Toxicity je napisao/la:Casillas ga već počeo oralno "primati"
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- anonymousHD
- Kontakt:
Polufinale Copa del Rey izgleda igra se 27.02.2013. 

protiv Malage 400-ta tekma kao trener prvoligaških klubova od Benfice do Madrida,nek je sretno majstore.
Hejterima uinat.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Vraca se Benzema, Coentrao otpao.
Pozvani za sutra:
Porteros: Casillas, Adán y Jesús.
Defensas: Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa y Nacho.
Centrocampistas: Xabi Alonso, Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María y Kaká.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.
Pozvani za sutra:
Porteros: Casillas, Adán y Jesús.
Defensas: Ramos, Pepe, Carvalho, Arbeloa y Nacho.
Centrocampistas: Xabi Alonso, Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María y Kaká.
Delanteros: Cristiano Ronaldo, Benzema y Morata.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
" onclick="window.open(this.href);return false;
strasan klip, nek se malo podsjete neki utakmice na nou campu
strasan klip, nek se malo podsjete neki utakmice na nou campu
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
pogledajte vi ovoga idonta.
ovo je nova vrsta,ko stvoren za south parka,madridista koji mrzi trenera Madrida koji je istom donio titulu, ovo je nova kategorija mazohizma zvana "pali me kad klub za koji navijam gubi i ne osvaja ništa"
U najmanju ruku ja bi ovakav izražaj preko ajvatara nazvao čudnim...
ovo je nova vrsta,ko stvoren za south parka,madridista koji mrzi trenera Madrida koji je istom donio titulu, ovo je nova kategorija mazohizma zvana "pali me kad klub za koji navijam gubi i ne osvaja ništa"
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:pogledajte vi ovoga idonta.
ovo je nova vrsta,ko stvoren za south parka,madridista koji mrzi trenera Madrida koji je istom donio titulu, ovo je nova kategorija mazohizma zvana "pali me kad klub za koji navijam gubi i ne osvaja ništa"![]()
iskreno ni u jednom njegovom postu nisam vidio rijec pohvale za nekog iz reala il nesto vezano za madrid , otkako je doso samo prdi o murinju , zali se nesto i on fol neki navijac reala
Pa isto to za Mourinha misli i vas idol D10S i mali LBJ.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ja sam se mal te ne u svakom svom postu trudio da postavim Real kao klub na prvo mjesto i onda dodje ovaj i napise ovo, pa hljeb te jeb'o, svasta ce covjek procitati.
Ovaj besmisleni komentar ovog' gore Mouriniste ne treba puno ni komentarisati, sta meni kao nekome kome je Real sve (u kontekstu sporta) ima nesto govoriti osoba koja jednog placenika pod cijim vodstvom smo na -13 bodova na polusezoni (a i to je optimisticna prognoza) dize iznad kluba ?!
Ovaj besmisleni komentar ovog' gore Mouriniste ne treba puno ni komentarisati, sta meni kao nekome kome je Real sve (u kontekstu sporta) ima nesto govoriti osoba koja jednog placenika pod cijim vodstvom smo na -13 bodova na polusezoni (a i to je optimisticna prognoza) dize iznad kluba ?!
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Pa ne pises kako njima odgovara.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Romariooo vrati se, sve ti je oprošteno 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Mislim bez veze covjeka crnite (idona) a govori sustu realnost. Da je DBoske tu vi sigurno ne bi imali -13, al et' vi mislite sta hocete. I ta vasa zakletva misli da moze glavom kroz zid - ma ne moze ljudi - treba se dobro oznojit i sve poslozit da dodzes do rezultata. Nek on malo smiri svoje umisljene hormone (najbolji trener ikad) i nek se prione LP da ne bi i tu bio ponizen inace su mu koferi spremljeni. Ne znam st au svemu ovome vidite lose. OK hajd kad mi to govorimo ne morate prihvatiti ali o nekim stvarima dobro trebate razmisliti. Ako padne ponovo na LP njega nigdje...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
@iDon , nikome ovdje murinjo nije iznad kluba vec samo branimo trenera voljenog nam kluba
zasto ste toliko navalili na murinja , unatoc ovih -13 ova sezone jos uvijek nije izgubljena , forma se itekako moze podici i uz Bozju pomoc uzeti LP i sezona vise nego uspjesna , sacekajte kraj sezone i onda sudite o njemu .
zasto ste toliko navalili na murinja , unatoc ovih -13 ova sezone jos uvijek nije izgubljena , forma se itekako moze podici i uz Bozju pomoc uzeti LP i sezona vise nego uspjesna , sacekajte kraj sezone i onda sudite o njemu .
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali najjace mi je od svega kako fanovi barcelone se trude da otvore oci ljudima kako murinjo ne valja, kako ima boljih, cigan, treba ga otjerati itd itd. eto oni se ko brinu
Lijepi strah. Ako je neko i sumnjao u kvalitete murinja mislim da bi nakon ovih postova fanova barcelone trebao da se predomisli.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Zato što je LP nebitno takmičenje,kako Platini vodi uefu toliko se srozala uefa da me ne bi čudilo da ovakav Real osvoji LP.
Inače Murinjo je kreten.
Inače Murinjo je kreten.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ti si inace bistar covjek , čuj lp nebitno takmicenjeLBJ MVP je napisao/la:Zato što je LP nebitno takmičenje,kako Platini vodi uefu toliko se srozala uefa da me ne bi čudilo da ovakav Real osvoji LP.
Inače Murinjo je kreten.
Šta se s tobom dešava ?? Ušao massa u tebeLBJ MVP je napisao/la:Zato što je LP nebitno takmičenje,kako Platini vodi uefu toliko se srozala uefa da me ne bi čudilo da ovakav Real osvoji LP.
Inače Murinjo je kreten.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Tebi mozda nije, ali nekima jeste. Neki su ovdje otvoreno pisali da im je Mourinho iznad Reala, neki to pisu onako izmedju redova, a ja nisam vidio da si se nasao da ih citiras i kazes im "hej, pa to nije uredu". Cak stavise, to su pisali oni sa kojima se ti cesto "u potpunosti slazes" i slicno. Ne treba ni spominjati da si se na svaki moj post o Mourinhu "upalio". Ja ne kritikujem Mourinha "na slijepo", kritikujem ga jer nam je dao "materijala" za to. Sto se mene tice, ako uspije povratiti kakvu takvu igru (da bar nije patnja gledati utakmice) i osvoji bar jedan trofej neka ostane, ali tesko ako se nastavi ovako.geoxx je napisao/la:@iDon , nikome ovdje murinjo nije iznad kluba vec samo branimo trenera voljenog nam kluba![]()
Samo da te obavjestim da nijedan forumas nema dionice kraljevskog kluba,hocu reci nista neodlucuje.bparena je napisao/la:Mislim bez veze covjeka crnite (idona) a govori sustu realnost. Da je DBoske tu vi sigurno ne bi imali -13, al et' vi mislite sta hocete. I ta vasa zakletva misli da moze glavom kroz zid - ma ne moze ljudi - treba se dobro oznojit i sve poslozit da dodzes do rezultata. Nek on malo smiri svoje umisljene hormone (najbolji trener ikad) i nek se prione LP da ne bi i tu bio ponizen inace su mu koferi spremljeni. Ne znam st au svemu ovome vidite lose. OK hajd kad mi to govorimo ne morate prihvatiti ali o nekim stvarima dobro trebate razmisliti. Ako padne ponovo na LP njega nigdje...
Drugo ovdje se razmjenjuju misljenja i jedni su za Murinja jedni nisu,meni puca kuraS jer mi je to apsolutno ne bitno,otisao ili osto nedajem jeb REAL je REAL i to ce uvijek biti najveci i najuspjesniji fudbalski tim svih vremena.
Eh sad kad sam sve ovo objasnio ja ne znam zasto se ti toliko trudis da dajes neke savjete?
Ti si se toliko "zaigrao" da si cini se poceo da mislis kako D10S,LBJ,iDon...da dalje ne nabrajam...zaista odlucuju o sudbini Murinja,Ronalda...itd itd.
I sve mi se cini da se trudis ne bili nekog od njih nagovorio da te stvari poguraju u "nekom tvom pravcu".
Da podsjetim: nijedan forumas nema dionice kraljevskog kluba
De mi recite zašto Jozo nije kreten?I zašto je LP bitno takmičenje?Namještaj se žrijeb,sudije uvijek naginju nekoj ekipi koja će donijetu Platiniju veću zaradu...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.