Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
nedim1993
-
Kontakt:
ripper je napisao/la:Profesor je napisao/la:UEFA izbacila Malagu iz Evrope za sljedeću sezonu
Odlicna prilika za profesora da ponovo odradi kradju Malaginog igraca - Isca.

Kradju, jel
Pedofilni francuski kradljivac je davno provaljen

ne može više krasti iz tuđih avlija....prošlo je to vrijeme.
Uostalom šta ce vama nekakvi španski levati, kad imate u engleskoj NBA

bazen drvocjecnih i mesarskih talenata
Držite se tih Zahe, Akpoma i Gnabrya i slicnih pokemona nerazumnih prezimena.....manite se Isca i umjetnika.
a vi što ste u desetak godina doveli punu postavu sastavljenu od arsenalovih igrača?
de kanto šuti prosipaš se redovono čovječe.
a ti si jedini čovjek koji osuđuje čovjeka na osnovu prezimena.

Vođa zna.
-
AA23
-
Kontakt:
ripper je napisao/la:Profesor je napisao/la:UEFA izbacila Malagu iz Evrope za sljedeću sezonu
Odlicna prilika za profesora da ponovo odradi kradju Malaginog igraca - Isca.

Kradju, jel
Pedofilni francuski kradljivac je davno provaljen

ne može više krasti iz tuđih avlija....prošlo je to vrijeme.
Uostalom šta ce vama nekakvi španski levati, kad imate u engleskoj NBA

bazen drvocjecnih i mesarskih talenata
Držite se tih Zahe, Akpoma i Gnabrya i slicnih pokemona nerazumnih prezimena.....manite se Isca i umjetnika.
Dobro lave, ko bi onda reko da Nistelrooy moze biti igrac ? Bergkamp ? Haj suti malo i odmakni se od ove teme, samo se jos vise prosipas.
-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 21 dec 2012, 22:24
M4kaveli je napisao/la:Taj mali je toliko kvalitetan da se isplati dati i 40 miliona za njega, tj. ispostovati klauzulu i cao.
Puno bi Arsenal dobio njegovim dolaskom, ali bi tek onda nastala prava guzva na sredini terena.
Diaby > zadnji vezni
Wilshere > centralni vezni
Isco > ofanzivni vezni
Cazorla > desno krilo ..
To bi bilo najbolje rjesenje.
Taj igrac je macak u vreci, moja procjena njegove vrijednosti je 10-12 miliona funti mislim da i nas Vodja tako razmislja i to je realna cijena za koju se moze dovesti. Tim u finansijskim problemima kao Malaga nije u poziciji da postavlja neke uslove i prihvatice sta im velikodusni Wenger ponudi, naravno to sve pod uslovom ako taj igrac uopste ima kvalitet. Nisam jos cuo da se Wenger raspituje za njega sto znaci da nema kvalitet a ako se raspituje znaci da ima...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
M4kaveli
-
Kontakt:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
VahaCFC
-
Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Taj mali je toliko kvalitetan da se isplati dati i 40 miliona za njega, tj. ispostovati klauzulu i cao.
Puno bi Arsenal dobio njegovim dolaskom, ali bi tek onda nastala prava guzva na sredini terena.
Diaby > zadnji vezni
Wilshere > centralni vezni
Isco > ofanzivni vezni
Cazorla > desno krilo ..
To bi bilo najbolje rjesenje.
Taj igrac je macak u vreci, moja procjena njegove vrijednosti je 10-12 miliona funti mislim da i nas Vodja tako razmislja i to je realna cijena za koju se moze dovesti. Tim u finansijskim problemima kao Malaga nije u poziciji da postavlja neke uslove i prihvatice sta im velikodusni Wenger ponudi, naravno to sve pod uslovom ako taj igrac uopste ima kvalitet. Nisam jos cuo da se Wenger raspituje za njega sto znaci da nema kvalitet a ako se raspituje znaci da ima...
Ej i ti ga pretjera.
Kakvih ba 10-12 miliona?Momka pratim dosta i mogu ti reci da je pravi potencijal.
Ako bi ga Wenger doveo bio bi to pravi potez.Mozda ne vrijedi tih 40 miliona ali negdje oko 25 sigurno da.Jbg,danasnje trziste je tako.Nema pravog igraca dok ne izvalis
gutu.
Sigurno da nebi pogrijesili kada bi ga kupili.

Keep the Blue Flag Flying High !
-
HighburyHigh
-
Kontakt:
Postao/la HighburyHigh » 21 dec 2012, 22:40
Malo kontradiktorno Paja. Isco je ogroman talenat, pa recimo jedan od vecih mladih talenata u svijetu. I da, Wenger ga je pratio, iako ne znam kakve to veze ima sa mjerom njegovog talenta. Nije se skrivalo da su ga pokusali sa Cazorlom pokupiti jos prosle sezone, ali jednostavno nisu mogli pustiti obojicu. Malagina financijska situacija i situacija sa zabranom lige prvaka i ostalih takmicenja su samo jedan korak naprijed prema ovome momku. Doduse sada ce i veca zainteresiranost biti, ne samo Arsenala nego i drugih klubova, tipa City, United koji su vec potvrdjeni pratioci ovog igraca.
Victoria Concordia Crescit.
-
TheVerminator
-
Kontakt:
Postao/la TheVerminator » 21 dec 2012, 22:41
Neće Wenger dat' više od 20 miliona, pa da je ne znam ti ja ko. Kad on da za nekog tu sumu o kojoj vi govorite, 40 miliona, budite sigurni da se približava Smak Svijeta.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
-
Edin.-
-
Kontakt:
joj ovoga i ramseya, pa vodi ga kuci i yebite se po cijele dane, samo nas prestani moriti sa njim covjece, pa frajer je flop nad flopovima
-
HighburyHigh
-
Kontakt:
Postao/la HighburyHigh » 21 dec 2012, 22:47
TheVerminator je napisao/la:Neće Wenger dat' više od 20 miliona, pa da je ne znam ti ja ko. Kad on da za nekog tu sumu o kojoj vi govorite, 40 miliona, budite sigurni da se približava Smak Svijeta.
Malo je i pretjerano spominjati sumu od 40 mil, mozda samo odokativna vrijednost po talentu kojeg pruza. Isco ima klauzu od 21 mil eura, znaci nekih 17 mil funti, sto i nije nesto pretjerano, a i realno je za Arsenalov trenutni budzet.
Victoria Concordia Crescit.
-
M4kaveli
-
Kontakt:
Nece ga Wenger onda ni dobiti.
Otici ce momak u City ili Chelsea, sto je zalosno.
Ta njegova politika je odavno zastarila.
Sto kaze @Vaha, nema pravog igraca dok ne izvalis gutu.
Ako je Liverpool mogao Allena platiti 15-20 miliona, moze i Arsenal za Isca ponuditi bar 30.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 21 dec 2012, 22:56
Za Isca je i svaki yebeni peni vrijedan. To je novi Fabregas a i sami vidimo kako nama taj isti Fabregas fali što se kreacije tiče. Genijalac, momak može promijenit tok utakmice jednim potezom, lucidan igrač. Sigurno na vrhu liste ako se ja pitam za dovođenje, on Jack i Diaby u vezi, slatke muke.
Što se tiče transfera, spominje se Strootman, fenomenalan igrač, leg'o bi nam k'o budali šamar.
-
Narin
-
Kontakt:
frankqqqqq je napisao/la:Za Isca je i svaki yebeni peni vrijedan. To je novi Fabregas a i sami vidimo kako nama taj isti Fabregas fali što se kreacije tiče. Genijalac, momak može promijenit tok utakmice jednim potezom, lucidan igrač. Sigurno na vrhu liste ako se ja pitam za dovođenje, on Jack i Diaby u vezi, slatke muke.
Što se tiče transfera, spominje se Strootman, fenomenalan igrač, leg'o bi nam k'o budali šamar.
Strootko će u United.

-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 21 dec 2012, 22:58
Narin je napisao/la:frankqqqqq je napisao/la:Za Isca je i svaki yebeni peni vrijedan. To je novi Fabregas a i sami vidimo kako nama taj isti Fabregas fali što se kreacije tiče. Genijalac, momak može promijenit tok utakmice jednim potezom, lucidan igrač. Sigurno na vrhu liste ako se ja pitam za dovođenje, on Jack i Diaby u vezi, slatke muke.
Strootko će u United.

Neće moći

-
Narin
-
Kontakt:
Živi bili,pa vidjeli.

-
frankqqqqq
-
Kontakt:
Postao/la frankqqqqq » 21 dec 2012, 23:00
Vidjet ćeš bolan, ako ga je vođa zapikao on je naš, nema druge

-
BigBigBang
-
Kontakt:
Postao/la BigBigBang » 21 dec 2012, 23:05
Isco je itekako dostupan za 15 miliona eura, i smijesni Zenit je za Arshavina trazio 30 miliona , Malaga za Cazorlu isto neku veliku cifru pa smo vidjeli kako ih je pregovaracki tim predvodjen Ivanom Gazidisom brzo prizemljio i natjerao da pristanu na velikodusnu ponudu Arsena Wengera.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
beela
-
Kontakt:
-
vedofeelgood
-
Kontakt:
Postao/la vedofeelgood » 21 dec 2012, 23:13
Sto se mene tice, moze i ta varijanta. Nama Strootman dok napuni 29. godina, a vama poslije, halal vam bio
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
-
Marsal
-
Kontakt:
M4kaveli je napisao/la:
Ako je Liverpool mogao Allena platiti 15-20 miliona, moze i Arsenal za Isca ponuditi bar 30.
Znači sad ako se Liverpool provaljuje mora i Arsenal?
Ako je Liverpool platio drvo Carrolla 35 M funti onda i Arsenal mnora recimo Dembu ba 145 miliona platit?
Narin je napisao/la:e]
Strootko će u United.

Takav hillbilly i jest stvoren za periferiju Manchestera.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
M4kaveli
-
Kontakt:
Marsal je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:
Znači sad ako se Liverpool provaljuje mora i Arsenal?
Ako je Liverpool platio drvo Carrolla 35 M funti onda i Arsenal mnora recimo Dembu ba 145 miliona platit?
Narin je napisao/la:e]
Strootko će u United.

Takav hillbilly i jest stvoren za periferiju Manchestera.
Jesil razmislj'o dok si pisao ovo ?
Gdje sam ja spomenuo Carolla i Dembu.
A i jel to ti poredis Isca i Allena ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.