Pogledaj 3 posta iznad, jedan od standardnijih a nema ga na @Hendersonovoj formaciji, pa pitam u cemu je fazon, kontas sad?Zodiac je napisao/la:Zasto nebi imao pravo nastupa.

A Henderson je poznat po informacijama iz prve ruke

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Pogledaj 3 posta iznad, jedan od standardnijih a nema ga na @Hendersonovoj formaciji, pa pitam u cemu je fazon, kontas sad?Zodiac je napisao/la:Zasto nebi imao pravo nastupa.
Ovo mi je više ličilo na "je li potpisao ugovor" nego "gdje je u prvih 11" al hajd nema veze.Sta je sa Sterlingom sad???
Naravno da će dobiti minutažu, samo što će njegov pritisak biti manji jer neće igrati od prve minute. Nešto ne vjerujem da će Allen sutra igrati ako ne bude u XI, nadam se da bi sutra Sahin mogao zaigrati ( sa svojom smiješnom zaštitnom maskomZodiac je napisao/la:Ma dobiti ce on sigurno neku minutazu ako ne bude poceo u prvih 11,ja se ne sjecam kad je zadnji put odmarao cjelu tekmu a da je u pitanju PL,malo previse forsira (sada vec) 18-ogodisnjaka al´ et,valjda sutra odmori,red bi bio.
Fulham mora pasti ako se zeli nastaviti borba za top 2,osim toga imam ih na kladi
.
pa jest otisao,dogode se al polufinale LP kraj tekme,i onda gol ostao sam u soku sigurno 20min gledajuci hrvatsku analizu a ispred ociju mi je bila ova scena,ubacaj,glava,gol i prolazak ChealseaZodiac je napisao/la:Riise je nekako i otišao posle tog autogola.
Ja mu toliko i ne zamjeram,jedino zamjeram nezalaganje na terenu a autogolovi su sastavni dio igre,dešavaju se svakome pa i najboljim,koliko se puta samo desilo Carri pa skoro i Gerrardu,tako da Riisea možemo jedino pamtit po fenomenalnoj ljevici nikako po autogolu.
Ima li neko inf. koliko po novom ugovoru Raheem zarađuje sedmičo.
Ma daleko od toga da mi je zbog toga mrzak igrač, ali nažalost to mi uvijek prvo padne na um. Njegova ljevica će se pamtiti dugo vremena.Zodiac je napisao/la:Riise je nekako i otišao posle tog autogola.
Ja mu toliko i ne zamjeram,jedino zamjeram nezalaganje na terenu a autogolovi su sastavni dio igre,dešavaju se svakome pa i najboljim,koliko se puta samo desilo Carri pa skoro i Gerrardu,tako da Riisea možemo jedino pamtit po fenomenalnoj ljevici nikako po autogolu.
Ima li neko inf. koliko po novom ugovoru Raheem zarađuje sedmičo.
dobro dosao,a tvoj prvi zadatak je http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=6949" onclick="window.open(this.href);return false;Zodiac je napisao/la:Jedna od najboljih "ljevica" koje su hodale Anfieldom.
A što se tiče Carre on je čini mi se jedan od rijetkih igrača koji je postigao vise autogolova nego golova,ali je ipak legenda bio i ostao,nadam se da će se po penzionisanju naći za njega mjesta,barem oko omladinskih pogona
.
edit:Zaboravio sam vas sve pozdraviti,obzirom da sam novi na forumu,i vjerni sam navijač Liverpoola
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.