Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 22 dec 2012, 01:22

@Prescritto
Ovakvima ne možeš riječima ništa objasniti, zato i ne treba trošiti slova na tastaturi. ;)

Fino je to večeras Sacchi obajsnio:
Sacchi:"Io non sono juventino, anzi... ma la Juve è una squadra straordinaria. Antonio non ti curar di loro, in Italia chi vince non viene perdonato"
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 dec 2012, 01:24

Zna se sa kim se može diskutovati, a sa kim ne može, ovo je sigurno jedan od onih sa kojim nema potrebe gubiti vrijeme.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 22 dec 2012, 01:24

Mi smo najveci lopovski klub na planeti i sve ovo sto smo u svojoj istoriji postigli smo namjestili :D :D eto jesi zadovoljan haj sad razligu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 22 dec 2012, 01:29

gledam ovo slavlje kod golova isto prava porodica jarane, kakvo jedinstvo i sloga vladaju u ovoj ekipi to je neopisivo, ovo nigdje u svijetu nema
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 dec 2012, 02:23

Napise nisam dosao da provociram a onda sam sebe demantuje pa napise da je prvenstvo namjesteno. Samo treba ignorisati jer ocigledno da ne znaju sta bi od muke kad pogledaju ovakav Juventus 8-)
Alessandro Del Piero !

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 dec 2012, 02:35

10DelPiero je napisao/la:Napise nisam dosao da provociram a onda sam sebe demantuje pa napise da je prvenstvo namjesteno. Samo treba ignorisati jer ocigledno da ne znaju sta bi od muke kad pogledaju ovakav Juventus 8-)
Pa to nije provokacija nego moje misljenje potkrijepljeno sa cinjenicama,nisam ja izmislio one podatke,i opet ponavljam,ne provociram,samo nekad i vi budite realni i priznajte neke stvari,ima milion tih primjera,al ne bi da trosim vrijeme vise na stvari koje su jasne djece iz vrtica,smatrajte se pozdravljenim :)
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 22 dec 2012, 02:49

ma ja, cinjenica je da su bili crveni kartoni, a to da su svi opravdani nije cinjenica, nisu igraci juventusa krivi sto oni namjerno igraju rukom i igraju mesarski pa im sudija daje kartone ili mozda jesu

slika

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 dec 2012, 02:52

Prescritto je napisao/la:ma ja, cinjenica je da su bili crveni kartoni, a to da su svi opravdani nije cinjenica, nisu igraci juventusa krivi sto oni namjerno igraju rukom i igraju mesarski pa im sudija daje kartone ili mozda jesu

slika
vidis kako ti sad provociras,ja sad da stavim jednu sliku dobio bi ban,zato cu je staviti na nasu temu,a ti si cest tamo,ne sumnjam da je neces vidjeti :D
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 22 dec 2012, 02:53

sanjingr je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Napise nisam dosao da provociram a onda sam sebe demantuje pa napise da je prvenstvo namjesteno. Samo treba ignorisati jer ocigledno da ne znaju sta bi od muke kad pogledaju ovakav Juventus 8-)
Pa to nije provokacija nego moje misljenje potkrijepljeno sa cinjenicama,nisam ja izmislio one podatke,i opet ponavljam,ne provociram,samo nekad i vi budite realni i priznajte neke stvari,ima milion tih primjera,al ne bi da trosim vrijeme vise na stvari koje su jasne djece iz vrtica,smatrajte se pozdravljenim :)
Cc ja sam jos gori sto se hvatam za ovo, izvinjavam se kolegama. Prvo da si pogledao neku od tih tekmi pa da mozes reci da nisu opravdani crveni kartoni uredu nego ti otvoris sebi str. za rezultate vidis bilo crvenih i kontas eh previse ih je ovo nije moguce medutim naravno ne znas ni o cemu je rijec, niti kakvi su startovi bili znaci cisto gledas statistiku i komentiras. Drugo nema veze sto je tvoje misljenje opet moze biti provokacija jer si rekao da je namjesteno i naravno aludiras na to da se Juvetusu steli titula sto je apsolutna glupost jer svi navijaci na ovom podforumu su se oko barem jedne stvari slozili a to je da su sudije ocajne te da se grijesilo u korist svih ekipa od Intera do Juventusa medutim ni to ti ne predstavlja nista opet insistiras na tome da se Juventus gura :roll:

Nemoj molim te da vise citiras i odgovaras, malo razmisli o tome sta pises.
Alessandro Del Piero !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 dec 2012, 03:05

Bezveze se raspravljate sa ovim što utakmice prati na livescore, Juventus da ima toliku moć ne bi prije svega Conte bio suspendovan, to je bio zadnji trzaj ovakvih kao ovaj hapoljak, misli li su destabilizovati ekipu, nisu uspjeli sad im slijede godine patnje do nekog novog izmišljenog procesa.

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 22 dec 2012, 03:08

bit ce oni u vrhu i ko prije 2006 al ne i na vrhu, prnuli su oni u sisu i to dobro :lol:

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 22 dec 2012, 08:43

Pressing su Doria: prove d’accordo Botafogo-Juve

TORINO, 22 dicembre 2012 - Piovono conferme sul passaggio di Matheus Doria Macedo alla Juve. La trattativa prosegue da ,un mese e non è delle più semplici, perché sul centrale difensivo del Botafogo hanno messo gli occhi in tanti. Tra questi i club milanesi ed è proprio da quella direzione che arriva un’indiretta conferma. A Milano sono convinti che Doria vada ormai considerato un giocatore della Juve, l’operazione si sarebbe chiusa sulla base di otto milioni di euro. In Brasile invece sostengono che il primo assalto sia stato respinto, insufficienti i 5,5 milioni offerti. A Torino la raccontano in maniera leggermente diversa, l’accordo è vicino ma non tutte le parti in causa hanno siglato l’accordo. Sul fronte brasiliano a dover dare l’assenso sono naturalmente il Botafogo e il solito fondo privato che detiene una percentuale di minoranza del cartellino.

Fonte: Tuttosport (articolo a firma di Gianni Lovato)

nije neki izvor al et
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 22 dec 2012, 09:41

Uh sto je fino bilo ustati :mrgreen: .. Nisam vjerovo sinoc preokret kad smo fulali penal, kontam evo onaj momenat kad nece u go i nece al sreca nasa pa je usla par puta 8-) . Steta sto je pauza sada taman kad se Matri zaigro, al nadam se da ce ga krenuti sada nakon ova 2 gola i to BITNI golovi...
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Pogba

Post Postao/la Pogba » 22 dec 2012, 09:57

Što se tiče Dorie, priča se da je odličan stoper, robustan, 18 godina, ali koliko sam ja pročitao, traže 10M, te pare neće dobiti od nas sigurno.

Volio bih da ako se već traži stoper, da se odmah dovede tako mlad igrač, a ne Pelsuso i slični.
Neto je također mlad, 24 godine.

slika

slika

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 22 dec 2012, 10:02

Pogba je napisao/la:Što se tiče Dorie, priča se da je odličan stoper, robustan, 18 godina, ali koliko sam ja pročitao, traže 10M, te pare neće dobiti od nas sigurno.

Volio bih da ako se već traži stoper, da se odmah dovede tako mlad igrač, a ne Pelsuso i slični.
Neto je također mlad, 24 godine.

slika

slika
Ija sam zato da se dovede neki mladji stoper i da se uci od Chiellinia i od doktora Barzaglia. Tako cemo i bolje proci ekomonski.

Jel neradi ta stranica paolo65 vise, znam da se tu uvijek moze naci onaj klipp highlights s tekme..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 22 dec 2012, 10:14

Barzagli je stvarno doktor, kad uporedim njega i Chiellinia, Chiello je ono srce, snaga ludost, malo baca na Montera, dok s druge strane Barzagli igra mozgom i nevjervoatno kako odredjene situacije pametno rjesi gdje bi drugi stoperi panicno letili pa mozda i pogrijesili.

Juce je Bonucci takodje pokaza kod dvije situacije gotivna rjesenja, nisam znao da ima onako u pojedinim trenucima mekano stopalo, dva puta je prebacio igraca koji ga pritisce sto bas za stopere nije ucestalo, vecina primi loptu i pod pritiskom nabije je jarane, mislim i treba je nabijat odmah al ako si pred svojim golom a ovo je Bonucci uradio na sredini terena tako da ima svo opravdanje.

edino sto ne treba da radi i nema mi logike je to da Bonucci trazi Giovinca loptama preko 30 metara, to ti je isto ko da si poklonio loptu protivniku, nema uporiste u zdravoj fudbalskoj logici. :mrgreen:
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 22 dec 2012, 10:26

Nesto me zanima vec duze vrijeme.Ko je vama bolji : Marchisio ili Vidal ? Meni licno Marchisio,mozda zato sto mi je drazi al generalno mi je bolji igrac. Marchisio se definitivno razvio u svjetsku klasu,mada ni Vidal ne zaostaje puno. Ovaj dvojac i dobija vecinu utakmica Juventusa (zajedno sa Pirlom naravno).
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 dec 2012, 10:30

sanjingr je napisao/la:1:3
Odjava

Sent from my ST21i
svaka cast na pogodjenom rezultatu sinoc..imas li sta za danas?pozz
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Pogba

Post Postao/la Pogba » 22 dec 2012, 10:36

Nijanse su u pitanju.

Vidal: Agresivniji je, jači u duelu i podsjeća me na Davidsa kojeg sam nenormalno gotivio.
Marcha: laganiji na nogama, lucidniji i bolji tehničar.

Obojica imaju zajedničko da su vjerovatno ponajbolji box to box igrači na svijetu, bez lažne skromnosti, rijetki su igrači koji tako dobro igraju u svim pravcima.

Ne bih birao strane, ali većina klubova koji imaju pare bi mislim prije dovela Vidala zbog određenih karakteristika.

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 22 dec 2012, 11:19

sanjingr je napisao/la:DOLAZIM U MIRU 8-)

samo komentar na ovo,navedite mi jos 1 ekipu u evropi kojoj se ovako sudi,ja vise nikad necu doci na vasu temu.poz

Juventus - Atalanta = 3-0 ( Crveni karton Manfredini - Atalanta )
Juventus - Torino = 3-0 ( Crveni karton Glik - Torino )
Palermo - Juventus = 0-1 ( Crveni karton Morganella - Palermo )
Catania - Juventus = 0-1 ( Crveni karton Marchese - Catania )
Juventus - Napoli = 4-2 Kup ( 2 Crvena kartona Pandev , Zuniga - Napoli )
Cagliari - Juventus = 1-3 ( Crveni karton Astori - Cagliari )

ps.nisam trazio statistiku golova iz ofsajda i koliko ste vi crveni trebali dobiti,ovo je prvenstvo cista namjestaljka,mozda za par godina opet to potvrdi sud. :arrow:
koji od ovih crveni kartona nije bio ZASLUZAN bre?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []