NK Zvijezda Gradačac

Kvota
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Kvota » 20 dec 2012, 01:13

Masica koga sam cijenio kao istinskog borca na terenu naj vise je ukopala njegova statistika jer je u ovoj polusezoni imao 30% tacnih dodavanja!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 dec 2012, 08:15

Kvota je napisao/la:Masica koga sam cijenio kao istinskog borca na terenu naj vise je ukopala njegova statistika jer je u ovoj polusezoni imao 30% tacnih dodavanja!
uredu ali moramo krenuti odma i od ristanica i muje koliko su oni imali tacnih dodavanja.misljenja sam da nas je ovu polusezonu ukopala sreda koja je dosta grijesila,koja je bila bezidejna i za koju je pojam zadnji pas jako stran slucaj.mi smo imali redom sve prosjecne igrace od kojih ni jedan nije odskakao osim mozda savica.znaci masic ristanic stanic mujo ni jedan od ovih igraca nam nije donosio prevagu na terenu kao npr hamza ili gavara.i moramo gledati i tu dovesti tri jaka igraca .ja bi i ristanica razduzio.logicno je kada imas jacu sredu onda imas i vise lopti prema napadacima i samim tim onda i losiji napadaci bi rjesavali puno vise gol sansi.
da sumiramo ako ostane mirkovic golman nam ne treba bolji,zadnja linija.husic,moranjkic,bogdanovic,jakovljevic odlicno samo dovesti stopera, napad pandza dzafic njima dovesti jednog klasicnog napadaca i nek imaju konkurenciju.znaci ostaju vezni i krilni tu imamo savica halilovica,jahica znaci bar 5 igraca na te pozicije fali.nasi vec rade na pojacanjima i i sigurno cemo dovesti dobre igrace u to sam sada siguran.
mi imamo 9 utakmica kuci i 6 u gostima,stim da nam od jacih gostuju samo borac i olimpic skojim ja mislim necemo imati problema da upisemo pobjede.misljenja sam da bi sledeca polusezona mogla biti najbolja po broju bodova do sada i opet cemo na kraju 6 zavrsit,zivi bili pa vidjeli :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 20 dec 2012, 09:26

astra1922 je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Masica koga sam cijenio kao istinskog borca na terenu naj vise je ukopala njegova statistika jer je u ovoj polusezoni imao 30% tacnih dodavanja!
uredu ali moramo krenuti odma i od ristanica i muje koliko su oni imali tacnih dodavanja.misljenja sam da nas je ovu polusezonu ukopala sreda koja je dosta grijesila,koja je bila bezidejna i za koju je pojam zadnji pas jako stran slucaj.mi smo imali redom sve prosjecne igrace od kojih ni jedan nije odskakao osim mozda savica.znaci masic ristanic stanic mujo ni jedan od ovih igraca nam nije donosio prevagu na terenu kao npr hamza ili gavara.i moramo gledati i tu dovesti tri jaka igraca .ja bi i ristanica razduzio.logicno je kada imas jacu sredu onda imas i vise lopti prema napadacima i samim tim onda i losiji napadaci bi rjesavali puno vise gol sansi.
da sumiramo ako ostane mirkovic golman nam ne treba bolji,zadnja linija.husic,moranjkic,bogdanovic,jakovljevic odlicno samo dovesti stopera, napad pandza dzafic njima dovesti jednog klasicnog napadaca i nek imaju konkurenciju.znaci ostaju vezni i krilni tu imamo savica halilovica,jahica znaci bar 5 igraca na te pozicije fali.nasi vec rade na pojacanjima i i sigurno cemo dovesti dobre igrace u to sam sada siguran.
mi imamo 9 utakmica kuci i 6 u gostima,stim da nam od jacih gostuju samo borac i olimpic skojim ja mislim necemo imati problema da upisemo pobjede.misljenja sam da bi sledeca polusezona mogla biti najbolja po broju bodova do sada i opet cemo na kraju 6 zavrsit,zivi bili pa vidjeli :D
ispravka, 8 kući a 7 na strani

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 dec 2012, 10:46

igramo soni i sa gradinom kuci to si zaboravio ;) :D

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 20 dec 2012, 11:10

astra1922 je napisao/la:
A lako bi se mogao donijeti poneki bod sa strane jer bi trebali biti dosta jaci 8-)

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 20 dec 2012, 12:51

astra1922 je napisao/la:igramo soni i sa gradinom kuci to si zaboravio ;) :D
a Gradina ti svima dođe kao "domaća"utakmica

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 20 dec 2012, 13:11

Ako imate kesa da platite Vladu Capljica to nemojte cekati sutra nego odmah danas put Beograda do kralja jer to jeste sigurno najplaceniji trener koji je radio u Bosni ali svi su svjedoci da on pravi od prosjecnih igraca momke koji grizu na terenu!!!!!Strog,elokventan a na kraju sto je najvaznije ima muda da svugdje igra na pobjedu!!!!Kod njega nemogu igrati glumci nego ratnici i tako dolaze bodovi!!!Licno bi volio da Vlado nadje brzo angazman pa nek to bude i Zvijezda nebih ima nista protiv jer mi se cini da je to zdrava sredina za rad!!!!

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 20 dec 2012, 17:35

Najbolje rijesenje Ćiro! :D
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 dec 2012, 18:47

ne vezano za zadnje teme oko kluba

šta mislite gdje naš "veliki ljubimac" edin husić završio :D :D :D :D :D

ne bi nikad pogodili... ni manje ni više nego u američkoj 2 ligi
http://bexarcountyfoot.com/tag/edin-husic/" onclick="window.open(this.href);return false;

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 20 dec 2012, 19:16

Izvuce se iz kaljuge sad da je pametan preko kluba naci poslic i ne vracati se vise obecana zemlja

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 20 dec 2012, 19:21

emir_dj je napisao/la:ne vezano za zadnje teme oko kluba

šta mislite gdje naš "veliki ljubimac" edin husić završio :D :D :D :D :D

ne bi nikad pogodili... ni manje ni više nego u američkoj 2 ligi
http://bexarcountyfoot.com/tag/edin-husic/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje ga safata :lol: :lol: :lol:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 20 dec 2012, 19:23

Evo Ordagića, evo luudila, evo pobjeda :mrgreen: :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 20 dec 2012, 19:25

Benjo_AFC86 je napisao/la:Evo Ordagića, evo luudila, evo pobjeda :mrgreen: :P
Jeli preselio ;)

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 20 dec 2012, 19:30

jos da se rijesimo mućeta gdje bi nam kraj bio

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 20 dec 2012, 19:39

emir_dj je napisao/la:jos da se rijesimo mućeta gdje bi nam kraj bio
Pojacanja su vec na vidiku i to dobra radovi na stadionu ne jenjavaju!Uslovi za nastavak ubacivanja stolarije obezbijedjeni sto znaci od sutra jos nove odore na stadionu ;) !

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 20 dec 2012, 19:51

jedva cekam da cujem ta igracka imena koja ce nas pojacati ;)
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 dec 2012, 21:54

benjo jel to znaci da ce ordagic nama,imas li neku info o tome.imat cemo mi sigurno dobru ekipu medu pet u ligi samo je bitno naci trenera koji ce od njih napraviti ratnike a ne manekene koji ce po cijeli dan visiti po kladionicama i koji ce zatvarati okolne kafane

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 21 dec 2012, 00:09

hajmo malo navrati na fb stranicu zvijezde https://www.facebook.com/nkz1922" onclick="window.open(this.href);return false; imam vijeti za vas

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 dec 2012, 01:33

SAMO ČAPLJIĆ I NIKO VIŠE!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 21 dec 2012, 11:39

astra1922 je napisao/la:benjo jel to znaci da ce ordagic nama,imas li neku info o tome.imat cemo mi sigurno dobru ekipu medu pet u ligi samo je bitno naci trenera koji ce od njih napraviti ratnike a ne manekene koji ce po cijeli dan visiti po kladionicama i koji ce zatvarati okolne kafane
zar moram dva puta pisati :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.