Odgovor na pitanje o Husejinoviću i važećem ugovoru
samosarajvo je napisao/la:
do ljeta sljedece godine
Šta sam pisao prije cirka metar dana
hoshtapler je napisao/la:
Kako se popravila, za koliko ste prodali Adilovića ? Priča kaže da Saidu ništa nije isplaćeno do sada odnosno da će se on namiriti iz transfera negdje vani. Za Sesara je obeštećenje 20.000-ak eura. Tako ide priča. Ne kažem da je tačno ali je čudno prodavati/puštati dva najbolja igrača iz tima koji se bori za titulu na pola sezone za kikiriki ako ima para. Titula donosi skoro milion od Europe, malo manje, oko 660.000 KM od UEFE, ulaznice, sponzori, cirka 800.000-850.000 + eventualna prodaja igrača iz šampionske ekipe ili nakon nastupa u kvalifikacijama za LŠ. Nema logike, zar ne ?
hoshtapler je napisao/la:hilmo je napisao/la:
Dobro je, kako kod tebe...ima li nam đavola negdje?
Slažeš li se da aktere utakmice u Bijeljini treba malo po džepu, kao što predsjednik reče danas?
@hoshtapler Ovo što smo dobili da Adija, otišlo je za Deju (što po meni nije loše, koliko god para bilo).. to su tvoja mišljenja da su obeštećenja za Ivana 20 000 E, ja ne vjerujem u to. A to da Saidu nije plaćeno..mislim NO COMMENT
Pošteno. Vidjećemo kada obojica odu, probaj naći informaciju za koliko su otišli. Mislim da ćeš se iznenaditi.
ps ne predstavljam se kao dobronamjeran i zabrinut da se razumijemo

Jel i dalje mislite da sam izmišljao ? Situacija je slijedeća. Vi nemate para, možete dovesti dobrog igrača koji haman može otići kada hoće jer ima takav ugovor koji mu dopušta odlazak za mizeriju ili ga jednostavno može raskinuti zbog neisplaćenih obaveza. Želji su se iste stvari dešavale kada se Redžepagić motao oko kluba. Što više vremena on provede kod vas, bolje za nas. Ko misli da lažem, griješi.