Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Šta je smiješno ?
Victor Claver i mnogi ostali imaju slican tretman , gdje su poslati u D ligu da dobiju potrebne minute a njih uvijek klub moze opozvati nazad..
pravo da ti kazem , bolje makar odigrati 2,3 utakmice u D ligi nego 2,3 minute u NBA-u
Victor Claver i mnogi ostali imaju slican tretman , gdje su poslati u D ligu da dobiju potrebne minute a njih uvijek klub moze opozvati nazad..
pravo da ti kazem , bolje makar odigrati 2,3 utakmice u D ligi nego 2,3 minute u NBA-u
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hahaha ma nije smijesnoRaul_64 je napisao/la:Šta je smiješno ?
- Slatinash_7
- Kontakt:
Hvalio sam njegove suteve u zadnjim sekundama koji su nas odveli na prvenstvo,iskreno nisam vjerovao da cemo biti prvi i to sam i pisao sa jednom bitnom stavkom,moze se desiti da budemo i prvi i treci,sto je realno tako i moglo biti,Teletovic nas spasio...Kritikovao sam ga jer je djelovao nezainteresovano u odbrani i na skoku,sto se hvala Bogu sad popravilo,makar ima vise snage nego prije pa ce i na prvenstvu poceti da skace i gura se sa protivnickim centrima kojih u nasoj grupi ima i previse...Ja i kazem realno,sut ga ne ide,za to je doveden i zato ne igra,istini za volju i mene sve ovo pocinje nervirati kad vidim Kardashiana kako lose igra,mislim da se Avery u toku sezone mora odluciti ili za njega ili Evansa,dovesti dobro strijelca a da Mirza dobije pokoju minutu vise,tome se ja nadam,ako proradi Kris to i bi sa Mirze i to je takodje realno...lumani je napisao/la:@Slatinash,
Ti nisi Mirzu nikad ni pohvalio,redovni si kriticar.Sjecam se cak i u kvalama si ga napadao,da solira,izvodi ,da cemo biti smo 3,itd..kako je se sve zavrsilo ,znamo svi.![]()
Treba biti realan,sut ga ne ide,ali ova dvojica nista ne pruzaju u zadnje vrijeme,cak je Avery bio izbacio Humpha iz petorke,3,4 utakmice.Ne treba ga uvjek ni braniti,kada je los neka ide na klupu.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
-
4stringsonly
- Kontakt:
"Rookies Tornike Shengelia and Tyshawn Taylor have each been assigned to the Springfield Armor of the NBA Developmental League. Shengelia has appeared in five games this season, scoring 10 points. Taylor has made ten appearances, scoring 13 points to go along with 3 steals and 2 assists. Both players will be in uniform tonight when the Armor take on the Erie Bayhawks."
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Majke mi kad sam ovo prvo procitao morao sam pogledati u kalendar da nije slucajno 1. april.lumani je napisao/la:Evans bi imao u Europi 15 poena![]()
Meni licno nije ni smetalo sto je bio na klupi jedno vrijeme,ali ovo,sto ova 2 p.f pruzaju u zadnje vrijeme je smjesno.Neki dan zavrsili tekmu bez i jednog poena 2 p.F![]()
15 pts - Pekmen (igrac koji poene takodjer sakuplja ispod kosa) koji je u napadu zilion puta raznovrsniji u najboljim sezonama u Evropi imao je ovaj prosjek, a Evans i 15 pts.
U Evropi 20 skokova prosjecno? Postoje utakmice u kojima ekipa napravi jedva 20 skokova, a ti bi od Evansa da ima ucinak od 20 skokova. Ne treba mu sporiti da je dominantan u skoku, ali 20 skokova u prosjeku u Evropi.
Ovu drugu recenicu od @lumani i ja cijelo vrijeme pokusavam objasniti.
Treca ekipa ZAPADA? Mi trabunjamo a ti cinjenice iznesis? Pogledaj rezultate i vidjet ces da su Netsi u posljednjih 10 utakmica dobili samo ocajni Detroit koji je jedna od najlosijih ekipa u NBA, a i to je bilo jedva poslije produzetka, te Toronto (koji je taj mec igrao sa 8 igraca). I ti nama govoris da trabunjamo, a ti mrtav hladan rece kako Netsi imaju dobru igru i dobre rezultate.Slatinash_7 je napisao/la:@adriano
ne vrijedi se ovdje raspravljati,ovi likovi kao da misle da smo mi protiv Teletovica jer "opravdavamo" to sto on ne igra...Mislim da ovdje ljudi ne shvataju da su Netsi 3.ekipa zapada,ispred njih Miami,prvi favorit za osvajanje prstena i NYK koji su taj isti Miami dobili 2 puta po 20+razlike..Pogodila je Netse povreda Lopeza pa su gubili neke utakmice,ova ekipa dobro igra dzaba vi trabunjate,makar imaju dobre rezultate..Mirza ne igra jer ne pokazuje ono za sta je doveden,SUT !
Jel jedini koji minute nije iskoristio na pravi nacin? Pa zbog minuta ostalih su gubili meceve, a Mirzine mrvice nisu ih nista kostale, problem je sto ti to nikad neces skontati, i sto ti mislis da ih je Miami nabio 30 razlike zbog Mirzinih 1/9 ili koliko je vec imao prosjek.Slatinash_7 je napisao/la: ne znam samo sta ovdje nekom nije jasno,ono prilika sto je dobio nije kvalitetno iskoristio,kad dobije sljedecu i sutne tricu 3-3 onda cu se javiti,ovako nema smisla i nema potrebe
- Slatinash_7
- Kontakt:
@Kuko
Isti ti Netsi su od tih 10 utakmica makar 5-6 igrali bez svog prvog centra,mozda i najboljeg napadaca ove sezone,Brooka Lopeza,covjeka koji kad se spusti u post jako tezak za cuvati,po mnogima jedan od najboljih centara u ligi,sigurno najbolji napadaci centar na istoku,malo li je,usput su igrali sa NYK koji su prvi tim istoka bili tad,sad sa ova 2 poraza ne znam kako stoje,igrali jednu utakmicu sa Miamijem,sta hoces,desi se svakoj ekipi teska serija,cinjenica je jedna,jedno su vrijeme bili treci,bez Lopeza ne ide,no tema nisu Netsi nego Mirza Teletovic..Stoji to sve sto vi govorite za Krisa i Evansa i sad bi ja na Averyevom mjestu davao minute Teletovicu da pokaze sta zna..Inace,kad Kris dobro igra a Evans zatvara reket mislim da tu za ovakvog Mirzu kako sad igra nema mjesta...No to je sve sta bi bilo kad bi bilo,tj tako je bilo na pocetku sezone,u sadasnjosti,ponavljam recenicu odozgo,Mirza bi trebao imati 10+minuta u Netsima !
Isti ti Netsi su od tih 10 utakmica makar 5-6 igrali bez svog prvog centra,mozda i najboljeg napadaca ove sezone,Brooka Lopeza,covjeka koji kad se spusti u post jako tezak za cuvati,po mnogima jedan od najboljih centara u ligi,sigurno najbolji napadaci centar na istoku,malo li je,usput su igrali sa NYK koji su prvi tim istoka bili tad,sad sa ova 2 poraza ne znam kako stoje,igrali jednu utakmicu sa Miamijem,sta hoces,desi se svakoj ekipi teska serija,cinjenica je jedna,jedno su vrijeme bili treci,bez Lopeza ne ide,no tema nisu Netsi nego Mirza Teletovic..Stoji to sve sto vi govorite za Krisa i Evansa i sad bi ja na Averyevom mjestu davao minute Teletovicu da pokaze sta zna..Inace,kad Kris dobro igra a Evans zatvara reket mislim da tu za ovakvog Mirzu kako sad igra nema mjesta...No to je sve sta bi bilo kad bi bilo,tj tako je bilo na pocetku sezone,u sadasnjosti,ponavljam recenicu odozgo,Mirza bi trebao imati 10+minuta u Netsima !
Slatina Bog i batina
- adriano_leite
- Kontakt:
Inzinjeru, oooo ti, koji pratis kosarku od vremena Chamberlaina; oooo ti, koji si najveci kosarkaski znalac na planeti, znas li sta znaci raznovrsniji? Raznovrsnije je kada neko radi nesto na vise nacina, u ovom slucaju kada se postizu poeni na vise nacina. Humpries je raznovrsniji u napadu od Mirze, jer Humpries ide prema kosu, igra ledjima, lik suta sa poludistance, lika zabija nakon ofanzivnog skoka itd. a Mirza jedino sto uradi, izadje iz bloka, pogleda je li nagazio liniju za 3 i opali je. Znaci to je on do danas pokazao u NBA ligi. Moze Mirza imati 5 puta bolju post igru, moze biti 5 puta bolji suter sa poludistance, moze biti MJ, ali on to ne pokazuje na terenu. Raznovrsniji ne znaci ofanzivno bolji igrac. Jamison je raznovrsniji u napadu od Griffina, ali nije bolji igrac od Griffina. Mirza jednostavno previse zavisi od suta za tri poena. Medjutim, tebi je vjerovatno tesko skontati, jer i ne poznajes nas jezik najbolji. Ovo za Evansa, pogledaj malo sta rade bustovi iz NBA u Evropi, pa ti mozda bude jasno zasto sam to rekao za 15 poena i 20 skokovalumani je napisao/la:Ti sebi nedas objasnitiTi kao prvo nemas pojma ,sta znaci kosarka,a da ne idem u dalje detalje.Koju korist ima Brooklyn od dva pf.kad ne zabiju nista?da je samo do odbrane ,onda Kyre treba pod hitno na klupu
ALI Provala godine jeste,'''''Humph je mnogo raznovrsniji od MIRZE
........
![]()
Evans bi imao u Europi 15 poena
![]()
Meni licno nije ni smetalo sto je bio na klupi jedno vrijeme,ali ovo,sto ova 2 p.f pruzaju u zadnje vrijeme je smjesno.Neki dan zavrsili tekmu bez i jednog poena 2 p.F![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
I ti, kao i lumani, ukljuci malo mozak, razmisljaj, pogledaj sta bustovi NBA lige rade i kakve statistike imaju u Evropi, pa mozda i skontas nesto. 15 poena i 20 skokova nije bukvalno kao sto je napisano, jednostavno je karikiranje odnosa Evrope i NBA lige. NBA liga je milionima godina udaljena od Evrope, sto po snazi sto po nacinu same igre, taktike, fizickih predispozicija igraca itd. Znaci, ne treba biti bukvalac.Kuko je napisao/la: Majke mi kad sam ovo prvo procitao morao sam pogledati u kalendar da nije slucajno 1. april.
15 pts - Pekmen (igrac koji poene takodjer sakuplja ispod kosa) koji je u napadu zilion puta raznovrsniji u najboljim sezonama u Evropi imao je ovaj prosjek, a Evans i 15 pts.![]()
![]()
![]()
U Evropi 20 skokova prosjecno? Postoje utakmice u kojima ekipa napravi jedva 20 skokova, a ti bi od Evansa da ima ucinak od 20 skokova. Ne treba mu sporiti da je dominantan u skoku, ali 20 skokova u prosjeku u Evropi.![]()
Razlika izmedju mene i vas koji mislite da Mirza moze igrati 20 minuta po tekmi SADA, je u tome sto ja mislim da Mirza prvo mora poboljsati svoju igru, da bi pruzao dobre partije. Vidjeli smo svi kada i igra da ne pruza sve sto moze u tih nekih 10-15 minuta, da previse visi na liniji za tri, malo skokova ima za visokog igraca itd. Ja sam misljenja da Mirza ima potencijal da bude neki sedmi ili osmi covjek s klupe u dobrom timu, da ima oko 25 minuta po mecu, odnosno da bude starter u losijem timu, ali mora jednostavno da se popravi i unaprijedi svoju igru.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Mirza je kao PF koji se izvlaci na sut jako koristan, jer povlaci protivnickog visokog igraca iz reketa sto otvara prostor u istom.
Samo je bitno da ga krene sut. Problem je psiholoske prirode i mora da makne taj kamen sa pleca, a tu mu je najbitnije da trener ima pravi pristup i da mu da sansu u kontinuitetu.
Niko me ne moze ubijediti da ne zasluzuje 10 minuta na parketu svaku utakmicu, pogotovo kad pogledamo kako igraju konkurenti na poziciji.
Kad sam procitao da je Hump raznovrsniji u napadu, umalo nisam upao sa stolice. Pa taj hump ove godine ne moze bazen pogoditi, Mirza u napadu ima skoro sve. Druga je stvar sto se on, vjerovatno zato sto trener tako nalaze, stalno izvlaci na sut za 3. Ocigledno od njega hoce da naprave role playera, sto isto tako smatram da je jako lose za njega. Dalje, hump ima tako nerezonskih poteza da je to nevjerovatno, strasno me podsjeca na naseg kenu bajramovica. ima strasne fizicke predispozicije za bijelca, ali nigdje mozga. Mirza je izuzetno inteligentan igrac, sama cinjenica da je uocljiv njegov napredak u odbrani nakon samo par mj govori o tome.
Ovdje ljudi pisu kao da je on ne znam ti kakva rupa u defanzivi pa da ne smije dobiti 10 minuta. Pa ako se mogao gurati s Pekovicem na EP, onda je jasno da nije toliko los.
Jednostavno, ja licno imam osjecaj da ga trener (kao i neki forumasi) gleda kao jednodimenzionalnog igraca koji nema nista drugo osim trice. Ja vjerujem da nije tako i da ako mu se ukaze povjerenje i da malo prostora, da ce pokazati da vrijedi...
edit: ispravite me ako grijesim, ali nije li i Jeremy Lin grijao klupu i odjednom eksplodirao kada mu se igrom slucaja ukazala prilika. Svi mi znamo da u Teletu lezi potencijal, a trenerov je zadatak da ucini sve da taj potencijal ispliva na povrsinu. Za Teletove probleme snosi i trener makar trecinu krivice.
Samo je bitno da ga krene sut. Problem je psiholoske prirode i mora da makne taj kamen sa pleca, a tu mu je najbitnije da trener ima pravi pristup i da mu da sansu u kontinuitetu.
Niko me ne moze ubijediti da ne zasluzuje 10 minuta na parketu svaku utakmicu, pogotovo kad pogledamo kako igraju konkurenti na poziciji.
Kad sam procitao da je Hump raznovrsniji u napadu, umalo nisam upao sa stolice. Pa taj hump ove godine ne moze bazen pogoditi, Mirza u napadu ima skoro sve. Druga je stvar sto se on, vjerovatno zato sto trener tako nalaze, stalno izvlaci na sut za 3. Ocigledno od njega hoce da naprave role playera, sto isto tako smatram da je jako lose za njega. Dalje, hump ima tako nerezonskih poteza da je to nevjerovatno, strasno me podsjeca na naseg kenu bajramovica. ima strasne fizicke predispozicije za bijelca, ali nigdje mozga. Mirza je izuzetno inteligentan igrac, sama cinjenica da je uocljiv njegov napredak u odbrani nakon samo par mj govori o tome.
Ovdje ljudi pisu kao da je on ne znam ti kakva rupa u defanzivi pa da ne smije dobiti 10 minuta. Pa ako se mogao gurati s Pekovicem na EP, onda je jasno da nije toliko los.
Jednostavno, ja licno imam osjecaj da ga trener (kao i neki forumasi) gleda kao jednodimenzionalnog igraca koji nema nista drugo osim trice. Ja vjerujem da nije tako i da ako mu se ukaze povjerenje i da malo prostora, da ce pokazati da vrijedi...
edit: ispravite me ako grijesim, ali nije li i Jeremy Lin grijao klupu i odjednom eksplodirao kada mu se igrom slucaja ukazala prilika. Svi mi znamo da u Teletu lezi potencijal, a trenerov je zadatak da ucini sve da taj potencijal ispliva na povrsinu. Za Teletove probleme snosi i trener makar trecinu krivice.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Prika adriano u mnogome si u pravu ali mislim da nemas pravi uvid ove sezone u igru Netsa, vidim da si navijac Cavsa. Ja sam do sad odgledao sve utakmice Brooklyna ove sezone i ne slazem se s tobom oko Humpriesa, lik je ove sezone krampa teska (ne zanimaju me njegovi double-double ucinci prosle sezone), on je je u napadu totalno limitiran, skoro kao Evans, a ni u odbrani nije nista bolji, par blokada je jedino dobro sto je odradio. Pratim konstantno i forume Netsa i razmisljanja njihovih navijaca. Opce prihvaceno je misljenje da bi Kardashina trebalo trejdati dok jos ima kakav takav value ali vecina njih nije za dovodjenje Ersana, koji je poprilicno slab ove sezone. Neko je vec spomenuo ovdje i njihovu sad vec poznatu izreku "Fire Avery", nisu zadovoljni sa trenerom i spominju moguce zamjene, nadaju se da bi ga mogao zamijeniti Stan Van Gundy. D-will i Wallace su javno izjavili kako sve ne stima bas u sistemu igre, navijaci su ogorceni igrom u napadu u zadnjim cetvrtinama, kad se samo igraju izolacije na JJ i uopste ne igraju akcije. Sto se tice Mirze, njega vecina vec smatra "bustom" i greskom Billy Kinga ali to je u mnogome tako od pocetka sezone, jer smatraju da zbog Mirzinog dolaska oni nisu mogli zadrzati Geralda Greena, koji je bio ljubimac publike, zbog opce poznatih razloga. Mislim da se vec moze reci da je odabir ekipe bio los za naseg Mirzu, nadam se da ce se uspjeti nametnuti ili u najgorem slucaju nekom trejdu u neku ekipu gdje bi imao vecu minutazu.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
_dreamer_
Moderator@ potpis kaze Kardasian raznovrsni igrac
covjek baca klada na kos strasno
i jos ima 25 minuta po utakmici mislim da za Mirzu nema srece u Nets i da zatrazi trade u neki drugi klub gdje ce imati normalnu minutazu jer Kardasian ce imati uvijek prednost kod Avery da ovaj pola sezone ne pogodi kos

Moderator@ potpis kaze Kardasian raznovrsni igrac
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Slatinash_7
- Kontakt:
Teletovic je dobar u boldiranom segmentu al samo u Evropi,to nije pokazao za sada u NBA,to je isto ko da bi rekao,Fetus Ezeli je dobar kad se gura pod kosem ali kad izgura lika ne moze da pogodi kos,to je jedini Teletovicev problem,nije koristan za ekipu,ne izvlaci on tog svog igraca van reketa jer nema potrebe izlaziti toliko na igraca ciji je postotak suta iz igre nesto preko 30%_dreamer_ je napisao/la:Mirza je kao PF koji se izvlaci na sut jako koristan, jer povlaci protivnickog visokog igraca iz reketa sto otvara prostor u istom.
Slatina Bog i batina
adriano_leite je napisao/la:Inzinjeru, oooo ti, koji pratis kosarku od vremena Chamberlaina; oooo ti, koji si najveci kosarkaski znalac na planeti, znas li sta znaci raznovrsniji? Raznovrsnije je kada neko radi nesto na vise nacina, u ovom slucaju kada se postizu poeni na vise nacina. Humpries je raznovrsniji u napadu od Mirze, jer Humpries ide prema kosu, igra ledjima, lik suta sa poludistance, lika zabija nakon ofanzivnog skoka itd. a Mirza jedino sto uradi, izadje iz bloka, pogleda je li nagazio liniju za 3 i opali je. Znaci to je on do danas pokazao u NBA ligi. Moze Mirza imati 5 puta bolju post igru, moze biti 5 puta bolji suter sa poludistance, moze biti MJ, ali on to ne pokazuje na terenu. Raznovrsniji ne znaci ofanzivno bolji igrac. Jamison je raznovrsniji u napadu od Griffina, ali nije bolji igrac od Griffina. Mirza jednostavno previse zavisi od suta za tri poena. Medjutim, tebi je vjerovatno tesko skontati, jer i ne poznajes nas jezik najbolji. Ovo za Evansa, pogledaj malo sta rade bustovi iz NBA u Evropi, pa ti mozda bude jasno zasto sam to rekao za 15 poena i 20 skokovalumani je napisao/la:Ti sebi nedas objasnitiTi kao prvo nemas pojma ,sta znaci kosarka,a da ne idem u dalje detalje.Koju korist ima Brooklyn od dva pf.kad ne zabiju nista?da je samo do odbrane ,onda Kyre treba pod hitno na klupu
ALI Provala godine jeste,'''''Humph je mnogo raznovrsniji od MIRZE
........
![]()
Evans bi imao u Europi 15 poena
![]()
. Ukljuci logiku, nije grijeh malo razmisljati i nije sve bas bukvalno
.
ukopao si sam sebe,nema ti izlaza
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 21 dec 2012, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
Vidim uhvatili se svi toga sto sam rekao da je raznovrsniji Humpries, pogledajte u rjecniku sta znaci biti raznovrstan. Znaci, nije Humpries zivotinja u napadu, nego covjek jednostavno na vise nacina pokusava postici kos, dok se Mirza uhvati trice i to je to. Znaci, govorim o tome kakvo je stanje sada, nema potrebe pricati o tome sta sve Mirza moze uraditi, jer to ne donosi pobjede. Nije bitno sta Mirza sve moze uraditi, bitno je sta on radi kada je na parketu. A sta radi? Gradi kucu ispod obruca protivnickih igraca, baca cigle s trice.
Mirza moze biti strasan igrac, ima sve da bude strasan igrac, ali jednostavno nije promijenio mnogo toga u odnosu na igre u Evropi. Da bi uspio u NBA, treba mnogo vise od suta za tri.
@lumani, mnogo mi je drago da mi kazes da nemam pojma o kosarci. Nikako ne bih volio da sam kosarkaski znalac kao ti. Ovako mi je mnogo drago da kosarku shvatamo na razlicite nacine
.
Mirza moze biti strasan igrac, ima sve da bude strasan igrac, ali jednostavno nije promijenio mnogo toga u odnosu na igre u Evropi. Da bi uspio u NBA, treba mnogo vise od suta za tri.
@lumani, mnogo mi je drago da mi kazes da nemam pojma o kosarci. Nikako ne bih volio da sam kosarkaski znalac kao ti. Ovako mi je mnogo drago da kosarku shvatamo na razlicite nacine
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
komsija, on ce biti aBd dobar u NBA kao sto je bio i u Evropi. Slozices se sa mnom da kosevi u NBA nisu manji nego u Evropi, nije to problem sto ne idu trice... Kad vrati samopouzdanje (citaj: sut), onda ce itekako biti koristan upravo radi onog sto sam spomenuo, a da bi vratio samopouzdanje, potrebno je, po mom misljenju, ono sto sam u nastavku svog posta naveo.Slatinash_7 je napisao/la:Teletovic je dobar u boldiranom segmentu al samo u Evropi,to nije pokazao za sada u NBA,to je isto ko da bi rekao,Fetus Ezeli je dobar kad se gura pod kosem ali kad izgura lika ne moze da pogodi kos,to je jedini Teletovicev problem,nije koristan za ekipu,ne izvlaci on tog svog igraca van reketa jer nema potrebe izlaziti toliko na igraca ciji je postotak suta iz igre nesto preko 30%_dreamer_ je napisao/la:Mirza je kao PF koji se izvlaci na sut jako koristan, jer povlaci protivnickog visokog igraca iz reketa sto otvara prostor u istom.
Da su ga onako ostavljali u evropi samog na trici, imao bi 25 poena po utakmici prosjek. Stvar je samo dok se posloze kockice u glavi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mirza je odličan košarkaš i možda sad i nije u nekoj formi ali ništa čudno tek je došao u NBA i to je veliki uspjeh.Krenit će njega a ovi seratori koji stalno krtikuju uvijek će imat nešto za reći...rođeni kritičari 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Slatinash_7
- Kontakt:
@dreamer
slozit ces se i ti sa mnom komsija da je trica u NBA pola metra udaljenija od obruca nego u Evropi zar ne?! Ja se isto nadam da ce Mirza zasjati u NBA ligi kao odlican suter,nesto tipa Ryan Anderson,to mi je velika zelja,nekada reci da sam takvog igraca gledao uzivo nebrojeno puta u Mejdanu,no to trenutno nije realnost sto i pokusavam nekima reci evo skoro mjesec-dva dana
slozit ces se i ti sa mnom komsija da je trica u NBA pola metra udaljenija od obruca nego u Evropi zar ne?! Ja se isto nadam da ce Mirza zasjati u NBA ligi kao odlican suter,nesto tipa Ryan Anderson,to mi je velika zelja,nekada reci da sam takvog igraca gledao uzivo nebrojeno puta u Mejdanu,no to trenutno nije realnost sto i pokusavam nekima reci evo skoro mjesec-dva dana
Slatina Bog i batina
Iako svi znamo da Mirza moze i s 10 metara pogadjat, u pravu je @slatinash, iako je mala razlika pola metra, mozda se i tome treba prilagodit, namjestit ruku za tu udaljenost. U prilog tome ide i cinjenica da je Mirza trenutno na 3 od 5 u sutevima za tri iz ugla.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
ne znamo koliko je vas vec gledalo ovu utakmicu, ali ako se ne varam, tada se radio kombinovani prenos kosarka-sjedeca odbojka....ipak, neko je bio vrijedan,pa je dosao do cjelokupne utakmice. Svaka cast.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Kindže, kindže...
Shengelia prvi nastup u D-leauge i odmah triple-double...
i već su krenuli komentari navijača Netsa, toko > tele, itd...
i već su krenuli komentari navijača Netsa, toko > tele, itd...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.