AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Claus
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Claus » 20 dec 2012, 19:43

Ja ne znam je l' Milan ikad dobio laganog protivnika u knock-outa, izuzev Tottenhama (mada smo i od njih ispali :oops: ). :roll: Što se tiče Barce, znamo kako će to ići. Posjed oko 80%, sudijska navlačenja, pokušaji kontri Milana, silovanja u šesnaestercu...

Najgore je što se sada mora odrediti pravac - Serija A & Coppa Nazionale ili LP. Što može biti mač s dvije oštrice, naravno. ;)

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 20 dec 2012, 20:33

Ne znam po čemu je Barca najbolji klub u historiji kao što je neki ovdje prezentiraju.. ? Po osvojenim trofejima ne spada u top 3 a mislim ni u top 5 (Juve , Milan , Real , Boca).. Svi oni imaju više (internacionalnih) titula od Barcelone. Možda je po igri najbolji klub u zadnjih 4-5 godina ali to vam ne daje za pravo da je stavljate u isti konekst sa gore navedenim :P

Što se tice sa same utakmice , mislim da Milan ima više šanse nego prošle godine samo ukoliko Allegri ne bude ekspermentisao sa Bonerom ,Yepesom , Antoninijem i Ambrom ..
Sloboda Tuzla !!!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 dec 2012, 20:41

Osveta stize faraon se probudio :D:D jeb.. me svako ako mi ovu djecurliju ne prodjemo dalje :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 dec 2012, 20:51

emilio je napisao/la: Zao mi ovog Acerbia najbolji nam je zadnji igrac ,samo ne znam sta je treneru pa ga skoro nikako ne koristi ,momak ima visinu u skoku je dominantan ,tehnicki je jak skroz a sto neki kazu da je spor to nije istina momak to sve svojom visinom nadoknadjuje ,kakav bolan Yepes i Bonera to treba tjerati.
Druže tu se ne slažem nikako u vezi Acerbija i Yepesa. Acerbi je daleko od najboljeg stopera u Milanu. Bolji su Yepes, Mexes i Zapata po meni. Mada je Acerbi još prilično mlad za stopera i ima nade za napredak. Čitao sam međutim da postoji šansa da ga Milan proda na ljeto. Što se Yepesa tiče pa on je jedan od najboljih igrača Milana zadnjih mjesec dana od stopera i najbolji. Po mnogim parametrima najbolji je stoper u ligi postavljao sam statistiku na ovoj temi prije par dana sve ima. Odnosi se prije svega na pokupljene centaršuteve u 16-ercu i sl. Samo kod nas je jbg ako je star odmah i ne valja što nije sigurno tačno.

Što se Barce tiče bit će pakleno zna se kakav su tim a najjači su sigurno jer se i sa onakvim Realom poigraju. Samo kunem se svojim očima više me strah sudije nego i Messija, Xavija i Inieste. Messi nikad nije italijanima dao gol iz igre, ama baš nikad. Vidjeli smo kakve penale je prošle sezone davao Barci prije svega ona lakrdija sa Mexesom. Ako ništa očekujem da svi daju sve od sebe pa da se proba doći i do osvete i sa ovakvim sastavom. Siguran sam da će Suljo biti na nivou i da će polomiti par midgeta u sredini 8-)
Eh moj De Jonže što te nema kad te najviše trebamo :cry:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 20 dec 2012, 21:37

Bas ce NDJ da fali,da ih raznese sve.. :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 20 dec 2012, 21:37

[youtube][/youtube]

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 20 dec 2012, 21:49

Nadam se da ćete pružiti što veći otpor Barceloni, svašta se dešava, nije nemoguće da ih i izbacite. Sretno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 20 dec 2012, 22:24

Par slika Shaarawy-a iz Milanovog " Megastore-a " odnosno sa navijačima također i malo sa šetnje .

slika pod budnim okom "gorila " :D :D

slika

slika

slika samo se nadam da nije gay :lol: :lol:

slika

slika

slika

slika

slika

slika Tu su Monto i DeS :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 20 dec 2012, 22:31

Ja mislim da nije gay to sad ovi momčići od 20g furaju taj stil. Imam buraza njegovo godište to je strašno :lol:
Čitao sam negdje ove godine da je nakon što je postao popularan zbario puno treba za sex preko facebooka 8-)

Mada ova slika dole baš i ne govori tako :lol:

slika

@Magica

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 20 dec 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 20 dec 2012, 22:56

Pošteno govoreći, u ovome trenutku u Evropi ne postoji klub koji se toliko odvaja po formi i kvalitetu, pa čak ni Barcelona koja ima strašan niz u Primeri.

Ranjiva je Blaugrana itekako, da bi se Milan tek tako otpisao. Pogotovo što je do februara još dosta i trenutna forma i klasa ne moraju ništa značiti.

Jesu favoriti, ali Milan je Milan. Sa kreativnijim veznjakom i pouzdanijim igračem u odbrani, Rossoneri bi i na papiru vrlo solidno izgledali i vjerovatno će se pokušati nešto tokom Mercata odraditi, iako je teško očekivati velika imena.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 dec 2012, 23:30

[youtube][/youtube]

stvarno ne bi volio da ode :( :(

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 20 dec 2012, 23:52

Pa istina da izgledom baca malo na homo,ali koga briga sta je,samo neka igra dobro i svi sretni :mrgreen:

vidio sam i ja te slike na nekom italijanskom trac sajtu,sumnjivo im sto opet izlazi sa bratovom djevojkom,covjek vise ne smije ni izaci iz kuce,odmah horda fotografa oko njega....eh sta ti je slava,a do prije par mjeseci mali skoro nepoznanica bio :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 21 dec 2012, 00:01

Volio bih da mozete proci ali bojim se da ne dozivite katastrofu :?
Kako god sa srecom ;)
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 dec 2012, 07:47

Super bi bilo kad bi se Pata riješili u januaru,jer ako ga ostave napravit će grešku sezone,on sad vrijedi od 15-20 mil. € i ovo je pretjerano sa moje strane mislim da je čak i niža cijena,al ovo će tražiti za njega. Još kad bi u Robinha uspjeli prodati ma to bi bio odličan merkato.
-RIVALDO-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 21 dec 2012, 09:43

Ni ja nemam nista protiv prodaje Pata, ali da se dovede dobra zamjena za njeg i na poziciji ofanzivnog veznog kad bi doveli nekog dobrog, spominjali su onog Wieesa ali ne znam koliko je on kvalitetan i kako bi to sve izgledalo..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 dec 2012, 13:07

Pato + Binho = 25 miliona € i za te pare uz koji milion "pomoći" ode Berlusconia mislim da Galliani može dovesti 2 mlada i kvalitetna igrača . I to na dvije kritične pozicije , defanzivni vezni te neko ko će igrati poziciju koju trenutno pokriva Boateng . I ka tome riješavamo se oko 9 miliona € plate koju Milan isplaćuje ovoj dvojici trenutno beskorisnih igrača :?
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 dec 2012, 13:07

ma ja bi volio da Pato ostane al et. evo izgleda P$G je ponovo dosao po pata. haman se brazilci povlace kad su culi da i parizani zele patka.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 dec 2012, 13:26

Što se tiče Parižana mislim da je to samo medijska Patka , jer već imaju Ibru , Lavezzia , Meneza , Gameira i Lucasa Mouru na pozicijama koje Pato također igra . Tako da mislim da on ide put Brazila .
I također novinari su mi se već popeli na ku*ac sa konstantnim pisanjem o tome kako Milan želi Balotellia !!
A Berlusconi kao i Galliani su jasno rekli da nisu uopšte za njega zainteresovani i to treba da bude svima jasno .

EDIT : Luciano Moggi je izjavio da je 100 % siguran da je MIlan već "kaparisao" Drogbu , i da se Robinho vraća u Brazil .
-Rui Costa-

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 21 dec 2012, 16:51

evo izjave Moggi-ja:
Luciano Moggi:
"Milan je uzeo Drogbu, nisam rekao možda, već sam siguran u to. Milan je osigurao Didiera Drogbu."
ako je tako,onda mislim da je dobar potez :)
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 dec 2012, 16:56

muha milanez je napisao/la:evo izjave Moggi-ja:
Luciano Moggi:
"Milan je uzeo Drogbu, nisam rekao možda, već sam siguran u to. Milan je osigurao Didiera Drogbu."
ako je tako,onda mislim da je dobar potez :)
Ovaj transfer ima i loših i dobrih strana .
Pod loše strane ovog transfera bi stavio sljedeće :
Drogba ima već 34 god.
Zadnjih 6 mjeseci nije igrao fudbal na vrhunskom nivou , znači trebat će mu vremena da uhvati ritam.
I treća stvar je da neće sigurno pristati na platu manju od 100 000 € sedmično .

Pozitivno kod ovog transfera po meni je sljedeće:
Sigurno podizanje kvaliteta u napadu ,
uz Drogbu mislim da će i Shaarawy još više napredovati i da može pružati još bolje partije .
Zatim Didier je rođeni vođa , i igrač koji je sposoban da motiviše i svoje suigrače kad im baš ne ide .
I vjerujem da sa svojim fizičkim predispozicijama može igrati još makar 2 god. na vrhunskom nivou i ako čisto sumnjam da će on toliko ostati u Milanu , naravno ako uopšte i dođe.
I da ne zaboravim da će sa marketinške strane Milan da profitira .
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: muxa i 8 gostiju.