Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Ne bih o tome javno
Ali cini mi se da je nesto nafat'o u zadnje vrijeme. Slabo se vidjamo
A ko da me i ti znas, a? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Drago mi je zbog njega, svi su ga ismijavali, a on je dokazao da ljubav postojiBosniacum Lilium je napisao/la:Ne bih o tome javnoAli cini mi se da je nesto nafat'o u zadnje vrijeme. Slabo se vidjamo
A ko da me i ti znas, a?
ne znam, čuo sam dosta o tebi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a peh, desava se svimalegenda reala je napisao/la:Drago mi je zbog njega, svi su ga ismijavali, a on je dokazao da ljubav postojiBosniacum Lilium je napisao/la:Ne bih o tome javnoAli cini mi se da je nesto nafat'o u zadnje vrijeme. Slabo se vidjamo
A ko da me i ti znas, a?
![]()
![]()
ne znam, čuo sam dosta o tebi![]()
Koja ludnica na Pinku hahahahahahahah morate pogledati 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- legenda reala
- Kontakt:
ma dobar je maliBosniacum Lilium je napisao/la: a peh, desava se svimaTako znaci, moja se popularnost doseze cak do Gorazda
![]()
ma kakvih, čak i dalje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Amel je član FOS-a! (forumske obavještajne službe) Nemojte se čuditi što zna sve o vama, on zna sve o svima na ovom forumu 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Amoxicillin
- Kontakt:
pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da nisam ništa nafat'o.legenda reala je napisao/la:Drago mi je zbog njega, svi su ga ismijavali, a on je dokazao da ljubav postojiBosniacum Lilium je napisao/la:Ne bih o tome javnoAli cini mi se da je nesto nafat'o u zadnje vrijeme. Slabo se vidjamo
A ko da me i ti znas, a?
![]()
![]()
ne znam, čuo sam dosta o tebi![]()
Majke mi ovdje se osvajaju titule Kanta godine, Forumaš godine, a ja bih ubjedljivo osvojio Zlatnu korpu.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- legenda reala
- Kontakt:
čak sam tebe spojio s rođakombagrcavi je napisao/la:Amel je član FOS-a! (forumske obavještajne službe) Nemojte se čuditi što zna sve o vama, on zna sve o svima na ovom forumu
mali s dva imena, daj ba potrudi se, okani se filozofije
i nemoj to shvatati suviše ozbiljno, bitno je da se zdravo
- EdenHazard
- Kontakt:
Sutra nije Smak svijeta, sutra je dan rudara 
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- Amoxicillin
- Kontakt:
odo ja opet sutra. oni na "ljubav&sex" me uvjeravali da postoji ljubav, pa odo da otkrijem istinu
Da ti znaš da sam ja k'o beba im'o evropsko ime
"švapsko" ne bi mi se smijao :DD pitaj bosniacuma 
Da ti znaš da sam ja k'o beba im'o evropsko ime
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
ahahahahahahahaAmoxicillin je napisao/la:
pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da nisam ništa nafat'o.
Majke mi ovdje se osvajaju titule Kanta godine, Forumaš godine, a ja bih ubjedljivo osvojio Zlatnu korpu.
Svaki put korpa xd imam ih k'o Željo pehara :3
gdje ćeš bolan uzimati savjete od Legende Reala, taj nije dotako žensko još od Daytonskog mirovnog sporazuma
legenda reala je napisao/la:čak sam tebe spojio s rođakombagrcavi je napisao/la:Amel je član FOS-a! (forumske obavještajne službe) Nemojte se čuditi što zna sve o vama, on zna sve o svima na ovom forumu![]()
mali s dva imena, daj ba potrudi se, okani se filozofije![]()
i nemoj to shvatati suviše ozbiljno, bitno je da se zdravo![]()
šta ti je budalice, čuj rođak
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
mali ja se razumijem u žene, samo ne volim da ih dotičem, idu mi na živce,bagrcavi je napisao/la:ahahahahahahahaAmoxicillin je napisao/la:
pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdim da nisam ništa nafat'o.
Svaki put korpa xd imam ih k'o Željo pehara :3
gdje ćeš bolan uzimati savjete od Legende Reala, taj nije dotako žensko još od Daytonskog mirovnog sporazuma
kad ćeš vamo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jah jah. Ali priznaj da si vjerovao u ljubav do prije par mjeseciAmoxicillin je napisao/la:odo ja opet sutra. oni na "ljubav&sex" me uvjeravali da postoji ljubav, pa odo da otkrijem istinu![]()
Da ti znaš da sam ja k'o beba im'o evropsko ime"švapsko" ne bi mi se smijao :DD pitaj bosniacuma
Koliko se veceras curica hebe to nije normalno

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
eki masivnog i on navratio na ovu temuharry_90 je napisao/la:Koliko se veceras curica hebe to nije normalno![]()
ne znam, možda oko 27 - 28 abd, ali vidjeću jošlegenda reala je napisao/la: kad ćeš vamo
DRUG NEBI TI PUNCA
- Amoxicillin
- Kontakt:
Bgm, jes' tako je šefe...još mlad lud pa se zaljubioBosniacum Lilium je napisao/la:jah jah. Ali priznaj da si vjerovao u ljubav do prije par mjeseciAmoxicillin je napisao/la:odo ja opet sutra. oni na "ljubav&sex" me uvjeravali da postoji ljubav, pa odo da otkrijem istinu![]()
Da ti znaš da sam ja k'o beba im'o evropsko ime"švapsko" ne bi mi se smijao :DD pitaj bosniacuma
Sve dok ti neki profa nije rekao i ti reko za njim: "Tako je šefe!"
@Harry_90 a mi na forumu
- vedofeelgood
- Kontakt:
aj ludila na pinku hahahahahahahah
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Na ovom linku pratim
live desavanje u vezi "Smaka svijeta", sto me ovaj co'ek prepade, ko neka ubleha izleti

live desavanje u vezi "Smaka svijeta", sto me ovaj co'ek prepade, ko neka ubleha izleti
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moram malo pozelio vas..jesi hebo sta danas ??bagrcavi je napisao/la:eki masivnog i on navratio na ovu temuharry_90 je napisao/la:Koliko se veceras curica hebe to nije normalno![]()
![]()
@Marsal
Cekaju da ih pozoves,nemoj me razocarat da nisi metnuo danas ?
@amoxicilin
Ja jutros svoje obavio
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.