AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- LegendKiller
- Kontakt:
Re: AC Milan
Po ovome se vidi ko navija za milan od 2008.g. a ko je vec duže navijac milana. Ambro je solidan igrać na svojoj poziciji, dugo godina je tu nije uredu ga napadati ovako, jeste da u zadnje 3-4 godine ne igra na nekom nivou ali se covjek bori, gine za razliku od nekih. sjecam se ambro i priej nije bi standardan u milnu a i u repki uvijek je bio zlatna zamjena za gatusa,sedorfa,pirla, a tako je bilo i u reprezentaciji, kada je trebalo cuvati rezultat anceloti ga je uvijek uvodio umjesto jednog napadaca, bio je trkac kao i gatuso a ima cak i bolju tehniku od njega! Zbog ovih svih godina i utakmica u milanu zaslužuje RESPECT!
- LegendKiller
- Kontakt:
Nego ovdje se nespominje a moglo bi se desiti vrlo lahko da dobijemo jedno neocekivano pojacanje. Danas je Quaresma raskinuo ugovor sa Besiktašom i slobodan je igrac, a svi znamo kako Galijani voli takve igrace!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Mislim da je on vec odavno iako nije uopce star zakrzljzao igrac. Vjerovatno bi bio dobar da malo konkurenciju zaostri ali to je sve... Ne mislim da nam trenutno treba takav tip igraca
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- muha milanez
- Kontakt:
Mislim da je stvar oko Ambrosinija jasna, on je još uvjek u klubu upravo zbog statusa legende koji ima, ne zbog nekog kvaliteta. Naravno da zaslužuje veliko poštovanje zbog svega što je uradio za Milan, njegova trenutna uloga u ekipi je adekvatna, tu je da pomogne koliko može i kada može, jer drugi igraći imaju prednost u odnosu na njeg, što je razumljivo. Naravno i on to razumije, zato i zaslužuje poštovanje. Sutra protiv Rome, biće gutavo skroz, nepredviljva mi je Roma posebno kada kući igra.. vjerujem u pobjedu 2-3 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Inače uvijek čvrsto stojim iza onog što kažem , ali u ovom slučaju sam napravio svojevrsni lapsus kad sam Ambrosinia nazvao "magarcem " . Ali kao zadrtog navijača Milana , izbacilo me iz takta što Allegri forsira igrača koji trenutno ne može više od 60 min. odigrati na visokom nivou . Stoji to da je Ambro borben ali realno nema on šta više tražiti u prvih 11 . Često je znao biti najslabija karika u zadnje vrijeme kad bi nastupio , ali imao je i masetralnih partija.Titova-Juga je napisao/la:Genghis je napisao/la:Nema potrebe da se vrijeđa Ambrosini. On jeste nekoliko nivoa ispod igrača koje su nabrojao i istina je da nikad nije bio svjetska klasa (ni blizu), ali čovjek igra u milanu preko 15 godina, mislim da zbog toga zaslužuje malo više poštovanja
Upravo.
Volim ovaj klub i razočaran sam i ljut kad ne igramo dobro , odnosno kad nam ne ide ali nikad ne bi mogao navijati za neki drugi klub .
Nisam jedan od onih navijača koji su "zaljubljeni " u Milanove trofeje , ja sam "zaljubljen" u ono što Milan predstavlja u svijetu fudbala .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Titova-Juga
- Kontakt:
Lijepo je znati da postoje još uvijek ljudi kojima nije ispod časti reći kada su pogriješili.
Ambro je jedini ostao još u klubu iz nekadašnje slavne generacije. Iako nije za prvih 11, definitivno zaslužuje svojom borbenošću i entuzijazmom nekoliko minuta na terenu.
Ambro je jedini ostao još u klubu iz nekadašnje slavne generacije. Iako nije za prvih 11, definitivno zaslužuje svojom borbenošću i entuzijazmom nekoliko minuta na terenu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma i ja vidjeh to za magarca i zapadne mi za oči al nisam htio reagovatifrancobaresi je napisao/la:
Inače uvijek čvrsto stojim iza onog što kažem , ali u ovom slučaju sam napravio svojevrsni lapsus kad sam Ambrosinia nazvao "magarcem " . Ali kao zadrtog navijača Milana , izbacilo me iz takta što Allegri forsira igrača koji trenutno ne može više od 60 min. odigrati na visokom nivou . Stoji to da je Ambro borben ali realno nema on šta više tražiti u prvih 11 . Često je znao biti najslabija karika u zadnje vrijeme kad bi nastupio , ali imao je i masetralnih partija.
Volim ovaj klub i razočaran sam i ljut kad ne igramo dobro , odnosno kad nam ne ide ali nikad ne bi mogao navijati za neki drugi klub .
Nisam jedan od onih navijača koji su "zaljubljeni " u Milanove trofeje , ja sam "zaljubljen" u ono što Milan predstavlja u svijetu fudbala .
Razumijem ja jbg bude malo čovjek frustriran pošto je Ambro znao fakat biti jedan od najslabijih ako ne i najlošiji na terenu ali evo sad je protiv Pescare oduzeo mnogo lopti i presjekao dosta napada i bio među najboljim igračima. Slažem se nije on taj kvalitet niti je nekad bio top igrač. Ali je uvijek bio koristan i nikad ama baš nikad se nije štedio i uvijek ostavljao srce na terenu i zato ga gotivim. Šta je samo golova glavom zabio. A onu asistenciju za Gilardina protiv Uniteda za 3-0 nikad neću zaboraviti dok sam živ. Ako se ne varam on je ovdje 17 godina, bez googlanja! Posljednji mohikanac, posljednji senator. Sigurno je da uglavnom igra radi imena i onoga što predstavlja a ne što je bolji od Strassera recimo ili nekog drugog mlađeg igrača. Ali Milan ne bi bio Milan kada bi tjerao svoje legende. Ta nije to ni Real ni Juventus. Milan je jedna velika familija i Ambro je zadužio Milan sa ovo malo kredita što ima kod Allegrija. Srce je tu i želja ali jednostavno noge nisu više mlade da mogu trčati kao što njegova tetovaža na tijelu kaže rođen da trči! Grande Ambro!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- francobaresi
- Kontakt:
Sjećam se dobro te tekme i tog poteza ._forzamilan_ je napisao/la:Ma i ja vidjeh to za magarca i zapadne mi za oči al nisam htio reagovatifrancobaresi je napisao/la:
Inače uvijek čvrsto stojim iza onog što kažem , ali u ovom slučaju sam napravio svojevrsni lapsus kad sam Ambrosinia nazvao "magarcem " . Ali kao zadrtog navijača Milana , izbacilo me iz takta što Allegri forsira igrača koji trenutno ne može više od 60 min. odigrati na visokom nivou . Stoji to da je Ambro borben ali realno nema on šta više tražiti u prvih 11 . Često je znao biti najslabija karika u zadnje vrijeme kad bi nastupio , ali imao je i masetralnih partija.
Nisam jedan od onih navijača koji su "zaljubljeni " u Milanove trofeje , ja sam "zaljubljen" u ono što Milan predstavlja u svijetu fudbala .![]()
Razumijem ja jbg bude malo čovjek frustriran pošto je Ambro znao fakat biti jedan od najslabijih ako ne i najlošiji na terenu ali evo sad je protiv Pescare oduzeo mnogo lopti i presjekao dosta napada i bio među najboljim igračima. Slažem se nije on taj kvalitet niti je nekad bio top igrač. Ali je uvijek bio koristan i nikad ama baš nikad se nije štedio i uvijek ostavljao srce na terenu i zato ga gotivim. Šta je samo golova glavom zabio. A onu asistenciju za Gilardina protiv Uniteda za 3-0 nikad neću zaboraviti dok sam živ. Ako se ne varam on je ovdje 17 godina, bez googlanja! Posljednji mohikanac, posljednji senator. Sigurno je da uglavnom igra radi imena i onoga što predstavlja a ne što je bolji od Strassera recimo ili nekog drugog mlađeg igrača. Ali Milan ne bi bio Milan kada bi tjerao svoje legende. Ta nije to ni Real ni Juventus. Milan je jedna velika familija i Ambro je zadužio Milan sa ovo malo kredita što ima kod Allegrija. Srce je tu i želja ali jednostavno noge nisu više mlade da mogu trčati kao što njegova tetovaža na tijelu kaže rođen da trči! Grande Ambro!
Imao samo 19 god. kad je bila ta utakmica a plakao sam kao malo dijete od radosti .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ljudi je li ovo i vama dogadja ili samo meni
nesto samo se odjavljuje sa ovog foruma za svaki novi post trebam se opet prijaviti tako nekako ,ili prosle godine bio mi je nestao avatar,a juce se vratio ali nije uopste taj sto je bio ,nego neki lik sa gitarom
sada kontam kada se vratim tamo na sportsport.ba naslovnicu samo se odjavi pa ako opet udjem na forum valja mi se prijavljivat
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Da je kako utrapit' Pata i Robinha za 40 milki i onda kupit kako treba napadača tipa Falcasa (znam da je isti nemoguća misija, al' neko sličnih kapaciteta njemu nije nedostižan). Ionako su prečesto povrijeđeni i van forme.
Robinjo ili Pato – Berluskoni ne da obojicu!
Saga o Brazilcima u Milanu se bliži kraju. Berlusoni ističe da će učiniti sve da zadrži jednog od dvojice napadača.
U poslednje vreme mediji bruje o tome da su Pato i Robinjo na korak od potpisivanja raskida ugovora sa "Rosonerima".
Svima je jasno da igrači nisu zadovoljni statusom u Milanu i da ne treniraju istim elanom kao kada su stigli u klub.
Ranije tokom dana, Masimilijano Alegri je "zapretio" da ukoliko odu obojica igrača, Milan će morati da kupuje napadače.
Kao po običaju, na kraju dana, uvek ima šta da kaže i sam predsednik kluba.
"Ja razumem njihovu nostalgiju za domovinom, međutim, daćemo sve od sebe da zadržimo bar jednog od njih. Obojica su odlični igrači.”, istakao je Berluskoni.
ostavi Patka onda
Saga o Brazilcima u Milanu se bliži kraju. Berlusoni ističe da će učiniti sve da zadrži jednog od dvojice napadača.
U poslednje vreme mediji bruje o tome da su Pato i Robinjo na korak od potpisivanja raskida ugovora sa "Rosonerima".
Svima je jasno da igrači nisu zadovoljni statusom u Milanu i da ne treniraju istim elanom kao kada su stigli u klub.
Ranije tokom dana, Masimilijano Alegri je "zapretio" da ukoliko odu obojica igrača, Milan će morati da kupuje napadače.
Kao po običaju, na kraju dana, uvek ima šta da kaže i sam predsednik kluba.
"Ja razumem njihovu nostalgiju za domovinom, međutim, daćemo sve od sebe da zadržimo bar jednog od njih. Obojica su odlični igrači.”, istakao je Berluskoni.
ostavi Patka onda
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Da je Milan prosle godine prihvatio ponudu za Pata od PSG-a u visini od 28 miliona plus 7 miliona eura bonusa ,mislite li bi li onda na ljeto Milan prodao T.Silvu i Ibru
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ma sta je bilo bilo je jbg sad...
evo dobri vijesti Inter 1:1 Genova... znaci ako veceras pobijedimo jos cemo se primaci vrhu, jos je Genova vodila al et cambiaso izjednaci
nema veze i ovo je dobro, opet Genova radi posao u korist Milana
jos kad bi kiksai Lazio ili fiorentina i napoli bilo bi dobro
:D
roma veceras mora pasti..
PS: Pjanic dabogda se ti ujeo za jezik
evo dobri vijesti Inter 1:1 Genova... znaci ako veceras pobijedimo jos cemo se primaci vrhu, jos je Genova vodila al et cambiaso izjednaci
roma veceras mora pasti..
PS: Pjanic dabogda se ti ujeo za jezik
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
milanist@ idu vam rezultati u korist samo to morate iskoristiti nadam se da ce te izboriti LP jer ipak ste vi Milan a ne ova boranija sretno veceras
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
idu za sad hvala bogu, samo da i ovi nasi nastave igrati kao u ovi zadnjih par kola i do kraja februara smo u samom vrhu,Yucca je napisao/la:milanist@ idu vam rezultati u korist samo to morate iskoristiti nadam se da ce te izboriti LP jer ipak ste vi Milan a ne ova boranija sretno veceras
i hvala na lijepim rijecima
- francobaresi
- Kontakt:
Milan je u prvih 8 kola igrao strašno loše .
Doduše bilo je i utakmica koje su odigrali dobro ali nisu pobjedili (Parma , Palermo , Inter ) .
Da Milan nije izgubio 8-9 bodova ono baš protiv ekipa koje su u tim utakmicama iskoristile po jednu ili dvije šanse , vjerujem da bi sad bio u TOP 3 ili čak odmah tu 5-6 bodova iza Juveta !
Uz Juventus smo najbolja ekipa u Italiji ali taj start nas je unazadio . Kad vidim da su ispred nas ekipe poput Intera , Napolia i Lazia pa dođe mi da plačem

Doduše bilo je i utakmica koje su odigrali dobro ali nisu pobjedili (Parma , Palermo , Inter ) .
Da Milan nije izgubio 8-9 bodova ono baš protiv ekipa koje su u tim utakmicama iskoristile po jednu ili dvije šanse , vjerujem da bi sad bio u TOP 3 ili čak odmah tu 5-6 bodova iza Juveta !
Uz Juventus smo najbolja ekipa u Italiji ali taj start nas je unazadio . Kad vidim da su ispred nas ekipe poput Intera , Napolia i Lazia pa dođe mi da plačem
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Prescritto
- Kontakt:
sta to fali laciu?
odlicno izbalansirana ekipa i u odbrani i u napadu, ovaj milan nije nista bolji od njih
odlicno izbalansirana ekipa i u odbrani i u napadu, ovaj milan nije nista bolji od njih
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Kvalitet ispliva na vidjelo, a u vasem slucaju nikad nije kasno, vec lagano napredujete prema vrhu tabele, naravno,gdje je mjesto Milanu. Odlazak Ibre i T.SIlve su psiholoski uticali na ekipu jer su oni bili nosioci igre Milana, odn. vođe, iako su ostali igraci bili itekako kvalitetni, ali nisi moglu da dodju do izrazaja( bili su u sjeni). Dok se sve to stabilziralo, dok su igraci svatili svoje vrijednosti, Milan je poceo da igra i osvaja bodove.
Mozda grijesim, al' tako to vidim
Milan je ispred Lazia i ako veceras uzmu tri boda u Rimu ocekujem da budu do kraja sezone 2...
Mozda grijesim, al' tako to vidim
Milan je ispred Lazia i ako veceras uzmu tri boda u Rimu ocekujem da budu do kraja sezone 2...
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Laziu ne fali nista. super su ekipa i za respekt..Prescritto je napisao/la:sta to fali laciu?
ali tvoje misljenje cijenim kao i drugi dio tvog potpisa.
- francobaresi
- Kontakt:
Nisam ja rekao da mu fali nešto , ali da su bolji od Milana odnosno da Milan nije bolji od njih tu se grdno varaš .milanist je napisao/la:Laziu ne fali nista. super su ekipa i za respekt..Prescritto je napisao/la:sta to fali laciu?
ali tvoje misljenje cijenim kao i drugi dio tvog potpisa.
Ni u jednom dijelu ekipe Lazio nije jači od Milana , osim što im je golman za klasu bolji od našeg
Rekao sam ono realno , Juventus je ubjedljivo najbolji u Italiji trenutno pa onda dolazi Milan iako trenutna tabela to ne govori . Da su Inter , Napoli i Lazio bolji od Milana kao što neki tvrde vjerujem da bi bili svi po 10+ bodova najmanje ispred Milana s obzirom da se Milan "tražio" i "lutao" prvih 8-9 utakmica . Ali oni se nisu uspjeli odvojiti na neku nedostižnu prednost unatoč svim problemima koje je MIlan imao .
-Rui Costa-
-Rui Costa-