New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

SheldonCooper
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la SheldonCooper » 22 dec 2012, 02:10

JR spasi kolko toliko ovu prvu četvrtinu. Previše poena Knicksi primaju. Od strašne odbrane na početku sezone nagurali su na ispod prosječnu :roll:

Jednio što je dobro to što se Amare vraća ubrzo pa Brewera nećemo gledati toliko. Imao je par bljesaka (2-3) ove sezone i to je to od njega.
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2012, 02:10

JR se napokon probudio, samo tako nastavi majstore.

Vidim ne sviraju ponovo OČIGLEDNE faulove nad Melom, ali šta je, tu je. Veoma dobro smo odigrali zadnju minutu, ali odbrana je bila očaj cijelu četvrtinu, to se mora promjeniti. Sada Copea ubaciti umjesto Mela i lagano par trica, par zakucavanja i nekih dvadesetak poena :D

@Sheldon, jes' brate. Meni je Brewer već dodijao. Na početku je i pogađao otvorene šuteve, ali sada nema šanse da išta pogodi.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 22 dec 2012, 02:14

Nema ko skočit u Knicksima, još kad izađe Chandler rupetina pod košem. Bullsi su napravili veliki broj ofanzivnih skokova večeras. Odbrane nema trenutno :twisted: ali je loš i procenat šuta tako da se puno primjeti

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2012, 02:16

Prelomni trenutak: Prigioni fula polaganje, bili bi na -5, a ovako se patimo. Ja ne mogu da vjerujem kako ovako non-stop gleda kako da doda, nema muda izgleda

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 22 dec 2012, 02:17

Meni je ovo mucno gledati, kad nam je glavni visoki igrac kao zamjena Tysonu Thomas koji ne moze skociti kao ni moja baba, a JR jedini koji nesto moze zabiti i sam sebi iskreirati od svih trenutnih na parketu. :roll:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2012, 02:23

DejaNMG je napisao/la:Meni je ovo mucno gledati, kad nam je glavni visoki igrac kao zamjena Tysonu Thomas koji ne moze skociti kao ni moja baba, a JR jedini koji nesto moze zabiti i sam sebi iskreirati od svih trenutnih na parketu. :roll:
Dobro je, vratili smo se koliko-toliko. +5 za Bulse.

Melo forsira. Novak sam, a on se zavlači... Preloši smo, ne možemo pogoditi ni otvorenog šuta, odbrana očajna.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 22 dec 2012, 02:40

Novak dvije otvorene trojke masi, nekad mu je to bio maciji kasalj sad patnja.
Tuku Mela i to im prolazi kod sudija, koriste fino, Felton nije u stanju pogoditi bazen a imao je finih prilika za sut, a nema ni njegove saradnje sa Tysonom.
Samo JR ima prolaznu ocjenu za mene.

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2012, 02:42

Očajna igra poslije time-outa, taman kad treba da se vratimo ovi zaseru. Najviše Felton, ne mogu više da ga branim čovjek je katastrofa. Melo forsira, JR je bio najbolji. Woody treba ubaciti Copea ukoliko želi da ofanziva krene. Novak ne može bunar pogoditi, ne znam šta mu je ove sezone, ni sjena Novaka iz prošle sezone, sreća njegova pa je popravio odbranu koliko-toliko. Melu mrsko trčati i non-stop kuka, istina da nije dobio barem 2-3 faula, ali štaš ti sad. Igraj i šuti. Ovi Bulsi nisu ništa posebno nego mi jednostavno ne možemo pogoditi otvoren šut, dakle otvoren šut. Što je još kritičnije ne možemo položiti loptu, to se treba promjeniti i promjeniće se u drugom poluvremenu. Vadili smo se i protiv boljih ekipa od ove tako da je sve moguće u drugom poluvremenu.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 22 dec 2012, 02:43

Ovo je primjer igre bez odbrane kada stane šut! 11 skokova više za Bullse na poluvremenu :roll: Knicksi imaju šut jedva iznad 30% Bullsi na 50% Carmelo par puta pokušao na silu zavlačenjem pod koš gdje bude utrojen i ne napravi ništa. Ekipa večeras ne igra timski nikako, samo 6 asistencija u poluvremenu. Felton kao play 0 asista :roll:

Loša utakmica Knicksa skroz, ovo kao protiv Rocketsa. Izgleda da če bit Knicks vs Bulls/Rocksets 0:4.

Nema Wallaca,Cambya Amare se još nije vratio...pod koševima je propuh živi. U svakoj utakmici ekipa bude nadskakana! Kad su opticaju i Shhed i Camby Woods opet igra samo sa Chandlerom a na 4ku gura Mela i Brewera što je po mom mišljenju greška. Moraju bit dva visoka igrača u petorci.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2012, 02:47

SheldonCooper je napisao/la:Ovo je primjer igre bez odbrane kada stane šut! 11 skokova više za Bullse na poluvremenu :roll: Knicksi imaju šut jedva iznad 30% Bullsi na 50% Carmelo par puta pokušao na silu zavlačenjem pod koš gdje bude utrojen i ne napravi ništa. Ekipa večeras ne igra timski nikako, samo 6 asistencija u poluvremenu. Felton kao play 0 asista :roll:

Loša utakmica Knicksa skroz, ovo kao protiv Rocketsa. Izgleda da če bit Knicks vs Bulls/Rocksets 0:4.

Nema Wallaca,Cambya Amare se još nije vratio...pod koševima je propuh živi. U svakoj utakmici ekipa bude nadskakana! Kad su opticaju i Shhed i Camby Woods opet igra samo sa Chandlerom a na 4ku gura Mela i Brewera što je po mom mišljenju greška. Moraju bit dva visoka igrača u petorci.
Rekao je Woody da će sutra razgovarati s Amarejem par sati da utvrdi šta i kako je najbolje. Također, po meni bi trebali igrati s dva visoka, ako ne s Amarejem onda Copea staviti na četvorku, a Amare da bude 6th man. Vidjećemo kako će to Woody iskombinovati, samo da ne gledam brewera.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 dec 2012, 02:55

kako jadno prvo pol. Felton nula asista, Chandler nula šuteva, Melo se šepuri u obrani, fulamo otvorene šuteve...
Felton baca cigle, Novaku svaka in&out, Kidda nigdje... jedino J.R. odigrao dobru rolu :roll:
#Ausilio OUT

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 dec 2012, 02:59

ccc ponovo on Brewera vratio u igru, a Cope sjedi na klupi, pa aaaaaaaaa :evil: ....
ubija nas *beni HINRICH :(
#Ausilio OUT

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2012, 03:01

Woody je kriv za ovu situaciju. Dakle, nije nikome jasno zašto mu brewer igra i zašto uzima šuteve uopšte, a također zašto Cope ne igra. Chandler katastrofa, Felton još gori. Melu dosadilo igrati odbranu i to je to.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 dec 2012, 03:02

Felton iz utakmice u utakmicu sve gori i gori...
#Ausilio OUT

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2012, 03:07

Anthony, Smith i očito Woodson ne znaju ušutiti, već treća tehnička.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 22 dec 2012, 03:07

Mi sa Feltonom kao prvom opcijom na PG ne mozemo mnogo i to je realnost, on je za ekipe tipa Bobcatsi.

Velibor Dunjic 1985-2014

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2012, 03:11

Ne možemo ni s Melom koji je isforsiro svih 18 šuteva

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 dec 2012, 03:12

očaj od igre... gasim ovo mučno mi gledat...
u napadu J.R. i Melo igraju solo utakmice, dok u obrani neigra apsolutno nitko...
najlošija utakmica Knicksa ove godine...

ps. Cope je morao dobiti šansu včrs... Woody i ti *ebi mater!
#Ausilio OUT

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 dec 2012, 03:25

Katastrofa odbrana, Copea nema, Thomas igra, Brewer igra, nadskakani smo itd, itd... Sve su to Woodyjeve greške.

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 22 dec 2012, 03:35

Pogled Spike Leeja ka sudiji :lol:
YNWA

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []