Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Evo prođe i ovaj derbi između Galatasaraya i Fenerbahcea i objavljeno je da su naši skauti bili tamo i da su ostali impresionirani igrom Buraka Yilmaza. Koliko sam pročitao na drugom forumu za oko su im zapali Inan Selcuk i Semih Kaya. Selcuk je jedan od najboljih igrača Galate prošle je sezone imao 16 asistencija i 13 golova iz 40 utakmica i također je poznat po dobrim pasovima, mada lično mislim da imamo mi i boljih igrača samo što nemamo završnicu, tako da bolje da se okrenemo Yilmazu a da pustimo Incea kad je već zapelo kod njeg..
- King Kenny
- Kontakt:
Ajmo glasati za "našeg" predstavnika u izboru forumaša godine http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200" onclick="window.open(this.href);return false; ,pobjeda je imperativ
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Mislim da je nerealno očekivati da Yilmaz potpiše za nas, treba igrati sa Galatasarayem šesnaestinu finala lige prvaka i da pređe kod nas. Vjerovatno je to najmanje realan transfer.
Ja, Jordan Henderson, po dekretu Islamske zajednice Bosne i Hercegovine i u suradnji sa Reisom mr. Husein ef. Kavazovićem, izdajem fetvu da je Farz ajn ( stroga obaveza svakog pojedinca ) glasati za Reedsa na izboru za najboljeg forumaša sportsport.ba
Onaj koji ne bude glasao za Reedsa, smatraće se izdajnikom scouserske nacije.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Kralj siHenderson je napisao/la:Ja, Jordan Henderson, po dekretu Islamske zajednice Bosne i Hercegovine i u suradnji sa Reisom mr. Husein ef. Kavazovićem, izdajem fetvu da je Farz ajn ( stroga obaveza svakog pojedinca ) glasati za Reedsa na izboru za najboljeg forumaša sportsport.ba

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Interesantno je da Rizo i dalje piše Reeds. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nego, danas se očekuje krupna slika Raheema i Rodgersa u kojoj Rodgers drži papir a Raheem stavlja potpis na novim petogodišnji ugovor.
Enriqe se vraća za sutrašnju utakmicu. No Enriqe, no party.
Liverpool will be boosted by the return of Fabio Borini to training next week. The FA Cup tie with Mansfield on January 6 could be his comeback game. [Echo]
Eto, nisu nam potrebna pojačanja, vraća se Borini.

Balotelli u akciji: Smak svijeta je odgođen dok Liverpool ne osvoji titulu, sigurni smo!

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ista situacija je bila kad je Hulk prelazio u Zenit, svi misli ode u chelsea itd a na kraju u Rusiju.lfckop je napisao/la:Mislim da je nerealno očekivati da Yilmaz potpiše za nas, treba igrati sa Galatasarayem šesnaestinu finala lige prvaka i da pređe kod nas. Vjerovatno je to najmanje realan transfer.
Kao što sam i najavio:

ljudi se sje.bavali da ne dodje atletico madrid a njihovo najjace oruzje falcao 90%prelazi u chelsea, sad dolazi zenit i svi se predali 2 mjeseca ranije
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Da su naši pametni pa da iskoriste krizu u Malagi i dovedu Isca.
Ima jedan problem,nije Englez
.

Ja kont'o da nas je vise
Gubi reds 4 razlike tamo, valjda se izvuce...
Sutra Sule ima da zabije ybg vise.

Gubi reds 4 razlike tamo, valjda se izvuce...
Sutra Sule ima da zabije ybg vise.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Suarez, Allen, Borini, Assaidi, Yessil, Charlie Adam također nisu, što nije bio razlog da ih menadžeri Liverpoola ne dovedu.Zodiac je napisao/la:Ima jedan problem,nije Englez.
Vjerovatni sastav za sutra:

Kažu Villa dostupan za 15 miliona eura. Villa i Isco i ne treba nam treći igrač u januaru.

mislim da ce henderson ipa kigrati od prve minute i nazalost(jezik pregrizo) cole 

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Sta je sa Sterlingom sad???
Rizo,,od tih nabrojanih jedino Suarez "nesto" vrijedi svi ostali su "klase" za sebe...ne bih nikako poredio kvalitete Isca i recimo Adama,za mene bar ne mogu u istu recenicu.
Edine Sterling je cini mi se produzio ugovor na jos 5g.
Edine Sterling je cini mi se produzio ugovor na jos 5g.
Pa znam
Jel' to znaci da nema pravo nastupa u prvoj sljedecoj tekmi?
Il' ga Rizo izostavlja sto ga ne voli, a stavlja Shelveya, Susa...
Al' vidim Gerrard je tu, pa to nije razlog 

Il' ga Rizo izostavlja sto ga ne voli, a stavlja Shelveya, Susa...

Zasto nebi imao pravo nastupa
.