Simone je apsolutno svaki meč korektno odradio, pa i protiv Betisa u pripremnom meču je imao dvije asistencije
Ratnici naši.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
AuuuuuuuConte: La mia Juve più forte di quella di Capello

I meni je ovaj Juve nemjerljivo draži. Imaju neku dušu, timski duh i Conte je napravio jednu ogromnu porodicu. Nikad ovo ne bi mjenjao za onaj Juve.Pogba je napisao/la:Pa i brojke su na njegovoj strani, iako poimenice ima slabije igrače, timski je jači za 2 klase.
Da ne govorim ljepši, sa boljom organizacijom igre, većim srcem i ključna stvar, većini je draži ovaj Juve neuporedivo.
Capellov tim je straša, nema tu dileme, 11 igrača Juventusa u finalu SP-a 2006 sve govori, ali ovaj Juve ima nešto što niti jedan nije imao, Lippiev je tu negdje, ali ovo će izaći na bolje aBd.
![]()
inace to je citat ako nisi znao Mourinha,kada je rekao ako bi isao u rat poveo bi Lucia,malo se fura na Special One al daleko je od takvog trenerskog maga.gojzerica je napisao/la:Contea nakon tekme pitali oni iz SKY o formi Vidala i promašenom penalu, a on rekao ''kad bih išao u rat, uvijek bih poveo Vidala''.
pa ako je svaki ispravan sto ga ne da Lichsteineru kad skrsi Palacia,sto ne vidi ofsajd od 3m,nisam dosao ovde ni svadjati se ni prepirati,samo neutralno posmatram situaciju i gledam statistiku,nemoguce da je sve slucajnostPrescritto je napisao/la:juventus je lopovski klub, to je opce poznata cinjenica i to svak ziv zna, zato ne znam otkud ovakva nebulozna pitanja
svaki crveni karton sto je dosudjen je ispravno dosudjen, to sto ne gledas juventus vec sudis na osnovu statistike je druga strana medalje
ma prijavljivaj koliko zelis,lijepo sam napisao da nikog ne provociram vec samo iznosim cinjenice,nemam namjeru nikoga provocirati,a ti ako shvatas kao provokaciju imas problem sa sobom.Pogba je napisao/la:Kaže Conte da je Caceres imao zubobolju dan prije meča i da mu je zahvalan što je igrao uopšte.
Znamo da fudbaleri sa zuboboljom ne bi smjeli biti forsirani.
Znači molim vas da ne odgovarate ovom trollu, molim vas.
Post mu je prijavljen.