaze kako je Punto ili AR smece mrtvo jer samo je BMW zakon
Sto se tice tog poredjenja svako ce izabrati ono sto mu pase i ono sto moze sebi priustiti. Naravno za nase uslove je pristupacniji Golf 5 i Punto nego CLS ili BMW 7 ili Maserati
Mozete vi pricati sta hocete al sutra kad bi na bingu dobili bilo koji od ovih auta nijedn od vas nebi vratio
Thomas Müller - Fußballgott
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
don pogresno si shvatio. Ja nikada ne bih blatio njemca, Boze me sacuvaj ! Ali nerviraju me ovi "znalci" koji pricaju o autima u kojima se nisu ni vozili, a kamoli da ih oni voze. Vozao sam auta od 500 KM do 30000 KM. Evo ja npr. trenutno vozam Forda od 1000 KM. Samo neka se okrece i neka malo trosi
Da vidis pjesme i nacina voznje kad ti sipas svoje auto od svojih para. Mislis da ja ne bih mogao vozati neko auto od milja? Ode mi kvacilo, sta da radim? Da se fatam za glavu. Ovako i ruke i kvacilo za mog krsa 20 KM. Ali eto, ne mogu ovog prese*avanja. Isto ko sto me na jednoj temi napalo pola foruma jer sam rekao za jaknu od 150 KM da je to puno para a ima se naci za 60 KM i kvalitetnija. Nase stanovnistvo je po EU standardima ne u granici siromastva, nego siromasno ! I zato ne volim kad mi se neko dize, tamo nema za kifle. Kad vidim sminku po titovoj i nekim kaficima dodje mi da ga posaljem u 100 cipki materini, jer znam kakva je jad i bijeda
vidi burze što se naložio.
jednom talijan - nikad više.
o špancu (njemačkog porijekla) da ne govorim.
jednom talijan - nikad više.
o špancu (njemačkog porijekla) da ne govorim.
Vom Jäger zum Gejagten
- Marsal
- Kontakt:
Jako lijep i istinit postBosniacum Lilium je napisao/la:don pogresno si shvatio. Ja nikada ne bih blatio njemca, Boze me sacuvaj ! Ali nerviraju me ovi "znalci" koji pricaju o autima u kojima se nisu ni vozili, a kamoli da ih oni voze. Vozao sam auta od 500 KM do 30000 KM. Evo ja npr. trenutno vozam Forda od 1000 KM. Samo neka se okrece i neka malo trosiDa vidis pjesme i nacina voznje kad ti sipas svoje auto od svojih para. Mislis da ja ne bih mogao vozati neko auto od milja? Ode mi kvacilo, sta da radim? Da se fatam za glavu. Ovako i ruke i kvacilo za mog krsa 20 KM. Ali eto, ne mogu ovog prese*avanja. Isto ko sto me na jednoj temi napalo pola foruma jer sam rekao za jaknu od 150 KM da je to puno para a ima se naci za 60 KM i kvalitetnija. Nase stanovnistvo je po EU standardima ne u granici siromastva, nego siromasno ! I zato ne volim kad mi se neko dize, tamo nema za kifle. Kad vidim sminku po titovoj i nekim kaficima dodje mi da ga posaljem u 100 cipki materini, jer znam kakva je jad i bijeda
Nego ne znam je li vama poznato da ovi invalidi imaju pravo na povlasticu i sad da je moguce uvest auto bez placanja ikakvog poreza na tu povlasticu?
Mene zanima ako bih se odlučio na takav čin je li osoba (taj invalid na čije se ime auto uvozi) mora imati vozačku dozvolu?
Nedavno mi je daidža to spomenuo, da uvezem na njegovo ime i izbjegnem sva ta plaćanja ali on nema našu vozačku nego ima jugoslovensku, naime u onoj državi još teško je stradao i otada nije vozio (ne vidi na jedno oko preko 70%, a na drugo ne vidi oko 20%) ?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Jako lijep i istinit postBosniacum Lilium je napisao/la:don pogresno si shvatio. Ja nikada ne bih blatio njemca, Boze me sacuvaj ! Ali nerviraju me ovi "znalci" koji pricaju o autima u kojima se nisu ni vozili, a kamoli da ih oni voze. Vozao sam auta od 500 KM do 30000 KM. Evo ja npr. trenutno vozam Forda od 1000 KM. Samo neka se okrece i neka malo trosiDa vidis pjesme i nacina voznje kad ti sipas svoje auto od svojih para. Mislis da ja ne bih mogao vozati neko auto od milja? Ode mi kvacilo, sta da radim? Da se fatam za glavu. Ovako i ruke i kvacilo za mog krsa 20 KM. Ali eto, ne mogu ovog prese*avanja. Isto ko sto me na jednoj temi napalo pola foruma jer sam rekao za jaknu od 150 KM da je to puno para a ima se naci za 60 KM i kvalitetnija. Nase stanovnistvo je po EU standardima ne u granici siromastva, nego siromasno ! I zato ne volim kad mi se neko dize, tamo nema za kifle. Kad vidim sminku po titovoj i nekim kaficima dodje mi da ga posaljem u 100 cipki materini, jer znam kakva je jad i bijeda
Nego ne znam je li vama poznato da ovi invalidi imaju pravo na povlasticu i sad da je moguce uvest auto bez placanja ikakvog poreza na tu povlasticu?
Mene zanima ako bih se odlučio na takav čin je li osoba (taj invalid na čije se ime auto uvozi) mora imati vozačku dozvolu?![]()
Nedavno mi je daidža to spomenuo, da uvezem na njegovo ime i izbjegnem sva ta plaćanja ali on nema našu vozačku nego ima jugoslovensku, naime u onoj državi još teško je stradao i otada nije vozio (ne vidi na jedno oko preko 70%, a na drugo ne vidi oko 20%) ?
ne mora,ja sam na djeda koji je bio slijep tako kupio novo auto,i nisam platio porez i carinu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
mislim da je to bila povlastica na carinu. Carina se ukida od 01.01.2013Marsal je napisao/la:Jako lijep i istinit postBosniacum Lilium je napisao/la:don pogresno si shvatio. Ja nikada ne bih blatio njemca, Boze me sacuvaj ! Ali nerviraju me ovi "znalci" koji pricaju o autima u kojima se nisu ni vozili, a kamoli da ih oni voze. Vozao sam auta od 500 KM do 30000 KM. Evo ja npr. trenutno vozam Forda od 1000 KM. Samo neka se okrece i neka malo trosiDa vidis pjesme i nacina voznje kad ti sipas svoje auto od svojih para. Mislis da ja ne bih mogao vozati neko auto od milja? Ode mi kvacilo, sta da radim? Da se fatam za glavu. Ovako i ruke i kvacilo za mog krsa 20 KM. Ali eto, ne mogu ovog prese*avanja. Isto ko sto me na jednoj temi napalo pola foruma jer sam rekao za jaknu od 150 KM da je to puno para a ima se naci za 60 KM i kvalitetnija. Nase stanovnistvo je po EU standardima ne u granici siromastva, nego siromasno ! I zato ne volim kad mi se neko dize, tamo nema za kifle. Kad vidim sminku po titovoj i nekim kaficima dodje mi da ga posaljem u 100 cipki materini, jer znam kakva je jad i bijeda
Mene zanima ako bih se odlučio na takav čin je li osoba (taj invalid na čije se ime auto uvozi) mora imati vozačku dozvolu?![]()
@ filip . Koji je smisao tvog posta?

Fiat Viaggio
slika mog auta,eto koji je smisao
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mislio sam da je post ironican, moje duboke isprikefilip13 je napisao/la:slika mog auta,eto koji je smisao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.