AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 dec 2012, 16:57

koliko god glup zvicao,Pato ne treba ici,ono je masina.
Samo me strah da ce proraditi u nekom drugom klubu :? :cry:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 21 dec 2012, 17:02

Allegri: "Yepes will play from the start against Roma. I still have to decide whether to field Mexes or Zapata next to him."

Allegri: "Amelia will play from the start against Roma tomorrow."

Allegri: "We won't sign any midfielders in January. Unfortunately we lost De Jong, but Muntari is recovering and Ambrosini is doing well."

Allegri: "I don't know if I'll use Pazzini from the start tomorrow or with a striker who is less of a reference point."

Allegri: "Our attack against Roma tomorrow could consist of Boateng in the middle with Robinho and El Shaarawy on the sides."

Probable line-up vs. Roma (4-3-3): Amelia; De Sciglio-Mexes-Yepes-Constant; Montolivo-Ambrosini-Nocerino; Robinho-Boateng-El Shaarawy.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 dec 2012, 17:07

Ambrosini me uvijek "bode " u oči , i kad je on na terenu sav drhtim jbt :lol: :lol: :lol:
Ali sve dok Muntari ne bude 100 % fit moramo da trpimo ovog magarca .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 dec 2012, 17:57

ma i meni je ambro najgori ali eto durat cemo ga jos malo.

a sto se tice drogbe, ne znam. igracina je to. jes u godinama ali uvijek daje maksimum. godilo bi da dodje da popravi malo ekipu. a plus moze nastupiti i u LP, a znamo u kakvim odnosima je sa Barcom ehehhe...

ako dodje neko iz ekipe leti, a zao ce mi biti i robija i pata, jbg nesto ce se desit :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 21 dec 2012, 18:02

uff ako bi drogba vam dosao jedva bih cekao utakmicu protiv barce :mrgreen: jos kad bi zabio? pa svrsio bi :lol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 dec 2012, 18:05

"Uvjeren sam da će igrati za Milan i to je dobro za Juventus. Također mogu reći da će se Balotelli priključiti Rossonerima, ali vjerovatno ne u januaru", izjavio je Moggi. odnosi se na drogbu :D

uh sprema se nesto veliko u januaru. ajd vidjet cemo imal sta od ovog.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 21 dec 2012, 18:11

Šta se džaba ložite kad se zna da su Moggi i Galliani stari bombaši? :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 dec 2012, 18:47

_forzamilan_ je napisao/la:Šta se džaba ložite kad se zna da su Moggi i Galliani stari bombaši? :lol:
baresi jes to ti

A mnoge stvari nagovjestavaju dolazak Drogbe kao npr
Allegri: "I think that the player who will join Milan will be an important player," -->
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 21 dec 2012, 19:08

Jesam, ja sam druže. Ovo mi je stari account na kojem sam pass bio zaboravio i tek nedavno povratio tako da sam onaj novi normalno tražio da mi se banuje.

Usput da ne bude off, moram priznati nisam nešto optimista za transfere. Spominju se Balotelli, Sneijder, Villa, Strootman, Kaka, Neymar ma nema igrača da valja da se nije povezao sa Milanom. Sve bi to bilo dobro da nam ćelo ne maže oči opet, po ko zna koji put. Jasna je politika Milana, nema više trošenja a svaki od navedenih igrača vrijedi 20m pa naviše. Ne zaboravimo, Milan prodaje najbolje igrače već dugi niz godina tako da mi ovo djeluje kao znanstvena fantastika. Kako ja to vodim Pato i Robinho napuštaju Milan. U najboljem slučaju dolazi Weiss iz Pescare i to je to. Drogba se sad spominje jer ga je onaj redikul od Moggija krenuo spominjati iz vedra neba a čovjek izvali 100 gluposti pogodi jednu pa ispade da je hobotnica ko prije 10g a živi u oblacima kao i Berlusconi.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 dec 2012, 20:28

Svidja mi se ovo u vezi Drogbe,igracina je to,ne treba njemu puno da se vrati u formu a i rodjeni je vodja koji bi pomogao ekipi da se malo trgne i iako je to vec stariji fudbaler,mogao bi on odigrati bar 2-3 sezone na najvisoj razini.
Mada,znam da nema nista od toga,ali fino je bar mastati :mrgreen:

Ali Dzeko ce ostati moja neprezaljena zelja,kako bi ja volio da taj covjek dodje 8-)
bas sam se bio zagrijao kada su svi bili sigurni da ce doci,kad ono suplja ...ali eto,jest da su sanse sve manje da dodje,ali nista nije nemoguce,mozda ga celo i dovede jednom ;)

I sta ce Ambro sutra u prvoj postavi? :shock: svaka njemu cast,ali on ne moze vise da igra na najvisoj razini,a i godine su tu...
to je jedna od najzahtjevnijih pozicija i ako tu budemo oslabljeni roma ce nas pojest,likovi ove godine igraju mozda i najljepsi fudbal u ligi i ako im prepustimo sredinu terena pojest ce nas.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 21 dec 2012, 20:34

Pa zar nije receno od vase uprave da vise necete dovoditi igrace preko 30???
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 dec 2012, 20:39

AvantiSignora je napisao/la:Pa zar nije receno od vase uprave da vise necete dovoditi igrace preko 30???

Bola ćelavac više ne vjeruje ni sam sebi a ne da mu mi vjerujemo...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 21 dec 2012, 20:54

francobaresi je napisao/la:Ambrosini me uvijek "bode " u oči , i kad je on na terenu sav drhtim jbt :lol: :lol: :lol:
kakav si ti Milanista kada nazivas kapitena kluba magarcem?! Pa on ima duzi staza u Milanu neg ti godina, skoro.
Čovjek koji je vazda ginuo za grb i boje, odradjivao je sve i svasta, čak je bio prvi sa Maldinijem skoro prije 7-8 godina kada je pristao da ih me duplo umanje plate. I da je najlosiji (a nije, to odgovorno tvrdim) ne zasluzuje ovakve tvoje riječi. Doduse, to vise govori o tebi...

A Drogba ba nam treba, kao vodja, kao razbijač..a Pazzu poslati u Samp.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 dec 2012, 20:57

edoox je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Ambrosini me uvijek "bode " u oči , i kad je on na terenu sav drhtim jbt :lol: :lol: :lol:
kakav si ti Milanista kada nazivas kapitena kluba magarcem?! Pa on ima duzi staza u Milanu neg ti godina, skoro.
Čovjek koji je vazda ginuo za grb i boje, odradjivao je sve i svasta, čak je bio prvi sa Maldinijem skoro prije 7-8 godina kada je pristao da ih me duplo umanje plate. I da je najlosiji (a nije, to odgovorno tvrdim) ne zasluzuje ovakve tvoje riječi. Doduse, to vise govori o tebi...

Znas sta je problem druze, ovdje je vecina navijaca Milana 18 and under... Ne znaju oni sta je Ambro dao za ovaj klub, koliko je znacio, koliko se i dan danas trudi kao i prvog dana, iako je kvaliteta naravno pala, ali bez obzira. Ovdje se svrsava na El Šarafa koji je malte ne novajlija. Boategna koji odigra 2 dobre, 10 losih partija i slicne...
Ambru bi bas kao Maldiniju i Rinu dao neko mjesto u klubu kada okaci kopacke.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 21 dec 2012, 21:42

Ambro je legenda kluba ;)

[youtube][/youtube]

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 21 dec 2012, 22:31

Titova-Juga je napisao/la:
edoox je napisao/la:

Znas sta je problem druze, ovdje je vecina navijaca Milana 18 and under... Ne znaju oni sta je Ambro dao za ovaj klub, koliko je znacio, koliko se i dan danas trudi kao i prvog dana, iako je kvaliteta naravno pala, ali bez obzira. Ovdje se svrsava na El Šarafa koji je malte ne novajlija. Boategna koji odigra 2 dobre, 10 losih partija i slicne...
Ambru bi bas kao Maldiniju i Rinu dao neko mjesto u klubu kada okaci kopacke.
Kao prvo čisto sumnjam da Ambrosini ima staža kao ja godina , čisto informativno otprilike sam navijač Milana koliko i Ambro igra u ovom klubu . Odnosno sjećam se dobro kad sam počeo navijati za Milan , i te sezone se Ambrosini vratio u klub sa posudbe iz Vicenze ako se dobro sjećam . Mislim da je to bilo 1998 god. Tako da nisam tzv "under 18 " navijač . Vjerujem da sam jedan od "starijih" na ovom forumu . Tako da nema potrebe da me neko osuđuje ili napada . Ambrosini nikad za mene nije bio igrač vrhunske klase , doduše i povrede su ga spriječile na putu ka tome . Uglavnom da skratim priču , Ambrosini za mene nikad ne može biti ono što je bio Maldini , Rino Gattuso, Nesta ili Seedorf iako su neki od ovih navedenih kraće boravili u Milanu nego Ambro.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 dec 2012, 23:57

Tim vise sto nisi -18 kao sto sam rekao iznenadjuje da tako razmisljas za srce od igraca kakav je Ambrosini, koji je ujedno i kapiten kluba za kojeg i sam navijas. Ambro je jedno vrijeme bio i konstantan u Azzurrima, mislim da je sakupio oko 40-ak nastupa, trebao bih jos provjeriti tu info.. ne da mi se sada. Dakle, da je rijec o super klasi nije. Ali da je bio klasa na svojoj poziciji, svakako jeste. Bez obzira, izjavljivati onakvo nesto za kapitena kluba za koji navijas, a pogotovo sto se radi o jednom velikom borcu i covjeku kojem je Milan u srcu, koji gine svaku tekmu 120% je za svaku osudu !

Smrt nacionalizmu !!

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 22 dec 2012, 00:00

Ambrosini jeste legenda ali njegovo je prošlo i vrijeme je da se da prilika nekom mlađem (Strasser , Muntari).
Sloboda Tuzla !!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 dec 2012, 00:02

Nema potrebe da se vrijeđa Ambrosini. On jeste nekoliko nivoa ispod igrača koje su nabrojao i istina je da nikad nije bio svjetska klasa (ni blizu), ali čovjek igra u milanu preko 15 godina, mislim da zbog toga zaslužuje malo više poštovanja ;)
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 dec 2012, 00:06

Genghis je napisao/la:Nema potrebe da se vrijeđa Ambrosini. On jeste nekoliko nivoa ispod igrača koje su nabrojao i istina je da nikad nije bio svjetska klasa (ni blizu), ali čovjek igra u milanu preko 15 godina, mislim da zbog toga zaslužuje malo više poštovanja ;)

Upravo.

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Biscione, celikmilan, memaga, ronaldo99, SonVolt i 36 gostiju.