Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Napoli
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Napoli » 22 dec 2012, 11:21

Evo npr. ovaj zadnji protiv Cagliarija :)
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Pogba

Post Postao/la Pogba » 22 dec 2012, 11:22

Andrej, molim te ne navlači trollove.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 22 dec 2012, 11:26

Pogba je napisao/la:Nijanse su u pitanju.

Vidal: Agresivniji je, jači u duelu i podsjeća me na Davidsa kojeg sam nenormalno gotivio.
Marcha: laganiji na nogama, lucidniji i bolji tehničar.

Obojica imaju zajedničko da su vjerovatno ponajbolji box to box igrači na svijetu, bez lažne skromnosti, rijetki su igrači koji tako dobro igraju u svim pravcima.

Ne bih birao strane, ali većina klubova koji imaju pare bi mislim prije dovela Vidala zbog određenih karakteristika.
Meni je Marchisio ipak kvalitetniji igrac jer ima bolji sut sa obje noge te bolju tehniku, a ja sam takav, uvijek sam umijece sa loptom vise cijenio.Vidal mi cak nekad ide malo na zivce :mrgreen: a to je kad radi lude startove a ima zuti karton ili na pocetku utakmice krsi ljude bez potrebe a sebi navlaci sudiju na ledja, kako rekoh bez potrebe.

p.s. Cak stovise Marchisio ima i bolji pas, samo kad se sjetim sta Vidal uradi od utakmice u Milanu protiv Milana, ova zadnja, pa lik nije dodao jedan tacan pas, s druge strane Marchisieva mana je da zna nekako izgubit se u utakmici, biti daleko od lopte da se nikako ne vidi, ono ne grijesim al me ni nema. :)
Zadnja izmjena: LateraleSinistro, dana/u 22 dec 2012, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 22 dec 2012, 11:26

Napoli je napisao/la:Evo npr. ovaj zadnji protiv Cagliarija :)
:lol: trebali su 2 carveni kartona(Murru,Astori) :lol:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 22 dec 2012, 11:28

LateraleSinistro je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Nijanse su u pitanju.

Vidal: Agresivniji je, jači u duelu i podsjeća me na Davidsa kojeg sam nenormalno gotivio.
Marcha: laganiji na nogama, lucidniji i bolji tehničar.

Obojica imaju zajedničko da su vjerovatno ponajbolji box to box igrači na svijetu, bez lažne skromnosti, rijetki su igrači koji tako dobro igraju u svim pravcima.

Ne bih birao strane, ali većina klubova koji imaju pare bi mislim prije dovela Vidala zbog određenih karakteristika.
Meni je Marchisio ipak kvalitetniji igrac jer ima bolji sut sa obje noge te bolju tehniku, a ja sam takav, uvijek sam umijece sa loptom vise cijenio.Vidal mi cak nekad ide malo na zivce :mrgreen: a to je kad radi lude startove a ima zuti karton ili na pocetku utakmice krsi ljude bez potrebe a sebi navlaci sudiju na ledja, kako rekoh bez potrebe.
Marcha je jedan od najboljih veznjaci bez lopte.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

LateraleSinistro
Kontakt:

Post Postao/la LateraleSinistro » 22 dec 2012, 11:29

Andrej je napisao/la:
Napoli je napisao/la:Evo npr. ovaj zadnji protiv Cagliarija :)
:lol: trebali su 2 carveni kartona(Murru,Astori) :lol:
Nainggolan je trebao isto dobit crveni kad je gurnuo Asamoaha prilikom suta glavom sa 3-4 metra.To je cak i Gazzetta napisala, sto nisam mogao da vjerujem, tek sad ocekujem smak svijeta.Jutrosnji clanak o toj utakmici me iznenadio kad su detaljno napisali kako smo osteceni.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 22 dec 2012, 11:55

Padovan je napisao/la:Bezveze se raspravljate sa ovim što utakmice prati na livescore, Juventus da ima toliku moć ne bi prije svega Conte bio suspendovan, to je bio zadnji trzaj ovakvih kao ovaj hapoljak, misli li su destabilizovati ekipu, nisu uspjeli sad im slijede godine patnje do nekog novog izmišljenog procesa.
vidis,moram te citirati,cuj nebi bio Conte suspendovan,nije tu fazon moci,to je prije svega odgovornost,mislim da je i Conte svjestan da mu je to velika mrlja u karijeri,npr.kada bi Strami sud donio presudu da je kriv i da je suspendovan,ja bi prvi postovao sud i rekao da je kriv i da to nije ok,a ovako govoriti i blatiti druge klubove a nemati nista crno na bijelo,to je cista ludost.
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Pogba

Post Postao/la Pogba » 22 dec 2012, 12:12

slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 22 dec 2012, 12:29

Ocjene za sinoćnju pobjedu i obaranje Capellovog rekorda ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 22 dec 2012, 12:38

Yuto je napisao/la:Nesto me zanima vec duze vrijeme.Ko je vama bolji : Marchisio ili Vidal ? Meni licno Marchisio,mozda zato sto mi je drazi al generalno mi je bolji igrac. Marchisio se definitivno razvio u svjetsku klasu,mada ni Vidal ne zaostaje puno. Ovaj dvojac i dobija vecinu utakmica Juventusa (zajedno sa Pirlom naravno).
K'o sto Pogba rece, nijanse, licno mi je drazi Marchisio, jer je nase celjade. A Pogba ih je i vjerodostojno opisao. Trenutno dva najdraza igraca na planeti :)

Edit: Meni je ovaj Juve i drazi i bolji od Capellovog. Borbeniji smo, karizmaticniji smo, grizemo jace, igramao lijepo i napadacki, osjecam da smo posebni. Jos da je tu Alex... Imali smo tad i Emersona u prvoj, kojeg nikad nisam mogao, i Zebinu, Capellove pulene, dok nam je sad vezni red i zadnja linija puna momaka koji su mi nenormalno prirasli srcu u zadnjih godinu i po, valjda sto smo izasli iz one usljive krize.

P.S. Prescrritto i Andrej, DONT FEED THE TROLL.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 22 dec 2012, 13:04

I dalje sam indisponiran i ne mogu pratit utakmice, ali vidim Matri nam se raspuc'o :D GOTOVO VAM JE SAD DUSMANI! :D:D

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 22 dec 2012, 13:29

Yuto je napisao/la:Nesto me zanima vec duze vrijeme.Ko je vama bolji : Marchisio ili Vidal ? Meni licno Marchisio,mozda zato sto mi je drazi al generalno mi je bolji igrac. Marchisio se definitivno razvio u svjetsku klasu,mada ni Vidal ne zaostaje puno. Ovaj dvojac i dobija vecinu utakmica Juventusa (zajedno sa Pirlom naravno).
ma Vidal je stub ovog Juventusa i stub ovog stila igre koji Konte gaji , i Markizio je naravno, ali o kakvom igracu se radi dovoljno je pogledati situaciju u gradskom derbiju kada krade loptu na sredini terena i daje onakav pas Matriju koji sa metar fula, ali ta situacija opisuje sve sto je Vidal trenutno i sto ne vjerujem da je i jedan igrac u stanju izvesti osim Dzerarda u najboljoj formi..takva lakoca cistog uzimanja lopte, dakle ne izbijanje vec oduzimanja lopte kao da je uzima djetetu, i sto je jos nevjerovatnije ne radi to on na 30m od svog gola nego visoki presing 30-40 m od protivnickog gola. Toje odmah direktna opasnost za gol.
Tesko je opisati igraca koji u istoj sezoni LP napravi najvise uspjesnih uklizavanja od svih igraca, zabije 3 gola, napravi kljucna dodavanja i pretrci ogromne distance. najkompletniji veznjak.

Markizio je isto to samo malo meksa , elegantinija varijanta, tehnicki dotjeranija i upravo je to razlog zbog cega smatram da je Vidal bolji. Markiziju treba pored njega jedan igrac kao sto je Vidal inace bi vezni red ispastao defanzivno, dok Vidalu ne treba drugi igrac da bi vezni red bio precvrst defanzivno...da karikiram , vezni red Markizio- X.Alonso, Markizio-Pirlo, Markizio-Xavi, Kerik itd itd bi bio defanzivno ranjiviji nego vezni red Vidal-Pirlo,Xavi,Kerik,Alonso a ofanzivno se to ne bi osjetilo.

obojica su inace igraci koji imaju mjestu u apsolutno svakom timu na svijetu

@Chiello pa sto bolan Emersona , lik je majstorcina bio, pas , tehnika, presijecanje lopte , oduzimanje, samo sto je malo sporiji bio , ali pravi onaj sidras na sredini, holding midfielder. meni se jako svidjao kao igrac . Zebina je posebna prica, njeg kad u tunelu vidim da izlazi na teren ne gleda mi se utakmica vise...jedino sto je njima zajednicko je sto su ruzni k'o pas obojica (tad smo poruznu ekipu imali haha), pa me to i brine da ih mozda zato ne volis , i da zato ne volis Kapelov Juve hahaha al to je vec razlog za drugi nivo zabrinutosti..volis li Matrija da se skroz nasikiramo :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 22 dec 2012, 14:01

ultrasstyle_tz je napisao/la: @Chiello pa sto bolan Emersona , lik je majstorcina bio, pas , tehnika, presijecanje lopte , oduzimanje, samo sto je malo sporiji bio , ali pravi onaj sidras na sredini, holding midfielder. meni se jako svidjao kao igrac . Zebina je posebna prica, njeg kad u tunelu vidim da izlazi na teren ne gleda mi se utakmica vise...jedino sto je njima zajednicko je sto su ruzni k'o pas obojica (tad smo poruznu ekipu imali haha), pa me to i brine da ih mozda zato ne volis , i da zato ne volis Kapelov Juve hahaha al to je vec razlog za drugi nivo zabrinutosti..volis li Matrija da se skroz nasikiramo :D
Ma Emersona nisam volio jos od dana iz Rome, pa mi ostalo. Matri mi je bio oduvjek drag, jos prije nego sto smo ga mi potpisali, mada je ovaj moj zadnji post bio sarkastican :D

Edit: A Matri je najljepsi fudbaler na planeti, da se ne lazemo :)

I da, nije mi se svidjao Capellov Juve zbog defanzivne igre, tacnije, ne svidja mi se, tad sam ga volio svim srcem :)
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 22 dec 2012, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 dec 2012, 14:02

Pogba je napisao/la:@Prescritto
Ovakvima ne možeš riječima ništa objasniti, zato i ne treba trošiti slova na tastaturi. ;)

Fino je to večeras Sacchi obajsnio:
Sacchi:"Io non sono juventino, anzi... ma la Juve è una squadra straordinaria. Antonio non ti curar di loro, in Italia chi vince non viene perdonato"
Ma normala, uvijek je tako bilo i bice. Sve oci su usmjerene ka prvom na tabeli. I uvijek se samo ceka i najmanja greska sudija kako bi se osporile pobjede vodeceg.

sanjingr je napisao/la:DOLAZIM U MIRU 8-)

samo komentar na ovo,navedite mi jos 1 ekipu u evropi kojoj se ovako sudi,ja vise nikad necu doci na vasu temu.poz

Juventus - Atalanta = 3-0 ( Crveni karton Manfredini - Atalanta )
Juventus - Torino = 3-0 ( Crveni karton Glik - Torino )
Palermo - Juventus = 0-1 ( Crveni karton Morganella - Palermo )
Catania - Juventus = 0-1 ( Crveni karton Marchese - Catania )
Juventus - Napoli = 4-2 Kup ( 2 Crvena kartona Pandev , Zuniga - Napoli )
Cagliari - Juventus = 1-3 ( Crveni karton Astori - Cagliari )

ps.nisam trazio statistiku golova iz ofsajda i koliko ste vi crveni trebali dobiti,ovo je prvenstvo cista namjestaljka,mozda za par godina opet to potvrdi sud. :arrow:
Evo da ti ja odgovorim normalno. Zanemaricu ovo u post scriptumu.

Manfredini dobio crveni nakon četvrtog prekršaja, a imao već žuti. Sudija ga upozorio više puta. Rezultat je već bio 3-0.

Glik crveni dobio nakon pogibeljnog starta nad Giaccheriniem. Mogao mu nogu slomiti, samo da je Giach malo teži igrač jer bi noga pukla zbog težine tijela.

Morganella takođe dobio crveni kao i Manfredini nakon više grubljih prekršaja, i to nakon konstantnih upozorenja sudije. Drugi žuti dobio 75-oj, već smo vodili 1-0.

Marchese crveni dobio u 67-oj minuti, i tu smo već vodili. Crveni dobio nakon što je dva puta u nekih desetak minuta igrao rukom. Mozda najdebilniji crveni koji sam ikad vidio. Za prvo igranju mu i nije htio dati drugi žuti, ali je nakon drugog igranja jednostavno morao. Prvi žutio dobio nakon starta nad Lichtom uz aut liniju. Mogao mu već tu dati crveni direktno s obzirom da ga je pokupio s obje noge.

Pandev i Zuniga crvene dobili zbog brđanske igre. Tu nas je utakmicu Napoli prebio, doslovno. Od tad ih mrzim ko i Inter. Mislili udarati po nogama čitavu utakmicu i doći do titule. Sreća pa je sudija skontao da ne može više tako i počeo dijeliti kartone. Pa i Cavani je trebao dobiti crveni na toj utakmici. Ako ne vjeruješ slobodno pogledaj klip na yt pa ćeš vidjeti kako su igrali i koliko su udarali.

Astori sinoć čitavu utakmicu udarao s leđa i Quagliarellu i Giovinca. Ako si gledao utakmicu, trebalo bi da sam priznaš kako je zaslužio crveni daleko ranije. Na kraju krajeva, i proglašen je za flopa utakmice.

U ostalom imaš sav ''dokazni materijal'' na youtube ... sve ove utakmice. Svi ovi startovi, crveni i svi penali koje navodite. Slobodno brate, bujrum, gledaj pa onda piši o nekoj nepravdi. Al' znam da to nećete uraditi, jer je lakše ovako. Otić na rezultate, pogledati ko je dobijao crvene protiv nas i popisati da izgleda kako se nama navlači. D pogledate kako su dobijali crvene protiv nas, ne bi imali na šta da se žalite. E u tome je fazon.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 22 dec 2012, 14:09

Nisi mu dužan ništa objašnjavati. Nekad bi mogao i pogledati koju tekmu i ne pisati gluposti, pa će mu tad sve jasno biti i bez naših odgovora.

Čuj on došao nabrajati crvene kartone, a nije gledo dvije minute od svih tih utakmica. :roll:

EDIT: Bravo Ciro :mrgreen:
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 22 dec 2012, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

cunga
Kontakt:

Post Postao/la cunga » 22 dec 2012, 14:09

IMMOBILLEEEEEEEEEEEEEEEE FORZAAAA

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 22 dec 2012, 14:12

Immobile smijesnim ucinio najboljeg stopera seria a. Prije pogotka pomislio sam da ce biti strijelac...bravo Juventino :) 8-)!
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 22 dec 2012, 14:21

Nedved11@ nemoj tako o Rancu ipak je on najbolji stoper lige :oops: :oops: :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Prescritto
Kontakt:

Post Postao/la Prescritto » 22 dec 2012, 14:31

kako se ovi rezultati odvijaju ovo ide bolje od planiranog :lol:

mogo bi juventus ove sezone prvo osvojiti skudeto pa tek ispas iz lige sampiona :lol:
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 22 dec 2012, 14:34

Neki su ovdje rekli da ce na polusezoni biti dvocifrena prednost Juvea al samo jedan bod fali ali ima jos jedno kolo :D :D :D :D potvrdilo se da ste bili u pravu :D :D :D :D

Forzaaaaaaaaaaaaa Juveeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []