e to nisam vidioProbisvjet je napisao/la:Najsmjesnije je bilo kada je u potpis stavio svoje ime i prezime, a kada ga pitao tip ko ti je taj, onda izbrisao.anonimni je napisao/la:Gdje mogu naci onu utakmicu da gledam kada je ZELJZNICAR pobjedijo i videoton volijo bi da vidim jer tada nisam se rodijo.mozda imamo zajedno 50!!!On sedam a ja pedeset minus sedam!!!!!![]()
![]()
![]()
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tyler durden
- Kontakt:
FA7 je napisao/la:sto bi svabo reko, achtung mogelverpackungEdenHazard je napisao/la:tema je ljepotice a ne guzice i sise![]()
Belma Karšić, učesnica ZMBT5,
zenio bih je odmah![]()
open in new tab
![]()
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Oplakao samlikma23 je napisao/la:Od sad kad budu neki vazni teniski mecevi, trebaju Edina pitat za ishod meca, tok... bolje zna od Matsa![]()
Od sad se emisija na ES zove "Game, Set and Edin"
You'll never walk alone.
harishp je napisao/la:Gore su pometine koji se pale na tariguz zvani h-avaz od poznate Sandzacke Al Capone familije.
'Đe to nadje? Koliko je vremena proslo i ne sjecam se da sam ovo napisaoVolimLiverpool je napisao/la:Oplakao samlikma23 je napisao/la:Od sad kad budu neki vazni teniski mecevi, trebaju Edina pitat za ishod meca, tok... bolje zna od Matsa![]()
Od sad se emisija na ES zove "Game, Set and Edin"
Edo zna bolje od Matsa, ovaj nikad nije pogodio rezultat
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Na nedimkov post na temi LJubaviSexAgresivnoDjubre je napisao/la:De prevedi,oznoji se ziv a nisam dosao ni do zapleta.
You'll never walk alone.
Ma kompleksas pusti ga, misli da si ironican, vjerovatno nisi bio, garant sam skin'o tad nesto golemo, covjek kopa po touru i trazi moje greskelikma23 je napisao/la:'Đe to nadje? Koliko je vremena proslo i ne sjecam se da sam ovo napisaoVolimLiverpool je napisao/la:Oplakao samlikma23 je napisao/la:Od sad kad budu neki vazni teniski mecevi, trebaju Edina pitat za ishod meca, tok... bolje zna od Matsa![]()
Od sad se emisija na ES zove "Game, Set and Edin"![]()
![]()
Edo zna bolje od Matsa, ovaj nikad nije pogodio rezultat
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Da,tako je.
Sve sam stranice prešao samo da nađem tvoje greške.
a svakako nisam pročitao zadnjih 50 stranica zato što mi je bilo dosadno.
Sigurno si tad skinuo nešto veliko,pa te jedno 6-7 napalo,a ti odgovorio u stilu eno stranica 134
šalim se,opusti se ba.
E Bože.
Sve sam stranice prešao samo da nađem tvoje greške.
Sigurno si tad skinuo nešto veliko,pa te jedno 6-7 napalo,a ti odgovorio u stilu eno stranica 134
šalim se,opusti se ba.
Čekaj malo,jel' ti fakat misliš da čovjek kao i 3-4 prije njega nisu bili ironični nego da su ozbiljno govorili ?Edin TM87 je napisao/la: Ma kompleksas pusti ga, misli da si ironican, vjerovatno nisi bio, garant sam skin'o tad nesto golemo, covjek kopa po touru i trazi moje greske![]()
![]()
E Bože.
You'll never walk alone.
Pa jasno se zna ko dominira u teniskim prognozama, a ko u pokusaju samoubistva zato se ufati onoga sto ti znas i gdje ti nema ravnog 
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Dobro.Edin TM87 je napisao/la:Pa jasno se zna ko dominira u teniskim prognozama, a ko u pokusaju samoubistva zato se ufati onoga sto ti znas i gdje ti nema ravnog
ko je pametan,skontaće
You'll never walk alone.
Slijedite primjer pametnog pa razmislite o samoubistvu, sigurno da je to odlicna stvar posto je doticni gospodin vrlo pametan, pa su mu takvi i postupci...
Meni glupanu ostavite da pogadjam teniske prognoze.
Meni glupanu ostavite da pogadjam teniske prognoze.
sve kontam evo ga neko postavio neki dobar post, a ono ovi raspalili diskusiju, džaba se obradujem 
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Opet ću reći samo sljedeće:
ko je pametan,skontaće o čemu je ovdje riječ
ko je pametan,skontaće o čemu je ovdje riječ
You'll never walk alone.
- franklampard8
- Kontakt:
SultanSenijad je napisao/la:legenda reala je napisao/la:EdenHazard je napisao/la:
ako ova ima zdravstveno jasam navijač želje pa ti nedimko plati što se ova prehladila,joj albi ja ovake taslačijo usranome lopatom pa udri pa ožeži upo zime na klupćici onase razdrljila pa glumi glumu ko fol mamekenka pa i pjevaćica oće da bidne pa kad ufatiš za ručice one ko ćaćkalice a vidijoj noge ko skuplila jih nješta važno da ima tene najki a štoto nevolim kakoje nije stid isram ima li ona babu braću mame imalijoj da vidi šta radi bruka em nebije nikad ženijo pa neb to ni radlo okolo kuće u avliji a kamoli samenom da ide u šumu u drva eee ćero moja nećeš se ti hljeba najesti taka gologuza ainaće nisti loša ovako fizićki ko žemsko samo jaranice ako nemaš zdravstveno noga sa klupe neka sjednu pemzijoneri.i izvini ako imaš taj dokumenat nemoj me krivo sfatiti pusa i mlogo mise sviđaš.
1946
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne vidim ništa smiješno, osim namjerno pravljenje gramatičkih grešaka ili tzv. ofirnost.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
a @ Nedimko je post'o navijač Želje sigurno 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Titova-Juga
- Kontakt:
masteRofPoker je napisao/la:PITANJE ZA MODERATORA : ZASTO @HazimK I NJEMU SLICNI NE DOBIJU BANOVE ZA OVE STVARI. ZNACI LIKU SVAKA CAST ALI ON SAMO POSTAVLJA DOBITNE TIKETE, NIGDJE PRIJEDLOGA ANALIZE NISTA.... NE KONTAM SVRHU OVOG FORUMA AKO SE NE POSTUJE NAJOSNOVNIJE PRAVILO.
Daj meni a ko **** komsiju, to ti je ta seljacka politika. I da ne bude off topic
Toronto - Orlando tip 1
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
ovaj baš odavno nije dobioTitova-Juga je napisao/la:masteRofPoker je napisao/la:PITANJE ZA MODERATORA : ZASTO @HazimK I NJEMU SLICNI NE DOBIJU BANOVE ZA OVE STVARI. ZNACI LIKU SVAKA CAST ALI ON SAMO POSTAVLJA DOBITNE TIKETE, NIGDJE PRIJEDLOGA ANALIZE NISTA.... NE KONTAM SVRHU OVOG FORUMA AKO SE NE POSTUJE NAJOSNOVNIJE PRAVILO.
Daj meni a ko **** komsiju, to ti je ta seljacka politika. I da ne bude off topic
Toronto - Orlando tip 1
DRUG NEBI TI PUNCA
- dr.van nostrand
- Kontakt:
na temi Bajram Šerif Mubarek Olsun♥

Da ne bude offtopic, BŠMO

Da ne bude offtopic, BŠMO

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.