Posto soba nije stigao da postavi senzacionalizam,evo da ga odmenim malo...Mora da je Tole i ovo namestioFenomen Mudrinski: U 15 kola odigrao 16 utakmica!
Napadač Crvene zvezde za Riplija
Ognjen MudrinskiSjajnu polusezonu je imao Ognjen Mudrinski. U dresu prvo Jagodine pa Crvene zvezde postigao je devet golova i još jedan u Kupu što je svakako razlog za zadovoljstvo 21-godišnjeg napadača rođenog u Srbobranu. Ali, ima i jedna zanimljiva stvar vezana za njega koja je veoma, veoma retka. U pitanju je naime podatak da je Mudrinski iako je odigrano 15. kola zabeležio 16 nastupa u Superligi! Kako se to dogodilo? Dogodilo se tako što je dva puta igrao meč prvog kola. Najpre je 11. avgusta kao član Jagodine proveo na terenu 68. minuta u meču sa Hajdukom iz Kule koji je njegov tim dobio sa 1:0, a onda je prešao u Crvenu zvezdu.
Zvezda je meč prvog kola sa Javorom zbog koncerta Cece Ražnatović u Guči pomerila za 3. oktobar kad je u Ivanjici slavila sa 2:1, a prvi gol za crveno-bele postigao je upravo Mudrinski u 55. minutu. To znači da će u svim statističkim arhivima ostati da je u protokolima prvog kola ime jednog igrača prisutno na dva susreta. Pa neka neko kaže da Srbija nije u nečemu jedinstvena u svetu.
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
- alan_kardec
- Kontakt:
Nije Tole nego Vučko. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Nije onda lepo pominjati nebitnog lika u pesmama,ocekujem na prolece da se ori "Aco lopove" 
- alan_kardec
- Kontakt:
kad nam on namjesti nekih 3 ili 4 titule zaredom, možda će se i oriti, ko zna. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ja cu biti zadovoljan i sa ovom sto ce da nam namesti ove sezone.alan_kardec je napisao/la:kad nam on namjesti nekih 3 ili 4 titule zaredom, možda će se i oriti, ko zna.
Mada ja sam vec protiv Vojvodine zapevao sa zapada Oooooo Aca Vucic le,Aca Vucic le,Aca lea le....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Čovke je nezvanično baš neraspoložen.... fmp izgubio...
Nego, ima li kakve šanse da Zvezda negdje kiksne u nastavku prvenstva,ovako nije zanimljivo?
Nego, ima li kakve šanse da Zvezda negdje kiksne u nastavku prvenstva,ovako nije zanimljivo?
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
Neces to skorije naci na internetu.NeToBoLa je napisao/la:Negdje link online za Artiljero ? Vi bi to trebali znati.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Kandidat za sportskog direktora na Marakani Zoran Stojadinović započeo je pregovore sa menadžerom Nikolom Damnjancem oko angažmana Miloša Ninkovića, pišu Novosti.
$ " сутра у Црвеној $ - " $ ", $ је $ познато & - " " $. & се ' " $, јер је $ ", & $ $, ' ? $ ' $ ? $ & 7.669 " у " " $ ' $ " у ?.
Nek dovedu Misimovića,biće slobodan igrač od januara,a izjavio je da mu je san igrat za Zvezdu. Samo što bi mu plata bila ko svim vašim zajedno. 
- alan_kardec
- Kontakt:
nije da imamo neku superkvalitetnu ekipu, čak naprotiv, ali još jedan opušak nam ne treba.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Misimović itekako zna igrati lopte,misliš da ne bi bio jedan od najboljih igrača u JSL? Samo treba fizičku spremu da popravi. Bio bi vam i od ogromnog značaja u evropi.
EDIT: http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-crven ... tila/94560" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: http://sportsport.ba/ino_fudbal/i-crven ... tila/94560" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislio je na Ninkovića Miloša.....braco je napisao/la:Misimović itekako zna igrati lopte,misliš da ne bi bio jedan od najboljih igrača u JSL? Samo treba fizičku spremu da popravi. Bio bi vam i od ogromnog značaja u evropi.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Saziv nove uprave je skoro pa onakav kakav sam i ocekivao da bude...
Dakle Dzajic ide na mesto predsednika.
Tri podpredsenika su Covic,Toncev i Kokeza
Sportski direktor je Zoran Stojadinovic.
Sekretar Miodrag Zecevic
D.M je i dalje Brocko
UO je Nebojsa Covic,Ivica Toncev,Slavisa Kokeza,Branko Radujko,Aleksandar Antic,Miodrag Lemajic,Slobodan Babic,Predrag Culibrk,Bozidar Cerovic,Milovan Stanisic,Marko Ristic,Dule Savic,Branko Kovacevic,Zoran Basanovic,Marko Culibrk
Svega tu ima,mnogo raznovrsan ali nadam se i produktivan sastav.Neka im je sretno.
Dakle Dzajic ide na mesto predsednika.
Tri podpredsenika su Covic,Toncev i Kokeza
Sportski direktor je Zoran Stojadinovic.
Sekretar Miodrag Zecevic
D.M je i dalje Brocko
UO je Nebojsa Covic,Ivica Toncev,Slavisa Kokeza,Branko Radujko,Aleksandar Antic,Miodrag Lemajic,Slobodan Babic,Predrag Culibrk,Bozidar Cerovic,Milovan Stanisic,Marko Ristic,Dule Savic,Branko Kovacevic,Zoran Basanovic,Marko Culibrk
Svega tu ima,mnogo raznovrsan ali nadam se i produktivan sastav.Neka im je sretno.
Stojadinović : Nećemo Olimpijakosove propale investicije
Ista meta - isto odstojanje! Sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović čeka "dojavu" iz Beograda i na "stend-baju" drži dvojicu južnoameričkih reprezentativaca, štopera i ofanzivnog veznog.
- Sutra zaseda UO Crvene zvezde, koji će da se izjasni po pitanju pojačanja koja sam pronašao za naš klub - kaže Stojadinović.- Reč je o sjajnim igračima, reprezentativcima, koji bi doneli prevagu i znatno kvalitetniju ekipu nego jesenas. Pošto su i uslovi transfera povoljni, očekujem da će rukovodstvo kluba dati zeleno svetlo za realizaciju transfera.
Pominju se Katai i Grbić kao potanecijalna pojačanja?
- Ako se ja pitam, a trebalo bi, nećemo u Zvezdu da dovodimo propale investicije Olimpijakosa. Nije pametno vraćati u život tuđe igrače, razigravati ih za druge. Takvi potezi nikad nisu donosili korist klubu koji ih angažuje, a Crvene zvezda je veliki klub i mora pre svega da vodi računa o svom, a ne tuđem interesu.
Nadate li se realizaciji transfera na kojima vi radite?
- Optimista sam i verujem da će biti pun pogodak. Znam da je sitacija teška, ali nekad se moraju uložiti i dodatni napori za budućnost kluba.
Odlasci?
- Nemamo još ništa konkretno, ali očekujem i tu neke pozitivne pomake.
Kad se vraćate za Beograd?
- Čim završim ono zbog čega sam i otišao na put. Nisam ja u Španiji na odmoru, nego radim.
Odavno lepsa recenica nije dosla iz usta nekog naseg sd-a od ove Stojadinovica vezane za Kataia i Grbica. 
-
samoradnik
- Kontakt:
Lijepo je Stojadinović rekao,al bojim se da nama treba pravi čovjek na toj poziciji,Stojadinović mi ne ulijeva povjerenje...
I da Perozo nas neće pojačati..
Volio bi da onaj malešni peruanac dođe,nekako su mi interesantni ti peruanci još do vremena Nolberta Solana
I da Perozo nas neće pojačati..
Volio bi da onaj malešni peruanac dođe,nekako su mi interesantni ti peruanci još do vremena Nolberta Solana
Nije valjda da si se i ti upecao na **** i njegove insajdere.
To ti je prva i osnovna stvar prilikom citanja,ako vidis da je **** prvi nesta objavio,znaj da nije istina.
To ti je prva i osnovna stvar prilikom citanja,ako vidis da je **** prvi nesta objavio,znaj da nije istina.
pratim JSL koliko stignem, al ipak nisam preveliki poznavalac, posebno ne finansijskog segmenta lige i klubova, pa bih molio da mi objasnite ovaj podatak da je lukic napravio 22 miliona duga, da li je moguce da je to istina?
Sasa Kajkut pitarima tabut!
Nije bas 22,manje od 20 je.Imas na stranicama 273-74 pricu o tome.SB90 je napisao/la:pratim JSL koliko stignem, al ipak nisam preveliki poznavalac, posebno ne finansijskog segmenta lige i klubova, pa bih molio da mi objasnite ovaj podatak da je lukic napravio 22 miliona duga, da li je moguce da je to istina?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.