FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

savatihotece
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la savatihotece » 20 dec 2012, 11:45

SultanSulejman je napisao/la:
irh je napisao/la:
Ne naslađujem se. Samo vam hoću reći da sam vidio da je Olimpic objavio nove dresove. Tamo nema vaših boja.
Možda su boje Goražda :lol:
Jao što ste ljubomorni. A šta to fali Goraždu.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 dec 2012, 12:11

Možda su boje Goražda :lol:[/quote]

Jao što ste ljubomorni. A šta to fali Goraždu.[/quote]

Jao ne znamo sta cemo od ljubomore. Hajde ba ne budi stvarno decko dosadan i smijesan .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 20 dec 2012, 17:44

savatihotece je napisao/la:
Jao što ste ljubomorni. A šta to fali Goraždu.
Evo ne možemo da spavamo koliko smo ljubomorni,kidamo se,nerede po Tuzli pravimo, ma HAOS! :roll:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 dec 2012, 17:55

Komsija mi je jedan od trenera Olimpica, i kaze da je Gracic digao ruke od Slobode, kad je vidio u kakvim je fin.problemima Sloboda.Ako on laze ,lazem i ja Vama.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 20 dec 2012, 18:35

a dobra je ovo ideja bila, za godinu dvije kad vise ne bude Slobode tek onda cemo se sjetit ovog momenta i je.at mater Mesketu i , kao i za Ditu, ujedat se za dupe sto nismo prstom mrdnuli da probamo nesto uradit.

a vjerujemo mi care i odlicno znamo koliko je strasno stanje u Slobodi i kakva katastrofa u svakom smislu je u pitanju, zato i jesmo svi bili za fuziju, nego ljudi sa strane prvo nisu svjesni koji je obim nasih problema, nezamislivo im je a onda kada se i upoznaju iz prve ruke kao Gracic ne mogu da vjeruju koliko sranje je u pitanju i sta ljudi uradise od kluba.

najvise se bojim da je ovo sahrana Slobode, jer izgubila je i ono malo podrske sto je imala( dok je mesketa i bagre tu dobar dio i ovih ljudi sto su isli na tekme u 2.ligi nakon ovog sto su sad uradili nece ni da cuje za Slobodu), a stanje je katastrofalno. Kazem za 2 godine kada vise ne bude kluba sjecat cemo se ovog vremena i ove prilike koju smo imali i kako nismu uradili nista da uspije i da nam ne uzmu i ovu Slobodu kao sto su KK.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 20 dec 2012, 19:21

Najveci problem je sto niko nece da se oglasava ,ko je u kontaktu od navijaca sa upravom bili su na sastanku kad je bilo pregovora oko fuzije.Vjerovatno znaju sta se desava, u ovom trenutku meske je u kontaktu sa nekim tako da se sigurno nesto zna

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 20 dec 2012, 23:03

Hvala Bogu nema nista od tog spajanja nek propadnemo nema veze samo da nas ne veslaju sarajlije i nek propadnemo kao Fk Sloboda radovo sam se tom imenu u 1 radovat cu se i u 4 ligi
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 20 dec 2012, 23:09

sloboda je napisao/la:Najveci problem je sto niko nece da se oglasava ,ko je u kontaktu od navijaca sa upravom bili su na sastanku kad je bilo pregovora oko fuzije.Vjerovatno znaju sta se desava, u ovom trenutku meske je u kontaktu sa nekim tako da se sigurno nesto zna
Navijaci nemaju kontakt s mesketom nit su ga kad imali,taj covjek nas izbjegava maximalnoo,zna se sta je sve govorio o Fukarama.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 dec 2012, 23:29

najvise se bojim da je ovo sahrana Slobode, jer izgubila je i ono malo podrske sto je imala( dok je mesketa i bagre tu dobar dio i ovih ljudi sto su isli na tekme u 2.ligi nakon ovog sto su sad uradili nece ni da cuje za Slobodu), a stanje je katastrofalno.
prvi sam takav malo je reci da mi je preko glave ove situacije sa j.ebenim nazovi legendama ma to su obicni klosari i grobari fudbala u TZ i zato od mene ide penzija sto se tice Slobode i posjete stadionu dokle god se ne izvrse drasticne promjene u klubu, dosta mi je bilo nerviranja svih ovih godina a kako koja prolazi stanje je sve gore, dosta mi je vise seljacke publike na Tusnju, zelim respektabilnu ekipu koja ce se boriti za titule a ne mamlaze u upravi kojima je jedini cilj prodati utakmicu i sebi namaknuti sto vise para sto je bio slucaj u svim prethodnim godinama, nikad necu prezaliti ona tri finala kupa od kojih sam ubjedjen da smo 2 prodali jedino sa Sarajevom je bilo regulara i opet covjek predje preko svega ali vise braco draga ovo nema smisla...

I ZATO NABIJEM VAS NA K.URAC SVE I GROBARE FUDBALA I SPORTA OPCENITO U TUZLI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 dec 2012, 09:23

Radite pritisak na Jasmina Imamovica, on je svemoguc i sve moze da odluci.
Ja sam vise umoran i od pritisaka i od sporta. Jedno sam siguran da vise necu platiti ulaznicu na Tusanj dokle god je situacija ovakva. Uz to bice im uskraceno malo sponzorstva. Ko ih yebe, neko da radi, a Meske i oni drkaju muda!
Sloboda DA, ali ovi ljudi u Slobodi NE!
Gradjani moraju posalati jasnu poruku Jasminu Imamovicu sta zele od Slobode i kakvu SLobodu.
Jel znate da se sprema gasenje FK Sloboda i ostanak samo privatnog kluba Sloboda 1919.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 dec 2012, 12:42

pa pricao sam skoro o tome ovdje, ostanak Meskotove "Slobode" koju ce nam poturat kao nasu svojom dosadasnjom lafinom, kako je on dobar , fin, jadan, srcan borac za Slobodu , a mi cemo ko telad kao i uvijek past na tu pricu jer Meske zna dje treba podmazat pa da ako treba i "navijaci" stanu iza tog kluba, a oko Slobode bog dao sve prodane duse, za dobru mezu ili mjesto u lozi i polovku rakije na stadionu bi prodali klub, za devize da ne govorim...sto je najgore ovim su SVE nade izgubljene, Gracic je dosao kao cudo, praznicni poklon kojeg niko nije ocekivao i pokusali su preveslat lika, vise niko nece doci jer sad svako vidi sa kakvom bagrom ima posla i obilazice Slobodu i Tusanj u najsirem mogucem luku , ovi koji to vec do sad i ne rade..

i da, na rekonstrukciju stadiona mozemo zaboraviti, opstina bi 100% pomogla i pojacala radove da je prosla fuzija, Gracic bi nesto ulozio da se to usminka za odrzavanje tekmi u Evropi, a cuo sam da bi i kanton pojacao gradnju stadiona da se sto prije dodje do nivoa koji zadovoljava neke minimalne evropske standarde...sad kad to nema smisla raditi , logicno nema ni tih ulaganja...tako da nas je Meske kostao mnogo vise od gasenja kluba koji postoji skoro 100 godina ili njegovog tavorenja u 2.3.4. ligi i kaljanja obraza do neslucenih granica, nego je citav grad po svemu sudeci kostao stadiona kojeg bi dobili ovako za 4-5 god ,a ovako ga vjerovatno ni ja necu zapamtiti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 dec 2012, 12:56

Bezveze se nervirate stvarno ,davno sam shvatio da nema fajde nikakve da se nesto promjeni na bolje, nema nista dok nas minimum 5000 ne izadje ispred Tusnja ili ispred opstine zvat, molit Imamovica da spasi Slobodu a Mesketa i ostale grobare prozivat i j.ebavat im sve zivo.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 21 dec 2012, 13:35

fukara87 je napisao/la:Bezveze se nervirate stvarno ,davno sam shvatio da nema fajde nikakve da se nesto promjeni na bolje, nema nista dok nas minimum 5000 ne izadje ispred Tusnja ili ispred opstine zvat, molit Imamovica da spasi Slobodu a Mesketa i ostale grobare prozivat i j.ebavat im sve zivo.
Ne treba nikoga molit,samo reći gamadi da uradi nešto :evil:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 dec 2012, 13:59

marseille_unique je napisao/la:Hvala Bogu nema nista od tog spajanja nek propadnemo nema veze samo da nas ne veslaju sarajlije i nek propadnemo kao Fk Sloboda radovo sam se tom imenu u 1 radovat cu se i u 4 ligi
Zayebi to radovanje, a na stadionu 150 ljudi u drugoj ligi. Jel mislis da ce Sloboda opstati samo zbog tvog radovanja.
Radovo sam se ja vrticu i zoo na Banji, pa gdje je sada?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 dec 2012, 16:12

marseille_unique je napisao/la:Hvala Bogu nema nista od tog spajanja nek propadnemo nema veze samo da nas ne veslaju sarajlije i nek propadnemo kao Fk Sloboda radovo sam se tom imenu u 1 radovat cu se i u 4 ligi
Daj mi iskreno odgovori, jesil ti dijasporas ili si ipak u BiH?
075

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 21 dec 2012, 16:27

fukara87 je napisao/la:Bezveze se nervirate stvarno ,davno sam shvatio da nema fajde nikakve da se nesto promjeni na bolje, nema nista dok nas minimum 5000 ne izadje ispred Tusnja ili ispred opstine zvat, molit Imamovica da spasi Slobodu a Mesketa i ostale grobare prozivat i j.ebavat im sve zivo.
vi prozivate i **** godinama, al to ne pali. samo sila.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 dec 2012, 16:44

:lol: :lol: :lol:

Daj budi malo realan molim te, sjeti se Dite. Čuj 5000, dobar, dobar. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 21 dec 2012, 16:53

Ma za takve stvari bi ti doslo 150-200 ljudi i to iskljucivo bi dosli oni momci koji su na sjeveru.. kakvih crnih 5000 :roll:
075

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 21 dec 2012, 17:20

TzBulevar87 je napisao/la: Ma za takve stvari bi ti doslo 150-200 ljudi i to iskljucivo bi dosli oni momci koji su na sjeveru.. kakvih crnih 5000 :roll:
I to ako je lijep dan. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 21 dec 2012, 18:31

Ma vjerovatno je mislio da samo 4,5 hilj. moze nesto promjenit a na stranu da li se moze toliko skupiti ili ne ...normalno da je puno lakse "sabrati" 100,200 ljudi pa u neki protest,samo je pitanje da li ce kao takav imati ikakvog efekta,a da treba nesto pokusati treba pa koliki god da je broj u pitanju,da bar znamo da smo "probali" :roll: .

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.