To si ti sam nenamjerno uradio,M4kaveli je napisao/la: A i jel to ti poredis Isca i Allena ?
Dakle po tebi ako je Allen plaćen toliko Isco mora biti više? E pa ne mora.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
To si ti sam nenamjerno uradio,M4kaveli je napisao/la: A i jel to ti poredis Isca i Allena ?
Normalno da jesam.M4kaveli je napisao/la:Ok.
Ti si upravu ..
Pa realno i ne treba više. Igrač koji još nema 21 godinu i čija karijera još uvijek može krenuti naopako da vrijedi nekih 30-40 miliona? Molim te lijepo.Sheyi je napisao/la:Kako god, ne vjerujem da ce onaj nas hajirlija ponuditi vise od 20.€ miliona.
E pa onda ga Arsenal nece ni dobiti.Marsal je napisao/la:To si ti sam nenamjerno uradio,M4kaveli je napisao/la: A i jel to ti poredis Isca i Allena ?
Ti si predstavnik Malage?M4kaveli je napisao/la:E pa onda ga Arsenal nece ni dobiti.Marsal je napisao/la:To si ti sam nenamjerno uradio,M4kaveli je napisao/la: A i jel to ti poredis Isca i Allena ?
Ja kako vidim samo se ti "moriš" mojim postovima stoga ne bih rekao da je u meni problem nego u tebi. I prestani prostačiti po forumu, jesu li te tako odgajali? Tvoje fudbalsko znanje je iznimno upitno.Edin.- je napisao/la:joj ovoga i ramseya, pa vodi ga kuci i yebite se po cijele dane, samo nas prestani moriti sa njim covjece, pa frajer je flop nad flopovima
Nemoj se ljutiti ali nemaš ti pojmaarminarsenal je napisao/la:Ramsey nemoj se naljutit,al ja kod tvog miljenika ne vidim uopste prostor za napredak pa da ga covjek ono bar ceka da nadodje,lik odigra svaku 9u utakmicu na nivou,al jbga i corava koka zrno ubode pa nikad ne progleda !
Tebra ...ako si dosao da simpatizujes Ramzija mislim da neces dobiti status Arsenalovca ;DAaronRamsey je napisao/la:Apsolutno. Samo što bih ja umjesto Diabya ubacio malog Ramiza, čvršći je od Abua i može više trčati. Plus ne povređuje se toliko.M4kaveli je napisao/la:Taj mali je toliko kvalitetan da se isplati dati i 40 miliona za njega, tj. ispostovati klauzulu i cao.
Puno bi Arsenal dobio njegovim dolaskom, ali bi tek onda nastala prava guzva na sredini terena.
Diaby > zadnji vezni
Wilshere > centralni vezni
Isco > ofanzivni vezni
Cazorla > desno krilo ..
To bi bilo najbolje rjesenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.