Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
Cuj da nam Reading preuzme igraca
Sigurno nismo bili toliko zainteresirani za Stopzillu.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Drug to je najvjerovatnije izmisljen transfer, obicne spekulacije, Bog zna ko ih je poceo. Za sada nista od toga.BigBigBang je napisao/la:Otvara se prostor za manevar dovodjenja Yaye Banane.
Trenutno najrealniji transfer. Dolazak Remy-a u Newcastle bi znacio odlazak Dembe, a kako se pise Newcastle je vec dogovorio sumu unaprijed. Sad da li ce Wenger preuzeti incijativu za dovodjenje Dembe ostaje da vidimo.Sky Bet @SkyBet
Betting suspended on Newcastle signing Loic Remy amid talk of an agreed fee, while Demba Ba is now 1/2 to join Arsenal:
Victoria Concordia Crescit.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Pa bolje je dovesti Remya, kako bi nas Newcastle zajebo ovde ko Liverpool za Carolla, zamjena Demba Ba, sad nama bi trebao kao DEmba Ba a oni da dovedu Remya neces razbojnice. Nece Wenger nasjesti na ovaj potez bolje je Remya dovesti ionako je htio kod nas da dodje,
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa Ibisevic je bolji od Demba Ba-e 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
UEFA izbacila Malagu iz Evrope za sljedeću sezonu
Odlicna prilika za profesora da ponovo odradi kradju Malaginog igraca - Isca.
- Marsal
- Kontakt:
Sad ide post od nekog Španca kako ima klauzulu u ugovoru od 40 miliona eura i kako Arsenal nema šansa da ga dovede iako su Cazorlu uzeli za 12 miliona funti plus bonusi.Profesor je napisao/la:UEFA izbacila Malagu iz Evrope za sljedeću sezonu
Samo čekaj, ja tipujem na los blancosa da će nas prosvijetlit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Da mi je znat sto sad svi gledaju da imaju sredinu napravljenu od Spanskih igraca.
Ako klauzula nije 40 miliona ( a mislim da jeste ), onda je 20.
A Wenger ne bi dao tolike pare ..
Ako klauzula nije 40 miliona ( a mislim da jeste ), onda je 20.
A Wenger ne bi dao tolike pare ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Zasto je malaga izbacena ?Profesor je napisao/la:UEFA izbacila Malagu iz Evrope za sljedeću sezonu
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kao i svi spanski klubovi nisu u staju da posluju normalno i kupuju igrace a nisu platili punu odstetu za iste kao ni pune plate. Igraci i klubovi su ih tuzili i ne isplate li ih snosice kolosalne posljedice.terabajt je napisao/la:Zasto je malaga izbacena ?Profesor je napisao/la:UEFA izbacila Malagu iz Evrope za sljedeću sezonu
Kradju, jelProfesor je napisao/la:UEFA izbacila Malagu iz Evrope za sljedeću sezonu
Pedofilni francuski kradljivac je davno provaljen
Uostalom šta ce vama nekakvi španski levati, kad imate u engleskoj NBA
Držite se tih Zahe, Akpoma i Gnabrya i slicnih pokemona nerazumnih prezimena.....manite se Isca i umjetnika.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Dzaba, Newcastle uvijek preuzima incijativu, Pardew jako pametno posluje. Tom timu da se poslozi jos par kockica mogli bi pri vrhu, ali nisu ni oni toliko ekonomski stabilni. Mala ulaganja u transfere, pocesto do nekih 10 mil, ceste povrede i odlasci.BigBigBang je napisao/la:Pa bolje je dovesti Remya, kako bi nas Newcastle zajebo ovde ko Liverpool za Carolla, zamjena Demba Ba, sad nama bi trebao kao DEmba Ba a oni da dovedu Remya neces razbojnice. Nece Wenger nasjesti na ovaj potez bolje je Remya dovesti ionako je htio kod nas da dodje,
Ja sam oduvijek bio za Remy-a u Arsenal, ali statisticki gledano Demba je ucinkovitiji igrac od njega trenutno. Remy u jako losoj formi, u 8 utakmica 1 gol, dok sa druge strane nema potrebe govoriti za Dembu 11 golova do sada.
Gledajuci i po sveukupnoj ucinkovitosti opet je na strani Dembe. U 50 utakmica 27 golova dok Remy u 67 ima isti broj od 27 golova. Uzeti u obzir jos da je Engleska daleko jaca od francuske lige i jedan dokazan igrac u Engleskoj moze biti prednost za klub u istoj ligi, u ovom slucaju Arsenal. Naravno uvijek postoji izuzetaka tipa Carrolla, ali Demba jeste drugaciji tip igraca od njega. Ne bih se zalio da dodje, mozda bi i bilo vrijedno riskirati.
haha kako je samo ljudima krivo sto jim je liga (koju oni simpatiziraju) debelo u minusu, i imaju financijske probleme. Jbg nije svima sudjeno igrati u fudbalskom NBA-u. Svakako ce se Isco radije naguziti Wengeru i dobivati redovnu platu, nego ostati u truloj ligi.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ako najdrazi Vodja odluci da je taj Isco dostojan Arsenalovog dresa nijedan spancic nece moci sprijeciti neminovni prelazak samo pitanje je da li je dovoljno dobar.
Taj mali je toliko kvalitetan da se isplati dati i 40 miliona za njega, tj. ispostovati klauzulu i cao.
Puno bi Arsenal dobio njegovim dolaskom, ali bi tek onda nastala prava guzva na sredini terena.
Diaby > zadnji vezni
Wilshere > centralni vezni
Isco > ofanzivni vezni
Cazorla > desno krilo ..
To bi bilo najbolje rjesenje.
Puno bi Arsenal dobio njegovim dolaskom, ali bi tek onda nastala prava guzva na sredini terena.
Diaby > zadnji vezni
Isco > ofanzivni vezni
Cazorla > desno krilo ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Apsolutno. Samo što bih ja umjesto Diabya ubacio malog Ramiza, čvršći je od Abua i može više trčati. Plus ne povređuje se toliko.M4kaveli je napisao/la:Taj mali je toliko kvalitetan da se isplati dati i 40 miliona za njega, tj. ispostovati klauzulu i cao.
Diaby > zadnji vezni
Isco > ofanzivni vezni
Cazorla > desno krilo ..
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Ja te ****, ja te ****, ja te **** Saarajvoooo
Sto si ti zapeo za Ramsey-a, svak ziv na temi moli Boga da se Diaby vrati da igra u pocetnoj, samo bi ti stavio Ramsey-a ispred njega, jbg shvatam ja tebe drag ti Ramsey, al burazeru on je u zadnje vrijeme kritican i nikako ne moze igrati ispred Diaby-aAaronRamsey je napisao/la:Apsolutno. Samo što bih ja umjesto Diabya ubacio malog Ramiza, čvršći je od Abua i može više trčati. Plus ne povređuje se toliko.M4kaveli je napisao/la:Taj mali je toliko kvalitetan da se isplati dati i 40 miliona za njega, tj. ispostovati klauzulu i cao.
Diaby > zadnji vezni
Isco > ofanzivni vezni
Cazorla > desno krilo ..
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Nista od navedenog nije tacno, bas naprotiv, Diaby je sve to. Ramsey nikako ali nikako ne moze biti zadnji vezni. Jedva radi i onaj posao centralnog, o krilima necu da pricam. Koliko god realni bili Ramsey jos nije za prve postave, trenutno svaki od navedenih centralnih igraca je bolji od njega. Mozda kad se popravi u buducnosti, ali trenutno niti jedno mjesto ne moze na terenu pokriti sto vec nije bolje pokriveno.AaronRamsey je napisao/la: Apsolutno. Samo što bih ja umjesto Diabya ubacio malog Ramiza, čvršći je od Abua i može više trčati. Plus ne povređuje se toliko.
- AaronRamsey
- Kontakt:
Kako nije Ramsey bolji od Diabya kad je Diaby povrijeđen?
Ja te voliiiim, ja te voliiim, ja te voliiiiim ZENICOOOOO
Bez noge je bolji od Ramseya,ja ne znam kako se on uopste moze baviti profesionalnim fudbalom kolko je los.AaronRamsey je napisao/la:Kako nije Ramsey bolji od Diabya kad je Diaby povrijeđen?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.